PDA

Pokaż pełną wersje : Poi

Szorcak
26-12-2008, 22:37
Czy ktoś wie gdzie dokładnie jest te nowe wejście na POI i czy trzeba robić jakoś misje czy tylko skończyć POI?:>

Diuks
26-12-2008, 22:45
Necro House. Musisz miec zrobione poi i przenosi cie do sali z tp do róznych seali.

Askaral
26-12-2008, 22:49
Masz na mysli ten teleport ktory prowadzil w kosmos, czy dodali tam cos nowego? Zaraz pojde sie tam rozejzec.

Szorcak
26-12-2008, 22:53
Ok dzięki za odp. Można zamknąć.:]

PallDanu
26-12-2008, 23:11
Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj. Zrobiłem POI (przed upem), ale przez te drzwi z klamką (te przez które można dostać się super szybko na poi, znajdujące się na Necro house, na piętrze +1) nie mogę przejść... Wie ktoś co trzeba jeszcze zrobić żeby móc przechodzić przez nie?

borcio992
02-01-2009, 16:41
jak ktos wejdzie do tego tp to przenosi na srodek respa tych wszystkich stworow na tp seal ? : O to ladny hardcore jest jak sie wchodzi

Xevez
02-01-2009, 19:32
jak ktos wejdzie do tego tp to przenosi na srodek respa tych wszystkich stworow na tp seal ? : O to ladny hardcore jest jak sie wchodzi

Nie, przenosi do nowego rooma, w którym są schody. Gdy wejdziesz nimi na górę, to znajdziesz się na nowej odnodze z rooma z teleportami. Ta odnoga znajduje się po prawej stronie rooma.

Ja mam inne pytanie - co trzeba zrobić, aby móc z tego korzystać? Słyszałem, że wystarczy wrócić do pokoju z nagrodami i otworzyć wszystkie skrzynki, lecz nie wiem, czy to prawda... Więc jak to z tym jest? : P

Kojotes
02-01-2009, 20:19
Nie, przenosi do nowego rooma, w którym są schody. Gdy wejdziesz nimi na górę, to znajdziesz się na nowej odnodze z rooma z teleportami. Ta odnoga znajduje się po prawej stronie rooma.

Warto dodać, że schody te prowadzą w jedną stronę- nie da rady się już taktycznie wycofać do tego pokoju (uciec :P ).

Ja mam inne pytanie - co trzeba zrobić, aby móc z tego korzystać? Słyszałem, że wystarczy wrócić do pokoju z nagrodami i otworzyć wszystkie skrzynki, lecz nie wiem, czy to prawda... Więc jak to z tym jest? : P

Samo wejście do reward rooma should do the work.

Proud User of Blackd Proxy

A tym to bym sie nie chwalił zbytnio :|

Askaral
02-01-2009, 21:20
A ja mam poi done, wzialem all nagrody i bramka mnie nie przepuszcza...

Tharion
02-01-2009, 21:48
a zrobiłeś poi PO upie? jak nie to musisz jeszcze raz.

Robin
04-01-2009, 10:16
@up
Nie czaje tych kolesi co gadają po angielsku :o

Askaral
04-01-2009, 12:11
No dokladnie, przeciez tutaj 1 na 100 zrozumie o czym oni pisza...

a zrobiłeś poi PO upie? jak nie to musisz jeszcze raz.

thankz