Pokaż pełną wersje : GÓL :D & MONK
nawigator
24-12-2003, 00:25
Czy wiecie cos na temat tego ze nie da sie tych potforków summonowac ? i czy bedzie mozna ?
wg. moich wiadomosci te stworki bedzie mozna summonowac, CIP naprawiaja rzekomy bug z tymi stworami ( slyszalem o tym ze przy odpowiednim ustawieniu non stop sie leczyly ,chyba wlasnie to chca naprawic )
A propo do kto to jest gól ???? Bo ja nie wiem. Na przyszłość nie pisz gól tylko ghoul.
Oficjalnie Counselorzy mówią, iż te 2 potworki podobno mogły w pewnych warunkach zaatakować swojego właściciela, nieoficjalnie od wielu osób słyszałem, że w pewnych warunkach mogły leczyć właściciela.
Ale trzeba brać poprawkę na to, że plotek w Tibii co nie miara, i nie można wszystkim ufać.
Jaka jest prawdziwa przczyna ich wyłączenia, to na razie tylko CipTeam wie, i zanim oficjalnie nie napiszą, można tylko spekulować.
nawigator
24-12-2003, 20:41
Oryginalnie dodany przez sulik
A propo do kto to jest gól ???? Bo ja nie wiem. Na przyszłość nie pisz gól tylko ghoul.
Czlowieku specjalnie tak napisalem zeby sie posmiac a
nie masz tu n00bów przed soba chyba ze sam jestes ale to juz mneijsza para kaloszy
RE DOWN:
niekt cie nie prosil o zwracanie uwagi na to jak jest napisane tylko dlaczego nei mozna summonowac jak nie masz co napisac to nie pisz i tyle
Cytat:
--------------------------------------------------------------------------------
Oryginalnie dodany przez sulik
------------------------------------------------------------------------Cytat:
Czlowieku specjalnie tak napisalem zeby sie posmiac a
nie masz tu n00bów przed soba chyba ze sam jestes ale to juz mneijsza para kaloszy
Posłuchaj no. Ja to pisałem nie poto, żeby się z neigo śmiać tylko zwrócić uwage.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.