Pokaż pełną wersje : Kina na Dwarf ?
Witam. Czy dam rade expić na dwarf Guardach z EQ: DSM , B Legs , Boh , Crusader Helmet , Vampire shield , Skull Staff ? Skille 60/60.
Dajcie jakieś rady i jak z potami dużo złazi na nich ?
Drezynka
29-12-2008, 22:14
Nie z takimi skillami sie nie przebijesz nawet...
Inferno3031
29-12-2008, 22:41
Witam. Czy dam rade expić na dwarf Guardach z EQ: DSM , B Legs , Boh , Crusader Helmet , Vampire shield , Skull Staff ? Skille 60/60.
Dajcie jakieś rady i jak z potami dużo złazi na nich ?
Eq masz świetne. Skille strasznie kuleją a szkoda bo nabicie 80 nie zajmuje dużo czasu.
80 nie zajmuje dużo czasu ?
To z tibia Wiki:
60-69(56h){18h 40min}
060 ####.............................................. ...(4h){1h 20min}
061 ####.............................................. ...(4h){1h 20min}
062 ####.............................................. ...(4h){1h 20min}
063 ####\............................................. ...(4.5h){1h 30min}
064 #####............................................. ...(5h){1h 40min}
065 ######............................................ ...(6h){2h}
066 ######\........................................... ...(6.5h){2h 10min}
067 #######........................................... ...(7h){2h 20min}
068 #######........................................... ...(7h){2h 20min}
069 ########.......................................... ...(8h){2h 40min}
70-79(152h){50h 40min}
070 ########\......................................... ...(8.5h){2h 50min}
071 ##########........................................ ...(10h){3h 20min}
072 ############...................................... ...(12h){4h}
073 #############..................................... ...(13h){4h 20min}
074 ##############\................................... ...(14.5h){4h 50min}
075 ################.................................. ...(16h){5h 20min}
076 #################................................. ...(17h){5h 40min}
077 ##################\............................... ...(18.5h){6h 10min}
078 ####################\............................. ...(20,5h){6h 50min}
079 ######################............................ ...(22h){7h 20min}
Chyba że macie inne lepsze sposoby? Tylko nie botta :D
A jaki jest sens grania kinem bez bota?;x
Zas**** prawda : P Kinem bez bota to nie gra
Nabij przynajmniej 75/75
Bo mama mi nie kupi botta to po 1.... A po 2 Chcę wbić 100lvl bez botta :]
Cacciatore
29-12-2008, 23:06
Mama ci nie kupi? To kup sobie sam lub sciagnij darmowego eh... a najlepiej przestan grac.
wojo1310
29-12-2008, 23:06
A jaki jest sens grania kinem bez bota?;x
no wlasnie...od 20 lvla do 50 bocilem i nie wstydze sie tego bo mialem przynajmniej jakies real life xD tera mam lvl 67 i skile conajmniej 10 mniejsze niz powinienem miec bo 73/70 =/ wiem ze sux dlatego skiluj koles skiluj.od 70 skila mozesz siedziec mass hunt guardy manasy+exura :) posluchaj starego zygi xD wiem co mowie
Cytuje:Bo mama mi nie kupi botta to po 1.... A po 2 Chcę wbić 100lvl bez botta
A więc polecam ci skrackować TibiaBotNG a jesli nie potrafisz to ściagnij tibia auto.jest na pierwszy zut oka bardzo skomplikowana jednak po dluzszym czasie uzytkowania staje sie przyjemna w obsludze :)
a tu masz download i krotki opis by tibiasoft.com :)
TibiaAuto 1.19.5 Pliki > Boty 8.4
Opis
UWAGA, NAJNOWSZA TA pod klienta 8.4
UWAGA: TIBIASOFT.COM PRZYPOMINA, ŻE OFICJALNA STRONA PRODUCENTA TO www.tibiaauto.net
Tibiasoft.com jedynie UDOSTPĘNIA WAM oryginalną wersję pliku
LINK:http://tibiasoft.com/index.php?page=get&licid=1&id=109
UWAGA:
KOD GENERUJEMY ZE STRONY:
www.tibiaauto.net/code.php
Funkcje
-> Runemaker
-> Spell caster
-> Auto go/log
-> Auto fish
-> Auto Responder
-> Auto Login
-> Food eater
-> Anti-Logout
-> Cave Bot
-> Auto UH
-> Auto Aim
-> Fluid Drinker
-> Ammo Restack
-> Auto Looter
-> Char info
-> Trade Monitor
-> Creature info
-> Map Hack
-> Light
I inne...
Musisz zainstalować python24.dll , który znajdziesz u nas w download:
http://www.tibiasoft.com/bot-51-python24_dll.html
{wypakuj do /windows , /windows/system32 , lub /tibia}
Możżesz także zainstalować to :
http://www.python.org/ftp/python/2.4/python-2.4.msi
->Generować code można tutaj: www.tibiaauto.net/code.php
->Antywirus może szaleć przy pobieraniu pliku z tego co nam wiadomo jest to spowodowane reklamą ,która nam się wyśświetla w bocie.
Jesteśmy głęboko przekonani , że bot jest całkowicie bezpieczny.
Więcej poradników na forum.
Musisz mieć Windows XP!
Mama ci nie kupi? To kup sobie sam lub sciagnij darmowego eh... a najlepiej przestan grac.
A niby jak sam ? Mam konto bankowe ? za SMS owszem ale nie przelewem ;f
Cacciatore
29-12-2008, 23:14
Konto bankowe nie jest ci potrzebne, idz do banku/ na poczte, wez od nich "druczek", wypelnij i wplac. Eh, wystarczy isc i zapytac. Ale po co? Mamo! Mamooo! Kupish mi bota?
Fabian_wolf
29-12-2008, 23:17
Leon nie słuchaj ich :). grać bez bota tez się da nawet po 100 lvlu :).
co do skilla który posiadasz to troche slabo :) ale nie przejmuj sie po 2h dziennie i będzie dobrze :)
jak masz zamiar używać bota to może wogule nie graj ....
A co polecacie robić podczas skillowania ?
tetris. czy flashowy, czy na komorce, czy emulowany. ta gra jest okropnym zabijaczem czasu. sie nei zorientowalem jak 8godzin jazdy autobusem minelo. ^^
Inferno3031
30-12-2008, 01:29
Rób sorca na mc xD
Ja jak skillowałem swoim kiną to oglądałem anime. Jak anime się znudziło, albo obejrzałem już całe to odpalałem kurnik.pl albo inne gry online. Jeśli i to mi się znudziło to oglądałem filmy. Jest naprawdę wiele możliwości tylko musisz pogłówkować co najbardziej lubisz robić.
AroCrystal
30-12-2008, 08:29
Witam, chciałbym pozdrowić wszystkich botujących knightów,a szczegulnie tych dwóch panów którzy mają 60 i 65 lvl'e. Gorące fuck you w wasze strony!
Byście chcieli panowie to bym pokazał Wam knighta który nigdy bota nie widział, a jak dostalibyście od niego combo to...to byście się zesrali ze strachu.
Co do autora tematu, na guardach nie dasz rady, naprawdę porządnie potrafią przywalić, manasy leciały by Ci w bardzo szybkim tempie. Równierz radze poskilować, wiem że skilowanie do 80/80 jest bardzo męczące ale przynajmniej 70/70 musisz wbić. Nie wiem jaki masz lvl ale po wbiciu takich skili znacznie urozmaicisz sobie pole wyboru expowisk.
pozdrawiam
Kurczakos
30-12-2008, 09:21
Dokup jeszcze skille i będziesz mógł na nich expić.
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=1807
Nabij skile 65/65 i nie będziesz mieć już waste na guardach (szczególnie w takim eq).
Co do bocenia kinem no to przyznam się, że do skilowania to i ja trochę bociłem :P. Z tym, że ja w czasie bocenia nie jestem afk... Po prostu nie lubię co chwila przerzucać slimów to sobie slime trainera ściągnąłem :D.
@down
Ja ze skilami 65/65 w dużo gorszym eq latałem na guardach i mi się zawsze zwracało z dużym+. Poza tym jeśli expić będzie on, a nie bot to raczej nie będzie mieć 2+ guardów na klacie (wystarczy się troche ruszać).
AroCrystal
30-12-2008, 15:08
Gustek serio uważasz że z skilami 65/65 i takim eq nie będzie waste? chyba by musiał siedziec na pojedynczym respie ;). Jeśli naprawdę chce na nich expić to trzeba wziąć pod uwagę że nie raz nie dwa będzie musiał walczyć z dwoma a czasem nawet trzema guardami na raz, a to się równa strata więcej niż jednego pota:)
Dark_Exhado
30-12-2008, 16:20
Lepiej Idz Na Dc ..
LepiEj NIę PISz POKEmoNEm OKi?
@topic
Nie dasz rady,waste i slaby exp,lepiej idź na dc -1 albo doskilluj 70 to będzie Ci sie przyjemnie grało ;x
Revirovy
01-01-2009, 22:43
LOL ale macie problemy -.-
po kiego na te Guardy sie pchac ???
Nie lepiej isc z takim eq i skilami spokojnie na CYKLOPY ??
Wieksze respy a exp podobny a moze nawet lepszy bo szybciej padaja -.-
Ja swego czasu dawno pierwszy raz w zyciu zaczolem expic na cyckach na skilach 52/49
szlo mi dosc dobrze waste nie bylo wiec lepiej myknij na cycki :)
<<pozZzdroOo>>
Bartek112
03-01-2009, 13:05
a co do skillowania...
gdzie mogę skillować ze skillami 50/48 tak do 60/60 zeby bylo szybko i malo ludu [ prosiłbym też , jesli nie znane miejsce to o mapki ;P ]
Dragonit
03-01-2009, 15:29
Mam nadzieję że pobanuje wszystkich tych boterów i ich najcików, będzie więcej miejsca na serwach.
Nie dasz rady na tych guardach, ale dobrze ci będzie na Mount Sternum (całe, jak chcesz to możesz iść na dół na nieumarlaki), ew. DC.
LepiEj NIę PISz POKEmoNEm OKi?
@topic
Nie dasz rady,waste i slaby exp,lepiej idź na dc -1 albo doskilluj 70 to będzie Ci sie przyjemnie grało ;x
japa plebsie ;)
limak2401
10-01-2009, 13:08
Doskilluj Knightem do 70/70 - 75/75... Eq to jakis C-Set, ewentualnie masz wiecej kasy to juz jakis lepszy, z 3 BP potow w razie czego i masz taki zysk ze ja pierdziu... :D
Pozdro
a co do skillowania...
gdzie mogę skillować ze skillami 50/48 tak do 60/60 zeby bylo szybko i malo ludu [ prosiłbym też , jesli nie znane miejsce to o mapki ;P ]
Na rotach. Jest wiele miejsców z rotami nie wiem też czy masz pacc czy facc.
Thais/Folda/Edron/Venore Pełno miejsc z rotami niedaleko tych miast/miejsc.
Piotrekluzak
10-01-2009, 14:57
hmmm w wolnym czasie siedź na forum tibia.pl i odpisuj fajna zabawa xD nie spostrzerzesz się kiedy ci wleci skillB)
Doskilluj Knightem do 70/70 - 75/75... Eq to jakis C-Set, ewentualnie masz wiecej kasy to juz jakis lepszy, z 3 BP potow w razie czego i masz taki zysk ze ja pierdziu... :D
Pozdro
Może jeszcze na guardach? haha ;d
Ludzie,rozśmieszacie mnie,pier** głupoty o czymś o czym nie macie pojęcia lub wyczytaliście w bzdurnych poradnikach...
Powiem ci krótko,nawet na skillach 80/80 na guardach nie będzie ci dobrze.. Ja w Dh,mms,dsm,g legi,bohy i justice seeker na labiryncie zarabiałem ledwo 2k/h Tak więc,polecam skille 85/85+Rar set i zarobek i exp piękny (mówię o labiryncie)
Gollumek
10-01-2009, 15:38
Zas**** prawda : P Kinem bez bota to nie gra
Nabij przynajmniej 75/75
Ja jakoś nie botuję moim knightem. Nigdy tego nie robiłem nawet. Nawet nie wiesz ile tracisz grając na bocie, choć skillowanie wkurza jak się bije z 70 na 80 ;/.
Topic: Polecam doskillować lub zmienić broń, bo cluby sa do d..y jak się nie ma Thunder Hammera.
Ja biegałem na guardy na 40 lvlu ze skillami 70/70 i podobnym setem do ciebie.
@wojo~~
Nie pisz o botach bo cie Tompior udupi
reasonTHC
10-01-2009, 16:54
look my comment ! kC TOMPIOR !
Kup sobie skrypt na blackD, (cala paczka) smiesznie nazwany
How to get 100 lvl, with totally afk.
XDD ja tego uzywalem i skonczylem na 93 lvl na 95%% bocie. Wiele skryptow sie nie przydaje, ale z paru naprawde duzo korzystalem.
btw. knight jebie kalem i nadaje sie tylko na cashmakera ;] nie rob go nawet
elo tompior warn me please pokaz swoja moc
Piotrekluzak
10-01-2009, 17:20
guardy nie dla Ciebie... idz na mintwalin lub cyce jak proponowali koledzy ale jest też boska miejscówka z mumiami crypt shamberami dsami itd. koło kazo polecam nie wiem jak pokazać dojście na tibian earth nie maB)
DSy kinem? Gościu, zobacz ile one biją, ja mam palem 55 shielding, podobne eq dość i jak czasem mnie z jakiegoś powodu DS dogoni to dostaje grubo ponad 100 + nawet, może knightem dostawałbyś mniej ale mimo wszystko to za dużo żeby na tym efektywnie expić ;)
dzbanoln
10-01-2009, 19:15
ej co muwicie ze nie da rady, dasz stary durzo potkuw wes i lec sobie smialo, dasz rade bo jeztes:flaga_pl:
Matizolizo
13-01-2009, 19:15
ze skilami 70/70 moszesz iść. Ale nie płacz jeśli będziesz musiał użyć paru(ewentualnie -nastu) hp/mp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.