Pokaż pełną wersje : deatch ring
Maz_Zony_Maxiok_Palla
03-01-2009, 11:55
Co daje nam deatch(?) ring??
Przeciez on nam obniza shielding To w czym nam to pomaga??
piramjida
03-01-2009, 11:57
Death Ring - sluzy do questu.
flecher777
03-01-2009, 12:07
niewiem czy dobrze mysle ale ten ring obniza shielding o 10 i np h-lvl jak ma 90 shieldinga zaklada go i ma 80 i wtedy jak skiluje to wtedy skill leci szybciej tak jak 80 tylko najgorsze ejst to ze ring szybko sie konczy 7 czy 8 minut niewiem dokladnie
Kurczakos
03-01-2009, 12:08
Potrzebny do Dreamer Changele Quest.
No niby służy nam tylko przy wykonywaniu questa, jednak coraz częściej widzę wysoko levelowych knightów zakładających go w czasie openek. Też mnie to zastanowiło czy jest to dla nich może jakiś symbol śmierci którą niosą wrogom (?) czy może ma to jakieś właściwości
Kurczakos
03-01-2009, 12:09
czy jest to dla nich może jakiś symbol śmierci którą niosą wrogom (?)
Tak, jeszcze monitory masłem smarują żeby wrodzy się ślizgali.
Chyba nie zrozumiałeś o co mi chodziło... Niektórzy jeszcze widzą w tej grze szczątki rpg wiesz? Poza tym jak inaczej wytłumaczyć takie, teoretycznie negatywne dla siebie zachowanie, jakim jest zakładanie death ringów podczas bitew?
niewiem czy dobrze mysle ale ten ring obniza shielding o 10 i np h-lvl jak ma 90 shieldinga zaklada go i ma 80 i wtedy jak skiluje to wtedy skill leci szybciej tak jak 80 tylko najgorsze ejst to ze ring szybko sie konczy 7 czy 8 minut niewiem dokladnie
Teoria sprawdzona, obalona. Każdy item podwyższający/obniżający dane statystyki nie zmienia standardowej prędkości treningu.
.N3pt3r.
03-01-2009, 13:09
Co daje nam deatch(?) ring??
Przeciez on nam obniza shielding To w czym nam to pomaga??
Nie wiem co to Decz ring ale wiem co to Death ring.. Jak to spotkasz to on odbija ci skilla .. Nie jestem pewien czy 1 czy 10 ale odbija.. łatwiej w tedy skillować ale on działa chyba 3 min <?>
Maz_Zony_Maxiok_Palla
03-01-2009, 13:20
dziękuję
jeszcze jedno pytanko nie na temat :P
czy w dream challenge quest czy jak to sie pisze te demony bija??
Kurczakos
03-01-2009, 13:20
Nie wiem co to Decz ring ale wiem co to Death ring.. Jak to spotkasz to on odbija ci skilla .. Nie jestem pewien czy 1 czy 10 ale odbija.. łatwiej w tedy skillować ale on działa chyba 3 min <?>
Było kur*a powiedziane że NIE ZMIENIA PRĘDKOŚCI TRENINGU, działa 10 minut.
dziękuję
jeszcze jedno pytanko nie na temat :P
czy w dream challenge quest czy jak to sie pisze te demony bija??
Nie, umrzeć możesz tylko przez wieżyczki (albo jak jesteś poje*em to pod wodą)
Ufocznik
04-01-2009, 01:11
No niby służy nam tylko przy wykonywaniu questa, jednak coraz częściej widzę wysoko levelowych knightów zakładających go w czasie openek. Też mnie to zastanowiło czy jest to dla nich może jakiś symbol śmierci którą niosą wrogom (?) czy może ma to jakieś właściwości
zmniejsza obrazenia od smierci o 5%, wiec na openkach mniej sie obrywa z sd
O widzisz i tej informacji potrzebowałem :) Dzięki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.