zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Gorzkie żale

Krejgen
22-12-2008, 23:03
Pierwsze co mnie ostatnio denerwuje to praca Gamemasterów. Grałem na wielu światach, m.in. Pacerze, Pytherze, Amerze oraz Guardii. Rzadko kiedy chciałem złożyć raport na kogoś, ale zdarzało się. Oczywiście, żaden z GM nie odpowiedział. Ostatnio niestety spotykam tylu nieuczciwych graczy, że mógłbym co minutę składać raport, ale czy to ma sens skoro i tak nikt nie odpowie? Skutkiem nieobecności GM-ów na światach jest (najczęściej) używanie botów. Najwięcej bociarzy spotkałem na kopalniach dwarfów koło Kazoordon. Spoko, ja bije level całymi dniami, a jakiś gość ustawia BOT'a na całą noc i już ma level następnego dnia;) Następne co mnie troszkę denerwuje to brak obrazków run w zakładce Magia. Nie wiem, może muszę ściągnąć jakąś wtyczkę, czy cóś? Co do botowania to chciałbym się spytać, czy wy też tak macie i czy w końcu ktoś zrobi z tym porządek?:(

Barosa7
22-12-2008, 23:06
3/4 tekstu zamieściłeś w złym dziale. Nie z takimi rzeczami do administracji/moderacji Tibia.pl! Do zgłaszania reszty jest pozatym przyklejony temat.

W zasadzie to mi też nie pokazuje c):VP

CytrynowySorbet
22-12-2008, 23:10
Zły dział, a poza tym czy ty myślisz że GM, osoba wykonująca swoją pracę CAŁKOWICIE za darmo, będzie chciał całymi dniami siedzieć i czekać na raporty (i to jeszcze na kilku serwerach). GM też człowiek, ma życie.
A jak ci się nie podoba że ludzie botują, to też zacznij. Tego już się nie powstrzyma, to tak jakbyś chciał zakończyć działalność Radia Maryja albo MTV.

Paciuch
22-12-2008, 23:11
Jak zobaczyłem nazwę tematu myślałem że się posikam... :D
@Autor Nie tylko ciebie to denerwuje (pacz mój podpis) ale tych tematów było sporo i nic nie dały.

Zalgadis
23-12-2008, 10:28
Spróbuje się tym zająć i dodać obrazki run do działu magia (Jeżeli ich tam nie ma). A na razie nic nie poradzę na to że GMowie tak rzadko są widywani w grze.
Ja jednego widziałem tylko raz, 5 lat temu w carlin.

Nari
23-12-2008, 10:56
Reportowac możesz również na forum tibia.com, czyż nie?