Pokaż pełną wersje : Aktywność Modków I Admów
.N3pt3r.
29-12-2008, 20:24
Jak każdy wie co jakiś czas są prowadzone wybory na Moda lub Suppot i tu jest sedno
Na forum są 1000 takich samych tematów o podobnej i co raz bardziej trollowskiej wersji... taki temat powinien być zamknięty no nie?
A tu lipa! jakiś mod sie loguje raz na 3 lata i daje warny za nic nie zamykając tematów...
Z tego co wiem Moda się wybiera żeby dbał o forum a nie żeby mieć coś niebieskiego/ innego koloru pod nickiem... Mod powinien poświęcać forum trochę czasu a czego tu nie widzimy..
Jedyni jakich widzę aktywnych to - Wieszok , Tompior , Atimica
Ciągle usuwają brudne tematy
więc APEL DO MODKÓW! - Raczej w imieniu wszystkich nie trolli apeluje abyście po usuwali stertę niczego nie wartych tematów!
Jeżeli ktoś ma coś do dania proszę pisać , to nie jest temat do napisania spamu , wyzwisk tylko to jest temat apelacyjny - nie mylić z prowokacją.
Prototyp
29-12-2008, 20:59
W jednym ci przyznam racje, od jakichs 2 miesiecy modkowie WOGOLE nie dbaja o to forum..
Wystarczająco ciężko jest im nadążyć z usuwaniem aktualnych trollowych tematów. Oni też mają zycie i wydaje mi się, że nie chcą go tracić usuwając stare tematy.
Kurczakos
29-12-2008, 21:01
Ja bym był dobry modek, ja nie mam życia! Ja! JA!
.N3pt3r.
29-12-2008, 21:31
Nie mają życia? Tracąc je usuwając tematy?
To jest kwestia 10 min usuniecie starych tematów , wchodzi patrzy na treść , troolowaty fake topic , i już..
Jeżeli tak jak mówisz nie mają życia to po kiego są modkami?? nie mają czasu na forum nie powinni nimi być!
Lechista
29-12-2008, 21:55
ja bym usunął Wieszoka i dał mi range!! To by dopiero było czysto na foru hyhyyhy :>>>>
.N3pt3r.
29-12-2008, 21:57
;) Można zacząć bez rangi, raportując syf a do rangi droga nie daleka
Myślę, że moderatorzy poświęcają wiele czasu innym sprawom związanym z Tibia.pl, i czasami brakuje czasu na usuwanie tematów i postów łamiących regulamin - bo jak wiadomo także mają swoje życie.
Ja byłbym za dodaniem Supproterom możliwości usuwania złych postów/wątków. I takie posty trafiałyby "gdzieś tam" i moderator w wolnej chwili sprawdzałby czy faktycznie słusznie temat został usunięty (jeśli nie, to np. supporter byłby jakoś karany). Supporterów nie jest wcale tak mało, a sądzę, że znamy dobrze regulamin i nie jesteśmy na forum od dziś, także pomysł mógłby się okazać trafiony. ^^
Ale to takie tylko marzenia, bo pewnie nie ma na to szans, bo admini/moderatorzy nie wszystkich supporterów darzą tak wielkim zaufaniem aby pozwolić na usuwanie wątków.
Pozdrawiam : )
Z czasem ufa się ludziom Bordo. Wywiązujcie się z prac to zostaniecie obdarzeni zaufaniem: )
Przyznam, że perspektywa supportera mini-moda bardzo mi się podoba: > Lecz niestety pozostanie to tylko w naszych marzeniach. Powinna Nam wystarczyć władza jaką i tak już posiadamy: d
Co do moderatorów.. Chciałoby Ci się czytać KAŻDY post? To nie sztuka skasować temat.
Vanhelsen
29-12-2008, 22:23
Pół roku temu, gdy na forum było dużo aktywnych moderatorów:
User1 - Pełno jest modków! Kasują bez podstawy tematy!
User2 - Oczywiście! To jakiś non sens!
User3 - Całkowita racj! Mniej modków!
User4 - Absolutnie zbędni są Ci moderatorzy!
User5 - Łobuzy jedne! Wywalili mi temat!
User6 - Usunąć im prawa moderacji!
User7 - Je*** modków!!!
Miesiąc temu, gdy starzy modkowie nie mieli czasu na moderacje:
User1 - Nie!!! Modkowie sOM do dupy! Nikt nie monderuje! Syf wszedzie!
User2 - A tutaj zamieszczam link do nowego bota BG - keylogger.com/hack*****
User3 - Same keyloggery! Wszyscy sie obijaja! Co to za strona?!?
User4 - W du*** mam taką stronę, a modkowie są do bani! Jak ich jest za mało to wybierzcie nowych!
Tydzień po wyborach nowych modków:
User1 - Durne te wybory! Co to za nuby zostały modkami?!
User2 - Usunęli mi temat!!! Nowi modzi do bani!
User3 - Pier*** mondatorzy! Banda kretynów! Warna dostałem, a tylko napisałem, że XXX to *** *** ***.
User4 - Eeee... Co to za barany?! Skąd wy ich wzieliście?!?!
I tak w kółko.
Dlatego drogi użytkowniku - zanim znowu napiszesz, że modkowie za dużo moderują to pomyśl co by było bez nich i jak wtedy marudziłeś. ;-)
i to na tyle...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.