Pokaż pełną wersje : Zarobek pallkiem ;)
oOrafiOo
27-12-2008, 23:41
hej haj Heloł. Mam do was pytanie :p czy 65 pallek da rade wyniesc sporo kasy z -2, -3 (za tp) na DC? Slyszalem ze niektorzy ( knighty ) wynosili 8k/h :P w najblizszych dniach bede zamawial pacc, i przydalby sie jakis zastrzyk gotowki ;). PzdrB)
fujitsu1993
28-12-2008, 00:00
hmm na -2 palkiem jak ci sie poszczesci to spokojnie
no moze nie 8k/h ale blisko tam bardziej licz na lot typu leopader armor/life crystal / i troche kaski w asasinow .. bo ogolem az tak hajs nie leci :>
w samej kasce na 1h moze z 2k wyciagniesz w locie 2x tyle jak bedzie szczescie
co do -3 to idz sam zobacz ale zanim sie dostaniesz za tp troche sie latac trzeba i powybijac monstrow bylem tam ja 60+ rp pacc i frends 40 + facc
hmm jak umiesz grac to lajcik lecz mozesz pasc latwo w trapa duzo monstrowniekiedy tam jest.. a i uwazaj przy wejsciu jak bys byl na -3
nie rob tak ze zostaly ci 3-5 potow i wracasz do dp bo jak wyjdziesz za tp
tam bedzie all zrespione. i bedziesz mial hardcore jak bez pacc ja osobiscie zwascilem i z exevo mas sana cislem ty bedziesz mial ciezej ;}
pozdro. ale ogolem pojscie tam na -2 i zobaczenie jak leci problemu by ci chyba nie sprawilo?:D
oOrafiOo
28-12-2008, 00:06
no nie sprawilo, i chyba tam pojde :D Ale jeszcze jedna rzecz... co do tych leopard arm. to znaczy ze bede musial ciagnac lootbaga?
moim zdaniem lepszym zarobkiem beda guardy + robienie lootbaga . Jesli juz bedziesz mial pacc to na tombach za scarab coinem mozesz niezle zarobic.
oOrafiOo
28-12-2008, 00:21
He ;) Tylko rzecz w tym, ze chcialbym ta kase miec jeszcze przed pacc'iem (; Ale dzieki za rade :). A co do guardow, jest jakis wiekszy resp w kopalniach Kazo, gdzie jest skrzynka? oO
fujitsu1993
28-12-2008, 00:24
rafioo jeszcze jedno lotbaga z armow ;> :D
kurna to po 1k u npc ..
to nie leci co 2 monster :>
predzej life crystale lepiej leca
steel helmy 3 steel helmy i masz 1k
jak selniesz w kazzo np :> a 3 steel helmy to 5 minut niekiedy wylocisz :D
z asasinow tez kaska sporo leci z dark monkow spodziewaj sie wlasnie crystali i armow nic pozatym :D
wiem co mowie expilem tam nie raz knightem/palem
na -1/-2/-3 :}jak by co pisz pomoge:p
roftik ja ciebie nie rozumie ;> kolo sie pyta o dc a ty mu z guardami wyskakujesz :>
on nie pyta gdzie bedzie lepiej tylko jak bedzie na dc -__ czytanie ze zrozumieniem
w kazzo najlepiej postman....
a jak juz mam ci powiedziec gdzie bys se mogl zarobic to nie bede taki wybredny
of? z lotbagiem ofc ktos powie ze palek na ofie to sie zdziwi palem niezla kase tam pykasz
moze wylocisz crus albo war helma/halki leca jak powalone
polecam tez elf forest moj kumpel taki pg
ze tam siedzial od 30 do 60 a kasy tam zarobil ze huhu
stary oczywiscie na twoim lvl to tylko wierza :> a tam mozesz sporo wyciagnac
kolega po kilka woce/holy orchid/blosomy /niekiedy woi/dragonka :} pozdro wrazie czego pomoge ci jeszcze i odpowiem na inne pytania
Tomby pod Mount Sterum jak i samo Mount sterum i Orc fortress .
Wg mnie najlepszy zarobek dla rp to dragi od 130 frosty od 150 demony, jakieś faro hunt etc
maszter321
28-12-2008, 21:23
Ja bym ci radzil predzej na pohu smigac od 55-60 lvl mi sie z samej kasy tam zwracalo a z gsow tez mozna liczyc na lootek zwlaszcza jak teraz u rashida da sie sprzedac maski i p ammy ;p a taki silk to zawsze (w zaleznosci od cen na servie) 6-7k minimum
oOrafiOo
28-12-2008, 22:12
Hmm... tylko na 60~lvl z bohami taki gs mnie dogania... wiec ida poty... to nie ten zarobek ;P o jakim mysle... a ludzi na poh biega multum :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.