Pokaż pełną wersje : Lost Account Interface - pytania
oOrafiOo
29-12-2008, 19:53
1). Jest jakas mozliwosc "podpatrzenia" jaki e-mail ma dane konto?
2). Da sie jakos sprawdzic jakie dane Personalne ma dane konto?
To tyle ^^ czekam na odp :P
RailChris
29-12-2008, 20:43
Nie hackerze X(
PS. 1 możliwość to o twojemu schakować konto :)
oOrafiOo
29-12-2008, 20:50
nie nie kolego ;) nie jestem zaden hacker xD. Poprostu chcialbym odzyskac stare konto ;>.
PS. 1 możliwość to o twojemu schakować konto
:baby: co? ^^
Ja tak odzyskalem, bo okazalo sie ze kiedys mialem takiego maila potem go dalem koledze i sie okazalo ze on se MDW na nim zalozyl i wzialem ciach mach i sobie pogralem MDW ale CBA wparowalo odrazu mi kajdany zalozyli i do wiezienia, ale Majkel Scofield mi pomogl uciec, bo on juz w tym dobry jest i jak ucieklem to razem z nim do Panamy pojechalem Ananasy zbieralismy i tak sie dorobilem majatku, teraz jestem milionerem i odkupilem sobie tego MDW.
oOrafiOo
30-12-2008, 00:34
spedalony bocie... jedna sprawa... takimi tekstami to sobie usypiaj stara :>.
PS
Nawet smieszne to byl " Majkel Scofield "
Nawet po Polsku komuś pojechac nie potrafisz :) Ja nie uzywam polskich znakow, bo mi sie nie chce, ale zeby jakies kropki dawac bez powodu no i z malej litery zdanie zaczac :? :)
Pozdrowienia z Watykanu od Ojca Bamboszka. Strasznie sie zbulwersowales, ojej obrazilem Cię?
RailChris
30-12-2008, 05:22
oOrafiOo
Jednym słowe wyjdz bo cie nikt nie lub hackerze
mc200
Nie uciekaliśmy czasem razem bo coś mi sie kojarzy ?;)
Da się, tylko musisz włamać się do bazy danych.
Kurna dzieciaku, wiesz co to ochrona danych osobowych? Ja bym sobie nie życzył, żeby osoba trzecia wiedziała gdzie mieszkam, bo zabiłem jej postać i ona straciła MPA.
oOrafiOo
30-12-2008, 13:48
omfg ale cioty jestescie xd... Stara postac dalem kumplowi... byl to chyba 15 lvl ;p a teraZ? 71 :> przyda sie ;). Wiec chce sprawdzic czy jesli zamowilbym rec-key to przyszedl by na moj adres czy jego. A co do e-maila to nie chce mi sie strzelac... :P Tyle... Jedyna odpowiedz ktora przyciagla moja uwage to odp. Shivka... Reszta to ZenuA ;O
A nie pamiętasz starego rk'a??
Lechista
30-12-2008, 15:32
nie chce mi się strzelać?? Nie możesz wziąść lost account i sprawdzic czy pasy przyjdą??
oOrafiOo
30-12-2008, 15:36
Shivek - Mialem zapisanego go na kartce... ktora zazwyczaj paletala sie po biurku... Teraz biurko jest czyste - Swiateczne sprzatanie w wykonaniu mamy..
Lechista - Stary... ^^ Nie pamietam e mailow za tamtych czasow :). Oczywiscie probowalem ;] 19/0. Czyt. 19 sprawdzonych, 0 trafionych. Mam to zapisane w notatniku xD.
PS Bardzo ciekawy tekst masz w " Ukryty tekst " ^^ Serio mowie...
RailChris
30-12-2008, 15:55
Jaki z ciebie jest Frajer masakra......
Jak mozna kumplowi ukraść konto. To już trzeba być totalnie po..... na punkcie Tibi. Zamknijcie temat...
Nie uciekaliśmy czasem razem bo coś mi sie kojarzy ?;)
yy. Sucre? Siemano! Co tam? Jak tam idzie ci hackowanie "kolegów" przez maila ?
oOrafiOo
30-12-2008, 20:47
@ mc 200 - offtopujesz piczo ;o
@ Rail kris - To konto nie jest kumpla :) Czytaj ze zrozumieniem ;) o ile skonczyles juz szkole to juz to powinienes umiec. ucza tego chyba w 4 klasie ;o. a w 6 bedziesz zdawal z tego egzamin :) Dogadalem sie z kumplem ze jesli uda mi sie odzyskac konto - jest moje. on juz nie gra ;o.
Lechista
30-12-2008, 21:28
to taki chwyt żebyście wreszcie przestali go bluzgać...
Temat chyba do zamknięcie bo jak mi się dobrze zdaje odpowiedzieliśmy autorowi, że się nie da i to chyba wystarczy
Przyjdź do niego powiedz mu by się lognął na tibia.com, zobacz jaki jest adres, powiedz mu by zrobił tutoriala, bo ty chciałbyś zobaczyc i git :P
sueroski
31-12-2008, 14:55
Jaki z ciebie jest Frajer masakra......
Jak mozna kumplowi ukraść konto. To już trzeba być totalnie po..... na punkcie Tibi. Zamknijcie temat...
mi kumpel ukradł jedno ale to przez moją głupotę że mu dałem passy w nadziei że mi jakiś duży lvl wbije. przynajmniej mam nauczkę i się już nie nabiorę
oOrafiOo
01-01-2009, 20:16
shivek - tylko on tez pasow nie zna xD
RailChris
01-01-2009, 23:23
No to macie problem :D
A co do szkoły to skończyłem więcej od ciebie B)
okraść kolegę... tiaa jesteś super :(
korniszon721
24-01-2009, 18:39
mam pytanie czy da sie odzyskac konto jesli :
1. mam account number
2. nie znam e-malia i hasła
3. nie mam recovery key
4. znam imie postaci
Z góry dzięki za odp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.