Pokaż pełną wersje : Problem z kupnem domku
Sprawa jets taka : Wchodze na Tibia.com, klikam houses itp az przechodze do strony z wpisaniem ceny za domek oraz hasła.Wpisuje cene oraz haslo i klikam submit a po chwili wyskakuje mi komunikat :Error
Your character doesn't live on this world. - co uniemożliwia mi kupienie domu.Świat ktory wybralem jest własciwy , postac rowniez i nie rozumiem w czym jest problem.Prosze o pomoc
Xendas on the Trimera
24-12-2004, 22:50
sproboj byc online i wtedy zalictuj i wyslij, mozliwe ze pomoze. Nigdy jeszcze nie kupowalem chatki ale zobcz, jesli nie to niech ktos ci pomoze z pacciem i ktos kto kupowal domek :baby:
Sprawa jets taka : Wchodze na Tibia.com, klikam houses itp az przechodze do strony z wpisaniem ceny za domek oraz hasła.Wpisuje cene oraz haslo i klikam submit a po chwili wyskakuje mi komunikat :Error
Your character doesn't live on this world. - co uniemożliwia mi kupienie domu.Świat ktory wybralem jest własciwy , postac rowniez i nie rozumiem w czym jest problem.Prosze o pomoc
Piszesz, że wpisujesz hasło i cene, a co z postacią?? Spróbuj założyć postać na tym świecie, i nią licytować, a potem po prostu przepisać domek.
kezman-13
25-12-2004, 00:10
a po pierwsze to masz pacca ?? :d
oftopic:
-Resu elysia??:D
-kezman 13 chlopie tak mi sie zdaje ze nalezysz do bandy itiotow:Dkto normalny nie majac pacca licytowalby domek??
ontopic
-jezeli jestes zalogowany i nadal nie mozesz to dziwna sprawa (bo sadze ze nie zrobiles bledu przy wpisywaniu nicku ale patrzac na twoj nick to by byla sztuka:D)
-na tibia.com czesto sie cos dzieje wiec moze wejdz za kilka godzin albo nastepnego dnia to moze pomoc
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.