PDA

Pokaż pełną wersje : 400 lvl wbity !

o4x
25-12-2008, 08:59
Jak wiemy 400 lvl wbity , jednak co bedzie potem ? -w comments niepisze juz ze przestaje grac , czyzby cos sie odmienilo ?

Nowohucianin
25-12-2008, 09:11
no i co z tego

a ta gadka z tym ze konczy grac jak wbije 400 lvl to byla pewnie prowokacja zeby wszyscy nad nim plakali itp :p

michalek12
25-12-2008, 09:12
Może sprzeda konto...

Saints
25-12-2008, 09:25
a co wg. was da mu dalsze bocenie na frostach?

Baleron93
25-12-2008, 09:40
W świecie tibijskim i nie tylko pokazałby się z dobrej strony, gdyby sprzedał konto, a pieniądze przeznaczył na cele charytatywne. Może odmieniłoby się choć trochę postrzeganie Tibijczyków przez "osoby trzecie" ;P

pro_palacz
25-12-2008, 09:47
Po pierwsze nie sprzedaje konta, po drugie przestaje grać dopóki CipSoft nie wprowadzi kilka zmian np dotyczące z potionami, bo jak on sam uważa że na takim Lv nie da się nimi leczyć i jest waste, dlatego brakuje mu pieniędzy na expienie i dlatego przestaje grać.

Bordo
25-12-2008, 11:51
Następny temat o nim, już chyba trzeci. Weźcie już dajcie spokój. Będzie co będzie.

Koksowy
25-12-2008, 13:12
jejej podniecilo mnie to bardzo -.-

pro_palacz
25-12-2008, 13:29
Pierdolisz

Jeśli nie wiesz to się nie odzywaj, kiedyś LP pisał o tym na forum tibia.com z zażaleniem że CipSoft prowadzi go do bankructwa, ponieważ zawsze wychodzi na waste, ty wiesz ile on ma k hp? I pomyśl żeby wyleczyć się chociaż do Yellow HP ile musi użyć potionów? Wiec jak już mówiłem jeśli CipSoft nie wprowadzi nowych potionów, które będą więcej leczyć to do tego czasu nie będzie grał, dobił 400 lv, tylko po to żeby zapisał się w historii Tibi. Koniec kropka, zamknąć temat.

p[rO]alacz

Vasth
25-12-2008, 13:37
Jeśli nie wiesz to się nie odzywaj, kiedyś LP pisał o tym na forum tibia.com z zażaleniem że CipSoft prowadzi go do bankructwa, ponieważ zawsze wychodzi na waste, ty wiesz ile on ma k hp? I pomyśl żeby wyleczyć się chociaż do Yellow HP ile musi użyć potionów? Wiec jak już mówiłem jeśli CipSoft nie wprowadzi nowych potionów, które będą więcej leczyć to do tego czasu nie będzie grał, dobił 400 lv, tylko po to żeby zapisał się w historii Tibi. Koniec kropka, zamknąć temat.

p[rO]alacz

Tak a prawie na kazdym filmie 'lord paulistinha on frosts' jest zadowolony i mowi ze ma bardzo male waste. Czlowieku ty wiesz ile on kk kasy ma w banku czy w domku? Rok temu bodajze zrobil film gdy mial 30 mln~ Jak taka sume mozna zwastowac?

Drezynka
25-12-2008, 13:42

p[rO]alacz

Pierdolisz. Przykład: http://www.youtube.com/watch?v=mLog6L0Ucp0
Im masz większy lvl tym masz mniejsze waste, jak on ma tak dużo hp to nie musi leczyc sie do konca, może jechac na 2khp jak mu tak wygodnie.

Waste jest wtedy gdy tracimy kase na expie zamiast zarabiac, więc wogóle jaki knight/pall ma waste ? Nie spodkałem takiego jeszcze.

Avidek
25-12-2008, 13:42
Ja nie moge. Ludzie w samym dziale "Inne" sa juz ze trzy takie tematy, w tym jeden identyczny jak ten. Nie mozecie troche popatrzec zanim zalozycie nowy temat?

Inferno3031
25-12-2008, 13:47

p[rO]alacz
400 lvl w dodatku o najbogatszej chyba profesji ma waste na expie...gratulacje...

Gilu90
25-12-2008, 13:51
400 lvl w dodatku o najbogatszej chyba profesji ma waste na expie...gratulacje...

Jak się nauczycie angielskiego to wejdźcie sobie na forum.tibia.com i poczytajcie , bo pro_palacz ma racje.

Drezynka
25-12-2008, 14:12
Jak się nauczycie angielskiego to wejdźcie sobie na forum.tibia.com i poczytajcie , bo pro_palacz ma racje.

Bo to BR i on nie wie co to znaczy waste, jak będzie miał na + tylko 100cc z hunta to dla niego jest mało i myśli, że to waste. Widziałeś jego dom, jaki jest kasiasty, ile ma na + kasy z huntów, do tego gra jeszcze na pvp to może zarobic troche na ludziach.

redloheb
25-12-2008, 14:13
Jak wiemy 400 lvl wbity , jednak co bedzie potem ? -w comments niepisze juz ze przestaje grac , czyzby cos sie odmienilo ?

a kto wbił, bo nie wiem ?

draquu
25-12-2008, 14:46
a kto wbił, bo nie wiem ?

owned ;/
lord'paulistinha

@topic popieram tych up im wiekszy lev tym mniejsze waste -.- no bo co z tego ze zeby yellowa musi uzyc 3 poty jak on ma wtedy tyle hp co 150ek ma na maxa? hity z exori/exori gran sa wieksze leczy tez sie mocniej a wiec i ma mniejsze waste.a jezeli dla niego jak ma 100k+ z hunta to malo no to...

Saints
25-12-2008, 14:55
bo jemu w tej wypowiedzi chodzi i hunt czegoś lepszego niż frosty!
wątpię, żeby on w ogóle używał ghp jak exura mu daje po 100+ hp

Drezynka
25-12-2008, 14:58
To jak mu nie pasują frosty to niech idzie na demy, więcej kasy będzie miał, exp może troche gorszy, no ale itemy ładne lecą. Popieram to, że cipy powinny zrobic jakiegos lepszego potionka jeszcze, bo o to właśnie chodzi LP, że nie ma odpowiednich potów dla niego.

Tharion
25-12-2008, 15:08
@Up
Ubij kinem dema, bez wkładu 5++++ bp mf/demek, powo

On ma 1 kkk expa, a expi na tym samym co najty z 20kk expa, fajnie nie? (i na tym, na czym magiczne/pall od 80 lata spokojnie) = frosty, jol

Vil
25-12-2008, 15:09
Waste jest wtedy gdy tracimy kase na expie zamiast zarabiac, więc wogóle jaki knight/pall ma waste ? Nie spodkałem takiego jeszcze.

zalezy na czym i w jaki sposob expi.

Barbar
25-12-2008, 17:09
Myśłisz że ze względu na jednego LP zrobią nowe potki ?8o

Cacuss
25-12-2008, 17:22
Vil zawsze mnie rozbawisz swoją rzeczową opinią w takich tematach :D

Żeby nie było offtopa:
Jeśli LP expi tak jak ktoś kto ma tę samą profesję i powiedzmy 150lvl to ma takie samo waste(lub nie-waste) jak on, nie ma tutaj w ogóle co gadać, chociaż i tak głupie jest to iż muszę o tym wspominać.

Wiadomym jest iż LP swoim lvlem wykroczył poza statystyczną średnią w Tibii bardzo bardzo znacznie. Taki ktoś zawsze będzie istniał jako jednostka nie pasująca do ogółu. Więc i poty ma niepasujące!

Morn
25-12-2008, 18:32
Dobra zdobył 400lvl ale jakim kosztem. Prawie codziennie grał po 12+h, za co go podziwiam bo ja nie wytrzymuje dłużej niż 4h przed tibia :P. Ale czy on naprawdę nie ma nic lepszego do roboty niż grac w tibie? Nie lepiej pójść z kumplami na np. piwo lub gdzieś.

Nowohucianin
25-12-2008, 19:02
Nie lepiej pójść z kumplami na np. piwo lub gdzieś.

on nie ma kumpli

Ten_Obok
25-12-2008, 19:04
Nie chce odchodzić od tematu, więc przejdę do konkretów. Wielkie gratulacje dla tego Pana. Wbił ten 400 lvl i myśle że będzie szedł do góry jak . . . ( nie wiem ). Osobiście myślę że Tibia traci swój urok. Jak grałem rok temu w listopadzie to aż mi stawał. Teraz jakoś mniej ;/ Może jest to wina tych Updat'ów, bądź coraz wyższych lvl'i. Trudno nie mamy na to żadnego wpływu. Jeszcze raz gratulacje i wesołych pogodnych świąt :)

Ghernie
25-12-2008, 19:18
Fajnie by było jakby mu teraz dali Delete za bota (lub za to, że nie kupi pacca). Hail Cipsoft!

Mu na Tibia.com chodziło o własne expowisko, większe niż Tibia i podpisane jego imieniem. W sumie nie zdziwiłbym się gdyby zrobili mu takie (oczywiście za kupionego pacca, przecież to Cipsoft! Tu nie ma nic za darmo!)

Nieździwiłbym się też gdyby 70% ziem Tibi należało do Pacc, 26% do LP, a Facc'om zostawili by RookGaard (oczywiście tylko Facc Area, Pacc area należała by do tych co kiedykolwiek kupili pacc) Dodatkowo Facc nie mógłby bić potworków, sprzedawać rzeczy itp., natomiast Pacc mogli by bić wszystko i wszystkich (Gracze facc padają gdy pacc popatrzy się na niego). Albo wiem! Lvl'e za pieniądze (wysyłasz 5 Euro do siedziby Cipsoftu, a oni dają twojej postaci Awans o 2 lvl'e up).

Piranezi
25-12-2008, 19:28
Fajnie by było jakby mu teraz dali Delete za bota (lub za to, że nie kupi pacca). Hail Cipsoft!

Mu na Tibia.com chodziło o własne expowisko, większe niż Tibia i podpisane jego imieniem. W sumie nie zdziwiłbym się gdyby zrobili mu takie (oczywiście za kupionego pacca, przecież to Cipsoft! Tu nie ma nic za darmo!)

Nieździwiłbym się też gdyby 70% ziem Tibi należało do Pacc, 26% do LP, a Facc'om zostawili by RookGaard (oczywiście tylko Facc Area, Pacc area należała by do tych co kiedykolwiek kupili pacc) Dodatkowo Facc nie mógłby bić potworków, sprzedawać rzeczy itp., natomiast Pacc mogli by bić wszystko i wszystkich (Gracze facc padają gdy pacc popatrzy się na niego).

jak Ci zal 1zl dziennie to nie graj k?

Drezynka
25-12-2008, 20:04
Myśłisz że ze względu na jednego LP zrobią nowe potki ?8o

Nie ze wzgędu na niego, ale chociażby na takie 300lv + których jest masa.

Duda1992
25-12-2008, 20:30
Jakby.. LP chciałby się zapisać w historii Tibi do końca, to niech się teraz zrokuje ;)

Pozdrawiam,
Duda1992

Odyniasty
25-12-2008, 21:37
pier***ny brazyl jedzie na bocie niech spier**la X(X(X(X(X(X(X(

Lord_Piterek
25-12-2008, 21:51
http://images39.fotosik.pl/43/3396a1cf83d5ec42.jpg

ashsahshahaa:o

sst_akai
25-12-2008, 22:18
Po pierwsze nie sprzedaje konta, po drugie przestaje grać dopóki CipSoft nie wprowadzi kilka zmian np dotyczące z potionami, bo jak on sam uważa że na takim Lv nie da się nimi leczyć i jest waste, dlatego brakuje mu pieniędzy na expienie i dlatego przestaje grać.

Jak już napisali Pavel321 i Drezynka - pierdolisz :P

Po pierwsze - zastanów się czym jest waste (o tym też było już pisane).
Po drugie - napisałeś, że brakuje mu pieniędzy na expienie. Jak on ma takie pokłady hajsu zmarnować?! Mógłby mieć inną parę softów na każdy dzień w roku :/
Po trzecie - pierdolisz xD
Po czwarte - wydaje mi się, że z botem jest on dosyć dobrze zaznajomiony i pojęcie 'cashmaker' nie jest mu obce. Więc nie pierdol, że nie ma kasy :P
Po piąte - bo lubię wyliczać.
Po szóste - 'na takim Lv nie da się nimi leczyć'. Niższe lvl daję sobie radę, a on ma nie dać? Phi.
Po siódme - ehh pierdolisz.
Po ósme - koniec mojej wypowiedzi, która zakończy się jednym, znanym już wszystkim słowem. Otóż - pierdolisz.

Pavel321
25-12-2008, 22:20
Nie ze wzgędu na niego, ale chociażby na takie 300lv + których jest masa.

Muahahaha...ashahah...buahaha...haha yyy dobra koniec z żartami ale jaka masa 300lvl+ o ile się nie mylę jest ich max 30. Dla jednego LP nie zrobią nowych potionow bo po co dla nich to za duży wkład pracy a mogli zostawić pierdolone uhy w spokoju i każdy był by szczęśliwy ;<

@Up
I to rozumiem xD

Tharion
25-12-2008, 22:54
Jak już napisali Pavel321 i Drezynka - pierdolisz :P

Po pierwsze - zastanów się czym jest waste (o tym też było już pisane).
Po drugie - napisałeś, że brakuje mu pieniędzy na expienie. Jak on ma takie pokłady hajsu zmarnować?! Mógłby mieć inną parę softów na każdy dzień w roku :/
Po trzecie - pierdolisz xD
Po czwarte - wydaje mi się, że z botem jest on dosyć dobrze zaznajomiony i pojęcie 'cashmaker' nie jest mu obce. Więc nie pierdol, że nie ma kasy :P
Po piąte - bo lubię wyliczać.
Po szóste - 'na takim Lv nie da się nimi leczyć'. Niższe lvl daję sobie radę, a on ma nie dać? Phi.
Po siódme - ehh pierdolisz.
Po ósme - koniec mojej wypowiedzi, która zakończy się jednym, znanym już wszystkim słowem. Otóż - pierdolisz.

12 ghp, 8 uhp z red na full, zajebioza nie?
Cashmaker? 3x więcej kasy zrobi na tych frostach z melee samego, z wyłączonym exori skryptem.

http://images39.fotosik.pl/43/3396a1cf83d5ec42.jpg

ashsahshahaa:o
(sry za zdjęcie ale bez trudno by zrozumieć)

Mój main char miał podobne czasy gdy grałem , a moje bot chary jakieś 2-3x większe, więc rly, nic wielkiego, bo np. taki noulajf manualny azer nabo (aka doniczka) ma większe czasy, BEZ bota :<

Vil
25-12-2008, 23:57
12 ghp, 8 uhp z red na full, zajebioza nie?

co to ma do rzeczy jesli gosc w normalnych warunkach nie schodzi ponizej 4,5-5k hp ? Tak samo wyglada leczenie z 1k na 3k charem na 200 levelu jak z 4k na 6k jego charem. Nie chce wywalic w ciagu kilku sek calego bp potow = nie schodzi ponizej 5k i gitara.

Borucao
26-12-2008, 01:03
Nie chce odchodzić od tematu, więc przejdę do konkretów. Wielkie gratulacje dla tego Pana. Wbił ten 400 lvl i myśle że będzie szedł do góry jak . . . ( nie wiem ). Osobiście myślę że Tibia traci swój urok. Jak grałem rok temu w listopadzie to aż mi stawał. Teraz jakoś mniej ;/ Może jest to wina tych Updat'ów, bądź coraz wyższych lvl'i. Trudno nie mamy na to żadnego wpływu. Jeszcze raz gratulacje i wesołych pogodnych świąt :)

Jeśli masz problemy z erekcją idź do lekarza, bo twoja przyszła dziewczyna/chłopak pewnie nie będą zadowoleni z powodu twojego problemu.

@topic
Fajnie że wbił tylko co dalej? Tibia nadal ma swój urok tylko trzeba go znaleźć.

Lechista
26-12-2008, 18:36

No i co, ile jeszcze dzieciaki będziecie srali, że 400 lvl wbity?

Kurczakos
26-12-2008, 19:31
będzie szedł do góry jak . . . ( nie wiem ).
Można rzec jak grzyb po ścianie.

Erhion
26-12-2008, 19:54
Co on to w święta wbijał?

T.i.b.a.K
26-12-2008, 20:21
Muahahaha...ashahah...buahaha...haha yyy dobra koniec z żartami ale jaka masa 300lvl+ o ile się nie mylę jest ich max 30. Dla jednego LP nie zrobią nowych potionow bo po co dla nich to za duży wkład pracy a mogli zostawić pierdolone uhy w spokoju i każdy był by szczęśliwy ;<

@Up
I to rozumiem xD

Wystarczyłoby jak by zrobili poty od np.200 lvla ;] Nikt nie mowi ze maja one byc od 400 czy 300

Niezbawiony
26-12-2008, 20:32
@up2
Noo bo co on by robil z rodzina ;p

Erhion
26-12-2008, 21:06
@up2
Noo bo co on by robil z rodzina ;p

Szkoda mi go.

Patriota1990
26-12-2008, 23:38
niech wbije 1000 level to wezmę od niego autograf, a jak na razie jest zwykłym no-liferem ;)

Shantirell
26-12-2008, 23:47
niech wbije 1000 level to wezmę od niego autograf, a jak na razie jest zwykłym no-liferem
Tibia jest Bogiem
Expienie Nałogiem

Czyżbym poczuł lekką nutę hipokryzji (i herezji, zresztą:)?

Cygan Slejter
27-12-2008, 16:59
No i co, ile jeszcze dzieciaki będziecie srali, że 400 lvl wbity?

tyle ile bedzie im się chcialo a tobie nic do tego :)

@topic
gz 400 lv :P

Sorcerereq
27-12-2008, 17:28
Tibia nadal ma swój urok tylko trzeba go znaleźć.
No powiem Ci, zajebisty poprostu urok. Dwa dni temu dostałem hunted na PvP od pewnej gildii, za to, że przyszedłem do Kazordoon /o/

Dwa razy zdążyli mnie uj... ubić.

Nie ma to jak być hunted za to, że żyjesz ;-]

A kiedy wracam na swoje ukochane Non-pvp, klikam moją wytrenowaną postać... a tu "Witamy w Tibii! Jesteś na 589235723895789 miejscu na liście oczekiwania. Próba ponownego połączenia za 2 lata."
Dobra, wbiłem. Idę na różne expowiska dla rycerza, pierwsze co mi przychodzi do głowy - OF. Biega dwóch rycerzy 100+ (jeden z PACCem), trzech palów i jeden czarodziej.

Ehh... następnie Dragon Lair. Z mojego doświadczenia wiem, że zwykle jest dużo ludzi. Ale nic, mam nadzieję. Wbijam, 2 paladynów, 3 sorców bijących DLe bez utamki i 2 rycerzy. Na drugim respie, dwóch najtów kłócących się kto był pierwszy i wybijających sobie nawzajem smoki.

Trudno... PoH - GSy, nawet nie idę sprawdzić. A jak GSy, to Crus. Biega jakiś paladyn... za mały resp dla dwóch, a nie jestem chamem.

Myślę sobię... "Hmmm może guardy... chociaż słaby exp..."
Pierwsza kopa - zajęte
Druga, trzecia, czwarta, piąta - zajęte
Kopalnia szósta -Dwarf Hell- Botter 129 knight.

Ostatnia nadzieja... Fibula. Z początku nie chciało mi się iść bo to kawał drogi... Ale doszedłem. Expi 53 druid (!) z PACCem. Odrazu, gdy mnie zobaczył zaczął spamować (dosłownie) leave leave leave leave.

Ok, nie ma miejsca do expa... Idę warlocka solo, dla sportu =]

Doszedłem na Demonę, looram sobie jednego warlocka... Ma już yellow... Prawie red... Dobiega do mnie 169 MS, mówię mu "Only 1 solo, 1 solo please". A on zaczyna strzelać SD, po czym gdy zrobił warlockowi deep red, podszedł do warlocka i powiedział do mnie (po polsku...) "czaj to"
-Exori mort
-Exori mort
-Exori mort

Nie wiedziałem, że można być aż takim chamem.

Poprostu ZAJEBISTY klimat =]
Ah a propo klimatu jeszcze, przypominam sobie taki filmik... Nie ma jak 4 pary golden boots i 2 pary softów w 4-5h, czyż nie? To ja na zakazanych serwerach tyle nie wyciągałem XD

@topic
Extra, ale jakoś te bariery levela nie pociągają mnie tak jak kiedyś... :-\

BaxCrow
27-12-2008, 17:35
"Botter!" "bOCI", czy wy macie mózg? Jest najwyższym poziomem na świecie i myślicie, że Gmowie nie logują co chwile sprawdzać? To po prostu jest no lifer, który gra tylko w Tibie, załóżmy, że śpi dziennie 4h, zostaje mu 20h na granie, niech pomiędzy każdymi 4h robi przerwe 1h i już ma 16h expienia dziennie. To proste, po jego fotce w rl, widać, że tak robi.

Gratuluje 400, a nie gratuluje tego jak to zrobił. dziennie ponad 10h, online. Parodia.

@pAN uP.
Zgadzam się w 100%. Tibia nie ma klimatu.Tibia 7.6 i tylko ona.

Odyniasty
27-12-2008, 18:08
czy on wogule robi przerwe na spanie nie wydaje mi sie :(
pojebane dziecko i tyle

Simba_Knight
27-12-2008, 18:12
czy on wogule robi przerwe na spanie nie wydaje mi sie :(
pojebane dziecko i tyle

po 1. wyjdz zazdrosniku!
po 2. sam jestes dziecko...
po 3. sam jestes poj...
po 4. TO JEGO ZYCIE I CO WAM DO TEGO CZY SPI CZY NIE? MOZE BYC GEJEM NIE SPAC NIE PIC NIE JESC ALE TO JEGO SPRAWA NIE WASZA!
po 5. pisze sie "w ogóle"
po 6. wyjdź plx

jak rychu spiewal w piosence swojej ;)
"Jesteśmy chamscy, prości tak szczekają zazdrośni, którzy nie dorośli nawet nam do pięt chu** zazdrośni"
i to 100% racji

WSZYSCY CO SIE ŻALA ZE TO NO LIFER I GO OBRAZAJA SA ZAZDROSNI!
Ze nigdy takiego lvla nie beda miec, ze ludzie go podziwiaja i sa to zwykle szczeniaki, które chca byc fajne ale nie potrafia i nikt ich nie podziwia!
temat 99% zazdrość ;>

sueroski
27-12-2008, 18:14
co was ludzie obchodzi że no-lifer itp. ?
niech se no lifuje to nie wasza sprawa

a dla niego wielkie gz
jest więcej maniaków, no liferów i dziwne że nikt inny nie nabił takiego lvl (oczywiście nie mówię że jest no liferem bo go nie znam i nie mam na jakiej podstawie tego uważać)

Skylanek_95
27-12-2008, 18:26
No powiem Ci, zajebisty poprostu urok. Dwa dni temu dostałem hunted na PvP od pewnej gildii, za to, że przyszedłem do Kazordoon /o/

A kiedy wracam na swoje ukochane Non-pvp, klikam moją wytrenowaną postać... a tu "Witamy w Tibii! Jesteś na 589235723895789 miejscu na liście oczekiwania. Próba ponownego połączenia za 2 lata."
Dobra, wbiłem. Idę na różne expowiska dla rycerza, pierwsze co mi przychodzi do głowy - OF. Biega dwóch rycerzy 100+ (jeden z PACCem), trzech palów i jeden czarodziej.

Ehh... następnie Dragon Lair. Z mojego doświadczenia wiem, że zwykle jest dużo ludzi. Ale nic, mam nadzieję. Wbijam, 2 paladynów, 3 sorców bijących DLe bez utamki i 2 rycerzy. Na drugim respie, dwóch najtów kłócących się kto był pierwszy i wybijających sobie nawzajem smoki.

Trudno... PoH - GSy, nawet nie idę sprawdzić. A jak GSy, to Crus. Biega jakiś paladyn... za mały resp dla dwóch, a nie jestem chamem.

Pierwsza kopa - zajęte

Ostatnia nadzieja... Fibula. Z początku nie chciało mi się iść bo to kawał drogi... Ale doszedłem. Expi 53 druid (!) z PACCem. Odrazu, gdy mnie zobaczył zaczął spamować (dosłownie) leave leave leave leave.

Doszedłem na Demonę, looram sobie jednego warlocka... Ma już yellow... Prawie red... Dobiega do mnie 169 MS, mówię mu "Only 1 solo, 1 solo please". A on zaczyna strzelać SD, po czym gdy zrobił warlockowi deep red, podszedł do warlocka i powiedział do mnie (po polsku...) "czaj to"
-Exori mort
-Exori mort
-Exori mort

Ah a propo klimatu jeszcze, przypominam sobie taki filmik... Nie ma jak 4 pary golden boots i 2 pary softów w 4-5h, czyż nie? To ja na zakazanych serwerach tyle nie wyciągałem XD

@topic

nie podoba się to nie graj ;*

@topic
gz 400, teraz tylko 450 a potem 500 :D

Vil
28-12-2008, 01:20
"Botter!" "bOCI", czy wy macie mózg? Jest najwyższym poziomem na świecie i myślicie, że Gmowie nie logują co chwile sprawdzać? To po prostu jest no lifer, który gra tylko w Tibie, załóżmy, że śpi dziennie 4h, zostaje mu 20h na granie, niech pomiędzy każdymi 4h robi przerwe 1h i już ma 16h expienia dziennie. To proste, po jego fotce w rl, widać, że tak robi.

gosc wbija co tydzien 12-14 milionow expa od miesiecy, do tego rozlozone rownomiernie na dni. Oznacza to mniej wiecej tyle, ze od pojawienia sie frostow czy na czym tam expi, gosc powtarza jedna czynnosc z regularnoscia szwajcarskiego zegarka. Mozna to wytlumaczyc albo powaznym schorzeniem psychicznym polegajacym na tym ze goscia absolutnie nic nie jest w stanie znudzic ( co jest bardziej niz watpliwe ), a przez pozostale 16h dnia dodatkowo radzi sobie z zyciem 35 latka z rodzina, albo szeroko zakrojonym sharingiem, albo botem.

Co zreszta tyczy sie kazdego knighta 250+ w obecnych czasach.

xoz
28-12-2008, 01:27
"Botter!" "bOCI", czy wy macie mózg? Jest najwyższym poziomem na świecie i myślicie, że Gmowie nie logują co chwile sprawdzać?
oczywiscie ze nie. nawet jesli to i tak pewnie w poblizu kompa jest wiec moga najwyzej powlaczac alarmy

RextoN
28-12-2008, 16:34
Name: Lord'Paulistinha
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 401
World: Elera
Residence: Yalahar
House: Lucky Lane 1 (Shop) (Venore) is paid until Jan 07 2009
Guild membership: Lucis Sanctissimus of the Lucis Ferre
Last login: Dec 28 2008, 11:34:18 CET
Account Status: Premium Account

nAWET 401 :p

Argen
28-12-2008, 16:52
Co do tej dyskusji z waste z 1 strony chcę powiedzieć, że wprowadzenie potów od np. 200 lvl nic by nie zmieniło, bo im 'lepsze' potki, tym są mniej opłacalne (pod kątem leczone hp/koszt). Więc nawet jakby były poty od 200 lvla, to i tak Lord'Palesztyna nie używałby ich na huntach frostów (nie licząc solowania kilku na raz).

@topic

Gz lvla : D

@down

A co wy mu możecie? Noob charami wpadniecie czy co? Jak widać koleś dobrze sobie radzi na serwie.

ZwirekM
28-12-2008, 17:03
Kilka Zdań:

No lifer to on jest tak jak polowa z nas tylko ze on ma 400 lvl a wy max 200 :)

Ten 400 lvl to on niedlugo straci jak padnie od nas... bo oprocz ze ma 6k hp+ to ma poty od 100 lvl + :) wiec nic mu to nie pomoze :/

Pozdrowienia dla Elery - najbardziej brazylijski serwer z poziomem 12 latkow mowiacych tylko w swoim ojczystym jezyku albo lamana angielszczyzna :
-"WHERE IS YOU" [br]
-are* [ja]
-"WHERE IS ARE" [br]
-where are you [ja]
- BR?! [br] Nothing more to say :) Nie dosc ze maja niski iloraz inteligencji to jeszcze jak ich bijemy daja nam party :D NO OFFENCE :)

.N3pt3r.
29-12-2008, 01:23
@topic
Fajnie że wbił tylko co dalej? Tibia nadal ma swój urok tylko trzeba go znaleźć.

Urok? Przez tibię zostałem Rasistą..
Byłem nałogowcem.
Bez kompa nie wytrzymałem 3h.
Za każdym głupim textem w tibi dostawałem furii musiałem sie wyżyć..
Gdzie ten klimat>?
chyba że pociąga cie leżenie w szpitalu na nerwice...

@topic

Zaniedługo 400,600,700 lvl aż w końcu ktoś domnie podbiegnie z m4 i padne od granata he...

@co do LP
Najwiekszy lvl/skandal w tibi każdy wie że ładuje na bocie 24/7 a CipSoftu to nie rusza... to jest właśnie ta sprawiedliwosc..

@edit
Co do tej dyskusji z waste z 1 strony chcę powiedzieć, że wprowadzenie potów od np. 200 lvl nic by nie zmieniło, bo im 'lepsze' potki, tym są mniej opłacalne (pod kątem leczone hp/koszt). Więc nawet jakby były poty od 200 lvla, to i tak Lord'Palesztyna nie używałby ich na huntach frostów (nie licząc solowania kilku na raz).

@topic

Gz lvla : D

@down

A co wy mu możecie? Noob charami wpadniecie czy co? Jak widać koleś dobrze sobie radzi na serwie.

Furora Gildia Vision - każdy sra jak ich widzi
Vision Academy - grupa około 20 postaci tych z vision na max 120 lvl i leca i klepia kolesi 250+ an legalu więc?

Wpadnie ci grupka 50 osób każdy średnio 70 lvl i LP może od nowa wbijać 400 lv

sueroski
29-12-2008, 10:19
@co do LP
Najwiekszy lvl/skandal w tibi każdy wie że ładuje na bocie 24/7 a CipSoftu to nie rusza... to jest właśnie ta sprawiedliwosc..

a na jakiej postawie sądzisz że on boci?
oprócz słynnego zdjęcia z botem, ale mógł już przestać

Zamne
29-12-2008, 11:55
Zgadzam się w 100%. Tibia nie ma klimatu.Tibia 7.6 i tylko ona.

jak ja gralem na 7.6 to wszyscy plakali ze tibia 7.6 sox. tera tak sie wam podoba?

Vil
29-12-2008, 12:28

6 postow wyzej napisalem na jakiej podstawie.

Scofild
29-12-2008, 12:49
Wiecie co
Żal mi was, tak go ubustwiacie to mu może stopy liżcie co?

I co z tego, że nabil 400lvl? Da wam coś? Pewnie kopa w 4 litery
Więc się tak tym nie podniecajcie
jak wbije 402lvl to też założycie temat?

Drezynka
29-12-2008, 12:50
jak ja gralem na 7.6 to wszyscy plakali ze tibia 7.6 sox. tera tak sie wam podoba?

Ta... Na 7.4 jak nie było tego całego gówna (soule,wandy,rody, tip.) to też nażekali, tylko, że wtedy nie mówili jaka stara tibia była fajna (bo nie była).

Lechista
29-12-2008, 14:47
Dzieci zawsze będą się podniecać bo to w końcu dzieci. Jedyną metodą na to może być albo usuwanie tematów albo po prostu ignorowanie ich

.N3pt3r.
29-12-2008, 20:29

Dlatego iż czy to normalne żeby ktoś expił non-stop 24/7 prócz SS? albo sharuje albo boci..

Zdjęcie z botem to pikuś... Najlepszy był filmik jak niechcący ustawił waypointy <lol2>

Dark_Exhado
29-12-2008, 20:33
Dlatego iż czy to normalne żeby ktoś expił non-stop 24/7 prócz SS? albo sharuje albo boci..

Zdjęcie z botem to pikuś... Najlepszy był filmik jak niechcący ustawił waypointy <lol2>

Dlatego iż czy Ty jesteś aby normalny? Patrze co 4h~na tibie com,jest on online jakies 7h dziennie...rano go nie ma,wieczorem jest do 24 max..
Widać że dużo czasu spędza przed kompem ale to jego życie,może nawet teraz grać 24/7 i co? Co z tego?

RextoN
29-12-2008, 20:50
http://www.pskonejott.com/otc_display.php

240h w miesiecznie i 12h dziennie na oko ;)

Wychodzi na to ze1/3 miesiąca gra w tibie xD

Askaral
29-12-2008, 20:55

Pierwsza kopa - zajęte

-Exori mort
-Exori mort
-Exori mort

@topic

A kogo obchodza twoje zale?

Erverse
29-12-2008, 20:56
Nierozumiem dlaczego caly czas piszecie w tym temacie.
Wiemy, że wbił 400 lvl, ten temat o tym informował.
No więc po cholere te posty?
EDIT:
TO JEST TOPIC O JEGO 400 LVLU, NIE O RL LIFE BLX, NIE O TYM CZY BOCI CZY NIE, NIE O TYM JAKIEGO MA PENISA,ILE WZROSTU, ILE WAŻY I CO JE NA OBIAD

Horacy.com.pl
29-12-2008, 20:56
Może sprzeda konto...

wiesz troche 400ek by kosztowal... tez latwo nie sprzeda...

Mahomet
29-12-2008, 20:59
juz sikam 10znakuffffffff

babcia666
29-12-2008, 21:03
No ja mu tam dobrze życzę, więc gratki, ale co do tego waste... jeżeli od 150 lvl'i wbija tyle samo exp/h to czemu się wcześniej nie skarżył? Jeżeli wtedy tyle wbijał bez waste, to niby teraz nie można?

.N3pt3r.
29-12-2008, 21:34
Dlatego iż czy Ty jesteś aby normalny? Patrze co 4h~na tibie com,jest on online jakies 7h dziennie...rano go nie ma,wieczorem jest do 24 max..
Widać że dużo czasu spędza przed kompem ale to jego życie,może nawet teraz grać 24/7 i co? Co z tego?

Poruszyłem temat jego ile grał a nie ile gra więc? od kiedy wbił 400 lvl jest o 1/4 mniej aktywny

A może grać nikt mu nie broni ale to nie jest normalne żeby człowiek mógł tyle grac ew. może bierze jakieś "Baterry"

Dobra koniec. Nie obchodzi mnie jego życie

PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 21:34
Co ?

Czy jesteś aż tak głupi żeby tego nie zrozumieć?
Przykład na 150 lvlu - tracił na godzinny exp 30k kasy.
To teraz na lvlu 400 traci mniej,bo ma więcej HP.
Na 150 lvlu nie narzekał,a teraz tak !
Kapujesz? ;o

Lechista
29-12-2008, 21:59
@PanWrzechwiędzący
Z trollami nie wygrasz, nie ma co się nawet denerwować..
@Drezynka
No comment

Drezynka
29-12-2008, 22:13
Rozumiem już nie ma się co denerwowac panowie up, matka was zbiła i przyszliście się na forum wyżywac, władcy tJpj i pR0 playrerzy grający 15(:)) lat w tjPJE ?

PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 22:22
Rozumiem już nie ma się co denerwowac panowie up, matka was zbiła i przyszliście się na forum wyżywac, władcy tJpj i pR0 playrerzy grający 15(:)) lat w tjPJE ?

Nie,Patryku.
Po prostu mamy o przynajmniej 10 pkt. IQ więcej od cIEBIE,co w rezultacie daje nam dobry wynik +15 ;)

.N3pt3r.
29-12-2008, 22:54
Powiem Ci ładne i serdeczne S*******AJ !!!
Jesteś tu nowy więc nie szczekaj zabardzo, na bank nie masz 20 lat jesteś za dziecinny. Nie mów do mnie patryku... zaraz sobie zmienie na prawdziwe imie w tym zasranym profilu...
Jakbyś nie wiedział IQ poniżej 90 oznacza osobę chorą psychicznie, a powyżej 140 geniusza(max to 165), gdybym miał IQ 5 był bym głupszy niż kalędasz ścienny, który ma iq 7 :D

2x Raport za Spam

Nie pisanie zgodnie z tematem groźi punktami karnymi.

@Topic

Mówi sie trudno :)

Ghost419
29-12-2008, 23:06
Nie chce was martwić ale on już ma 401lvl i jest teraz online. :P

PanWszechwiedzacy
29-12-2008, 23:20
@drezynka
Czym jest "kalędasz" ?? ;>

@down
Zdecydowanie NIE.

POZA TYM:

Jakbyś nie wiedział IQ poniżej 90 oznacza osobę chorą psychicznie, a powyżej 140 geniusza(max to 165), gdybym miał IQ 5 był bym głupszy niż kalędasz ścienny, który ma iq 7

Nijak się odnosi czyjaś inteligencja do jego choroby psychicznej,ekhm.

Drezynka
29-12-2008, 23:21
@drezynka
Czym jest "kalędasz" ?? ;>

No to kalendarz i zadowolony jestes ?

Człowieku to jest definicjia z jakiejś strony z testem iq ja tego nie wymyśliłem za głupi jestem.

Lechista
30-12-2008, 00:08
Powiem Ci ładne i serdeczne S*******AJ !!!
Jesteś tu nowy więc nie szczekaj zabardzo, na bank nie masz 20 lat jesteś za dziecinny. Nie mów do mnie patryku... zaraz sobie zmienie na prawdziwe imie w tym zasranym profilu...
Jakbyś nie wiedział IQ poniżej 90 oznacza osobę chorą psychicznie, a powyżej 140 geniusza(max to 165), gdybym miał IQ 5 był bym głupszy niż kalędasz ścienny, który ma iq 7 :D
To jak stosujecie moją metodę?? Raportujemy gościa i ignorujemy xDD
Jak wszyscy zreportujecie to w mgnieniu oka dostanie tego banana :>>>
ps. Nie szczekaj?? czyli nowy znaczy gorszy??
@Topic
zeby nie było offtopa to LP wbił ten 401 tylko po to żeby pokazac, ze nie ma zadnej granicy lvl'owej :>