zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wasz styl !!!

Drezynka
30-12-2008, 00:08
Jaki macie styl ? Tu możecie się chwalic, ja zaczne:

Chodze ubrany na moro, fryzura na rekruta (Po bokach bardzo krótko, a na górze zostawione troche więcej). Słucham Bluesa (Dżem tylko z Ryśkiem Riedlem).Jestem nie do złamania, zawsze patrze się w oczy przeciwnikowi i wogóle wszystkim. Troszeczke pakuje ;)
AAAAA no i mam kilku idoli: Rysiek Riedel, Mirosław Baka i John Cena (Youtube.com jak nie wiecie kto to)

OK. To teraz wy!

Grue
30-12-2008, 00:09
Upośledzony jesteś?

Dres uber alles!

matekk fst bolt
30-12-2008, 00:11
co pakujesz ? mandarynki do siatki ?

Snopeczek
30-12-2008, 00:11
GHAHAGHHAHAHA
POZDRO ŻOUNIERZ!

@Grue - no offence ;p

@ja mam psa o imieniu Milka i całkiem lubię czekoladki kasztanki. Nie mam włosów na głowie, ale za to mam dojebane łydki. Lubię rozpuszczać sobie witaminę C pod językiem. a wy?

Grue
30-12-2008, 00:12
Żołnierz z niego taki, jak z koziej dupy trąbka hahaha... Patologia... :|

@Down
www.szukamkoleguff.mafia.sex.ru - tam sobie szukaj kolegow :|

Drezynka
30-12-2008, 00:13
Z kąd jesteś młodzieńcze ? Może się spodkamy w rl ?

Xantro
30-12-2008, 00:18
Coś czuje że z Grue to byś sie spotkać nie chciał xD.

@top:
A ja sie pożale, dziś mój piękny fryz został rozej*** przez niedo**** fryzjerke i sie boje że mnie teraz z dresem pomylą...
@Down:
Ja nie chciałem na rekruta... Miałem średniej długości włosy, teraz mam krótkie i źle się z tym czuje. Nie chce nic mówić, ale troche za bardzo /Elo/ jak na realia tego forum jesteś. Nie afiszuj się ze wszystkim, bo niedugo powiesz że z ASG na krowy bez pleców tam polujecie.

Drezynka
30-12-2008, 00:21
Coś czuje że z Grue to byś sie spotkać nie chciał xD.

@top:
A ja sie pożale, dziś mój piękny fryz został rozej*** przez niedo**** fryzjerke i sie boje że mnie teraz z dresem pomylą...

Człowieku jak we wojsku Cie na chama jakiś baran obcina (co nie widział fryzjiera nigdy) maszynką i mu dobrze wychodzi na rekruta fryz, a taka fryzjierka zajebana nawet nie wie jaka to fryzura... Baby tez powini do wojska brac. Jak skoncze to tech. chociarz wątpie chyba do zaw. sie przepisze to ide na zawodowego żołnierza ;)

Grue
30-12-2008, 00:24
Nie idz do tej patologii, szczerze odradzam! Przynajmniej dopuki czerwoni siedza na stolkach. Armia zawodowa w Polsce? Hahahahaha i 2 kabarety... :|

Drezynka
30-12-2008, 00:29
@UP
Nie jesteś patryjotą, nie kochasz swojego kraju? To smutne. Ja kocham Polske !!!! Będe jej służył najlepiej jak potrafie!!!

Grue
30-12-2008, 00:31
Bądz patriotą nie rob bledow ; )

Drezynka
30-12-2008, 00:34
Bądz patriotą nie rob bledow ; )

Co ? Jakie błędy ? Co to szkoła jest czy forum ?

Grue
30-12-2008, 00:36
Forum nie forum, ale jakis poziom wypadaloby trzymac...

Xantro
30-12-2008, 00:36
Sory, ale musze to powiedzieć... Drezynka zachowujesz sie jak niedorozwój emocjonalny, jakbyś miał ADHD albo jakieś inne gówno. Byłeś ty u psychiatry ?

Tompior
30-12-2008, 00:38
Zamykam temat, bo ogolnie taki troche spamerski :P