Pokaż pełną wersje : helmet of the ancient
jansar14
26-12-2008, 20:57
mam pytanie gdy wlozymy small ruby do helmet to na 30 min ma 11 defa to czy oplaca mi sie miec dh czy taki wlasnie helm i kupic kilka small ruby.Czy moze wkladac small ruby do helma knight i jak to zrobic
Ja bym postawił na DH. Ten 1 arma więcej wiele Ci nie da, a w kółko wkładać ruby mi by się nie chciało.
DH, HOTA jest neiopłacalne, quest jest długi, a i tak wszyscy w DH popinają.
jansar14
26-12-2008, 21:59
okey rozumiem dzieki za pomoc :p
Nowohucianin
26-12-2008, 22:38
hota nadaje się raczej tylko jako dekoracja domku
A ja wole hote, bo jest z trudniejszego i bardziej sensownego questu.
A ja wole hote, bo jest z trudniejszego i bardziej sensownego questu.
Ale dh jest o wiele bardziej dostępny niż hota bo q robi się bardzo często, a istnieje też sposób zatrzymania tego 11 arma w hocie, ale bodajże trzeba włożyć zamiast small ruby, soul stone co leci bardzo rzadko.
Polecam DH.
Duda1992
27-12-2008, 02:15
A powiedzcie mi jak wygląda to enchantowanie.. coś ala softy czy 30 min poprostu.. ubrany lub nie?
Pozdrawiam,
Duda1992
Ufocznik
27-12-2008, 15:19
Ale dh jest o wiele bardziej dostępny niż hota bo q robi się bardzo często, a istnieje też sposób zatrzymania tego 11 arma w hocie, ale bodajże trzeba włożyć zamiast small ruby, soul stone co leci bardzo rzadko.
Polecam DH.
raczej chodzilo ci o soul ruby, o ktorym mozna przeczytac w ktorychs tam ksiazkach w ank
A powiedzcie mi jak wygląda to enchantowanie.. coś ala softy czy 30 min poprostu.. ubrany lub nie?
Pozdrawiam,
Duda1992
wkladasz rubin do helmu poprzez "use with" i na te 30 minut masz 11 arma, niezaleznie czy masz helm ubrany, czy masz go w bp, czy lezy na ziemi, po 30 minutach po prostu rubin znika i znow masz arm 8 dopoki nie wlozysz kolejnego rubinu
SirLasmix
27-12-2008, 17:46
A wiecie co ja bym wybrał?? DH bo co z tego ze ma 1 arma mniej przecierz tego nie widac jak walczysz...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.