Pokaż pełną wersje : Jak odtworzyć stary filmik na nowym kliencie ?!
Mam TibCAM wersje 7.3, i mam nowego klienta tibii. I jak chce odtworzyć stary filmik to wyskakuje błąd :|. Pewnie dlatego bo musze mieć starego klienta tibii żeby odtworzyć stare filmy .... ale skąd go wziąć ?
o boże ... po prostu ścianij poprzednią wersje 7.3 !!!! i stamtad uruchamiaj filmy :( o boshe co za bieda
o boże ... po prostu ścianij poprzednią wersje 7.3 !!!! i stamtad uruchamiaj filmy :( o boshe co za bieda
Hmm koleś jak byś dobrze doczytał to tam jest również zapytanie "ale skąd go wziąć ?" miałem na myśli starego klienta tibii :|... ale spoko ;) I nie wiem co miałeś na myśli pisząc "...o boshe co za bieda" - może u Ciebie u mnie raczej nie :/ ... Pozdro!
Eh.......
www.tibia.com
www.tibia.xx.pl
www.tibia.pl
lol??
Głupie pytania głupia odpowiedź...
nie da sie
Człowieku Ekhm.. 8o Czy ty naprawde nei wiesz ksą scaignać Cleinta ? www.tibia.pl,www.tibia.com i inne co za glupie pytanie :baby: !
a ja mam pytanie wogule jak odtwarzac filmiki :confused:
Człowieku Ekhm.. 8o Czy ty naprawde nei wiesz ksą scaignać Cleinta ? www.tibia.pl,www.tibia.com i inne co za glupie pytanie :baby: !
Tak to podaj mi dokładny link z www.tibia.com - powtarzam że chodzi mi o starego klienta czyli 7.3 ;)
@up
tibia.pl -> download -> stare wersje clienta
@Kerloro
tibia.pl -> wasze poradniki -> coś z tibi cam :P
Na tibia.com, tibia.pl i tibia.org.pl(dawniej tibia.xx.pl) nie ma klienta 7.3, przynajmniej na dzień dzisiejszy.
Pozatym tibia.org.pl jest już jakiś czas nieczynna
tibia.pl -> download -> stare wersje clienta
Hmm ja to widziałem wcześniej ale tam jest ...:
Wersja 7.26 Pobierz z Tibia.pl
Wersja 7.21 Pobierz z Tibia.pl
Wersja 7.2 Pobierz z Tibia.pl
Czy Wersja 7.26 to 7.3 ?:| bo już sam nie wiem :D plx help :]
Hmm koleś jak byś dobrze doczytał to tam jest również zapytanie "ale skąd go wziąć ?" miałem na myśli starego klienta tibii :|... ale spoko ;) I nie wiem co miałeś na myśli pisząc "...o boshe co za bieda" - może u Ciebie u mnie raczej nie :/ ... Pozdro!
No wiesz... Tak, zgadzam się z tobą, BARDZO TRUDNO znaleźć wersję 7.3, chociażby tibia.com, tibia.pl i inne - www.smoczyjezdzcy.prv.pl ( strona mojej gildii ) ... wiele ich. Od kilku dni pracuje za darmo w Karitas'ie Polska :) Tak więc podam Ci linki
1. Link ze strony Gildii Smoczy Jezdzcy (http://members.lycos.co.uk/hoxiu/tibia73*****)
2. Link ze strony tibia.com (http://download.tibia.com/tibia73*****)
3. Nie chce mi sie dawać, ale te 2 linki są na www.smoczyjezdzcy.prv.pl. Jak będziesz chciał "nową" tibicam albo inne tego typu progsy to zobacz co jest na www.smoczyjezdzcy.prv.pl .... no i weź wogole schowaj sie :)
No wiesz... Tak, zgadzam się z tobą, BARDZO TRUDNO znaleźć wersję 7.3, chociażby tibia.com, tibia.pl i inne - www.smoczyjezdzcy.prv.pl ( strona mojej gildii ) ... wiele ich. Od kilku dni pracuje za darmo w Karitas'ie Polska :) Tak więc podam Ci linki
1. Link ze strony Gildii Smoczy Jezdzcy (http://members.lycos.co.uk/hoxiu/tibia73*****)
2. Link ze strony tibia.com (http://download.tibia.com/tibia73*****)
3. Nie chce mi sie dawać, ale te 2 linki są na www.smoczyjezdzcy.prv.pl. Jak będziesz chciał "nową" tibicam albo inne tego typu progsy to zobacz co jest na www.smoczyjezdzcy.prv.pl .... no i weź wogole schowaj sie :)
Co Ty dziecko myślisz ze masz 12 lat i jestes ktoś ?:/ nie mam zamiaru sciągać z Twojej extra stronki :] bo pewnie w brut tam jest virów :) I chyba na to forum nie służy do reklamowania stron więc nie pisz swojej super stronki 20 razy :| I jeżeli chodzi o ten karitas to za młody jestes 12-sto latku :)
Offtopic:
@Hibill:
A nie można było zrobić sobie kopii starej wersji kienta na kompie? :) Bo nie było trudne do przewidzenia to, że stare filmy na nowej wersji Tibii nie będą działać...
Btw. a że Ty masz 17 lat to uważasz się za pana? :P
Ontopic:
Wystarczy znaleść jakąś gildiową stronkę, bo tam powinna jeszcze być Tibia 7.3, chyba że autor dba o swoją witrynę :P (oczywiście zakładając, że będzie tam download i klient Tibii :) ) Chyba możesz już sobie poszukać albo skorzystać z podanej/podanych.
Z~
Heh wielkie dzięki :P
P.S. nie uważam się za pana ale nie lubie jak ktoś dużo młodszy ode mnie "pyskuje" :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.