Pokaż pełną wersje : Brak kasy - zmiana profesji?
Stanley6a
29-12-2008, 21:09
Witam.
Gram aktualnie 52 Master Sorcererem z 45 mlvlem + eq = 48 mlvl.
Niestety, jedyne co posaidam w gp to 1k xD
Jak pewnie większosc z Was wie, sorcem nieda sie grac z takimi finansami, dlatego mysle o przejsciu na mojego 24 RP z 60 distem. Jeszcze mam 30 EK ale to raczej odpada. Ek jest nudny xD
Doradzcie mi co mam zrobic xD
Inferno3031
29-12-2008, 21:17
Chcesz rady? Naucz się grać ;] Ja na Twoim lvlu potrafiłem przy dobrym expie niezły profit wyciągnąć
Wicher'Sorcer
29-12-2008, 21:17
Jesli knighta masz na tym samym swiecie mozesz nim zarabiac kase , jesli nie to sorcem rob lootbaga z latwych potworow takich jak mino itp
Nie oplaca sie porzucac postaci ...
UP@ : Nie powiem ze ta osoba umie grac , ale nie tak ostro jemu potrzebne sa porady .
Jeżeli grasz na Harmonii to mogę ci dać Obs knife :P
Będziedz skórki z minosów wycinał i lootbagi robił :P i kaski zarobisz potem exp i z samego expienia wyjdziesz na prostą
może zacznij runy robić? albo loot bagi bo skoro masz tylko tyle kasy to albo nie umiesz expić albo nie chce ci sie robić loot bagów
wez tego sorca i pojdz pozbieraj smiecie chocby na mino tower PACC a na faccu tez jakis resp minoskow bo ludzie zazwyczaj niezbieraja loota typu chain armory crossbow itp
masz woi ?
jak tak to kup bp manasow i lec na byle jaka tombe, zrob lootbaga i go sprzedaj
mi to wynosilo 3k~/h B)
juran_se_spychowa
30-12-2008, 14:11
Zmień na Rp... kasy będziesz miał pod dostatkiem, hity przyzwoite a i nawet jakby Ci sie PACC skończył, to i na Facc fajnie można poexpić (choćby na PoH)
Inferno3031
30-12-2008, 17:38
i nawet jakby Ci sie PACC skończył, to i na Facc fajnie można poexpić (choćby na PoH)
Zauważyłem ostatnio, że dużo osób zaczęło tak robić i w efekcie na PoH się tłoczno robi xD
Stanley6a
30-12-2008, 17:48
Chcesz rady? Naucz się grać ;] Ja na Twoim lvlu potrafiłem przy dobrym expie niezły profit wyciągnąć
Jesli knighta masz na tym samym swiecie mozesz nim zarabiac kase , jesli nie to sorcem rob lootbaga z latwych potworow takich jak mino itp
Nie oplaca sie porzucac postaci ...
UP@ : Nie powiem ze ta osoba umie grac , ale nie tak ostro jemu potrzebne sa porady .
Ej, ej, ej xD
Z kad w ogóle wiecie ze ja grac nie umiem? xD
Przed przerwą w grze mialem hacka i zostalem z 1k i plate setam -.-
Jakies tam eq nazbieralem od kumpli...
Jesli nie wierzycie poczytajcie sobie temat o mojej postaci tak z 4 sterony w tył... Jak nie wiecie to nie mówcie, ze nie umiem grac xD.
Juz znalazłem sobie fajny exp, gdzie mi sie zwraca, wiec nie musicie juz mi "doradzac". ;P
najlepiej ich powyzywaj, bedziesz pr0 i zuper ziomz normalnie
Stanley6a
30-12-2008, 20:07
najlepiej ich powyzywaj, bedziesz pr0 i zuper ziomz normalnie
Czy ja ich wyzywałem? ;P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.