Pokaż pełną wersje : Serwer [Celesta]Annihilion hunt +dobry loot
http://www.********.com/685945280.html
Jak w temacie.Filmik nie mój.... W miejsce kropek spidishare.
Bez spoila proszę i jak ktoś może niech rehostnie gdzieś.
Tentotrix
24-12-2008, 16:25
Nic specjalnego.
Prostynick
24-12-2008, 16:27
te złote buty to powinny lecieć tak często jak na przykład time ring z tarantuli, a nie jak fur bootsy...
chyba, że nie poleciały gb bo filmu nie oglądałem ;)
ja rehostne
http://urlguard.net/zlotebuty3pary. scr
no to pierwszy w tibii the stomper?
Kluska_ziom
24-12-2008, 16:35
leca w kulki, nie polecialy 3 pary golden bootsow...
byly 4 G BOOTSY + 2 demonbone + 2 soft bootsy
leca w kulki, nie polecialy 3 pary golden bootsow...
byly 4 + 2 demonbone + 2 soft bootsy
cielaku, na tym polegał swojego rodzaju przefikuśny żarty, ty drętwa pało, schowaj się do stodoły to porozmawiasz z kuzynami o północy- z osłami:[
Coś im średnio to szło , głownie te dwa pierwsze ale to w końcu no-pvp to co się tu dziwić.
kombossik123456
24-12-2008, 16:57
I oni niby obniżyli loota? z 1 demonbone + mms a potem z każdego jakiś medium-rare typu onix flail , heavy mace (2) , demonbone + inne shity.. i tak na plusie są tak że huhu... (tak wiem że przed patchem loota było jeszcze więcej ale to nie oznacza że teraz jest źle...)
Loot ładny... Tylko szkoda deda.
Loot ładny... Tylko szkoda deda.
taa wiskun pocisnal xD
czemuban
24-12-2008, 18:06
I oni niby obniżyli loota? z 1 demonbone + mms a potem z każdego jakiś medium-rare typu onix flail , heavy mace (2) , demonbone + inne shity.. i tak na plusie są tak że huhu... (tak wiem że przed patchem loota było jeszcze więcej ale to nie oznacza że teraz jest źle...)
o ile sie nie myle to juz nie raz dajesz spoila -.-
hehe filmik spoko najechali na siebie potem ale niektorzy mowia ze to non pvp tak naprawde ci panowie to jedni z najelpszych graczy w tibii Ne'roox legenda celesty ze tak powiem 175 rp na eterni i co on nie umie grac na pvp? (Neroxie) wrocil na celeste z powodu wojny ktora przegrala jego gildia. Cala reszta zdobyla tyle rarow ze hoho megiddo ma NAJSZYBSZY poiq service w tibii noo okie dokie ci z harmonii im dorownuja :D wiec nie piszcie ze to non pvp blagam !
n/c na temat mojej wypowiedzi prosze
18:20 Gentlewoman Reiko has left the party.
Celesta = Shit happens. :D
K.Jay
Coś im średnio to szło , głownie te dwa pierwsze ale to w końcu no-pvp to co się tu dziwić.
tak jestesmy noobami z non-pvp i nic nie potrafimy, ty bys go na hita sciagal ledwo by sie na ekranie pokazal... a teraz idz sie przepros ze swoimi zabawkami w piaskownicy...
Visqn padl bo mial crash kompa w najgorszym momencie... a Reiko padl bo bosik w dupie mial exety tylko cisnal za nim ;/
A najechalismy na siebie bo pozazdroscilismy psiakowi slawy :D. A tak na serio to prawda ze ded byl bez sensu i kazdy byl rozzalony ;/
CytrynowySorbet
24-12-2008, 19:54
Didn't happen.
Rehost: www.ops-wpadka.che/cef4yh5v34/epicfail.eksebekse
mierri kristmaz
Kluska_ziom
24-12-2008, 20:05
cielaku, na tym polegał swojego rodzaju przefikuśny żarty, ty drętwa pało, schowaj się do stodoły to porozmawiasz z kuzynami o północy- z osłami:[
przeczytaj prosze jeszcze raz to co napisalem... dla pewnosci zeedytowalem tamtego posta, abys potrafil zrozumiec...
w końcu no-pvp to co się tu dziwić.
Jesteś idiotą czyli TWÓJ POST = DIDN'T HAPPEN.
tak jestesmy noobami z non-pvp i nic nie potrafimy, ty bys go na hita sciagal ledwo by sie na ekranie pokazal... a teraz idz sie przepros ze swoimi zabawkami w piaskownicy...
Visqn padl bo mial crash kompa w najgorszym momencie... a Reiko padl bo bosik w dupie mial exety tylko cisnal za nim ;/
A najechalismy na siebie bo pozazdroscilismy psiakowi slawy :D. A tak na serio to prawda ze ded byl bez sensu i kazdy byl rozzalony ;/
Dzięki że mnie doceniacie tyle że ja posiadam czar Exeta res :<
btw: Gdzie Juzek?
Jesteś idiotą czyli TWÓJ POST = DIDN'T HAPPEN.
Wiesz co to dyskusja na poziomie ?
k.cron
Litości może chcesz mi powiedzieć ,że dobrze wam szło ?:D
Imao
20:41 Morgahar [299]: ale syf
20:41 Lemuras [186]: ja pierdole
20:41 Lemuras [186]: dramat
Nic dodać nic ująć.
Ja? bawię się i tańczę ;) może tez by Ci sie to przydało..
Jesteś Tyle wart co Pan którego masz w avatarze nie dość ze nie umie skleić jednego poprawnego zdania w wywiadach to jeszcze kupuje teksty, ale h-h nagrywa zajebisty.
Dzięki że mnie doceniacie tyle że ja posiadam czar Exeta res :<
a ja posiadam MW i nie zawaham sie go użyć...
ogladałeś chociaż film? czytałeś chociaż moją wypowiedź, którą sam zacytowałeś? jeżeli tak to powtorz te czynnosci tyle razy az do ciebie dotrze jaka glupote napisales wyzej...
a w sumie to pomoge ci:
a Reiko padl bo bosik w dupie mial exety tylko cisnal za nim ;/
@wiotki
ich komentarze dotyczyly tego ze Reiko padl bez sensu. plus syfem to byly te je@#$ żabki. A co ma to do tego że non-pvp to mi może wyjasnij...
Nic specjalnego, teraz juz nie ma rarow w tipji.
Nic specjalnego, teraz juz nie ma rarow w tipji.
zapewniam cie ze jeszcze pare sie znajdzie xd
a ja posiadam MW i nie zawaham sie go użyć...
ogladałeś chociaż film? czytałeś chociaż moją wypowiedź, którą sam zacytowałeś? jeżeli tak to powtorz te czynnosci tyle razy az do ciebie dotrze jaka glupote napisales wyzej...
a w sumie to pomoge ci:
a Reiko padl bo bosik w dupie mial exety tylko cisnal za nim ;/
@wiotki
ich komentarze dotyczyly tego ze Reiko padl bez sensu. plus syfem to byly te je@#$ żabki. A co ma to do tego że non-pvp to mi może wyjasnij...
hahahaha człowieku to mnie rozbawiłeś, z tego co widzę to jedna Exeta była 220 ek (do tego nie trafiona) wasz 300 rp podszedł do bosa aby przejąc go bo Kwapek i ten drugi bloker się tylko patrzyli jak Annihilion ubija biednego Reika. Ty chyba człowieku ślepy jesteś albo niedorozwinięty, umiej się do błędu przyznać.
@Juzek
Miło że opowiadasz o rl-lifie, ale od tego są czaty. Jeżeli jesteś tak tępy że nie rozumiesz kogoś słów i przekazu, to nie wypowiadaj się bo w tym momencie jesteś żałośny. Słuchasz Peji? Piha? Fokus? Górala? Molesty? WWO?
OSTREGO? Fajnie bo ja też i szanuje każdą muzykę i JP JP NA 100% i coś zupełnie odmiennego :)
btw: to pytanie miało charakter grzecznościowy bo Juzek używa Exety :<
Trochę mnie irytuje każdy Twój post, chcesz by był na poziomie (próbujesz być fajny)... Niestety FAIL moje ulubione słowo jeśli chodzi o Ciebie ;d
royals shoot ten gejek z fotki widzę że ogląda temacik ;p
Prostynick
25-12-2008, 02:33
zapewniam cie ze jeszcze pare sie znajdzie xd
broken amulety! Ale pewnie w następnym update zostaną przywrócone amulet of life i będą za 100k u Eremo.
Wiesz co to dyskusja na poziomie ?
Ja wiem, o Ciebie się martwię waćpanie. xd
@kundelek
ty chyba inny film ogladales, albo cos ci sie zlego przysnilo.
btw. ja ci wiecej nie odpisuje bo nie prezentujesz poziomu do ktorego chcialoby mi sie znizac, piszesz głupoty i zaczynasz w nie swiecie wierzyc w dodatku obrazajac innych. takze trzy slowa do ojca prowadzacego...
@kundelek
ty chyba inny film ogladales, albo cos ci sie zlego przysnilo.
btw. ja ci wiecej nie odpisuje bo nie prezentujesz poziomu do ktorego chcialoby mi sie znizac, piszesz głupoty i zaczynasz w nie swiecie wierzyc w dodatku obrazajac innych. takze trzy slowa do ojca prowadzacego...
i tak Knajfy używali tam exety _/
@Juzek
Fail? Fajl? Epic Fajl? Żal? Rżal? klasa sama w sobie :)
Co to znaczy być fajnym, wytłumacz mi bo w tym Twoim studenckim żargonie to jakoś nie idzie dojść do ładu :(
@Yoozek ,Psiak nie wiem którego z was jest mi bardziej żal ale chyba Yoozka. Bo Psiak jak go nazwiesz debilem to nie wystawi Ci notki ani nie zacznie Ci wysyłać priv wiadomości ,że masz przerąbane na serwie na którym grasz nie znając nawet nicku.
@PsiakoS & Monouth
Te bałwany, takie sprawy to na PW, mam w nosie czy macie setne czy 200-tne levki wbite na bocie, to temat do komentowania filmu, a nie do jechania na offtopie.
@Topic
Co do filmu to takie to zmniejszenie loot rate'a jak ilość pseudo-"hajkeróf".
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.