zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne Wejdz!!

MaanMinel
30-12-2008, 23:33
Chlopy i dziewuchy nie martwajcie sie bo w tipji som jeszcze rarki!!!!

PS. Wiem, ze nie ten temat ale tutaj wchodzi najwiecej ludzi i najwiecej ludzi narzeka :PP

Hełmy:
Ceremonial Mask
Dragon Scale Helmet
Winged Helmet
Horned Helmet
Nogawice:
Dragon Scale Legs
Pancerze:
Summer Dress
Girl's Dress
Tunic
Ball Gown
Red Tunic
White Dress
Navite Armor
Witchhunter's Cloak
Dark Lord's Cape
Earthborn Titan Armor
Amazon Armor
Buty:
Boots of Waterwalking
Patched Boots
Tarcze:
Rose Shield
Shield of Honour
Unholy Shield
Blessed Shield
Miecze:
Epee
The Calamity
Magic Longsword
Topory:
Solar axe
Obuchy:
Lich Staff
Golden Mace
The Stomper
Dark Trinity Mace
Bronie dystansowe:
Elvish Bow
Silkweaver Bow
Yol's Bow
Composite Hornbow
Elethriel's Elemental Bow
Chain Bolter
The Devileye
Golden Bow
Amulety:
Broken Amulet
Bronze Necklace
Paw Amulet
Sapphire Amulet
CM Token-można dostać od CM na specjalne okazje
Silver Necklace
Kosztowności:
Crown
Roc Feather
Jedzenie i napoje
Mana fluid-niemożna obecnie zdobyć
Carrot of Doom
Inne:
Golden Falcon
Tibiacity Encyclopedia
Key of Numerous Locks
Norseman Doll
Golden Newspaper
TibiaHispano Emblem
Heavily Bound Book
Abacus
The Mexcalibur
Message in a Bottle
Elven Vase

Fajno nie ? :] JAK COS BRAK MÓWCIE DOPISZE I MÓWCIE DO CZEGO TO DOPISAC NP (AMAZON ARMOR-PANCERZE)
Tak nierobiłem tego ja, ale przezto narzekanie wstawilem to tu bo tu najwiecej narzekacie i koniec.

Master-Mada
30-12-2008, 23:44
Good job 8o
Ale na pewno o paru rzeczach zapomniałeś, od razu nasuwa mi się grey tome i yellow rose :p
Fajny temat :D
Pocieszające, że jednak jest jeszcze trochę rarków, ale golden bootsów itp. i tak nie mogę przeżyć :p

Kluska_ziom
30-12-2008, 23:45
szkoda tylko, ze na tym forum bylo to samo napisane przez innego uzytkownika z ~6 razy

Ok'rzes
30-12-2008, 23:47
Good job 8o
Ale na pewno o paru rzeczach zapomniałeś, od razu nasuwa mi się grey tome i yellow rose :p
Fajny temat :D
Pocieszające, że jednak jest jeszcze trochę rarków, ale golden bootsów itp. i tak nie mogę przeżyć :p

To idź i się zabij.

puszupp
30-12-2008, 23:48
golden bow... do broni dystansowych xd

Master-Mada
30-12-2008, 23:51
Ok'rzes
Żebyś wiedział - był to jeden z powodów dla których skończyłem grać, możesz to sobie w ten sposób interpretować, "ironiczny spryciarzu".

Ok'rzes
31-12-2008, 00:27
Hehe a no jak chcesz ;) .. Jeśli dla kogoś świat rzeczywisty wychodzi poza obraz monitora... to ojj zaczyna być zabawnie;)... z resztą nie osądzam idźcie wy wszyscy fanatycy się pozabijać... naprawde... to tylko gra i nic nie da to że będziecie biadolić jakie to były super rare items... są takie itemy ? To są po to żeby je zdobywać omg... żal dupe ściska że ktoś je ma ? To macie 3 wyjścia :

-Ots
-starać się na rl ...
-przestać grać...

I dla tej płaczącej społeczności... najlepiej wybrać opcję nr 2 ... bez was i waszego n00bienia milej się gra.

Master-Mada
31-12-2008, 00:43
Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź, zastanów się nad jej sensem i zauważ, że oddzieliłem w niej wyraźnie świat rl od tibii. Najlepiej wyjdź z tego forum i idź fightować na swoim non-pvp, tam na pewno Ci dobrze idzie.

"Bez was i waszego n00bienia się milej gra" - nawyki ze swojego pro świata widzę na każdym kroku, nawet w sposobie pisania słowa "noob". Pograłbyś na normalnym pvp i zacząłbyś szanować innych graczy. Idź tam expić i kłóć się z 10 osobami o respa, powyzywaj ich matki, ciesz się z zabijania frostów, bo po co coś innego, po co klimat rpg, skoro można expić?

W ogóle, kto ma pod avatarem, obok nicku - RIP? Za dużo tibii?

Ok'rzes
31-12-2008, 00:45
Chcesz się kłucić ?? Proszę PM. A do twojej wiadomości grałem na pvp... Wiem jak się gra i przez takich pseudo fajnych napinaczy ta gra traci sens... No tak jesteś taki pro elo mortal kombat... nie wiesz po co gram na non pvp to morda w kibel i się nie odzywaj bo jesteś tragiczny w swoich wypowiedziach... Pozdrawiam z brakiem szacunku dla IDIOTÓW. Elo.:baby:

Slivi
31-12-2008, 00:50
Okrzes ja Cie pamietam z Berylii jakims charem probowales mnie 2x zabic ale ci sie nie udalo ;<

A co do tych rarow to chyba wszystkie jakie sa niedostepne... jeszcze

@down
grales Artia Lauk? przeciez jakas laska nia grala nawet ja znalem chyba ze kupiles ta postac lub shakowales.. a mnei kiedys chciales na tombach na bagnach pocisnac z rok temu jakas taka postacia z chujowym nickiem nie przypomne sobie teraz.. ;<

Ok'rzes
31-12-2008, 01:07
A no nie udało :P... Być może ale to zależy kiedy ;)... na Berylii bez fragów wytrwałem do 61 lv msem..potem z górki...Artia Lauk do 91 lv miałem pare fragów zależy o której postaci mowa :P... Hmm.

A co do listy rare itemów brakuje czegoś ;]

Master-Mada
31-12-2008, 01:14
No cóż update updateami ale kiedyś musieli to wprowadzić... No chyba nie myśleliście że itemy w Tibii służą pochodzeniu legendarnemu ?? :D

Jak każdy item i G bootsy mają swoje właściwości i zastosowanie i więcej arm niz reszta butów... Więc CIpsoft zadecydował aby i one były dostępne... ale cóż widać komunistyczne podejście ludzi kraj polskiego... zawsze podejście w stylu nie mam ja to nie ma nikt... albo niech ma jednostka byle to istniało... Pieprzone psy ogrodnika...

Pamiętasz? Kto pierwszy na kogo najechał? Powiedziałem złe słowo na Ciebie zanim to napisałeś? Pierwszy raz w czasie mojej obecności na tym forum musiałem się "napiąć" właśnie dla Ciebie, uwierz mi, możesz być dumny, "nienapinaczu". Zawsze staram się zachowywać kulturę, uwierz mi :) W swoim podpisie masz całkiem mądre słowa, ale nie wiem po co one tam skoro zachowujesz się dokładnie przeciwnie. Widać, że nie tylko "dobro" działa w ten sposób. Sam to napisałeś, więc jeśli to co teraz piszę wydaje się się śmieszne to tylko o Tobie świadczy.
A i jeszcze jedno - "Kłócić" pisze się przez "ó", może zapamiętasz i przynajmniej coś wyniesiesz z tego forum.
Nie pozdrawiam, ale zachowuję szacunek ;)

Satanik
31-12-2008, 01:25
omfg błagam dajcie bana autorowi tematu... idiota znalazł jakąś jeban@ liste "rarów" i zaśmieca całe forum...

do kretynów wołający "nie ma już rarkuf...":
rare to żadki przedmiot a nie nie do zdobycia... z resztą na cholere wam przedmioty których nie można zdobyć?! żeby się wpatrywać w nie na stronie?... cip pewnie zrobi jakieś nowe rary w puźniejszych update...

Master-Mada
31-12-2008, 01:44
Klimat, historia, bezcenna wartość, niezapomniane nicki ownerów takich przedmiotów, nie tylko liczba przy lvlu.
Cholera, nie możecie spojrzeć na tą grę nie tylko od strony praktycznej?
Czy dla wszystkich teraz nie liczy się nic poza lvlem?
Poza tym rzadki, zresztą, późniejszych.

qq2
31-12-2008, 08:39
Ej chłopcy... A pomyśleliście, że ten temat po pierwsze został napisany w złym dziale? :<

@down
Poprawka. xD

Satanik
31-12-2008, 08:49
chyba w złym dziale nie temacie