Pokaż pełną wersje : POMOCY nie moge się zalogować do Tibi
Mistico12
21-12-2008, 17:55
Miałem kupic kompa i sie nie logowałem 1 tydzień na tibie na starym było ok ale jak kupiłem to sie próbuje zalogować i pisze że złe passy som no to (wypisywałem dużo razy a caps Lock mialem wyłonczony) spróbowałem na starym i też były złe passy nic nie ściągalem z neta a wtedy był Update
próbowałem na tibia com i też złe passy no to póbuje odzyskać przez email
ale też zle passy mialem też innom postac 43 Knight i itemy były i ona chodzi i niewiem co zrobić może mi coś poradzicie
Stawiam na haka, albo źle wpisujesz passy. Może miałeś przestawione w klawiaturze "z" na "y", a może caps lock, ale teraz piszesz (prawie) normalnie więc wykluczam te możliwości. Zmieniałeś passy przed wyjazdem? Może masz początkowe stadium sklerozy i nie pamiętasz? ;) <bez obrazy>
Pewnie hack, użyj recovery keya jak masz.
P.S
Ściągnij Firefoxa, który podkreśla orty albo sięgnij po słownik lub zapoznaj się z podstawami ortografii, bo gryzie w oczy. :/
Piranezi
21-12-2008, 18:33
polecam słownik
MuLtI_^of^_HeLL
21-12-2008, 18:38
polecam słownik
Ja ci polecam psychiatre
po 1. Naucz się składać zdania ;]
topic@
według mnie masz hacka ://
Baleron93
21-12-2008, 20:05
Jeżeli wpisywał poprawnie i to kilkanaście razy, a nie wchodziło o to na pewno HAK ;[ pzdr.
Drogi autorze, proszę Cię popatrz na to z innej perspektywy. Wiele osób nie może się oderwać od tego nałogu jakim jest tibia *ta da da daaam*. Ty, tak właśnie ty, otrzymałeś od Boga darmową terapie odwykową.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.