Pokaż pełną wersje : Beholder hunt by 19 lv knight
To mój pierwszy filmik z beholder hunta ale nie wiem jak można tu dać ten film pliz pomóżcie
Sonic hitman
19-12-2004, 14:52
Koles nawet filmu nie dal n00b X( :cup: <---pierwsza nagroda za mistrzostwo swiata dla ciebie
Wejdź na http://movie.erigol.com
Kliknij na Upload A Movie [po prawej stronie]
Wypełnił w Your nickname: twój nick, kliknij na Przeglądaj znajdź na dysku ten film i zaznacz go. Potem kliknij na Upload i wklej nam link który tam ci pokaże
Time to die X(
Masterusz Tedeusz
19-12-2004, 14:56
Stary czaisz na forum masz jeden post o tym jak umieszczac filmiki na forum ! X( . Nastepnym razem pomysl potem wykonuj :baby:
Wejdź na http://movie.erigol.com
Kliknij na Upload A Movie [po prawej stronie]
Wypełnił w Your nickname: twój nick, kliknij na Przeglądaj znajdź na dysku ten film i zaznacz go. Potem kliknij na Upload i wklej nam link który tam ci pokaże
Time to die X(
Dzięki i postaram się jak najszybciej umieścić ten film na forum.
movie.erigol.com już nie działa (tj. nie da się uploadować nowych filmów)... wyślij mi to na maila
[email protected] ja to wrzuce na moje konto na lycosie ^^
http://movie.erigol.com/ jeśli nie dziala to na lycosie tsza założyć kontosrry
Time to die X(
Koles nawet filmu nie dal n00b X( :cup: <---pierwsza nagroda za mistrzostwo swiata dla ciebie
LOL. Zamiast mieszac kogoś z błotem najpierw pomyśl. Kolo zapomniał o wklejeniu linku i tyle. I to nie noob a begginer. Noob to z ciebie jest. No sorry ale to prawda -.-
OK link do filmu:
http://members.lycos.co.uk/filmytibia/behohunt.rec
PPM -> Zapisz jako :)
Jakby nie działało to wejść tu (http://members.lycos.co.uk/filmytibia/) i wtedy tam kliknąć na behohunt.rec
No to ja Ci powiem tyle- JAK ZAMIERZAŁEŚ HUNTOWAĆ BEHOLDERY TO SE SORCKIEM MOGŁEŚ ZOSTAĆ I ZACZĄĆ HUNTOWAĆ JUŻ NA 12 (ja tak robiłem). I ZALICZYŁEM TYLKO JEDEN DEAD NA 12 LEVIE... hmmmmmm... do 17 levelu treniłem na Beholderach. Pozdr0!
No to ja Ci powiem tyle- JAK ZAMIERZAŁEŚ HUNTOWAĆ BEHOLDERY TO SE SORCKIEM MOGŁEŚ ZOSTAĆ I ZACZĄĆ HUNTOWAĆ JUŻ NA 12 (ja tak robiłem). I ZALICZYŁEM TYLKO JEDEN DEAD NA 12 LEVIE... hmmmmmm... do 17 levelu treniłem na Beholderach. Pozdr0!
"...do 17 levelu trenilem na Beholderach..."
QUE? :baby: :baby: :baby: :baby:
To ile ci uhów leciało na jednego bh zebys trenil?
3 na sekunde? :baby: :baby: :baby:
Ale ****a debil. do pokaz film ze to robiles ****a???? nie bluzgaj kogos ****a. Gosciu chce sie pochwalic bo dla niektorych to jest wyczyn.
Gratsy fajny film :]
PS: te miasto ziomali to pewno jakas wiocha bez pradu?
Tuke-Nalek
21-12-2004, 14:35
Siemka, Spoko filmik, ale masz dobrze prawie 4 m.lvl :) GZ a ja ponad 75 % do 4 m.lvla ;( ;( ;( ;( Ale ogólnie spoko, aha nawszelki wypadek nastepnym razem weź ihy :P, albo jak nastepny raz pójdziesz na Beho to juz z uhami nie :D :D :D 8o 8o Jeszcze raz gratulacje i pozro dla ciebie i wszystim :)
]v[ichal
21-12-2004, 14:55
Bardzo nudny filmik, w sumie to przez 60% odnawias sobie mane , przez nastepne 30% zabijasz roty ,potem przez 5% filmu chodzisz sprawdzac czy byl spawn . Na hunt mi to nie wyglada , ale nie mysl ze Cie bluzgam , jak na pierwszy film to nie jest zle..
(...)PS: te miasto ziomali to pewno jakas wiocha bez pradu?
Po pierwsze nie bluzgałem go po drugie... hmmmmmmmmmmm... Od kiedy Wrocław to wiocha bez prądu??
"...do 17 levelu trenilem na Beholderach..."
QUE? :baby: :baby: :baby: :baby:
To ile ci uhów leciało na jednego bh zebys trenil?
3 na sekunde? :baby: :baby: :baby:
Zero tylko że istnieje takie coś ja Triangle Tower... Szybki respawn,nice l00t i tylko jeden dead bo sie zapatrzyłem na Behe i zapomniałem o wejściu na góre po schodkach. Achhhh, te dzisiejsze n00biki :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
:D :D :D :D :D :D
Zero tylko że istnieje takie coś ja Triangle Tower... Szybki respawn,nice l00t i tylko jeden dead bo sie zapatrzyłem na Behe i zapomniałem o wejściu na góre po schodkach. Achhhh, te dzisiejsze n00biki :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
:D :D :D :D :D :D
Nie no naprawde :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
Napisales TRENIENIE a nie expienie albo huntowanie!Wiesz co to jest treninig?
Jezeli nie to przegladaj poradniki X(
Kogo tu uważasz na nOObka? Mnie? A moze siebie?
Aaa i cos nie do tematu! Virius! Masz napisane: Miasto ziomali..
Po pierwsze odpowiedz mi co to znaczy ziomal, a jak odpowowiesz to pogadamy :)
Dodaj ta odpowiedz do tego posta up co napisalem :)
Angethras
21-12-2004, 17:31
Beholder hunt by 19 lv knight to musi byc naprawde stresujace xD xD a loot stary ! dobrze ze uhy ci nie schodza xD bo to by byla porazka xD beholder to jest potwor dla 10lvl a nie 19 kolejny zalosny temat. Wiece polskie nooby sa 2 po BR xD tu mamy tego przyklad...
Beholder hunt by 19 lv knight to musi byc naprawde stresujace xD xD a loot stary ! dobrze ze uhy ci nie schodza xD bo to by byla porazka xD beholder to jest potwor dla 10lvl a nie 19 kolejny zalosny temat. Wiece polskie nooby sa 2 po BR xD tu mamy tego przyklad...
Pokaż mi filmika z zabijaniem beholdera na 10 levelu przez knighta to pogadamy. Mój kolega na 13 levelu prawie miał deda ale zdążył uciec.
O lol!
Ja to na beho chodze od 16lvla moim knightem a zostaje mi 250hp na 305hp.
Niewiem czym tu sie popisywać karzdy chodzi na beho na jakim chce lvlu nawet mozna na 10 z manasami
jak na pierwszy film to i tak dobrze ;)
Mi sie najbardziej podobaja ci co sie chwala na jakim lvl beholdera zabili <lol2> naprawde jest sie czym pochwalic ;)
O lol!
Ja to na beho chodze od 16lvla moim knightem a zostaje mi 250hp na 305hp.
Niewiem czym tu sie popisywać karzdy chodzi na beho na jakim chce lvlu nawet mozna na 10 z manasami
dwa i pol roku rozowoju i nie dorozwoju tibii a ty masz czelnosc porownywania beholderow?AHAHAH!!
ps. jedz do egiptu, moze cos znajdziesz archeologu;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.