Pokaż pełną wersje : Tomb
Witam
Na jakim tombie najlepiej wascisc, jaki level,Obecnie mam 40 ed, z 40 mlvl, jaki tomb ? lepiej gfb czy Avalanche ? jaki mniej więcej exp. Lepiej próbować solo, czy tylko bloker. Czekam na odpowiedzi osób które tak expiły.
Witam
Na jakim tombie najlepiej wascisc, jaki level,Obecnie mam 40 ed, z 40 mlvl, jaki tomb ? lepiej gfb czy Avalanche ? jaki mniej więcej exp. Lepiej próbować solo, czy tylko bloker. Czekam na odpowiedzi osób które tak expiły.
Po co Ci gfb lub ave? ja polecam kupno mf zamiast gfb czy ave.
Na tombach raczej sam powinieneś śmigać (oczywiście na odpowiednich piętrach)
Pewny problem mogą sprawić "stalkery" które dosyć często znikają i trzeba używać run, ja proponuje na każdy hunt zabrać ze sobą kilka LMM.
Co do expa to zależy na jakim tombie będziesz expił.
Nie chodzi mi o zwykly exp, mam kase z 2 chara chce wbic szybko level druidem. Raczej lepszy exp będe miał expiąc na piętrach za tp i używając ave/gfb strzelajac w gruby ofc.
Yyy, jak masz kasę to proponuję piraty lub smoki.
A po drugie to, że masz kasę to nie znaczy, że masz ją stracić (nie rozkazuję Ci ale radzę) jeżeli chcesz już poexpic 50/50 to staraj się expić byś wyszedł na zero.
Ja tam nie polecam tomb B)
neopostman
25-12-2008, 20:55
http://letmegooglethatforyou.com/?q=tibia+tomby
Wiem jak szukać w google ale chciałem rady osoby która tam była może jakieś sugestie Ty chyba tą osoba nie jesteś więc po co piszesz ?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.