Pokaż pełną wersje : Triagnle of Terror (?)
.N3pt3r.
22-12-2008, 14:19
Witam.
Gnębi mnie jedno pytanie - Czy do triangle of terror nie należą
-Ghazbaran
-Morgaroth
-Orshaabal
??
bo z tego co widze ludzie na hunted.pl piszą że Triangle of Terror składa się z
-Frumbrasa
-Ghazbarana
-Orshaabala
Bo raczej z tego co wiem ToT powinno składać się z demonów a nie z 2 demców i 1 Humanoida.
Czekam na odpowiedź i z góry dziękuje.
Iluzionistaa
22-12-2008, 14:23
http://tibia.wikia.com/wiki/The_Triangle_of_Terror
Tu pisze że Zoralurk . Wiec to jeszcze inna wersja trójcy :D
.N3pt3r.
22-12-2008, 14:26
Jezu... Naprawdę dziwna rzecz na wszystkich stronach jest inna wersja TToT :D:D
Chyba się tym zajmę i w końcu się dowiem prawdy...
Więc widać z tego wychodzi mała zagadka :D:D
skąd oni wiedzą gdzie sie pojawia Zoloruk skoro go nikt nie spotkał?
Triangle of Terror:
- Ghazbaran "Lord of Blades"
- Morgaroth "Lord of Fire"
- Zoralurk "The demon with a thousand faces" <- jeszcze go nie dodano
a co do reszty:
- Orsz to Demon Lord, nie nalezy do ToT
- Feru to syn krola necro i corki krola Thais.. najezdzal Thais po zamordowaniu jego matki... cos takiego chyba bylo gdzies napisane, wiec nie nalezy on do ToT.. nie jest nawet demonem.
I zle wiesz, bo ToT sklada sie wylacznie z Archademonow.
.N3pt3r.
22-12-2008, 14:33
Triangle of Terror:
- Ghazbaran "Lord of Blades"
- Morgaroth "Lord of Fire"
- Zoralurk "The demon with a thousand faces" <- jeszcze go nie dodano
a co do reszty:
- Feru to syn krola necro i corki krola Thais.. najezdzal Thais po zamordowaniu jego matki... cos takiego chyba bylo gdzies napisane, wiec nie nalezy on do ToT.. nie jest nawet demonem.
I zle wiesz, bo ToT sklada sie wylacznie z Archademonow.
Tak ale jaką masz pewność że to True? jeżeli na każdej stronie pisze coś innego :D
Tak, wiem że chodzi o ArchaDemony ale np na hunted.pl w notce coś w stylu
o feru pisało że jets on jednym z liderów TToT
Zaraz spróbuję znaleźć cytat.
Na hunted pisza normalni gracze jak ja, czy Ty... to samo wikia, ale to , co na wiki pisze, jest wziete z ksiazek znalezionych na Goromie bodajze. Poza tym osobiscie, wierze bardziej wikia, niz hunted ;)
A, co do Feru.. osobiscie moge Ci oznajmic, ze Feru i ToT to 2 rozne sprawy :>
Poza tym, ToT nie ma lidera, to zgromadzenie 3-ki braci ;) A watpie zeby Feru byl jednym z nich, jesli znamy jego historie.
Down@ dokladnie, jeszcze na Tsie.. rok temu bodajze byl jeszcze 1 Demon Lord, ktory jak Orsz byl "przybocznym" TR7.
Mogę jeszcze dodać, że Orshabaal od jednego z wcześniejszych update'ów jest oficjalnie sługusem The Ruthless Seven.
Mac-Graw
22-12-2008, 14:47
Mogę jeszcze dodać, że Orshabaal od jednego z wcześniejszych update'ów jest oficjalnie sługusem The Ruthless Seven.
Nawet jednym z tekstów jakie wykrzykuje jest: "Created by my masters The Ruthless Seven" (czy jakoś tak :PP)
.N3pt3r.
22-12-2008, 14:51
Więc mamy jak na razie 3 zgromadzenia
TR7
TToT
oraz Feru?:D
właśnie Feru należy do jakiejś pod grupy mobów?
Bo to dość ciekawa sprawa.. w końcu pisze ze Zolaruk czy jak mu tam nalezy do TToT ale go nie widziano na oczy... Więc czy on istnieje?
1. Feru nalezy do kilku grup.. Bossy/potworki magiczne/sorcererzy (obok wrl/infernala/etc).
2. Zoralurk byl widziant na Tsie, pol roku temu.. i mowil, ze jest czescia ToT..
3. Feru to nie jest zgromadzeniem o,O
1. Feru nalezy do kilku grup.. Bossy/potworki magiczne/sorcererzy (obok wrl/infernala/etc).
Ojezus nie o takie grupy chodzi. Feru nie należy do żadnej grupy. Poprostu jest i koniec, przychodzi bronić Zatrotha, swojego boga.
w końcu pisze ze Zolaruk czy jak mu tam nalezy do TToT ale go nie widziano na oczy... Więc czy on istnieje?
Na TSie go widziano, czytaj ze zrozumieniem plxxx
.N3pt3r.
22-12-2008, 14:57
2. Zoralurk byl widziant na Tsie, pol roku temu.. i mowil, ze jest czescia ToT..
3. Feru to nie jest zgromadzeniem o,O
Ale napisałem że 3 zgromadzenia w tym Feru <kropki> i pytanie czy jest
Tak, na ts to ci mpa na dp leży..
Nie ma oficjalnych informacji że on Żyje w rl świecie..
Co do Feru , chodzi mi o grupę coś w stylu TToT , TR7
.N3pt3r.
22-12-2008, 15:04
NIE. Koniec tematu.
A co zamkniesz go? Masz prawa Moda?
Nie rządź się tak bo to jest coś co ciekawi mnie i innych współ-forumowiczów więc nie do zamknięcia :)
I dostaniesz raport za spam
Ojezus nie o takie grupy chodzi. Feru nie należy do żadnej grupy. Poprostu jest i koniec, przychodzi bronić Zatrotha, swojego boga.
Na TSie go widziano, czytaj ze zrozumieniem plxxx
A ty czytać umiesz? TS a Rl to co innego a ja pytałem czy widziano go na rl
I nie pisz w tym temacie jeżeli masz zamiar nie wprowadzać tu nic nowego bo za każdy prowokacyjny post będzie raport
A co zamkniesz go? Masz prawa Moda?
Nie rządź się tak bo to jest coś co ciekawi mnie i innych współ-forumowiczów więc nie do zamknięcia
Nie mam praw moda, zamknięcie tematu nie oznacza skasowania go, a sprawa została w 100% wyjaśniona. W zasadzie to 3 raz Ci tłumaczę, że Feru nie należy do żadnych zorganizowań.
I dostaniesz raport za spam
A reportuj sobie, powiedziałem prawdę. Jedyna aktualnie spamująca osoba to TY.
A ty czytać umiesz? TS a Rl to co innego a ja pytałem czy widziano go na rl
Bo to dość ciekawa sprawa.. w końcu pisze ze Zolaruk czy jak mu tam nalezy do TToT ale go nie widziano na oczy... Więc czy on istnieje?
No kurde
Dla wyjaśnienia: Test server to nie Ots, TS jest organizowany oficjalnie przez CipSoft. To, co tam zamieszczają najprawdopodobniej będzie w przyszłych aktualizacjach. Zolaruk to boss wymyślony przez nich samych i wyraźnie mówił, że należy do ToT. Mało o nim wiemy, ale JEST.
I nie pisz w tym temacie jeżeli masz zamiar nie wprowadzać tu nic nowego bo za każdy prowokacyjny post będzie raport
Zaraz, to TY spytałeś 3 razy o to samo, więc musiałem specjalnie dla Ciebie powtórzyć to samo 3 razy. Masz reporta za wszczynanie kłótni daruje Ci tym razem
Żeby nie było, że masz dalej wąty - Zolaruka nie widziano w rl Tibii. Starczy?
Teraz pomyśl, co tutaj można by do tego dodać. No właśnie. Materiału starczy na koniec tematu
@down
W zasadzie to wystarczyło Ci powtórzyć 4 raz i w końcu zrozumiałeś\\
.N3pt3r.
22-12-2008, 16:09
No i w końcu napisałeś normalnie :) wystarczy , Temat do zamknięcia :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.