Pokaż pełną wersje : Oficjalny temat o wojnie Broken Promise vs Guardian of Beers
Tak jak w temacie. Moim zdaniem GOB powinno bez problemu zmieść leszczy z Broken. Mają bardzo dużą szansę na wygranie tej wojny ale to wszystko pod warunkiem jeśli Interregnum nie będzie wtrącało nosa w nie swoje sprawy. Czy może ktoś z IT napisać czy są oni neutralni w tej wojnie czy pomagają dla BP gdyż na jednym z fragów widziałem fraga by Ames Trucia & Calis Flam.
szrzecze nie wiem bo niby z 1 strony to gildia denda a z 2 strony pionki calisa sie mieszaja, to ja nie wiem.
Lafa_elo
02-01-2009, 15:00
zapraszam do komentowania osob z poza gildi, chetnie sie posmieje :D
Raczej nikt z IT MAINIEM nie bedzie sie mieszal ;)
Partyzant_Felix
02-01-2009, 16:27
co z tego, ze sie nie beda mieszali mainami o,o? kurwa powinno byc normalnie, macie cos do niech to z mainow piszecie, a nie, to co wy od*******acie to wszelkie granice przerasta, tak samo jak ludzie ktorzy pisza z noobcharow na forum, to jeden pies jest. bo jak narazie jest wojna GoB vs calis+makiss+sworderek+z2 osoby od nich+secondy inter. ZALOSNE
a bo teraz bez fiftyfajfow calis by wpierdol dostal, to trzeba sie wtracic no nie ;]
Szefie :)
02-01-2009, 16:31
nawet was bluzgac na statku nie moga ';d
Najsmieszniejsze jest to ze jak fiftyfajfy odeszly to pare osob ze stalego skladu calisa tez tam dopisalo sie z czyms pokroju "peace and love" a dzien pozniej jak juz bylo pewne wsparcie to juz nowa deklaracja. Takie cos jest dla mnie zalosne ,jezeli ktos ma jaja by cos mowic/robic w zaleznosci od tego ile osob za nim stoi. Zreszta pare osob z IT juz dawno szukalo wojny poza gildia zeby sie rozruszac. Nie tak dawno temu chcieli zrobic GoB vs SBV i gdybym sie nie znal z Daerkhillem pewnie by do niej doszlo. Ogolem wojna wynika z arogancji zakompleksionych dzieci,ktorym sie za duzo wydaje.
Raczej nikt z IT MAINIEM nie bedzie sie mieszal ;)
Ten się śmieje kto się śmieje ostatni
Z tego co wiem to nie jest tak 100% sec inter
W gildi calisa czy jak mu tam jest tylko pare noob charow z inter pewnie
Ames (czlowiek z rl :D ) itp bo tamte pionki musze miec jakas dupe do lizania
:D
Go Go Power Rengers :D
P.S. IP za malo dziala w wojnie ze inter musi sie bawic w wojny noob charow
Midle noob charow :D i mainow
Ale to pokazuje ze luki i vice nie maja tam nic do powiedzenia tylko amesy i inne dzieci neostrady :D
W sumie z ta "wojna" to smiech na sali ze im sie chce w to bawic :D
Picinhoxs
02-01-2009, 18:47
Calis wez sie kurwa ogarnij Ames to PION KURWA NA ARCANI W BIJ SE TO DO TWOJEJ GLUPIEJ BANI JA PIERDOLE WIEM ZE JESTES ELO W RILU MASZ KUMPLI PIERDOLILES MI KIEDYS ZE KRADNIESZ TELEFONY DOBRA .ALE IDIOTO COS CI SIE POMIASZALO BYLES W ORMO TO MOGLES SOBIE PA ROBIC DOBRA ALE TERAZ JESTES GOWNO JEDYNE CO MOZESZ TO UJEBAC NIE PROTOWANEGO I NIE Rl OF Rl CZAISZ WBIJ SOBIE TO DO ŁBA. ZA DENDEM POJDZIE SREM I CO CI AMES KURWA DO WTF? UMYJ GLOWE I ZACZNIJ SIE MODLIC ZEBY CIE NIE ZACZELI HUNCIC
omg
Partyzant_Felix
02-01-2009, 19:35
Z tego co wiem to nie jest tak 100% sec inter
W gildi calisa czy jak mu tam jest tylko pare noob charow z inter pewnie
Ames (czlowiek z rl :D ) itp bo tamte pionki musze miec jakas dupe do lizania
:D
Go Go Power Rengers :D
P.S. IP za malo dziala w wojnie ze inter musi sie bawic w wojny noob charow
Midle noob charow :D i mainow
Ale to pokazuje ze luki i vice nie maja tam nic do powiedzenia tylko amesy i inne dzieci neostrady :D
W sumie z ta "wojna" to smiech na sali ze im sie chce w to bawic :D
z twojego postu jasno wynika tylko :D:D:D:D:D:D:D:D:D oraz :D:D
. <-- rzeczy warte uwagi
pici nie wiem dlaczego to mowie, ale przyznaje ci racje!
swoja droga, niby to gildia lukiego, jedni mowia ze wszyscy maja go w dupie, a drudzy ze na serio sie go sluchaja. no ale zobaczmy wlasnie po tej sytuacji. jest wojna i taki ames robi sobie co chce. i ma jakies konsekwencje? no nie...
p.s szykuje swojego noobka do pomocy :evul:
pici nie wiem dlaczego to mowie, ale przyznaje ci racje!
swoja droga, niby to gildia lukiego, jedni mowia ze wszyscy maja go w dupie, a drudzy ze na serio sie go sluchaja. no ale zobaczmy wlasnie po tej sytuacji. jest wojna i taki ames robi sobie co chce. i ma jakies konsekwencje? no nie...
p.s szykuje swojego noobka do pomocy :evul:
Pici się stara, może Filush odbanuje go na vent :D
lol ;d ale on i tak na danubii gra
Partyzant_Felix
03-01-2009, 11:02
takie granie bez kolegow
Lafa_elo
03-01-2009, 11:06
chcialbys miec takich kolegow jakich on ma (bragon ball wqowowowowo) xD
Picinhoxs
03-01-2009, 11:11
Pici się stara, może Filush odbanuje go na vent :D
Mam go w dupie niech on nie uwaza ze jest jakis macho z niego nawet luki niejezdi tak po ciapku
@up wy*******aj jutro poi a mi neta maja odlaczyc
Lafa_elo
03-01-2009, 12:53
gob wygral 1 openke 5:2 wowow gz their :D
Jan 03 2009, 12:00:23 CET Died at Level 42 by a slime
o dziekuje tatusiu ze kurwa nie zobaczyles ze kompiuter kurwa jest wlaczony i wcisnales guziczek odpalania a dziekuje nie ma za co ze armor i 110% lvla poszlo sie jebac
Partyzant_Felix
03-01-2009, 13:15
ty pici no tego chyba kickeda z gildi dostales
bemko lognal na obiadek wlogowal sie i znowu padl !oenoeoenoe nie ma to jak resp vampirkow !!!!
obejrzalem cama i brak mi slow ;d
Lafa_elo
03-01-2009, 14:52
dlaczego? nie bylo tak zle jak na spontaniczna akcje spowodowana tym ze calisy zabily typa ktory mial haka
dlaczego? nie bylo tak zle jak na spontaniczna akcje spowodowana tym ze calisy zabily typa ktory mial haka
nie mowie tu o gobach xd
Lafa_elo
03-01-2009, 15:12
ave amak guin ;d?
Tia, dajcie cama, chetnie zobacze jak to wygladalo ;)
ave amak guin ;d?
za dlugo by pisac.. ;d ale tez
a po cama to chyba musicie sie zwrocic do gobu/bp, bo nie moge rozdawac raczej :x
03-01-2009, 16:43
http://www.***********.com/728879194.html
Picinhoxs
03-01-2009, 17:04
Up hack link
(zbiera na mieszanke znaczy sie asfalt na wiosne maja klasc ;d)
Partyzant_Felix
03-01-2009, 17:11
a btw dobrze ze 0 supportu ze strony IT, na camie 14:20~ jest calis ktory ma deep reda i sie manasuje, fert go uha, po czym mu pisze wisisz mi ta uhy
Lafa_elo
03-01-2009, 18:03
to IP pomozcie GOB :D
zabawne tylko calis x2 mial czarne wiec dla gob to troche deprumyjace ze mieli sie nie mieszac a tu takie jaja
Picinhoxs
03-01-2009, 18:04
APPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPpppppppppppp
Gallanonim513
03-01-2009, 18:15
jak zawsze na forum pici, lafa, felix ktorzy cale zycie maja cos do powiedzenia w kazdej dziedzinie xddddddddd
SpoconyKrystyna
03-01-2009, 18:43
jak zawsze na forum pici, lafa, felix ktorzy cale zycie maja cos do powiedzenia w kazdej dziedzinie xddddddddd
zapomniałeś o mnie B)
@up
siemka Ajgor dawno Cię tu nie było co słychać ?
Picinhoxs
03-01-2009, 19:23
Ale masz fajowy avatar
Partyzant_Felix
03-01-2009, 19:54
lepsze to niz historie na statku [[[[[[[[[[[[[[[[[;
SpoconyKrystyna
03-01-2009, 20:06
lepsze to niz historie na statku [[[[[[[[[[[[[[[[[;
Wspomnienia z rila a nie z ostatniego open battla xDDDDDDDDD
Pici.
Dziękuje sam wybierałem.
Gallanonim513
03-01-2009, 21:08
i tak bym mu wpierdolil w sumie jednemu i drugiemu
i tak bym mu wpierdolil w sumie jednemu i drugiemu
mocny jestes wariacie o,O
hah koles dawal itemki do djina hyclem towerke i loge dalem
To nie była openka, to był kurwa cyrk. Kto tymi gobami gra to ja kurwa nie wiem, te barany z whisper nie miały prawa wyjść z tamtego pokoju (gdzie siedzial fururu magnum).
..ale po co ich pozabijać skoro można się osrać i gapić zza zamkniętych drzwi!
Budujcie kurwa most osrane lewusy.
ta, to bylo rozegrane po mistrzowsku ;d
kalkipeter18
04-01-2009, 10:51
To nie była openka, to był kurwa cyrk. Kto tymi gobami gra to ja kurwa nie wiem, te barany z whisper nie miały prawa wyjść z tamtego pokoju (gdzie siedzial fururu magnum).
..ale po co ich pozabijać skoro można się osrać i gapić zza zamkniętych drzwi!
Budujcie kurwa most osrane lewusy.
Wiedz to ze Gob nie ma duzego doswiadczenia w walce, to byla taka 1 powazna akcja, a pozatym przeszkadzali im niektorzy z IT ( nie mowiac juz o pomaganiu calisom)
Medivh Shady
04-01-2009, 18:39
Ta wojna sie skonczy tak samo jak poprzednia ;> , no chyba ze nie to niech obie gildie licza sie z tym ze inte sie wtraci
wtaci sie bo takie psy jak calis i sworderek i dydy melki sa na arcani
04-01-2009, 20:08
Chca sie na*******ac to niech sie na*******aja, was nie zaczepiaja wiec ich zostawcie chlopaki
nie bo musza chodzic jak pieski na smyczy i niuchac czy cos sie przypadkiem calisowi i lizodupom nie dzieje, wczesniej nic nie komentowalem ale terac co sie dzieje na arcani to parodia jes tno parodia
Cienki-Bolek
05-01-2009, 07:29
niektorym zal dupe sciska ze charow nie dostali i tak jest jak jest ;] a goby to lamusy i jesli wejdzie "zakaz" wojny to bedzie dla nich jedyna szansa :| jak mozna z takim poswieceniem pomagac sobie wzajemnie?<capra sio pliks> staneli 10km od swoich ludzi bo byli tak zesrani chociaz mi nawet nie mielismy combo na 110eka, ogar palki aka utamo vita
Kazdy kto ogladal cama wie ze gdyby nie mw "stawiane recznie" na te 2 sqm za barierka to byscie tam wjebali,nawiazujac do capra sio plx to wiekszy zal to2 uhy na edron~
Medivh Shady
05-01-2009, 10:19
niektorym zal dupe sciska ze charow nie dostali i tak jest jak jest ;] a goby to lamusy i jesli wejdzie "zakaz" wojny to bedzie dla nich jedyna szansa :| jak mozna z takim poswieceniem pomagac sobie wzajemnie?<capra sio pliks> staneli 10km od swoich ludzi bo byli tak zesrani chociaz mi nawet nie mielismy combo na 110eka, ogar palki aka utamo vita
jak byscie sie nie mieszali noobcharami do wojny to nie byloby zakazu
Zakaz wojny to takie troche słabe :P
Pewnie bylo tak....
Lider IT"Zakaz walczenia w wojnie nawet noobcharami"
Calis"O nie co my teraz poczniemy biedne nieogray AMES HILFE HILFE !!"
Ames"Tak nie moze byc !! Ja nie po to marnuje sylwestra zeby wbic 200 lvl zeby mi calisa bili!! O nie nie nie nie"
Lider IT "Dobra to koniec tej wojny bo dupolizy sobie zycie odbiora jak zostana sami"
Tak to pewnie wygladalo
A nawet żeby i nie mieli zakazu i wygrali tą wojnę to co to by im dało? Przecie Ames itp. nie pozwolili by na to żeby Calis i jego przyjaciele mieli hunta :( Powiedzmy GOB wygrywa wojnę BP składa broń i poddaje się i co wtedy ? Calis i jego podopieczni mają hunta ?
Galithar a po co wprowadzacie ten zakaz wojny? Mam taką propozycję lecz pewnie to i tak nie przejdzie. Niech gildia BP ustawi się na openkę z GOB. Tak jak kiedyś był duel Sainta Ozirisa z Fert Mardo. Krecik był sędzią i nie pozwalał na pomaganie jak i jednej i drugiej stronie. Tak samo teraz wybierzcie kilka osób bo wiadomo że openki jedna osoba nie ogarnie i nie pozwalajcie się wtrącać osobom postronnym. Skoro obie strony chcą walczyć to z jakiej racji chcecie im tego zabronić? Wyzywasz ich od lamusów a w tym momencie to GOB wygrywa tą wojnę 10-8 jak dobrze pamiętam. Rozumiem że w gildii BP są wasi znajomi ale to nie oznacza że oni są " ważniejsi " niż GOB. W takiej sytuacji jaką jest ta wojna nie można pozwolić na podział na " ważnych i ważniejszych " Gildia Calisa wywołała tą wojnę to niech teraz walczy a nie szuka pomocy u Was. Moim skromnym zdaniem wprowadzanie takiego zakazu jest bez sensu, to nie jest POI by K'K tylko war i jeśli dwie strony nie uzgodnią dyplomatycznie ze sobą pewnych spraw to niech walczą. Guardiansi nie atakują Was więc nie powinniście wpieprzać się w nie swoje sprawy. GOB walczy o swoją wolność bo wroga im gildia BP wywołała im wojnę. Nie bawcie się w jakieś ONZ i skoro obie strony chcą walczyć to nikt im nie powinien w tym przeszkadzać a Wy jako gildia która rządzi serwerem powinna obu tym stronom pomóc w stworzeniu dogodnych warunków do walki.
Revisin,nie rozumiesz. Nie chodzi o to ze na arcanii nie moga byc prowadzone wojny poza tymi o wladze. Chodzi o to (przynajmniej z tego co wywnioskowalem) ze w IT nie spodobalo sie to iz ich czlonkowie mieszaja sie w sprawy innych gildii,zachecajac do wojny,co zauwazylem po tym poscie;
it is rlly funny guys o.0 after sworderek,lost paladin u left it with peace(both side) i know u care so much about lvl,cash etc but what for u started this funny "Ultimatum for GoB members." every1 just worte "signed with blood" ayaya and now? peace and love forever!i hope calis will take some ppl and show us that he didint lose it yet after some ..... left him
Revisin,nie rozumiesz. Nie chodzi o to ze na arcanii nie moga byc prowadzone wojny poza tymi o wladze. Chodzi o to (przynajmniej z tego co wywnioskowalem) ze w IT nie spodobalo sie to iz ich czlonkowie mieszaja sie w sprawy innych gildii,zachecajac do wojny,co zauwazylem po tym poscie;
To w takim wypadku osoby które mieszają się w " nie swoją wojnę " powinny zostać ukarane przez lidera Interregnum. Kiedyś pamiętam za dawnych czasów Luki wyjebał Lindlaya i Beduriona z DPFT za ściąganie bohów to czemu teraz nie może wyjebać Amesa i spółki ?
A teraz pytanie do ludzi z IT którzy wpieprzają się do wojny BP vs GOB
W jakim celu wpieprzacie się w nie swoją wojnę? Czyli pomagacie gildi BP w wygraniu tej wojny.
Bracia_Zdunscy
05-01-2009, 11:54
HAHAHAHHA parodia kurwa...
logiczne jest ze jesli calisy i jego pobratańcy nie daja rady sobie sami to musza prosic o pomoc innych. calis to najwiekszy dupoliz inter wiec czemu niby ma inter mu nie pomoc wygrac wojny? calis nie raz lizal rowa dla amesa wiec jest mu cos winny i ze swoimy kolegami pomaga mu wygrac wojne bo sam nie da rady a jak przegra to calis juz rowa nie polize dla ameska i bedzie placz.... no tak to jest w tych czasach " przysluga za nature " Galithar pomagasz dla calisa bo co ? takze oblizal ci rowa to teraz jestes mu cos winien? chcecie wprowadzac jakis zakaz wojny bo ludzie z inter sa tak podnieceni jak to calis lize im rowy ? " normalni " ludzie z inter typu medivh itp. nie wpieprzaja nosa w nie swoje sprawy bo nie sa takimi idiotami jak wy zeby pomagac kretynom typu sworderek aka calis... to tyle idzcie dalej sie ruchac w dupe i pomagajcie sobie wzajemnie. takie to teraz czzasy sex za przysluge gratuluje!!! calis a moze mi zrobisz loda tez ci moge zaplacic mam z 500k na arcanii to odpale ci z 200 ;)
sex za przysluge juz sie zaczal za czasów dydy melki,zdunski B)
revisin musze przyznac ze dzis napisales jeden z najmadrzejszych postow jakie u ciebie widzialem :D
calis po prostu wie z czyjego fiuta sperma jest smaczniejsza w danym momencie Ze calis jest pedałem nie trzeba nikomu tlumaczyc kiedys na vent opowiadal jak wszyscy wyli z niego ze bierze wlosy na zel a on twierdzil ze na gume... panowie to nie byla guma tylko sperma a kogo ? to juz wam opisuje. kiedys wiadomo ames byl na arcanii smieciem mial 60 lvl i kazdy mial wyjebane jajca na niego wiec calis nie lizal mu palki. wtedy na czasie smaczna sperme mieli czlonkowie dpft. kiedy zolwie nie dali polizac palki dla calisa i olali go to szukal rozwiazania w innych gildiach. az w koncu dotarl do ormo. tam jak wiadomo od zawsze rzadzil filush. wiec czemu niby calis mial by mu palki nie polizac? mial pewnosc ze nie padnie przynajmniej od ormo a jak padnie od kogos innego to zawsze jakos sie z tego wyslizgnie najwyzej anal albo lodzik albo cos innego zawsze bylo jakies rozwiazanie. potem gdy ormo przestalo byc na czasie ames wbijal wiekszy lvl i jeszcze wiekszy to calis zblizal sie coraz bardziej do niego a opuszczal ormowskie baraki. potem o to powstalo Bastion of Hope na polski Bastion Nadzieji. Calis wiadomo stworzyl sobie nadzieje... dobra ekipa, mocna moze cos z tego bedzie wiec czemu nie wylizac rowka albo sie puscic dla ludzi z tej gildi? Wiadomo koszyk tez czasem z checia sie zgodzil na jakiegos gangbanga wiec calis wszedl do BOH. Gdy boh sie rozpadlo znow trzeba bylo zblizyc sie do ormo. wiadomo stosunek z ormowcami to dla niego czzysta przyjemnosc. potem jak karty historii arcanii pokazuja wybuchla wojna SB vs DPFT. wiec czemu nie pomoc dla sb skoro i tak dpft rowka wylizac nie da?? wiadomo lizu lizu lizu i pomaga calis dla sb. potem wiadomo splacil sie nie wyszlo przegrali wara z gory przegranego no ale cuz kilka chlopakow zaliczonych . potem nastapil rozpad DPFT szansa dla amesa wbil duzy lvl i kolejna wojna LR vs IT. jak wiadomo ormowcy pomagali poczatkowo dla it i z checia pomagali im w akcjach noob charami. calis wtedy skoro ames jest w it ormo jest z it to co moze on poczac? it raczej nie da inva wiec wchodze do ormo polize rowa dla filusha i jego ziomkow i bedzie fajnie. dolaczyl do ormo bylo fajnie pomagal w akcjach itp. kiedy to ormo dolaczylo do lr calis zobaczyl ze ames zostal w it wic nie mial wyboru. musial lizac palke dla amesa wiec pozostal sojusznikiem it. wiadomo jak to sie wszystko skonczylo i jest teraz. calis jest pedałem i juz chyba nikogo do tego przekonywac nie musze. teraz swego kuzyna makissa przekabacil analnie i sworderka ktorego wczesniej zoownowal jego second chara czyli lotus palla. chlopaki wiem ze zycie musi miec smaczek raz dziewczyna raz chlopaczek ale nie wypada. albo jest hetero albo homo. calis woli chlopcow i to dominujacych w danych momencie w danej chwili w danym stadzie ( czyli arcanii )
CALIS TO PEDAL 8o
revisin musze przyznac ze dzis napisales jeden z najmadrzejszych postow jakie u ciebie widzialem :D
Bemko nie wiem dokładnie kim jesteś ale jestem na 1000000% pewien ze się znamy i to bardzo dobrze. Cieszę się że widzisz w moim poście coś mądrego. A ja kim jestem? Pewnie kilka osób z chęcią by się dowiedziało. Lecz ja jestem człowiekiem o wielu twarzach a kto wie może kiedyś dowiecie się kim ja tak naprawdę jestem i co tu się święci na forum.tibia.pl B)
a tez mam taka nadzieje :P
podszywaczclapek ale sie rozpisales heheheh historia z zycia wzieta !
uwaga edit!
12:17 You advanced to magic level 2.
moj botpallek jest na czasie
Galithar a po co wprowadzacie ten zakaz wojny? Mam taką propozycję lecz pewnie to i tak nie przejdzie. Niech gildia BP ustawi się na openkę z GOB. Tak jak kiedyś był duel Sainta Ozirisa z Fert Mardo. Krecik był sędzią i nie pozwalał na pomaganie jak i jednej i drugiej stronie. Tak samo teraz wybierzcie kilka osób bo wiadomo że openki jedna osoba nie ogarnie i nie pozwalajcie się wtrącać osobom postronnym. Skoro obie strony chcą walczyć to z jakiej racji chcecie im tego zabronić? Wyzywasz ich od lamusów a w tym momencie to GOB wygrywa tą wojnę 10-8 jak dobrze pamiętam. Rozumiem że w gildii BP są wasi znajomi ale to nie oznacza że oni są " ważniejsi " niż GOB. W takiej sytuacji jaką jest ta wojna nie można pozwolić na podział na " ważnych i ważniejszych " Gildia Calisa wywołała tą wojnę to niech teraz walczy a nie szuka pomocy u Was. Moim skromnym zdaniem wprowadzanie takiego zakazu jest bez sensu, to nie jest POI by K'K tylko war i jeśli dwie strony nie uzgodnią dyplomatycznie ze sobą pewnych spraw to niech walczą. Guardiansi nie atakują Was więc nie powinniście wpieprzać się w nie swoje sprawy. GOB walczy o swoją wolność bo wroga im gildia BP wywołała im wojnę. Nie bawcie się w jakieś ONZ i skoro obie strony chcą walczyć to nikt im nie powinien w tym przeszkadzać a Wy jako gildia która rządzi serwerem powinna obu tym stronom pomóc w stworzeniu dogodnych warunków do walki.
hymm It włada serverem, może robić co chce, a zakaz wojny to dobry pomysł. Przynjamniej obie strony maja szanse na Honorowe załatwienie sprawy. Wiadome jest, że GOB "nie" może wygrać ( zwycięstwo to klęska BP, a to nie zaistnieje bo maja "plecki"). It nie powinno pozwalać na takie "wojny", choćby dlatego iż ludzie z GOB mogą nabyć choć troche doświaczenia wojennego, a co gorsza wojna może im sie spodobać. Powini sie bić o kase. GOB i BP daja po 2kk jakiemuś "sędziemu", ta strona która wygra dostaje kase, a przegrani sa free.
bemo ogarnij sie z tym blagam,wiem ze masz kompelsk reczny ale leczenie go w ten sposob nie pomoze
Cienki-Bolek
05-01-2009, 15:04
jak bys wiedzial co luki mowil o wojnie to bys nie pisal/mowil takich ...
Dend Horn zostal liderem Gob chyba dlatego ten zakaz :)
Tylko co teraz zrobi IP jak lider gob byl w it a gob neutral mial byc ?? o.0
Partyzant_Felix
05-01-2009, 15:36
nic .znaki
Dispater
05-01-2009, 15:58
Żeby to ględzenie szybko zakończyć:
Ludzie od nas zaczęli się mieszać po obu stronach, wchodząc do gildi Calisa na noobcharach lub biorąc postacie od GoBu. To wszystko prędzej czy później doprowadziłoby do tego, że praktycznie wojna byłaby Inter vs Inter tyle, że nie na głównych charach (ale i tak prowadzona na serio). No a na takie coś na pewno nie pozwolimy bo wiadomo czym by to się skończyło.
Z jednej strony GoBy powinny się cieszyć bo gdyby nikt od nas im nie pomógł to dostaliby wpierdol od naszych 2nd charów. Z drugiej strony, gildia Calisa nie miałaby najmniejszych szans gdyby nie doszły tam nasze 2ndy + gdyby pozwolić się temu wszystkiemu dalej rozwijać i GoBy pooddawały by swoje postacie to pewnie BP miałoby hunta. Co jest nie tyle tylko bezsensowne (bo i komu mieliby płacić? albo co z akcjami przeciw IP kiedy potrzeba 2ndy?) a po prostu idiotyczne.
Dend wrócił na leadera GoBów po to żeby utrzymać tam porządek, w sumie co z tym zrobi IP to oddzielna sprawa, choć i tak zbytnio nikt nie będzie się liczył z ich zdaniem.
Picinhoxs
05-01-2009, 17:26
I kij tam ktso opisal historie calis srama a moze ktos powie jak w--ebal na chara bartasa? Wowowowoow?
Rycerz_ktory_walczy
05-01-2009, 18:01
calis po prostu wie z czyjego fiuta sperma jest smaczniejsza w danym momencie Ze calis jest pedałem nie trzeba nikomu tlumaczyc kiedys na vent opowiadal jak wszyscy wyli z niego ze bierze wlosy na zel a on twierdzil ze na gume... panowie to nie byla guma tylko sperma a kogo ? to juz wam opisuje. kiedys wiadomo ames byl na arcanii smieciem mial 60 lvl i kazdy mial wyjebane jajca na niego wiec calis nie lizal mu palki. wtedy na czasie smaczna sperme mieli czlonkowie dpft. kiedy zolwie nie dali polizac palki dla calisa i olali go to szukal rozwiazania w innych gildiach. az w koncu dotarl do ormo. tam jak wiadomo od zawsze rzadzil filush. wiec czemu niby calis mial by mu palki nie polizac? mial pewnosc ze nie padnie przynajmniej od ormo a jak padnie od kogos innego to zawsze jakos sie z tego wyslizgnie najwyzej anal albo lodzik albo cos innego zawsze bylo jakies rozwiazanie. potem gdy ormo przestalo byc na czasie ames wbijal wiekszy lvl i jeszcze wiekszy to calis zblizal sie coraz bardziej do niego a opuszczal ormowskie baraki. potem o to powstalo Bastion of Hope na polski Bastion Nadzieji. Calis wiadomo stworzyl sobie nadzieje... dobra ekipa, mocna moze cos z tego bedzie wiec czemu nie wylizac rowka albo sie puscic dla ludzi z tej gildi? Wiadomo koszyk tez czasem z checia sie zgodzil na jakiegos gangbanga wiec calis wszedl do BOH. Gdy boh sie rozpadlo znow trzeba bylo zblizyc sie do ormo. wiadomo stosunek z ormowcami to dla niego czzysta przyjemnosc. potem jak karty historii arcanii pokazuja wybuchla wojna SB vs DPFT. wiec czemu nie pomoc dla sb skoro i tak dpft rowka wylizac nie da?? wiadomo lizu lizu lizu i pomaga calis dla sb. potem wiadomo splacil sie nie wyszlo przegrali wara z gory przegranego no ale cuz kilka chlopakow zaliczonych . potem nastapil rozpad DPFT szansa dla amesa wbil duzy lvl i kolejna wojna LR vs IT. jak wiadomo ormowcy pomagali poczatkowo dla it i z checia pomagali im w akcjach noob charami. calis wtedy skoro ames jest w it ormo jest z it to co moze on poczac? it raczej nie da inva wiec wchodze do ormo polize rowa dla filusha i jego ziomkow i bedzie fajnie. dolaczyl do ormo bylo fajnie pomagal w akcjach itp. kiedy to ormo dolaczylo do lr calis zobaczyl ze ames zostal w it wic nie mial wyboru. musial lizac palke dla amesa wiec pozostal sojusznikiem it. wiadomo jak to sie wszystko skonczylo i jest teraz. calis jest pedałem i juz chyba nikogo do tego przekonywac nie musze. teraz swego kuzyna makissa przekabacil analnie i sworderka ktorego wczesniej zoownowal jego second chara czyli lotus palla. chlopaki wiem ze zycie musi miec smaczek raz dziewczyna raz chlopaczek ale nie wypada. albo jest hetero albo homo. calis woli chlopcow i to dominujacych w danych momencie w danej chwili w danym stadzie ( czyli arcanii )
CALIS TO PEDAL 8o
Mym zdaniem może ta historia zabarwiona jest humorystycznymi wypowiedziami jest w pewnym stopniu prawdo podobna. :) Może czas zrobić dochodzenie ? W Polsce propagowanie homoseksualizmu jest zabronione a jeśli aktualnie nie jest to powinno być zabronione. Może niech sam Calis nam odpowie na to pytanie czy jest pedałem ?
Bracia_Zdunscy
05-01-2009, 18:04
CALIS TO PEDAL 8o
wypowiedz bardzo rozbudowana i gdy by głębiej ją przemyśleć byc może mozna dojsc do wniosku ze calis to gej. wszystko sklada sie w pewna calosc i pokazuje cala historie z zycia calisa na arcanii. jak to sie mowi "klocek do klocka" i tutaj opisana jest ta historia z duza iloscia szczegolow.
hm jak calis lognie spytam go o to czy jest gejem ;)
bemo ogarnij sie z tym blagam,wiem ze masz kompelsk reczny ale leczenie go w ten sposob nie pomoze
lolololol myslisz ze podnieca mnie dyda !? zaden kompleksik, to chyba oczywiste ze ludzie lubia se strzepac wiatraczka
bardziej chodzilo o to ze przeszedles pewna granice piszac o Nati cos w stylu sex za przysluge,gdzie ty masz mozg? -.-
zaczyna sie od cyckow konczy na cyber sexie
Picinhoxs
05-01-2009, 21:51
Pomiedzy pierdoleniem ,a plotkowaniem jest roznica bemko i
i wiem do czego pijesz Shapenis wannabe?
Picinhoxs
05-01-2009, 21:59
Edit : Lol widze w broken calis dog's Wystepuje Dyda melka ???
niedawno to jeszcze Capra i inni to byli w jej vipach ,a teraz? :<
Btw: Emulsja nieuwzgledniles takze ze Krzysztow aka kalis lepiej wie ,gdzie jest lepsze kakao ;]]]]]
Siemka
lolololol myslisz ze podnieca mnie dyda !? zaden kompleksik, to chyba oczywiste ze ludzie lubia se strzepac wiatraczka
mnie to ty zostaw w spokoju ;p
XDDDDDDDDDD
nie ma to jak obudzic sie o 1:31 isc lulu po tym jak sie stwierdzilo, ze all ok a o 1:34 pasc co?
freeride88
06-01-2009, 03:05
Galithar nie wiem czemu sie nie pochwalisz ale z tego co wiem to przez Ciebie cala ta afera rozumie ze chcesz pokazac kumpla z IT ze jestes najlepszym liderem ale i najlepszym dwulicowym kolesiem jakiego widzialem . Bo po 1 sporze chciales liderowac GOB-em a , ze sprawa wyjasniła sie i sie zawiodles to nakreciles calisa do deklaracji , i nie wspomniales tez chyba o tym ze jestes maxymalnie honorowy piszac do VICE lidera z GOB-a i naklaniales go do wyjscia i klepania swoich znajomych | exiva "przyzwoitosc ...
czesc capra o,o
LOL jak ty jestes capra to chcialem ci powiedziec 1 !!
Gz fragow :D
freeride to capra, nie on --'
Picinhoxs
06-01-2009, 17:21
XDDDDDDDDDD
nie ma to jak obudzic sie o 1:31 isc lulu po tym jak sie stwierdzilo, ze all ok a o 1:34 pasc co?
Odwal sie od niego ma takie same nazwisko jak ja ,scieku dojedziemy cie czaisz?
na drzewach zamiast liści będą wisieć broken promiści
freeride88
06-01-2009, 17:30
a Co wy sie spinacie lol capra nie capra wyebane taka prawda bo niektorych samoocena przerasta juz wszystko , piszecie jakies jebane kocopoly z nobow "hi capra" juz nie skomentuje tego posta z "@ames" gdzie 90 % "gz " to te evul gracze z BK
pewnie im za to placil
picin flecie ocb
Lafa_elo
07-01-2009, 20:49
nie bylo mnie 5 dni i duzo sie zmienilo, po cholere ja pacca kupowalem :P
pozatym to smieszne ze niby nie ma wojny, wiec niech amak usunie swoj opis a jak nie to bedzie dlugo odbijal ten 80
No a na takie coś na pewno nie pozwolimy bo wiadomo czym by to się skończyło....
... Końcem kasiorki dla lukiego :D i władzy ;(
co i tak nadejdzie , ludzie w it lvl robią , kase mają
czego brakuje ? włady ofc.
Jan 08 2009, 02:39:20 CET Killed at Level 149 by Belial Assassin
and by Nevin Alur
Gz boil zamias uciec z veno to poszedl kupowac manasy :D
bedąc najszybszą postacią online :d
Ale tak to jest jak sie gra kozaka w nocy to sie pada od 6 osób w tym jednego druida , maga 80 lvl i 105 oraz 2 palow i knighta :D
Lafa_elo
08-01-2009, 13:02
Ciekawe ile ty bys bez mf przetrzymal
Lol,to nie dosc,ze on cale dnie siedzi w dp i loota uklada to jeszcze w nocy tez ? chociaz chyba tym razem go sprzedawal,bo z pz wyszedl o,0 ;P nolife plx:|
Dispater
08-01-2009, 17:31
Chodziło mi raczej o kolejne bezsensowne spory w gildii. Akurat bardzo wątpię, żeby takie coś mogłoby doprowadzić do poważnej wojny... a i jeszcze jedno, z łaski swojej, nie oceniaj innych własną miarą.
Jan 08 2009, 02:39:20 CET Killed at Level 149 by Belial Assassin
and by Nevin Alur
Gz boil zamias uciec z veno to poszedl kupowac manasy :D
bedąc najszybszą postacią online :d
Ale tak to jest jak sie gra kozaka w nocy to sie pada od 6 osób w tym jednego druida , maga 80 lvl i 105 oraz 2 palow i knighta :D
rofl ucieklem wam z trapa z ktorego nie mialem prawa wyjsc : DDDDD o czym ty mowisz jak ucieklem to mialem 0 manasow to gdzie mialem s*******ac z 0 many poza veno?d;d; btw same uhy, t ring na sobie szybkosc jak ja pierdole bez utani gran hur ;d;d wjebalem sie do mana shopa az z 5k to w chuj tych manasow kupilem d;d Nie wiem w ilu mnie biliscie ale bylem w takim miejscu ze dawno tam powinnem pasc zreszta zin sam na koniec napisal jaka banda retardow z was ;d; hf at nights
ale po co sie wogole tlumaczysz i tak wszyscy wiedza ze nie masz rila wiec nie wiem co ma u ciebie znaczyc te "hf at nights" predzej to do ciebie pasuje bo moze wtedy cie nie spinguja i sobie podedasz pixelki bo normalny czlowiek spi o takiej godzinie a nie gra w tibie
Picinhoxs
08-01-2009, 20:13
rofl ucieklem wam z trapa z ktorego nie mialem prawa wyjsc : DDDDD o czym ty mowisz jak ucieklem to mialem 0 manasow to gdzie mialem s*******ac z 0 many poza veno?d;d; btw same uhy, t ring na sobie szybkosc jak ja pierdole bez utani gran hur ;d;d wjebalem sie do mana shopa az z 5k to w chuj tych manasow kupilem d;d Nie wiem w ilu mnie biliscie ale bylem w takim miejscu ze dawno tam powinnem pasc zreszta zin sam na koniec napisal jaka banda retardow z was ;d; hf at nights
Jak mnie wyjebali z ormo za to ze ci spyowalem moge byc twoim 2 lafą?
Piotrek Piotrek wrzuc fotki na NK z nadpobudliwym kolega i czerwona koszulka:evul:
Lafa_elo
08-01-2009, 22:25
pg during war???? 84
Uciekles faktycznie bo zjebaliśmy, a Zin yhmm sam dar morde ze mamy wejsc na góre, a jak nas wyminąłeś to nikt nie postawil mwalla Zin tez nie. Czyli z niego taki sam retard jak z nas. Pozatym nie mieliśmy wystarczającej mocy żeby cie na combu ubić jak już nie miałęś utamki. Zrobiłęś co mogłeś i przynajmniej sie z nami pożegnałeś. Co było to było, istotne jest to, że jest jeszcze pare osób w IP co starają się coś robić.
nie oceniaj innych własną miarą.
Mozesz to rozbudowac bo niewiem ocb
DJMakiss
09-01-2009, 21:05
na drzewach zamiast liści będą wisieć broken promiści
"miałem sen, wierze ze tez ci sie to przysni - jak oni wisza na drzewach zamiast lisci" PIH - "rosyjska ruletka"
Wymysl cos swojego paralu a nie kopiujesz teksty Białostockich raperów.
Lafa_elo
09-01-2009, 21:34
ja myslaem ze Ty tylko techno i trance a tu widze w hh tez sie orientujesz ;>
DJMakiss
09-01-2009, 22:15
Bo jestem guru. xd
Lafa_elo
09-01-2009, 22:20
a to znasz?
przeciez kazdy ma marzenia, tego nitk mi nie odbieze
pasuje do tego co napisales up d;
DJMakiss
09-01-2009, 22:46
Marzeniaaa !
Ale nie pasuje do tego, co napisałem.
"miałem sen, wierze ze tez ci sie to przysni - jak oni wisza na drzewach zamiast lisci" PIH - "rosyjska ruletka"
Mylisz się, Emulsja nie musi wcale kopiować tekstów PIH'a. Na 10000% PIH tego tekstu nie wymyślił. Wiem, że lechia gdańsk śpiewała tą piosenkę przeciw komunistom " na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści" A jeszcze jest inna wersja tej piosenki " na drzewach zamiast liści będą wisieć lechiści " Więc tutaj racji do końca nie masz ;)
prawie smoka pozegnalim to tera nowi cymbaly dochodza
Saint Colmar 1-0 Makiss Trucia
HAHAHA jebany idiota myślał że zna sie na hip hopie i tutaj zapoda cytat ... hahahah a Emulsja jak to Colmar powiedział w cale nie musial tego brac z tekstu piosenki piha hahah co za kretyn makiss do budy...
BUDA BUDA BUDA ŁAŃUCH PIES MAKISS TRUCIA TO JEST PIESS hahahah a to z jakiej piosenki hip hopowej wziełem ?
DJMakiss
10-01-2009, 01:27
Jebie mnie hip hop omg.
prawie smoka pozegnalim to tera nowi cymbaly dochodza
ty jestes fletem który gra w tej orkiestrze długo przede mna ;/
jak to forum nie orkiestra one oen!!!
makiss ty jebany cieciu najpierw pierdolisz ze na forum pisza tylko debile a tera ty sie tu kurwa produkujesz jak pojebany i tak zostaniesz botem bez rila obojetnie co napiszesz
DJMakiss
10-01-2009, 19:18
makiss ty jebany cieciu najpierw pierdolisz ze na forum pisza tylko debile a tera ty sie tu kurwa produkujesz jak pojebany i tak zostaniesz botem bez rila obojetnie co napiszesz
tak tak tak ! :*
jak to forum nie orkiestra one oen!!!
Nie śmieszne...?;|
Bartholomew
10-01-2009, 22:19
ej ludzie peace&love
DJMakiss
10-01-2009, 22:52
ej ludzie peace&love
Signed (with blood :PP).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.