Pokaż pełną wersje : Najlepsza aktualnie profesja w PvP?
Witam.
Uwzględniając nowe update (które też coś wniosło do sposobu grania rożnymi profesjami), pytam o waszą opinię, która profesja jest najlepsza w PvP? Wiele rzeczy można rozumieć poprzez słowo "najlepsza", mi chodzi o taką, którą dość ciężko zabić, i która sama nie jest najgorszym mordercą. Wiele zależy od umiejętności gracza, ale to kim gra też ma duże znaczenie. Więc? :>
od dawna wiadomo że sorc w dobrych rękach jest bogiem ;) można nim paść jak każdą profką ale do tego potrzeba dobrego combo albo laga ;P
Sorcem można zarówno szybko zabić, jak i paść.:evul:
Ale i tak go wybrałem.
Konkurencją dla niego jest palladyn, który po letnim update dostał nowe kusze i łuki.:lucznik:
Mietek919
22-12-2008, 19:06
Ofc druid profesja która posiada Paraliz coś bez czego nie było by tylu dobrych fragow.
Druid ma podobne czary do sorka wiec jedyna różnica między nimi to posiadanie paraliza z tego wynika ze druid jest lepszy :/
a co ci da paraliz jak tak czy siak na gran hur biegas zszybciej niz kazda profa ktarą praktycznie jestes w stanie ubic ?
ali mi to paraliz .. exura i go nie ma ;P
sorc oczywiscie :D wkoncu to profesja posiadajaca czary ofensywne :P
jak knight nabije dobre skille to wystarczy, że zablokuje jakiegoś tam druida, palka czy sorca i już może się cieszyć na nowy loot :D
Ghost419
09-01-2009, 21:57
ED i MS - profesje magiczne są najlepsze w pvp.
Diablo91
10-01-2009, 14:41
Druid/Sorcere - doskonali do pk na pacc
Paladyn - najlepsza profesja do pk bez pacc
Ale i tak Knight Rox (bo gram na no-pvp ^^).
Druid/Sorcere - doskonali do pk na pacc
Paladyn - najlepsza profesja do pk bez pacc
po tej wypowiedzi nie mam żadnych wątpilwości, że grasz knightem na non-pvp.
Nie ma czegoś takiego jak najlpesza profesja. Każda profesja ma swoje plusy i minusy.
@up
Ogolnie nie, ale w pewnych kategoriach jedna profesja moze byc lepsza od drugiej.
@topic
Magiczni z paccem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.