zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer Czy Psiak ma nowego ownera ? : D

Lumineros
02-01-2009, 03:41
http://tibiacam.tv/cams.php?id=oorfcvjam1nck6bw

nie poznaje go :P najpierw ratuje zespół z kłopotów, a później nie sępi o loota :O :cup:

Master-Mada
02-01-2009, 04:11
Jak tak to ja nawet nie ściągam :p

znowu_ban_omg
02-01-2009, 05:22
odezwal sie ten ktory nie wydziera sie na team, przypomne ci banute questa shadek :)

Pavel321
02-01-2009, 08:14
http://tibiacam.tv/cams.php?id=oorfcvjam1nck6bw

nie poznaje go :P najpierw ratuje zespół z kłopotów, a później nie sępi o loota :O :cup:

Ty się tak nie podniecaj bo sam jesteś jak 2 Psiak

Kurczakos
02-01-2009, 10:23

Widocznie tym razem nie zapomniał wziąć tabletek...

K.Jay
02-01-2009, 11:02
To może być "stary" Psiak bo pisał na capsie:
10:46 Psiak of guardia [217]: HAHA
10:46 Psiak of guardia [217]: OSTRO
10:46 Psiak of guardia [217]: BYLO

Ale i tak gratuluje sprawnej akcji.

10:45 Loot of The Handmaiden: 46 gold coins, demonic essence, a big bone, an energy ring, a piece of iron, a soul orb, the Handmaiden's protector, 79 gold coins

K.Jay

Koksowy
02-01-2009, 11:24
No, dobrą akcje psiaki zrobiły :o jakby taki był zawsze..

Kup.Se.Musk
02-01-2009, 11:47
Nie ma nowego ownera. Po prostu ktoś mu ulżył podczas sylwestra i całe zdenerowanie się rozładowało.

Nie no, ale tak naprawdę psiak zawsze taki był, ale od czasu do czasu jak każy dostawał odpały

Askaral
02-01-2009, 13:20
Te teksty o nim sa juz bardziej zalosne niz smieszne :>

Argen
02-01-2009, 13:26
Prawda, mnie też śmieszyło jego zachowanie ale ile już można. Mówcie co chcecie ale to czepialstwo to w dużej mierze zazdrość.

K.Jay
02-01-2009, 13:53
Prawda, mnie też śmieszyło jego zachowanie ale ile już można. Mówcie co chcecie ale to czepialstwo to w dużej mierze zazdrość.
Tak, zazdroszczę bycia pazernym i nie umiejętnego zachowania się w sytuacji gry ktoś potrzebuje pomocy. Chcę być taki jak dorosnę.

K.Jay

Ok'rzes
02-01-2009, 14:12
Nie rozumiecie ?? To było tylko 3:42 min filmu! Na ostatnim dopiero po 40 min było to co miało być... ale nie noe nie bd wredny.. GZ psiakowi i reszcie ;)

Tomszok
02-01-2009, 16:58
Nie ma nowego ownera. Po prostu ktoś mu ulżył podczas sylwestra i całe zdenerowanie się rozładowało.

Nie no, ale tak naprawdę psiak zawsze taki był, ale od czasu do czasu jak każy dostawał odpały

Trzeba zgłosić do cipsoftu żeby IP sprawdzili :evul:

paluch89
02-01-2009, 20:16
Skąd oni wiedzą że boss sie zrespil ??

Nowohucianin
02-01-2009, 20:29

funkcja x-ray w bocie

PsiakoS
02-01-2009, 23:07
funkcja x-ray w bocie

funkcja policz do 7 :<

FAJNY_ZIOM
02-01-2009, 23:19
hm,tez mam takie "odpaly" ale gdybym krecil filmik z zamiarem pokazania go gdziekolwiek bym sie opanowywal ;)

gz bossa

Argen
02-01-2009, 23:21
Tak, zazdroszczę bycia pazernym i nie umiejętnego zachowania się w sytuacji gry ktoś potrzebuje pomocy. Chcę być taki jak dorosnę.

K.Jay

Chodzi o zazdrość z powodu lvla itd. Możesz mówić co chcesz, ale taka prawda.

P.S.: Beznadziejny sarkazm : )

Vasth
02-01-2009, 23:23
funkcja x-ray w bocie

<hahahahahhahahhahahahahaha> Z dp venore x rayem wykryli ze na poi zrespil sie potwor : D !

semilunaris
03-01-2009, 00:09
Można postawić noobchary kilka pięter wyżej/niżej w bezpiecznym miejscu. Nie wiem, jak jest z bossami POI, ale większość bossów na mainie można sprawdzić właśnie w ten sposób. Trzeba tylko chcieć.

j.w <znaczki>
Buc permanentny.

K.Jay
Pazerny to on może się okazał na poprzednich filmach. Naucz się komentować pojedyncze filmy. Poza tym, 'nie umiejętnego zachowania się w sytuacji gry ktoś potrzebuje pomocy' to dość biedny argument, kiedy chcesz komuś przywalić, taka nadinterpretacja.

Przerost formy nad treścią + idiotyczna 'wizytówka' [nie wiem, czy się orientujesz, ale ludzie widzą Twój nick na forum] + cytat Wieszoka, kiedy miał +- 14 lata czynią z Ciebie znacznie nędzniejszą osobę, niż tą, którą chciałbyś wykreować.

@edit:
up / kolejne dziecko neo, które nie potrafi logicznie myśleć.

Elders
03-01-2009, 01:19
Handmaidena i Massacre mozna wykryac x-rayem -.- niby czemu na wiekszosci swiatach wlasnie itemow z tych bosow jest najwiecej? BOT ;D

PsiakoS
03-01-2009, 03:15
Handmaidena i Massacre mozna wykryac x-rayem -.- niby czemu na wiekszosci swiatach wlasnie itemow z tych bosow jest najwiecej? BOT ;D

kolejny dowód na to że ludzie tutaj zgromadzeni nie mają zielonego pojęcia o czym tak naprawdę mówią :)

Jest najwięcej Roguf Maszkary ponieważ najłatwiej "było" ją skanować, dlatego Cipsoft trochę utrudnił jej kampienie, a
tak naprawdę x-rayem można podziwiać 4 Bosy na Poi w porywach 5 :>

K.Jay
03-01-2009, 10:15
Pazerny to on może się okazał na poprzednich filmach. Naucz się komentować pojedyncze filmy. Poza tym, 'nie umiejętnego zachowania się w sytuacji gry ktoś potrzebuje pomocy' to dość biedny argument, kiedy chcesz komuś przywalić, taka nadinterpretacja.

Przerost formy nad treścią + idiotyczna 'wizytówka' [nie wiem, czy się orientujesz, ale ludzie widzą Twój nick na forum] + cytat Wieszoka, kiedy miał +- 14 lata czynią z Ciebie znacznie nędzniejszą osobę, niż tą, którą chciałbyś wykreować.
Po 1. A kto mówi że akurat komentowałem ten film? Naucz się czytać ze zrozumieniem. Albo po prostu wywnioskuj.
Po 2. Nie chciałem nikomu "przywalić", tylko skoro ktoś dla pixelka (czyt. loota) zostawia kumpli, to na pewno nie jest to dobre zachowanie.
Po 3. Twój też widzą. :confused:
Po 4. Co ma cytat Wieszoka do tego? :confused:

K.Jay

semilunaris
03-01-2009, 13:50
To, że starasz się być fajny i gówno z tego wychodzi (:.

Erverse
03-01-2009, 16:03

K.Jay
Bardzo dobrze, że się podpisałeś.
Normalnie nie widać twojego nicku.

K.Jay
03-01-2009, 17:21
To, że starasz się być fajny i gówno z tego wychodzi (:.
Wychodzi na to że to Ty chcesz być fajny, poprzez prowokowanie mnie. :D
@Erverse & semilunaris
Nick (z ang. nickname – przezwisko, pseudonim) – po polsku ksywa, jednak termin ten często używany jest w polskojęzycznych programach do określenia pseudonimu/loginu/identyfikatora itp.
To chyba logiczne że ludzie widzą mój nick na forum. A podpisywanie się pod postem, to tak samo jak z listem.

K.Jay

FAJNY_ZIOM
03-01-2009, 17:25
Wychodzi na to że to Ty chcesz być fajny, poprzez prowokowanie mnie. :D
@Erverse & semilunaris

To chyba logiczne że ludzie widzą mój nick na forum. A podpisywanie się pod postem, to tak samo jak z listem.

K.Jay

nie sadzisz ze porownywanie for o tematyce tibijskiej do pisania listu jest przynajmniej smieszne?

Etoric.HAUHWUHAUHUHAUHWuh zart,tak na serio to jetem FAJNY_ZIOM AHUHWHUAUHUHW HIHIGIHEHEHEHEH

K.Jay
03-01-2009, 17:48
Wy chyba naprawdę nie umiecie czytać ze zrozumieniem. "A podpisywanie się pod postem, to tak samo jak z listem." A czy ja wspomniałem o "tematyce tibijskiej"? Fakt, podpisuje się na tym forum (które jest o Tibii :confused:), ale czy to ma znaczenie?

K.Jay

Valariazz
03-01-2009, 20:00
Strona tibicam TV ma jakies humory czy co do ch..?

Paralizze
03-01-2009, 20:17
@up
No focha wyjebała na Ciebie ;xx

@topic
pierdoli mnie twój smutek :<<