Pokaż pełną wersje : Kilka pytan:) na temat aktualnej tibi.
Wiec tak od jakiegos 0.5 roku nie gralem bo nie dalo rady teraz mam kilka pytan ??
Co sie zmienilo ogolnie w tibi?? Nie chodzi mi o mapy itp bo to zobaczylem w update info itp
GLownie mi chodzi o zalety profesji kim teraz oplaca sie grac??
Szczerze to magiczne mnie nie obchodza predzej kina/pal
Podajcie jakies teraz ich zalezty i wady??
Pozatym to czekam na jakies glebsze info co sie dzialo przez ten czas byly jakies nowe serwy lub cus?
Pozdrawiam.
jak duzo kasy chcesz miec to knight a jak szybki exp to sorc
wiec knight
mozesz sobie na nowym quescie wziasc bdobry armor (dla kina) lub legi(dla palka)
Pozatym to czekam na jakies glebsze info co sie dzialo przez ten czas byly jakies nowe serwy lub cus?
serwerow to chyba od roku nie bylo nowych :x
Jakos po nowym roku zamierzam pojsc na jakis serw wtedy wybiore miedzy kina/pall jeszcze nie wiem "| A cos dokladniej zmienilo sie w samej grze ??
I jak by ktos mogl jeszcze podac +/- tych ow profesji byl bym wdzieczny , bo naprawde sam nie wiem co wybrac
Pacc nie bedzie ciagle raczej sporadycznie...
I czy sa jakies dobre miejsca dla knighta?? bo z tego co pamietam na 8.0 to wszystko bylo masowo oblegane:(
Simba_Knight
27-12-2008, 13:01
Przeczytaj infa o upie / zdjecia z test serwra / tematy w dziale "inne" ~ "profesje" wszystko sie dowiesz ;)
RailChris
27-12-2008, 14:35
Co sie zmienilo ogolnie w tibi??
Dodano nowe potworki, miejscówki,czary, zmieniono wygląd niektórych potworów, dodano nowe questy ofc wszystko dla PACC B)
Dużo sie to nie zmieniło, na niskich lvl wymiata pall, bo już do niskich skilli wali po 100 +, na wyższych lvl knight i pall się wyrównują.
Bierz palla
Pall - ładny exp na Dragonach, Dle już do 50 lvl solo. Łatwe i szybkie skillowanie. Wady? Masz lagi nie bierz palka.
Knight - łatwa do prowadzenie. Wad jest dużo więcej :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.