Pokaż pełną wersje : Przyjaciele Pro Evul pk
rox loot, oby tak dalej
http://tibiacam.tv/get.php?h=78c7a9a07198aa7fa8db5482d29841c2
Spoil:
<ironia>
Ofiary były bardzo rozgarnięte, lol made in br :o
Hahah koleś druidem poszedl pkować z health potami a nie z m~ potami
10 lvl bija 19lvl i padają zero loot i czegoś fajnego ... nie krzycz na mnie ale większość by uznała to za stratę czasu i by się tylko wkurzyła ..
10 lvl bija 19lvl i padają zero loot i czegoś fajnego ... nie krzycz na mnie ale większość by uznała to za stratę czasu i by się tylko wkurzyła ..
omg co za frajerstwo, zje****s zabawe... i po co tej spoil?frajer jestes i tyle.. pk to pk, nie ważne czy pkuja 200 lvle czy 10
lopatka wiaderko i do piaskownicy
@up
Jesteś prześmieszny... : |
@up
Jesteś prześmieszny... : |
bo dla was tibia to zycie, nie liczy sie zabawa tylko zeby miec jak najwiecej kasiory. ciekawe co zrobisz jak tibie kiedys wylaczą. potniesz sie? wtedy bedzie smiesznie suhsuauhs
muwahahahah helfy zamiast manapotow, no xd
omg jaki dupny film
10 lvl zabija 11 poczym padaja wszyscy koniec
Inferno3031
27-12-2008, 13:58
bo dla was tibia to zycie, nie liczy sie zabawa tylko zeby miec jak najwiecej kasiory. ciekawe co zrobisz jak tibie kiedys wylaczą. potniesz sie? wtedy bedzie smiesznie suhsuauhs
Nie przesadzasz trochę? Ludzie po prostu wolą nieco ambitniejsze przykłady pk... 10 lvle to sobie każdy może indywidualnie pozabijac ;)
Dobra, naprawiłem xD
14:01 Saint Cronoz [22]: you are beatifuull
14:01 Schetara [32]: ty
Very very romantyczne
muwahahahah helfy zamiast manapotow, no xd
Taa, wy, elo pr0 pvp masta byscie wzieli manapotiony dajace 10 levelowi 80 many z czego sa 4 exurki dajace okolo 20-30 hp, wiec w przyblizeniu ogolnie manas doda mu 100hp. Idioci z was i tyle, pomyslcie zanim cos powiecie.
--Ogorek--
27-12-2008, 16:23
Taa, wy, elo pr0 pvp masta byscie wzieli manapotiony dajace 10 levelowi 80 many z czego sa 4 exurki dajace okolo 20-30 hp, wiec w przyblizeniu ogolnie manas doda mu 100hp. Idioci z was i tyle, pomyslcie zanim cos powiecie.
no dokladnie ...
noooo, bo dla nich liczy sie kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa i jak najmniejsze waste
Kondziooo
27-12-2008, 21:27
noooo, bo dla nich liczy sie kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa kasa i jak najmniejsze waste
wlasnie z mp maja wieksze waste wiec co ty pier..
omg co za frajerstwo, zje****s zabawe... i po co tej spoil?frajer jestes i tyle.. pk to pk, nie ważne czy pkuja 200 lvle czy 10
Najpierw sprawdz co to znaczy frajer :]
@Etal
Ja w to gówno nie gram - you fail. : )
I tobie poradziłbym wyjście na dwór, bo komp uszkodził ci chyba główkę...
Inferno3031
27-12-2008, 21:40
Weź już przestań zawodzić jak już grać to chociaż dobrze... Jeszcze masz pretensje, że nikt nie ubóstwia Twojego pro evul 10 lvl pk -.-
Nie chciałbym wam psuć zabawy z kłótni o te waste ale...
Manafluid :
Attributes: Restores between about 50 and 150 mana per vial.
Lifefluid :
Attributes: Gives 60 hp
Wnioski chyba potraficie wyciągnąć sami?
Lifefluid :Attributes: Gives 60 hp
Manafluid :
Attributes: Restores between about 50 and 150 mana per vial.
fail
teraz nie ma lifefluidow i manafluidow (ludzie sie o to bija, a nie chleja je), tylko LIFEPOTIONY i MANAPOTIONY.
1. to jest 16 lvl, a nie 10, a na tych lvl to dosyc duza roznica
2. za duzo tych ghp wychlales, gdybys wbil jeszcze pare lvli to pewnie bys gadal ze zwykly daje 10 many :cup:
ale wy jestescie zalosni. po 1) to nie moje pk, po 2) z mfami lepsza zabawa po 3) czytajcie ze zrozumieniem
Skoro dajesz tutaj film pamiętaj że to tibia.pl, czy powiesz że to nie twój film, czy nie, i tak sie będą czepiać. Że film jest kijowy może mają rację, Ale zawsze cie zjadą jakiego filmu byś nie dał.
Inferno3031
28-12-2008, 00:35
fail
teraz nie ma lifefluidow i manafluidow (ludzie sie o to bija, a nie chleja je), tylko LIFEPOTIONY i MANAPOTIONY.
Ou faktycznie mój błąd. Odwołuję ;) W takim razie przy life potionach i mana potionach efekt powinien być podobny (life potion - 150 hp a mana potion do 125 many co daje około 4-6 x exura).
@up
Nie zawsze wszyscy Cie muszą zjechać. Skoro tworzysz topic specjalnie dla jakiegoś cam'a to wszyscy oczekują, że jest w nim coś imponującego...
juran_se_spychowa
28-12-2008, 01:06
up@
Nie ma czegoś takiego jak "life potion" -.-
topic@ Film beznadziejny
T3H_VirUs
28-12-2008, 01:20
lopatka wiaderko i do piaskownicy
Dac Ci numer do niezłego psychiatry?
to nie byla zabawa tylko niesamowita nuda ...
fail
1. to jest 16 lvl, a nie 10, a na tych lvl to dosyc duza roznica
2. za duzo tych ghp wychlales, gdybys wbil jeszcze pare lvli to pewnie bys gadal ze zwykly daje 10 many :cup:
Nie potrafisz sie przyznac ze popelniles blad tylko wciskasz ludzia na sile zeby nie wyjsc na glupka?
#topic
dawno nie widzialem takiego pk
Ou faktycznie mój błąd. Odwołuję ;) W takim razie przy life potionach i mana potionach efekt powinien być podobny (life potion - 150 hp a mana potion do 125 many co daje około 4-6 x exura).
Taaa, i potem tacy iwul pekerzy uzywajacy iwul mana potionow na 10 levelu padaja od 30 druida walacego z ruszczki albo 40 knajta walacego z axa...
Inferno3031
29-12-2008, 21:20
Taaa, i potem tacy iwul pekerzy uzywajacy iwul mana potionow na 10 levelu padaja od 30 druida walacego z ruszczki albo 40 knajta walacego z axa...
O mnie nie musisz się martwić... ja aż tak lamerskich pk charów nie mam...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.