Pokaż pełną wersje : M LVL W MANA SHIELDZIE(utamo vita)
prengacz
21-12-2008, 20:45
witam czy kiedy używam mana shielda i dostaje hit na np 60 to do idzie mi za to mlvl tak jak bym użył utevo gran lux???
Dark_Exhado
21-12-2008, 20:49
Nie,nie idzie Ci tak jakbyś użył utevo gran lux.
Procent dostajesz za utamo vita,nic więcej.
Ufocznik
21-12-2008, 20:49
nie .
Posumowujac uzywajac Utamo Vita mlv wzrasta ci tylko za wypowiedzenie tego czaru (koszt 50 many), a jak tracisz na nim punkty many zamiast zycia, to one sie tracą, dlatego polecam leczenie sie samodzielnie (tracac te ~60many na utamce, ktore zastepuje 60straconych punktow zycia, mozesz zastapic na 3 exury, ktore dadza ci o wiele wiecej zycia i mlvl skoczy :P), bo latanie na Utamce to po I waste kasy na manasy, a po II marnotrawienie cennych % mlvl'a
Pozdrawiam
@up
Co ty do cholery pier******...
Utama to bardzo ważna część pvp, a co z tego, że bedziesz leczył się exurą, jak koleś uderzy Cię mocnej, niż taki sorc ma hp? Runy jeszcze istnieja, i bez many się obejdzie...
Srry za offtop
Elitek70
22-12-2008, 10:35
@up
Nie krzycz. On raczej nie mowil o pvp - rola utamki w pvp to inna bajka.
@up
Co ty do cholery pier******...
Utama to bardzo ważna część pvp, a co z tego, że bedziesz leczył się exurą, jak koleś uderzy Cię mocnej, niż taki sorc ma hp? Runy jeszcze istnieja, i bez many się obejdzie...
Srry za offtop
powiedzial to 15 knight, ktory nawet utamy nie moze uzywac ...(-.-)
Jak kolega up powiedzial nie mowilem o pvp, bo to chyba oczywiste, jaka role utama podczas walki spelnia...
Runesten
22-12-2008, 13:22
powiedzial to 15 knight, ktory nawet utamy nie moze uzywac ...(-.-)
Jak kolega up powiedzial nie mowilem o pvp, bo to chyba oczywiste, jaka role utama podczas walki spelnia...
Huahaah FAIL !
Najt i utama ? Poćwicz.
Topic : Było już wyjaśnione, mana drain + ataki na utamę nie zwiększają mlvl'a.
Co do pvp to inny wątek, nie dotyczące tego tematu więc skończcie.
Huahaah FAIL !
Najt i utama ? Poćwicz.
Hahahahahah FAIL x2 !
Gdzie on powiedział, że knight może używać utamy? ><
@topic
Mana spalana zamias HP na utamo vicie nie trenuje mlvla. Mimo to jest w wielu sytuacjach (bossy aoe, wary itd.) przydatna.
Nie jest to moja pierwsza postać, nie tylko knight, więc zamknij się. I nie 15 tylko 17, tyle, że mnie dziś ztrapowali... i już 16
@edit
close plx?
ja pierd*le z was.
Czy koles zapytal sie po co jest uTamo vita?
Albo czy do czego sie przydaje?
Zapytal sie czy daje mlvl.
Dostal odpowiedz kilka postow wczesniej.
Wiec laskawie zamknijcie paszcze i dajcie spasc temu tematowi w dol a nie robcie smietniska kolejnego.
Jakie lamy
Huahaah FAIL !
Najt i utama ? Poćwicz.
powiedział wybocony knight... on tam nigdzie nie napisał że knight ma utame... "poćwicz" zamiast bocić B)
Zalgadis
05-01-2009, 15:15
Będzie cisza czy pogadamy inaczej?
Kolejny post = report.
Smerfekk
05-01-2009, 16:10
ja pierd*le z was.
Czy koles zapytal sie po co jest uTamo vita?
Albo czy do czego sie przydaje?
Zapytal sie czy daje mlvl.
Dostal odpowiedz kilka postow wczesniej.
Wiec laskawie zamknijcie paszcze i dajcie spasc temu tematowi w dol a nie robcie smietniska kolejnego.
Jakie lamy
Nje oftopuj!
Wyjaśnione. Jeżeli (dajmy na to) 150 ms użyje Utamo Vita a posiada 1.2k many to jeśli (dajmy na to) Morgaroth uderzy go za 1k to nic mu do mlvla nie dochodzi, just 50 many z utamki.
ładnie?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.