Pokaż pełną wersje : Pytania o maga
piotrek1000
24-12-2003, 12:37
Witam. Gram na Julera mam 8lvl:) i pytania chcę być:) magiem, do którego miasta powinienem się udać(dużo czarów, mało pk), czy mag walczący mieczem może rzucać zaklęcia, co zrobić z ekwipunkem sprzedać na miejscu czy zbrać ze sobą(mam legion helmet, chain armor, studded legs oraz leather boots) i na koniec jakie powinienem kupić zaklęcia(ja wybrałem light, light healing, antidote, heavy magic misslei magic shield) oraz ile zabrać na to kasy i co kupić na miejscu
Dan the Automator
24-12-2003, 14:18
Miasto: najbardziej sensowne Ab'Dendriel (duzo Polaków) i Venore (dobre expowiska dla low-lv)
Czy walcząc rzucasz czary - tak, masz do wyboru spontaniczne i runiczne.
Tamte rzeczy sprzedaj jeszcze w rooku, na mainie są bezwartościowe.
Czary wybrałeś dobre
To tyle
piotrek1000
24-12-2003, 18:38
Mam jeszcze jedno pytanie ja się korzysta z depo i jakie są do tego komendy
nie ma żadnych komend.
Podchodzisz do dowolnej skrzynki, wkładasz co chcesz, i odchodzisz.
Nie musisz się bać, że ktoś ci to zabierze. Nawet, jeśli podejdzie do tej samej skrzynki, znajdzie tam tylko to, co sam włożył.
Podchodzić możesz do dowolnej skrzynki, i w każdej będzie dokładnie to samo. Jak jedna jest zajęta, idź do drugiej, nie ważne, do której.
W każdym mieście jest osobne depo. Jeśli włożysz coś do skrzynki w Carlin, możesz to wyjąć z dowolnej innej skrzynki w Carlin, ale już w Venore nie wyjmiesz tego, musisz przenieść bądź, lepiej, przesłać paczką.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.