zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer 158 ek & 155rp died

Sisil
01-01-2009, 23:08
http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=h90mfxmhrtmc6kf8

Film nie mój, znaleziony na tibiaCamTv.

Juzefek
01-01-2009, 23:23
Haha, ten knight pięknie padł
spoil
zablokowal się dwiema hydrami, oni (pk team) przyleźli i z hydrami go jak dziecko zabili

Tethi
01-01-2009, 23:45
obydwaj pokazali totalny brak skila pvp.. Ja nie rozumiem jak na serwerze pvp mogli wbic taki lvl -.-

Argen
02-01-2009, 00:58
Podpowiem ci. Trzyliterowe słowo zaczynające się na b i kończące na t.

@topic

Ładne fragi.

Gonzo
02-01-2009, 01:03
Małpa i destroy fieldy <3.

Sir Malpiiozo
02-01-2009, 01:21
0 pvp ta?
Ciekawe co miałem zrobić noby jeb**e jeżeli miałem 2 bp potów
i nie w*****ajcie ludzi jeżeli nie gracie na tym servie...

Dark_Exhado
02-01-2009, 01:23
Rotfl nice frag ;d

Elesar Inferno
02-01-2009, 01:43
To że miałeś tyle a nie wiecej potów zawdzieczasz tylko i wylacznie swojej inteligencji lol

FAJNY_ZIOM
02-01-2009, 01:44
0 pvp ta?

nie chce mowic kto tu jest noobem,moze sam zauwazysz ale to ty na 158 lvlu ek nosisz przy sobie 2 bp potionow na servie pvp ;o

semilunaris
02-01-2009, 01:47
Ło lol. Jak zabijałeś te mino archery to pomyślałem, że zaraz zaczniesz używać na nich obsidian knife. ro ty fy ly.

Powiedziano mi, że po upie nie ma waste na hydrach. Ty waste miałeś, dzięki temu przywróciłeś 'nadzieję' tej grze :D:D:D

leopard
02-01-2009, 01:57
0 pvp ta?
Mogliscie zrobic mega duzo, ogolnei dac sie tak balanlnie trapnac to przegiecie+ nie nosicie destroy fieldow? 2x150lvl+ i zadnej destroy fieldow, mogliscie wspolracowac, to nei byly hlvle, ty masz male attack+ exori gran+ buff, pall to samo + assassin stars, gdybyscie sie zgadali to byscie wybijali tam ich, ten 30~ lvl ktory blokuje droge,no ja jebie nie moglsicie go zabic? czekasz, stoisz nic nie robisz i myslsiz ze sam sie trap popsuje? heh 2 bp potionow na pvp servie sorry, ale na lvlu duzo nizzym od Ciebie nosile mminimum 10 bp, pomimo hacka, pozyczylem eq, nie majac kasy na zapozyczalem sie na potionki bo bez 1 bp leczenia nie wyjde z pz. Nie ma co chlopaki/dziewczyny pokakazali jak grac sie nie powinno, albo botowaliscie techary i niemielsicie okazji wycwiczycpvp , albo zakupiliscie te posatcie. I nie mowie tu o jakims super pvp, tutaj glupie podstawy daly by wam mozliwosc wysjc z tego trapa. I prosze nie mow mi ze nie wyszedl bym z takich trapow, bo wychodzilem, a szczegolnie mam takie 3-4 sytuacje najciekawsze podczas grania, gdzie nie mialem w ogole szans na zwianie z trapa a jednak. ale nie bede o tym mowil bo to inna bajka...

Gonzo
02-01-2009, 02:11
Mogliscie zrobic mega duzo, ogolnei dac sie tak balanlnie trapnac to przegiecie+ nie nosicie destroy fieldow? 2x150lvl+ i zadnej destroy fieldow, mogliscie wspolracowac, to nei byly hlvle, ty masz male attack+ exori gran+ buff, pall to samo + assassin stars, gdybyscie sie zgadali to byscie wybijali tam ich, ten 30~ lvl ktory blokuje droge,no ja jebie nie moglsicie go zabic? czekasz, stoisz nic nie robisz i myslsiz ze sam sie trap popsuje? heh 2 bp potionow na pvp servie sorry, ale na lvlu duzo nizzym od Ciebie nosile mminimum 10 bp, pomimo hacka, pozyczylem eq, nie majac kasy na zapozyczalem sie na potionki bo bez 1 bp leczenia nie wyjde z pz. Nie ma co chlopaki/dziewczyny pokakazali jak grac sie nie powinno, albo botowaliscie techary i niemielsicie okazji wycwiczycpvp , albo zakupiliscie te posatcie. I nie mowie tu o jakims super pvp, tutaj glupie podstawy daly by wam mozliwosc wysjc z tego trapa. I prosze nie mow mi ze nie wyszedl bym z takich trapow, bo wychodzilem, a szczegolnie mam takie 3-4 sytuacje najciekawsze podczas grania, gdzie nie mialem w ogole szans na zwianie z trapa a jednak. ale nie bede o tym mowil bo to inna bajka...

Ani jeden ani drugi nie botował/nie kupił postaci.

Pomyśl logicznie, oni już tam kilka dobrych godzin siedzieli... i może dlatego im tyle potów zostało? Nie jestem obrońcą zwierząt, ale akurat Małpa ma dobre PvP.

OldWerladyn
02-01-2009, 05:24
Wystarczyło 2x80+ żeby stamtąd zwiać, a przynajmniej paść z honorem...

2x150+ nie mogli uciec z "trapa", bo to nie był trap tylko caveblock.

Inferno3031
02-01-2009, 11:25
Filmu chyba nie ma co komentować... każdy widzi co kto zrobił a czego NIE zrobił...

Ani jeden ani drugi nie botował/nie kupił postaci.

Pomyśl logicznie, oni już tam kilka dobrych godzin siedzieli... i może dlatego im tyle potów zostało? Nie jestem obrońcą zwierząt, ale akurat Małpa ma dobre PvP.
Może i ma pvp... ale w tej nic takiego nie pokazał...ja miałem wrażenie, że gra dopiero 1 dzień po kupnie postaci, z resztą palek to samo... połowe czasu rzucał "utani hur" a potem się dziwi, że potów nie ma xD
0 pvp ta?
Co za różnica jaki to server? Poza tym z palkiem byliście idealnie ustawieni, żeby zabić chara który wam blokował drogę... (przypomnę zawstydzający fakt, drogę zablokował wam 37 lvl sorc/druidd?... cos takiego)

Koksowy
02-01-2009, 11:31
brawo dla knighta 2 bp potow :O
brawo dla paladyna ktory zamiast sie leczyc to puszczal utani hur :o]
najlepiej jak malpioza wypuscili a on zamiast uciec gdzies gdzie nie ma potworów i sie lognać to im archery wybijał xD
Wogole to gratuluje wyposazenia brak destroy fieldow, gratuluje pvp.

Semek
02-01-2009, 11:39
Dobra o co Wam chodzi ? Expili moze tam juz dluzej i tyle potow zuzyl ze tylko 2 bp zostaly mu gdy po nich wpadli.

A co do filmu to pownni roz...ac te najmniejsze lvl razem a potem dzide dac ;/

Sir Malpiiozo
02-01-2009, 11:48
No to może inaczej miałem 2 bp potów bo nie myślałem że mogą mnie bić, to jest USA server wiec nie komentuje lagów, nie botowałem tego najta i jeżeli nawet byśmy uciekli ze staka to oni już tam mainharami wbijali a jest to gildia która rządzi jak narazie servem wiec nikt nam nie mógł pomóc, i jeżeli jesteście tacy PRO PVP elo ziomki to chętnie zobaczył co wy byście zrobili... granów nie mogłem walić bo na 1 sqm'e stalo ich kilku bez scula i nara rs i bye bye wiec najpierw zastanówcie sie co piszecie a potem coś mądrego wymyślcie

Gonzo
02-01-2009, 12:16
No to może inaczej miałem 2 bp potów bo nie myślałem że mogą mnie bić, to jest USA server wiec nie komentuje lagów, nie botowałem tego najta i jeżeli nawet byśmy uciekli ze staka to oni już tam mainharami wbijali a jest to gildia która rządzi jak narazie servem wiec nikt nam nie mógł pomóc, i jeżeli jesteście tacy PRO PVP elo ziomki to chętnie zobaczył co wy byście zrobili... granów nie mogłem walić bo na 1 sqm'e stalo ich kilku bez scula i nara rs i bye bye wiec najpierw zastanówcie sie co piszecie a potem coś mądrego wymyślcie

Ale przyznaj się, że tylko do 100 :*. xD

OldWerladyn
02-01-2009, 12:17
Po skosie od schodów nie stało paru gości. Co za różnica paść od noobów czy mainów? Zanim by mainami po was wlecieli ten bez 15stki by mógł dać loga a tak padliście jak dwa nooby od kogo, a no noobów :(

Ja213
02-01-2009, 12:18
Szkoda mi ich ten pall mógł na początku uciec a co czekał na zbawienie -.-

Sir Malpiiozo
02-01-2009, 12:19
idz sie powieś;] jeżeli masz gadać takie pierdoły.

MaanMinel
02-01-2009, 13:13
Ja pier!@$%ole padli to padli, wy to ku!@$rwa jestescie super najlepsi nosicie milion bp potionow wszystko ladnie nigdy niepadacie tak ? cioty pier!@$dolone

Xiksmen
02-01-2009, 14:14
Uspokój się pajacyku mój drogi bo swoim za przeproszeniem 'pierdoleniem' nic nie zdziałasz, a co do tego to po prostu żal..
Ten knight mógł spokojnie zabić tego druida czy tam sorca .

Ok'rzes
02-01-2009, 14:19
0 pvp ta?

Hah a co Ty 20 lvl jesteś że wiecej nie uniesiesz?? JEsteś żałosny... 0 pvp... 0 sposobu to samo kumpel.... ale cóż coraz więcej dzieci Neło dostaje pacc na święta i nawet bez okazji!! Huh... 2 bp potów... bo jesteś noobem.

Slivi
02-01-2009, 14:46
inaczej sie oglada i wytyka bledy a inaczej by bylo gdyby to kazdy z was mialbyc na jego miejscu..

ja sam sadze ze tez bym padl :p panika, nerwy, trzesace sie rece ;D (i Ha wam w De)

pewnie bym padl ale nie tak szybko i nie w taki sposob

Malpa wiecej run nos przy sobie ;)

Sir Malpiiozo
02-01-2009, 15:01
jej gadacie ze więcej potów nie mam kasy an to gówno... a po za tym jeżeli bym uciekł dalej i filmik by był tylko dłuższy bo oni by sie redogneli tylko na majny i nara jak wam coś nie pasuje to już właśnie zaczynamy z nimi walczyć;;) pozdro zobaczycie se next filmiki

Koksowy
02-01-2009, 15:09
jej gadacie ze więcej potów nie mam kasy an to gówno... zaczynamy z nimi walczyć pozdro zobaczycie se next filmiki

lol brawo nie kupujesz potow bo nie masz kasy, NA KNIGHTCIE NIE MASZ KASY ?! ..
jak naprawde nie masz kasy ( w co watpie ) to kup se na allegro ale sprzedaj eq i kup gorsze..
na next filmiku tez padniesz ? ( no w koncu nie masz kasy na poty )

Juzefek
02-01-2009, 15:33
Uspokójcie się, to jest nudne. Skoro siedział tam z kimś, to znaczy, że raczej expił z nim. Swoją drogą, niepotrzebnie się Z powrotem na te hydry wbiłeś :P

OldWerladyn
02-01-2009, 17:05
Po 1. Jak wiesz, że jesteś hunted czy co innego że mają po ciebie wpadać to po co expisz na zamknietych cave, do tego bedąc bez kasy i potów.
Po 2. Wiedząc all up, po co szedłeś expić na hydry na tym raz zarobisz raz nie. Lepiej mały zarobiłbyś tam ręcznie w 2-3 z 18k i masz na 3 bp potów i 160mf :)
Po 3. Jakbym tam padł, to na waste combo, waste jedynie gdybym nie dał rady zabić któregoś z blokerów moim RP albo New EK.
Po 4. Znoobiłeś a argumenty masz śmieszne :)

Pepeszka.
02-01-2009, 17:06
Wow 2 bp potów gz

Najlepsze było jak małpa na końcu się trapnął tymi hydrami xD

Sir Malpiiozo
02-01-2009, 18:50
eh a wy ciągle "znobiłeś" hehe może i tak ale chciał bym zobaczyć co wy byście zrobili;) a trapnełem się hydrami bo chciałem paść od nich a nie od arków... i tak bym padł wiec po co pierdolenie ze za mało potów tylko waste;< a i nie znacie mnie wiec mnie od nobow nie wyzywajcie-.-

Don_Kustosz
02-01-2009, 22:29
Hah a co Ty 20 lvl jesteś że wiecej nie uniesiesz?? JEsteś żałosny... 0 pvp... 0 sposobu to samo kumpel.... ale cóż coraz więcej dzieci Neło dostaje pacc na święta i nawet bez okazji!! Huh... 2 bp potów... bo jesteś noobem.

powiedzial gosc z Refy ; ddd

Arrathel
03-01-2009, 06:30
Ta... każdy z was by padł i tyle, nie mówcie jaki to noob, jaki nie.
To że wziął 2 bp potów nie świadczy wcale o tym że jest noobem tak swoją drogą...
No i jeszcze coś... nie wiem jak to tam dokładnie jest bo oglądałem to wczoraj, ale po co miałby walić e-grana by nabawić się rsa (co by się przyczyniło do straty eq - śmierć noobcharów - mainchary)/bana?
Pomyślcie zanim coś powiecie...

/Jesion.

Koksowy
03-01-2009, 08:10
@paru ludzi up :
Ta my byśmy padli a skąd wiesz jakie ja ( i inni wypowiadajacy sie w tym temacie ) mają pvp ?
Ja uciekałem z większych opałów. Na początku, przy schodach jeden koleś bez czachy je blokowal a dookoła jego NIE było parceli/fire bomb mogles przesunac go nas ukos i zwiac.. a ty stales w miejscu i czekales na boskie zmilowanie..

Sir Malpiiozo
03-01-2009, 13:22
gadanie bo nie grasz na tym servie i nie wiesz jakie są realia teraz zobaczcie sobie na (ten mnie zabił) Luos Magician (a ten jest z Arków) Tezexy... szkoda ze nie mam filmików bo zdanie byście trochę o nas zmienili...

pozdro

Don_Kustosz
03-01-2009, 16:21
@paru ludzi up :
Ta my byśmy padli a skąd wiesz jakie ja ( i inni wypowiadajacy sie w tym temacie ) mają pvp ?
Ja uciekałem z większych opałów. Na początku, przy schodach jeden koleś bez czachy je blokowal a dookoła jego NIE było parceli/fire bomb mogles przesunac go nas ukos i zwiac.. a ty stales w miejscu i czekales na boskie zmilowanie..

Rozpoznajemy po tym, iz udajecie najwiekszych kozakow na forum ;] po za tym wpada do ciebie 20 osob, nie ogarniasz, nie wiesz co robic, a ty specjalnie dla szpanu przeanalizowales dokladnie caly ten filmik i udajesz mastaha pvp ;] ignore ;dd