Pokaż pełną wersje : trening - pytanie
Ramedlav
31-12-2008, 09:28
witam
chcę grać knightem i mam mały dylemat
czy skilować już na rooku? czy dopiero na main?
bo słyszałem że jak się skiluje na rooku to potem skille na main rosną wolniej... czy to prawda?
dziękuję za odpowiedzi :)
p.s. Szczęśliwego Nowego Roku! :D
Nie skilluj na rooku. Bzdura że na rooku szybciej, wszystko skilluj na mainie.
chyba raczej ktos cie oklamal albo zle zrozumiales kolejnosc :] Na rooku przeciez nie masz profesji a jak wybierzesz profesje jako knight rosna ci najszybciej skille shieldingu i sword/club/axe fightingu ; ]
Ramedlav
31-12-2008, 10:22
no ja wiem ;P
wiem, że knight awansuje szybciej w melee i shielding
ale pytanie jest w tym:
podobno od pierwszego poziomu umiejętności (czyli 10 ;P) naliczone są potem kolejne
np poziom 11 - 110% poziomu 10 itd...
każda profesja ma też inne tempo przyrostu umiejętności
czy jeśli więc będę skilował na rooku przed wyborem umiejętności to czy potem po wyborze na knighta nie będę do tyłu?
znaczy umiejętności będą przyrastały wolniej?
trochę to zagmatwane ale mam nadzieję że ktoś zrozumie ;)
orromiss
31-12-2008, 10:55
@up
To prawda
Moim zdaniem lepiej walić na rooku z innej broni niż na mainie. Wtedy na Mainie skille będą ci rosły szybciej. :D
@up No nie wiem.
Wybierasz knighta i automatycznie skile rosną ci tak jak powinny a nie jakieś 110%...
Ramedlav
31-12-2008, 11:45
@up
To prawda
Moim zdaniem lepiej walić na rooku z innej broni niż na mainie. Wtedy na Mainie skille będą ci rosły szybciej. :D
o właśnie o to chodzi ;P
ktoś może to potwierdzić?
Znajomy777
01-01-2009, 21:08
Czlowieku nie sluchaj tych bredni. Wierzysz we wszystko, co ci powiedza? Nie skilluje sie na rooku bo to nie ma sensu, chyba ze chcesz siedziec pare tygodni zeby wbic 25 skill. Jesli waliles na rooku maca - spokojnie mozesz na mainie skillowac clubami. Nic sie nie stanie, graj czym chcesz, ale na rooku nie skilluj.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.