Pokaż pełn± wersje : Na czym expic z LMM.
GothicTai
22-12-2008, 09:53
Witam was.
Niedawno zrobilem 2 bp lmm moim 17 drutem z 18 mlvl'em.
I mam takie Pytanie moge z nimi juz gdzies expic ?
Czy poczekac do 19 lvl i z necro na guardy runkami sie wspomagajac. ?
Doradzcie.
Zadaje to pytanie bo jeszcze drutem niegralem z takim lvl'em xD
Pozdro :D
juran_se_spychowa
22-12-2008, 10:07
^.-
na cholere ci te lmm'y? Bardzo dużo z nich będziesz bił... możesz je zwtastować choćby na cycach, a jak nie, to na rotwormach... Guardy to nie ta bajka
GothicTai
22-12-2008, 10:21
na cholere ci te lmm'y? Bardzo dużo z nich będziesz bił... możesz je zwtastować choćby na cycach, a jak nie, to na rotwormach... Guardy to nie ta bajka
Prosze o bardziej doswiadczonych graczy o odpowiedz.
<znaczkiiiiiiiiiiiiiiiii>
.....ShOOww...
19Darmi92
22-12-2008, 10:24
Idz na bugi z lmm... :D nie no ale jak idziesz np na guardy mozesz je ze soba wziasc przyjamije je zuzyjesz a nie wyzucisz ^^
redloheb
22-12-2008, 10:30
Ja ci radzę tak: LMM mog± Ci się przydać, ale z guardami to poczekaj do 18 lvl, kiedy kupisz sobie Fire Wave, to wtedy rób tak : Wand, Fire Wave, LMM, Mana potion. Najważniejsze, żeby cie ten guardzik nie dogonił.
piramjida
22-12-2008, 10:41
Mozesz je zwastowac na guardach z necrotic rodem. To nie jest jasne? :3
z guardami to poczekaj do 18 lvl, kiedy kupisz sobie Fire Wave
druid ma ice wave
z llmów nie opłaca się atakować, bo s± bardzo słabe, ale jak już zrobiłe¶ to możesz i¶ć na EF
Pomocny Murzyn
22-12-2008, 10:57
Nie słuchaj tego idioty co chce żeby¶ bił z ice wave. Będziesz ciskał hity po 30, a z LMM-a po 10-15. Wbij 19 i idĽ na guardy albo cyclopy. Bij z różdżki + LMM (combo powala:p)
a ja sorcem 19 z 23 mlvlem majac 8bp lmm zaczalem chodzic na guardy i na lvl schodzi mi okolo bp lmm + bp manasow, za manasy prawie zwraca sie z samej kasy a robie jeszcze lootbaga ;] mi tam sie podoba, ciskam w nie po 20~ ale i tak git ;D radze Ci na guardy sie wybrac ;]
ja obecnie mam 20 sorka i wczoraj zrobiłem taki bp lmm :) to ja robie tak :) trenuje m lvl na tych runkach albo po prostu do expa robie i ide na cyce :) efekt = wand + fire wave + lmm = szybki dead cyklopa :) m lvl 20 mam , w cyca wale z tego okolo 25-30 więc nie za dużo ale zawsze się przydaje :)
co do guardów to na razie nie polecam :) wbij 19 lvl, będzie necro rod + frigo hur wtedy możesz i¶ć :) taktyka jak ja wand + snow wave + te lmm i już leży guard =D
pozdro
GothicTai
22-12-2008, 11:49
ok dzieki wszystkim.
Temat do zamkniecia.
znaczkii pocztooowe
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.