PDA

Pokaż pełną wersje : Bilans zyskow i strat-UpDate

Nika
18-12-2004, 23:01
Tak gdyby się dłużej zastanowić no raczej UpDate wniósł wiecej strat do swiata tibii niz zysków. Jedyną wielką zaleta tego kiczu jest Skilbar. Nowe potwory ? Można by sie obejsc... Wiecie co mysle ?? Niech CIP'y sobie wsadza gdzies ten swoj update i nawet te skilbary niech ida w cholere ale niech nam dadza normalnie grać! Co z tego ze wiemy ile nam procent brakuje od nastepnego advenca jak i tak zaraz zginiemy z powodu kicka i to stracimy. Szczerze mowiac... wolalam stara tibie 7.35. To wszytsko mialo być juz naprawione 2 dni temu.. zamiast byc coraz lepiej jest coraz gorzej. Teraz zamiast cieszyc sie grą dostaje ****icy. W zyciu nie mialam takich mass kickow... To wszytsko ten UpDate ! Niech sie Cip'y nie zabieraja za robote której nie umieja porzadnie wykonać.
Skillbary to naprawde swietny pomysł , ale nie za taka cene ...
Idiotyczne uwagi zachowajcie dla siebie , ja tylko wyraziłam swoją opinię na ten temat i nie chce być za to mieszana z błotem.

Zapomniałam dodać : system kolejkowania to tez jeden wielki shit !

Pytanie:
Czy kiedy graliscie w tibię 7.35 tez mieliście mass kicki i lagi ?

Wogole z tego co słysze to tylko Dolera sie zwalila...

Cya in Tibia

Saviol007
18-12-2004, 23:50
Dokladnie masz racje strat jest zdecydowanie wiecej niz zyskow, kiki sa prawie co 5 min a nawed 3 w czasie 5 min teraz na calmeze byl spory spokoj z kikami ale lagi byly nieziemskie i znowu kik ,a odnoszac sie do strat naszczescie nic niestracilem ale moj przyjaciel stracil wiele przynajmiej na moje przeliczenia to jest wiele prawie 300k expa oraz skill i demon sield......
Moim zdaniem to jest zenojace wiecej niemusze tu pisac wystaczy ze wejdziecie na ten oto link: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=20094
i sami zobaczcie mam wielu zwolennikow. Mial bym jeszcze wiele do powiedzenia tutaj ale naprawde niemam juz sil. :( :( :(
To mial byc prezent urodzinowy na gwiazdke a sprawil wiecej smutkow niz szczescia, Takie oto jest moje zdanie wydaje mi sie ze azdy doda cos od siebie i sprawa nabieze jakis konsekwecji ze strony clipsoftu.

Lord of Destracktion
19-12-2004, 00:04
Zgadzam sie z wami i to doslownie i w przenosni.Ja stracilem duzo przez to i jeszcze raz powtorze to co w innym temacie CipSoft napisal ze nie ma po co resetowac serwery bo ich zdaniem nic sie nie stalo i to nie jest ich wina a czyja moja???????????????????????????I masz racje ze lepsza byla poprzednia wersja Tibi