Pokaż pełną wersje : Juz niedlugo pierwszy 400 lvl w tibii !!
Kamilq96
23-12-2008, 20:15
Name: Lord'Paulistinha
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 399
World: Elera
Residence: Yalahar
House: Lucky Lane 1 (Shop) (Venore) is paid until Jan 07 2009
Guild membership: Lucis Sanctissimus of the Lucis Ferre
Last login: Dec 23 2008, 15:02:39 CET
Account Status: Premium Account
Juz nie dlugo owy gracz Wbije 400 lvl !! Gratulacje dla Lorda : )
( nie mowcie mi tutaj ze sie napalam i ze sam takiego lvl nigdy nie bede mial bo i tak mnie to nie wzruszy : ) ..... )
12 latki rox !
Juz sikamy bo ktoś nabije 400 lvl co z tego ?
Nabił 400 lvl nabil, stracil kupe czasu stracil, gratuluje ? tak.
Każdy może se sprawdzić ktory kolo ma lvl nie musisz tu tego pisac w dodatku takich tematow bylo juz w pizdu
@down : jak sie nie napalasz to po co to piszesz ?
Kamilq96
23-12-2008, 20:22
Fajnie
Oczko nie zauwaza nawiasow??
@ all
no i super jak wam sie nie podoba to po co woglule tu piszecie? Ja tyko napisalem to dla info.Myslicie ze mnie cos obchodzi ze no lifer lvl wbija?
Nowohucianin
23-12-2008, 20:24
a ja zaraz wbije 114 lvl i co ? to tylko gra a niektórzy będą sikać we wszystkie strony bo jakiś burak no lifer albo sharer wbił 400 lvl
a ja zaraz wbije 114 lvl i co ? to tylko gra a niektórzy będą sikać we wszystkie strony bo jakiś burak no lifer albo sharer wbił 400 lvl
Juz tak nie wyzywaj koles pracuje w kafejce, ale racja ze to tylko gra
Kurczakos
23-12-2008, 20:31
Juz tak nie wyzywaj koles pracuje w kafejce, ale racja ze to tylko gra
Nawet jeśli pracuje w kafejce to chu* nam do tego czy ma kafejkę czy siedzi w szafie i wpierd*la koty, przecież to jego życie a takie wypowiedzi jak autora tego tematy świadczą tylko jak bardzo niektórzy mu zazdroszczą.
Fajnie , że wbije 400 tylko szkoda , że to nie polak
Kamilq96
23-12-2008, 20:36
No, a jak wlaśnie niektórzy mu zazdroszczą ? Myślicie że po co ten temat wstawiałem... tylko i wyłącznie dla INFO!!
wpisujcie miasta ktore maja mokro w gaciach z tego powodu.
____
Zielona Góra.
19Darmi92
23-12-2008, 20:43
Kurwa jego sprawa co robi w wolnym czasie.. wybral tibie to jego wybur.. mozecie mu jedynie pogratulowac 400lvl
Lechista
23-12-2008, 20:55
ja mu nie gratuluje tylko współczuję głupoty...
Patriota1990
23-12-2008, 21:04
a ja zaraz załączę swojego super pro ote'esa i wbije 400 lvl ;)
będziecie sikać ? ;)
a tak pozatym, pozostaje mi tylko pogratulować, 400 level to nie lada wyzwanie dla przeciętnego tibijczyka ;)
Lechista
23-12-2008, 21:11
Może dla przeciętnego gracza duzeee ale dla przeciętnego bota to chleb codzienny :>
Befsztyk
23-12-2008, 21:13
Taaaaaaaaa tyle ze on wbil raz 400 level, padł i teraz znowu go zdobedzie.
Ale i tak on mi zwisa i powiewa na sznurku... ;]
( nie mowcie mi tutaj ze sie napalam i ze sam takiego lvl nigdy nie bede mial bo i tak mnie to nie wzruszy : ) ..... )
juz spusciles sie z tego powodu ?? pujdziesz z rodzina do jego domku zobaczyc jak w bija 400 lvl?? bedziesz opowiadal to swoim dziecią??a moze zgrasz sska na dyskietke i położysz pod choinke swoim starszym?? kolejny małolat próbujący wykazac sie na forum... btw sory za błędy pozdro all Wesołych i spokojnych świąt.
juz spusciles sie z tego powodu ?? pujdziesz z rodzina do jego domku zobaczyc jak w bija 400 lvl?? edziesz opowiadal to swoim dziecią??a moze zgrasz sska na dyskietke i położysz pod choinke swoim starszym?? kolejny małolat próbujący wykazac sie na forum... btw sory za błędy pozdro all Wesołych i spokojnych świąt.
Jeżeli go to interesuje jego sprawa, mam wywalone na Paulistinhe ale jednak dla świata tibi to jest news, jeżeli ktos przezyje na świecie najwiecej lat i umrze ( rekord guinesa te sprawy :] _ też będzie sławny, to chyba normalne ze jak ktoś jest najlepszy to o nim się gada, dla mnie on jest neutralny.
PS: spusciłes sie ??? człowieku jakie ty masz teksty.... aha sorrki w podstawówce takie było, załosy człowieczku ( teraz mnie powyzywaj niech Ci ulży )
CytrynowySorbet
23-12-2008, 21:37
Niech wbija ten 400 i zrobi to, co zapowiadał, czyli skończy z Tibią.
podstawą jest zachowac godność tak ze nie zaczne sie kłócic z Mat3uszem
Pare pixeli więcej i tyle szajsu o to...
Gość zmarnował sobie kilkadziesiąt tygodni życia i tyle ja gram bo "lubiem" a nie żeby być master-high-flamaster-level
Niech wbija ten 400 i zrobi to, co zapowiadał, czyli skończy z Tibią.
Czytanie ze zrozumieniem. Kiedys napisal w komentarzu na Tibia.com, ze:
jezeli cipsoft nie postanowi wkoncu dodac cos co go odrozni od 200 lvla to przestanie grac po przekroczeniu 400 lvla.
Avallach
23-12-2008, 22:05
Kiedyś ludzie pisali gratulacje, teraz ktoś zapoczątkował nową mode i żeby wszyscy byli kul i pro evul hajty to sie dostosowują.
Nie interesuje mnie jego lvl, ale jeśli kogoś to ciekawi, to może nie chce ogarniać oczkami waszego spamu?
ale ty zjebana jesteś.. on nie miał 400 lvl tylko 398 i padł. a w ogóle all sikają
wpisywać miasta
---
lublin
Japa, w Lublinie to mokro bo śnieg stopniał.
@top
No i bosko, jeszcze 499 i wejdzie w bramke!*
*- tjki**
**- to jest kurwa ironia
GothicTai
23-12-2008, 22:12
I dobrze ze to nie polak, bo to by jeszcze bardziej splugawilo polskich playerow...przez jego boty...
Mowil ze jak osiagnie 400 lvl to konczy gre.I pewnie nastepna bedzie jechal xd.
On ma prawie 400 lvl a skille tak zalosne jak na ten lvl ze niewiem co 100/98 chyba ...zal.
Pozdro :D
Alanus Lutinum
23-12-2008, 22:23
Heheheh ale i tak 100% z was szanowałoby go o wiele bardziej niż 2lvla z rooka, który osiągnał swój lvl bez bota ;), dlatego:
Gratuluję lord'paulistinha za to, że w końcu osiągnął 400lvl!
---
Krapkowice
Pozostaje pogratulować. Wielu z Was pisze, że taki level to tylko zmarnowany czas itd. Jakby nie miał umiejętności gry to by do tego nie doszedł. Aby osiągnąć taki level potrzebne jest też samozaparcie, wytrwałość i cierpliwość, a to na prawdę ważne cechy, które niewielu posiada - i tego mu gratuluję.
Mondry_Tibijczyk
23-12-2008, 22:24
Gratuluje bociocha
piramjida
23-12-2008, 22:40
Tematy tego typu sa magnesem dla haterow, ktorych wcale nic to nie obchodzi a mimo to w kazdym temacie musza odpowiedziec.
Nie powiem, ze jestescie zazdrosni, moze nie jestescie, ale uznajcie, ze to on osiagnal od was wiecej w Tibii - tak, osiagnal wieksza cyferke levelu. Chyba, ze odkryliscie questa na magic longsworda/winged helmeta albo jestescie mistrzami pvp, wtedy zwracam honor.
Taaaaaaaaa tyle ze on wbil raz 400 level, padł i teraz znowu go zdobedzie.
Ale i tak on mi zwisa i powiewa na sznurku... ;]
Nigdy nie miał 400 lvl, padł na 398...
--Ogorek--
23-12-2008, 22:57
Mat3usz
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hakuss Pokaż post
juz spusciles sie z tego powodu ?? pujdziesz z rodzina do jego domku zobaczyc jak w bija 400 lvl?? edziesz opowiadal to swoim dziecią??a moze zgrasz sska na dyskietke i położysz pod choinke swoim starszym?? kolejny małolat próbujący wykazac sie na forum... btw sory za błędy pozdro all Wesołych i spokojnych świąt.
Jeżeli go to interesuje jego sprawa, mam wywalone na Paulistinhe ale jednak dla świata tibi to jest news, jeżeli ktos przezyje na świecie najwiecej lat i umrze ( rekord guinesa te sprawy _ też będzie sławny, to chyba normalne ze jak ktoś jest najlepszy to o nim się gada, dla mnie on jest neutralny.
PS: spusciłes sie ??? człowieku jakie ty masz teksty.... aha sorrki w podstawówce takie było, załosy człowieczku ( teraz mnie powyzywaj niech Ci ulży )
A ty jak już łapiesz literówki, to pamiętaj, żeby też poprawnie pisać :)
podstawą jest zachowac godność tak ze nie zaczne sie kłócic z Mat3uszem
I nareszcie coś mądrego na tym forum napisałeś :)
Ale pomyśl logicznie, z twoim błędem ortograficznym mam racje i z twoim zachowaniem typu ,,spusciłeś'' No ale i tak dobrze że nie masz zamiaru się klócić, ale zastanów się nad swoim zachowaniem na forach.:evul:
Jakby nie miał umiejętności gry to by do tego nie doszedł.
blagam napisz ze zartowales.
piramjida
23-12-2008, 23:04
Ma najwyzszy level w tej grze, a level jest z zalozenia podstawa tej gry - jest dobry w ta gre. Mozesz powiedziec, ze to no life, botter, ale nie, ze nie potrafi grac w ta gre...
Cala sprawa sie rozbija wlasnie o to, co to oznacza "umiec grac w ta gre", bo akurat do tej gry nie potrzeba zadnych umiejetnosci, bo wszystko mozna zalatwic odpowiednia iloscia czasu spedzonego na klepaniu stworkow.
Biorac pod uwage ile gosc ma kasy, ile ma hp i to, ze nie musi sie liczyc z kosztami, w normalnych warunkach jego gra ogranicza sie do ciaglego powtarzania prostych czynnosci, prawdopodobnie nawet nie musi do tego uzywac dwoch rak, wystarczy mu mysz i sporadyczne nacisniecie hotkeya.
Wiem ze sie czepiam, ale teorie co do tego, ze do gry w tibie trzeba umiejetnosci to jakies nieporozumienie.
A najwyzszy level ma i tego mu nikt nie odmawia.
jest dobry w ta gre.
Widziałeś pare miesięcy temu filmik jak sobie "dobrze" radził z blokowaniem Ferumbrasa?
Wcale nie. Dajmy skrajne przykłady: posadź kogoś kto widzi Tibię na oczy drugi raz w życiu, a obok kogoś kto gra załóżmy ~5 lat. Jak myślisz, kto sobie mimo wszystko lepiej poradzi (kto ma większe umiejętności)?
@down - Ghernie
Też masz trochę racji ^^
@Bordo
Noo.. W sumie to zależy jak ktoś gra... Jeśli założymy że gracz 5 lat ustawiał boty, to wątpie by umiał coś porządnego zblokować bez użycia wspomagaczy. Natomiast człowiek grający 2 raz napewno nie ogarnie całości gry, lecz będzie się starał. Ostatecznie stawiałbym na 5-letniego (bez skojarzeń), chociaż moim zdaniem o wiele lepiej od takiego 5-letniego delikwenta, grałby człek grający 2 miesiące ale chodzący na team-hunty itp.
@Topic
Gratulacje! W sumie nawet jak ustawiał bota to i tak zajęło mu to dużo czasu.
@Offtop
Nie uważacie jego "deada" za śmiesznego? 400 lvl padł od Dragon Hatlinga
Wiem ze sie czepiam, ale teorie co do tego, ze do gry w tibie trzeba umiejetnosci to jakies nieporozumienie.
Nie zgodzę się z Tobą. Dla przykładu weźmy 150 ek i 150 ms. I teraz zróbmy test. Czy jeżeli ten 150 ek zamienił się w 150 ms to czy lepiej by expił on, czy ten 150 ms, który ma tego chara od początku i sam wbił nim 150 ms? Odwrotnie to samo - dać takiemu 150 ms'owi 150 ek to nie będzie mu szło za dobrze.
@up
Wiesz, co to kick?
@Gherine
Moim zdaniem, to nawet zeby skutecznie bocic trzeba miec o tej grze jakies pojecie, w przeciwnym wypadku skutki moga byc odwortne do tego, co chcemy osiagnac.
Jezeli jednak wezmiemy pod uwage, ze gracz z 5-cioletnim doswiadczeniem gra uczciwie, to ma nad tym drugim przewage (nawet niemala) ale i tak sadze, ze czas ma tu najwieksze znaczenie.
@topic
Gratulacje dla goscia. Chcialbym chociaz przez godzinke posmigac takim 400 lvlem.
mylicie doswiadczenie z umiejetnosciami.
____
Zielona Góra.
Toruń Here Xdd :dance: :dance:
Wylansowany
24-12-2008, 09:05
A śmiałbym się, gdyby na 400 lvl była bramka levelowa...
Ale i tak, gratz dla niego, bo nawet jeśli botował, czy nawalał po 10h+ dziennie w potwory, to ma największy level....a mi i tak to "wisi'.
____
Zielona Góra.
Co masz do Zielonej Góry patafianie? -.^'
@topic
Lvl jak lvl...
K.Jay
druidek123
24-12-2008, 09:33
po co 2 raz piszesz to samo ....bo ja to napisałem o.0
redloheb
24-12-2008, 10:35
Dla tych którzy sra** i sikają we wszystkie strony z podniecenia:
Chuck Norris wbij już dawno 852 lvl ;)
Wcale nie. Dajmy skrajne przykłady: posadź kogoś kto widzi Tibię na oczy drugi raz w życiu, a obok kogoś kto gra załóżmy ~5 lat. Jak myślisz, kto sobie mimo wszystko lepiej poradzi (kto ma większe umiejętności)?
Ten co gra drugi raz w życiu?:/
Lp, gra ponad 5lat ale gdy ogladalem filmik co bloczyl feru~ to była żenada w jego wykonaniu, bloknał go tylko dla tego ze miał 5k hp+ i troche skilla.
Oczywiscie gratuluje mu, że wbił taki poziom ;)
tak, Tomaszów maz. sika ;x:baby::baby:
piramjida
24-12-2008, 10:47
Cala sprawa sie rozbija wlasnie o to, co to oznacza "umiec grac w ta gre", bo akurat do tej gry nie potrzeba zadnych umiejetnosci, bo wszystko mozna zalatwic odpowiednia iloscia czasu spedzonego na klepaniu stworkow.
Tylko umiejetnosci sie zdobywa wlasnie z czasem grania w ta gre. A to, ze doswiadczenie to nie to samo co umiejetnosci no to sorry, wszystko mozna tak podwazyc - malo kto jest 'pro' w gre w ktora dopiero co zaczyna grac a jak pogra dwa tygodnie to moge mu powiedziec, ze to juz jest doswiadczenie i wyuczone ruchy, ktore nie maja nic wspolnego z skillem.
Biorac pod uwage ile gosc ma kasy, ile ma hp i to, ze nie musi sie liczyc z kosztami, w normalnych warunkach jego gra ogranicza sie do ciaglego powtarzania prostych czynnosci, prawdopodobnie nawet nie musi do tego uzywac dwoch rak, wystarczy mu mysz i sporadyczne nacisniecie hotkeya.
Tylko, ze ten gosc nie dostal tego levela, musial go jakos zrobic. Powiesz pewnie, ze w taki sam sposob, ale to juz inna sprawa.
Widziałeś pare miesięcy temu filmik jak sobie "dobrze" radził z blokowaniem Ferumbrasa?
Nie, ale podejrzewam, ze bylo podobnie jak z jego pvp na wojnie - moze nie jest swietny, ale sie go troche czepiacie.
____
Zielona Góra.
<literki>
Gdansk
Vil dobrze mówi :cygaro:
Ja bede sikal jak ktos wbije 666 lvl
Lord_Piterek
24-12-2008, 13:49
ja wlasnie wbilem 60 lvl, czemu nie ma o mnie tematu?
@up
Omg znowu... Bo jesteś 0 i nigdy nic nie osiągnąłeś nawet w takiej głupiej gierce jak tibia.
Ja nigdy nic do niego nie miałem także wielkie gratulacje za wbicie takiego lvl. No i wielki + za świat na którym gra.
a tu jest filmik jak wbija 400lvl
http://pl.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0
--Ogorek--
24-12-2008, 14:53
Dla tych którzy sra** i sikają we wszystkie strony z podniecenia:
Chuck Norris wbij już dawno 852 lvl ;)
Fail
Name: Chuck Noris
Profession: None
Level: 1
World: Celesta
Residence: Rookgaard
Last login: never logged in
Account Status: Free Account
ja wlasnie wbilem 60 lvl, czemu nie ma o mnie tematu?
Bo on jast najlepszy, w zyciu codziennm w wiadomosciach tez gada się o najlepszych, jedni ich lubią inny nie, dla niektórych jest neutralny
Jeżeli ktos jest najbogatszy na swiecie będzie o nim głosno ( ma 400mld ) a jeżeli ktos jest bardzo bogaty ( 60 mld ) to nie bedzie o nim aż tak głosno
PS: z tymi mld dałem do przykładu wasze lvl.
Dla mnie on jest neutralny ale oczywiscie gratuluje mu tego czynu :D
Maniak 8o
@up
Omg znowu... Bo jesteś 0 i nigdy nic nie osiągnąłeś nawet w takiej głupiej gierce jak tibia.
Wbicie jakieos durnego lvla w takim syfie jak jakas tibia nazywasz "osiagnieciem"??
Skad wiesz ze on jest zerem? Nazywasz go zerem bo ma niski lvl (zapewne wiekszy niz ty) w jakies gierce?
Osiagnieciem sa np. dobre oceny w szkole....
Zastanow sie czlowieku zanim cos napiszesz.
Lechista
26-12-2008, 18:36
No i co już się zesraliście, 400lvl wbity?? To może zamkniecie ten temat bo już się rzygać chce ..
Fail
Name: Chuck Noris
Profession: None
Level: 1
World: Celesta
Residence: Rookgaard
Last login: never logged in
Account Status: Free Account
Jak mozna w tak znanym nazwisku popelnic blad
FAIL.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.