Pokaż pełną wersje : Morderstwa na ulicach Carlin
[Aurea]pomozcie mi ludzie ktorzy jestescie na aurerze Holly Bits probue znisczyc wszystkich dzis przeciwstawil sie mnie jesli macie czas sprobujemy go pokonac. Stawiajcie sie w Carlinskim depo
OMG
jak ci sie to nie podoba to zmien miasto...
A czemu ma zmieniac miasto jak mozna sie przeciwstawic? :>
Holly Bits - jaki on ma lv i w jaki sposob "niszczy" to miasto?
49 elite ? -.-'
Nie może "zniszczyć" wszystkich, bo dostanie bana...Pewnie próbuje Cię zabić bo coś mu zrobiłeś...
I daj spokój z tym stawianiem się w Carlin (dziesiątki biało-czerwonych pikseli...brrr).
Von Kolo
19-12-2004, 19:46
Von Kolo/10/paladin/-------------oni maja racje zmien miasto na ab'dendriel 2 razy leprze
Znam Holly Bits'a, on jak wiekszosc br na aurea zmienia serwer i poprostu sobie pkuje, jak chcesz go bic - to bij, ja sie w to nie mieszam, bo to mój kumpel.
Wiem to torche nie podobne do holliego ale nic dziwnego ze sobie pkuje jak ma taki lvl:P A zreszta wszystkich by nie spekowal wkonicu sa nasi kumple Luchese Mc'namren, Nunek i wielu innych a oni to tez twoi kumple!!! :cup:
Moze jeszcze zrobcie jakies powstanie? I znowu bedzie "WALCZMY Z WROGIEM KRAJÓ" a jak przybiegnie ktos to wszyscy razem z toba pochowaja sie do dp....
Oh nie, oh nie! 49 elite atakuje Carlin! Miasto czeka ZAGŁADA!!! Lepiej uciekać do bunkrów w Kazordoon~ A najlepiej przestać grać w Tibie może wtedy nas coś ocali! HALP BLZ ! HALP BLZZZ!!
hehe Zaglada dobre, dobre... :)
Ja bym sie proponowal schowac w srodku zamku kolo Ab.. gruube mury, i smok pomoze.... -.-
Miasto czeka ZAGŁADA (...)
tu taki poważny temat, a ten jak zwykle o sobie mówi :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.