Pokaż pełną wersje : Warlord Sword zdobyty
Warlord Sword został zdobyty
http://wiki.hunted.pl/wiki/Warlord_Sword
CipSoft chyba przesadził
http://tibia.wikia.com/wiki/Warlord_Sword
na potwiedzenie
Ghost419
21-12-2008, 13:10
No i dobrze, itemy są po to, by je zdobywać.
Maciekxd
21-12-2008, 13:14
Rare to juz nie rare :(:(:(
Jezu...tu chyba niektórzy nie rozumieją słowa "rare". Rzadki nie znaczy niewystępujący w ogóle...
GRATZ dla ekipy, na jakim serwerze zlootowany? Jakiś filmik jest? Wreszcie jakiś elegancki item, a nie golden bootsy ;]
Drezynka
21-12-2008, 13:49
Ze wszystkich bossów z InQuest lecą teraz jakieś rary.
Vasudanin
21-12-2008, 13:50
Zanim się zacznie płacz i lament, ja tylko przytoczę fragment opisu:
(...)Zostały one dane Panom Wojny armii ciemności(...)
dawidoss112
21-12-2008, 14:25
może i jest to jeszcze rare ale nie będzie budził takiego podziwu jak kiedy, ale w sumie to i tak dobrze że pojawia sie możliwość zdobycia takich itemów, bo co by to było jakby z takiego bossa leciały same demon shield. Jest on silny to leca itemki. w koncu to boss.
Mam teraz nadzieję że to już koniec z łatwymi cudeńkami, bo zawsze musi być coś do pomarzenia.
teraz zadajcie sobie pytanie co będzie jak wprowadzą bezlitosną siódemkę.
Zgadzam się aby można było lootować te wszystkie rare itemki, ale nie że jakaś ekipa pójdzie na nockę i wyniesie z niej 2 pary golden bootsow, warlorda, blessed shielda, i inne rary. Jednak to prawda że Tibia traci coraz bardziej swój klimat...
Oby było z tym jak z Demon legami-że po tygodniu dadzą patcha i skasują :/.
PS. Jak myślicie, co dropi DSL?
@up
Z trola
Cipsoft ZAWSZE podkreślał, że KAŻDY item jest do zdobycia, a jak już pojawiło się "trochę" łatwiejsza możliwość jego zdobycia to już zaczynają się płacze dzieci. Dorośnijcie prosze, albo nie grajcie w tibie i nie róbcie durnych topiców.
DSL chyba nic na razie... do kogoś tam up kto mówił o ruthless seven: sądzę, że koszty zabijania ruthless seven będą DUUUUUŻO wyższe, bo one będą jak sądzę silniejsze od Ghazbarana.
MuLtI_^of^_HeLL
21-12-2008, 15:44
@Topic
Troche mnie denerwuje żelocą tak często rare jak g bootsy czy great axe ale za zloceniem tego miecza jestem za poniewaz ma fajny wygląd i jest on chyba pierwszym w tibi:)
Mysle, ze nie dodadza ich do loota.
@up
Pod warunkiem, ze nastepna ekipa nie zlooci kolejnych dwoch na dwugodzinnym huncie.
@topic
I bardzo dobrze, ze mozna go zdobyc. Wedlug mnie jest to jeden z najladniejszych mieczykow, no i ladne staty ma. ;)
Rzeczywiście, o tym nie wiedziałem. Ja osobiście sądzę, że to dobrze, że powoli itemy uważane za całkowicie niedostępne zaczynają wylatywać z potworów. Głupotą są itemy które leżą w skarbcach, a nie można ich zdobyć.
[QUOTE=Michoss;2386945]Oby było z tym jak z Demon legami-że po tygodniu dadzą patcha i skasują :/.
demon legi są chyba nadal dostepne
Oby było z tym jak z Demon legami-że po tygodniu dadzą patcha i skasują :/.
Demon legi są nadal dostepne
Ale zamiast względnie prostego questa masz praktycznie niemożliwy do wystukania losowy klucz kolejności pól.
imo to dobrze, że takie itemy można zdobyć, ale powinny lecieć albo z prawdziwych bossów (takich jak Feru czy Ghaz), albo powinny lecieć bardzo rzadko
ma ktoś SSa z tym wylotowanym warlord swordem?
może i jest to jeszcze rare ale nie będzie budził takiego podziwu jak kiedy, ale w sumie to i tak dobrze że pojawia sie możliwość zdobycia takich itemów, bo co by to było jakby z takiego bossa leciały same demon shield. Jest on silny to leca itemki. w koncu to boss.
Mam teraz nadzieję że to już koniec z łatwymi cudeńkami, bo zawsze musi być coś do pomarzenia.
teraz zadajcie sobie pytanie co będzie jak wprowadzą bezlitosną siódemkę.
Siódemkę to chyba golden helmet spokojnie
a Sworda zdobyl (chyba) jakiś br
był bym wdzięczny jak by ktoś znalazł scenera lub filmik
pro_palacz
22-12-2008, 13:25
OK, no to się teraz zrobił OTS =]
No to straciliśmy następnego rarka, może w next update stworzą jakieś nowe rarki ;d
.N3pt3r.
22-12-2008, 14:22
A gdzie tam pisze np : "Player MDW owns this sword" ?
Są podane dane ale nie pisze że ktoś go ma więc?
Rare - Niezwykle rzadki przedmiot , trudny do zdobycia . Jest tylko kilka sztuk danego przedmiotu.
Nawet jakby zdobyli to nie "starcilismy rare" tylko ktoś posiada a przedmiot dalej jest rarem.
up zdobylem wiadomosci kto ma mieczyk
Pirate Cutthroats
22-12-2008, 14:48
Jak już wszystkie baaaardzo rzadkie itemy zostaną zdobyte CipSoft wprowadzi nowe, lepsze itemy, które będą "nie do zdobycia" przez X lat. I historia zatoczy koło i wszyscy będą szczęśliwi :) W innych grach MMO to jest normalne, że wielu ludzi ma najlepsze możliwe itemy do zdobycia, ale w Tibii to oczywiście tak być nie może bo traci klimat....opanujcie się ludzie :)
psyhopatka
22-12-2008, 14:50
Dla waszej wiadomości potwór ten ma 750k hp.
Więc jest ogromnie trudno go zabić.
Licząc że warlord sword wypadnie z jednego na 100 to i tak zostanie rarem.
.N3pt3r.
22-12-2008, 14:53
up zdobylem wiadomosci kto ma mieczyk
Więc kto? :)
Zalgadis
22-12-2008, 15:44
No to straciliśmy następnego rarka
Wpierw proponuje dowiedzieć się co dane słowo oznacza, przed wypowiedzeniem go.
Topic@
Ktokolwiek ma jakiś screen/filmik kto owego sworda zdobył?
Heh GZ Warlorda ale oby nie locił się jak jak g bootsy...
Dla waszej wiadomości potwór ten ma 750k hp.
Więc jest ogromnie trudno go zabić.
Licząc że warlord sword wypadnie z jednego na 100 to i tak zostanie rarem.
Jakie 750k?
cie zgieło
on ma moze 75k hp
jest filmik jak go hunca
slabiutki jest
ten kto to pisal pomylil sie o jedno zero
GothicTai
22-12-2008, 19:58
Zal kolejny rare poszedl w pyry,skonczyl emeryture. Cipy- porazka.(kolejna)
Rary sa po to zeby napedzac/dac graczom kopa ze i ONI takie moga zdobyc...
Rare to swoiste morale,ktore powoduje u graczy skłonnosc ! do samodoskonalenia sie,uzyskiwania nowych lvl'ow by w przyszlosci...moze ten przedmiot zdobyc.
Faktycznie, kiedy ten mieczyk byl nie do zdobycia lepiej spelnial te role.
Rare to swoiste morale,ktore powoduje u graczy skłonnosc ! do samodoskonalenia sie,uzyskiwania nowych lvl'ow by w przyszlosci...moze ten przedmiot zdobyc.
Wiec w czym problem? Gracze beda zdobywac lvle zeby isc bic bossa majac nadzieje, ze go zdobeda.
Zal kolejny rare poszedl w pyry,skonczyl emeryture. Cipy- porazka.(kolejna)
ty wogle myślisz co piszesz?... najpierw napisałeś że cipy zjebały a potem że rary są poto żeby napędzać ducha walki... skoro kiedyś nie można było ich zdobyć to nikt o nich nie myślał a teraz każdy będzie bić lvl właśnie poto żeby je zdobyc bo w końcu jest to możliwe...
bardzo dobrze że można w końcu takie przedmioty zdobyć bo tak jest w każdym mmorpg jednak wypadają one za często a bossy mają zdecydowanie za mało hp... przykład jak grałem w lineage 2 to boss z którego leciały wypasione itmy miał ok 14kk hp i biło się go kilka godzin a nie jakieś żałosne 75k...
Jesli to parwda to Gratulacje sie należa :)
Niekazdy moze zabic takiego bossa ;)
I ktos tam @up pisał ze ma 75k nieprawda ma 750K chyba że jest błąd na wiki :p
A co durnych i bezsensownych wypowiedzi "ludzi" którzy tylko zazdroszcza i piepsza ze tibia to ots to idzcie grac na ot (mniejsze kolejki beda) :D
Teraz jak jakiegos br spotkacie to go zatłuczecie krzesłem bo ktos tam zdobył item ktorego nawet niezobaczycie w grze :baby:
Dobrze ze itemy lecą im więcej tym lepiej jak to sie mowi ;)
Pzdr
GothicTai
22-12-2008, 23:23
@2up
Napisalem ze Te rary zjebali, ale rowniez Wyjaśnilem ! co to słowo tak naprawde oznacza.
Jak bym napisal Odwrotnie to by bylo zle,i wtedy moglbys miec do mnie pretensje,nieuczyli cie w szkole Interpretowania zdan ? porazka
@down
A prosze cie bardzo xd
"Rary sa po to zeby napedzac/dac graczom kopa ze i ONI takie moga zdobyc...
Rare to swoiste morale,ktore powoduje u graczy skłonnosc ! do samodoskonalenia sie,uzyskiwania nowych lvl'ow by w przyszlosci...moze ten przedmiot zdobyc."
@up
Moglbys zacytowac fragment twojego posta, w ktorym wyjasniasz co oznacza slowo "rare"?
Mieczyk zdobyl jakiś br name do końca nie znane
WoW - wkoncy zdobyl ktos tego legendarnego mieczyka
to teraz zostal tylko do zdobycia MLS :)
Kurczakos
23-12-2008, 10:32
Jakie 750k?
cie zgieło
on ma moze 75k hp
jest filmik jak go hunca
slabiutki jest
ten kto to pisal pomylil sie o jedno zero
...pomylił się o 1 zero, to ile tych zer zostało?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.