Pokaż pełną wersje : Stairhop
ciemne dropsy
03-01-2009, 16:11
Siema. Jako iz dlugo nie gralem i nie wiem dobrze co i jak... Moglby mi ktos opisac Dokladnie czynnosc Stairhopowania? Kiedy nacisnac na battle itp, po jakim czasie schodzic... bo kurcze dobry sposob, a nie wiem jak to robic ;/
Jezeli do tego potrzebny jest bot, to o tym napiszcie, nie obraze sie haha <<<
Wszystkim pomocnym dziekuje za pomoc ;)
Bylo juz kilka razy :P Nie jest latwo to opisac, najlepszym rozwiazaniem jest patrzenie jak robi to kolega. Rzecz polega na tym zeby zejsc, uderzyc, wyjsc nie tracac hp. Atakujemy co 2 sekundy, potwor robi w tym czasie 2 kroki. Gdy widzisz, ze np. behemoth robi krok, w tym momencie wlasnie w ktorym go robi, nie juz zrobil, schodzisz na dol, klik na battle, wchodzisz do gory. Czekasz 1 krok, na drugim znow schodzisz i uderzasz. I tak do znudzenia. Powtarzam jednak, najlepiej idz z kims kto umie to robic i przez pare minut patrz jak to robi. Najlepiej cwiczyc to ze slabymi potworami, przynajmniej nie zginiesz, bo na behe gdy sa 2 lub 3 mozesz bardzo latwo sie poskladac jak kartka papieru. Jednak gdy juz to wycwiczysz to nie ma problemu z zadnym potworem.
Bot nie jest potrzebny ale cala sprawe ulatwia, hold target i tylko schodzisz i wchodzisz w dobrym momencie ^^ Bez bota mozna, sam expilem na behe kiedys bardzo dlugo i nie bylo problemu jesli juz raz to wycwiczyles.
Gollumek
03-01-2009, 17:19
Hehe ja sam się tego nauczyłem i biegam od 8 lvla sorcem (teraz już prawie 12) na GSy bijąc z vortexa xD. Fajne mu hity biorę xD 6-14.
dodam SH to kiepski pomysł gdy ma się najmniejsze lagi lub też większe lub z kiepską myszką/klawiaturą oraz nie sprawdza się na potworach używających magii do leczenia
dodam SH to kiepski pomysł gdy ma się najmniejsze lagi lub też większe lub z kiepską myszką/klawiaturą oraz nie sprawdza się na potworach używających magii do leczenia
Lagi to jest oczywiste ^^ I masz racje, gdy potwor sie leczy trudniej sie expi :] Jednak dla sprawnego 'skakacza' nie ma problemow.
ciemne dropsy
04-01-2009, 22:10
Dzieki stary, wlasnie o 'ta polowe kroku' mi chodzilo ;) Z drugiej strony, nie ma to jak powroty do gry w tibie hahaha
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.