Pokaż pełną wersje : Noże do rzucania
Hej
Gram palladynem lvl 14 i mam dosyć nisciego CAPa, przez co nosze tylko 2-3 włócznie. Niby wystarczy, ale jak trzeba uciekać, to gubię. Wyczytałem, ze istnieją noże do rzucania, które są lekkie i, co ważne dla mnie, jednoręczne, więc mogę uzywaćw w tym samym czasie tarczy. Nie wiem tylko, gdzie mogę je znależć.
Powiedzcie mi proszę, gdzie znajdę/kupię to badziewie i czy opłaca siętego szukać tak, aby uzbierać jakieś 300-500 sztuk na zapas.
Pan Samochodzik
31-08-2003, 12:32
takimi nozami rzucaja amazonki o ile sie nie myle lezy ich troche w amazones camp albo w wiesce troli kolo venory a ha mozesz je kupic w sklepie gdzie ssa pzryzady do gotowania oczywiscie jesli to sa te noze. I chyba jak sie nie myle to one sa jedno razowe takie cos jak szylet do zucania.
Jeśli chodzi ci o te noże co maja 30/10 to mi sie wydaje że mozna brac tyko jedngo do ręki i działa jak spear czyli podnosić go trzeba spod potwora możliwe że się myle bo nei esjtem pewien
Jesli tak to jeszcze lepiej bo sie nie zuzywaja a sa lzejsze od speara
Jeśli chodzi o to http://zaglada09.w.interia.pl/knife.gif, to zostawia je Ork lider może co jeszcze ale nie wiem.
Oryginalnie dodany przez Bobciu
działa jak spear czyli podnosić go trzeba spod potwora możliwe że się myle bo nei esjtem pewien
Nie zostaje jednak na ziemi tak jak spear, ponieważ się o tym przekonałem ;)
Oryginalnie dodany przez Bobciu
Jeśli chodzi ci o te noże co maja 30/10 to mi sie wydaje że mozna brac tyko jedngo do ręki
16:14 You see 100 throwing knives (Atk:30 Def:0).
Można brać maxmalnie 100.
hehe no to sie niexle pomyliłem czyli ogólnie dziadostow jesli chodzi o trening i wogóle nie lbuei broni która znika tylko strzały ale to co inngo
Ja wogule nie lubie palldynuw i jego broni :P
Oryginalnie dodany przez Denagar
Ja wogule nie lubie palldynów i jego broni :P
to jest temat o nożach a nie o palladynach
@Bobciu:
Broń ta ma przewagę nad strzałami taką, ze jest jednoręczna, i można uzywać tarczę, a nad włóczniami taką, ze jest duzo lżejsza. Do treningu jak wiadomo włócznie.
I czy tyko Orc Leader je gubi? Bo w tabeli potworków więcej nie znalazłem... I po ile ich nosi?
Pozdrawiam
A czy jeśli rzuce potwora ta bronia to bede mugł ja później podnieść czy ona znika??
Dan the Automator
02-09-2003, 20:40
re.up
Znika, tak samo jak throwing stars, small stones
Oryginalnie dodany przez hobson
I czy tyko Orc Leader je gubi? Bo w tabeli potworków więcej nie znalazłem... I po ile ich nosi?
Znajduje je narazie tylko w liderach, a zostawia po 1 a to i tak rzadko.
Wiec takie pytanie:)))
Skoro juz wszyscy wiedza ze nie chodzi o dagger tylko throwing knife to zdradzcie tajemnice gdzie mozna je kupic bo mi sie udalo tylko throwing stars znalezc i sprzedaje je koles w Thais
Aha w sklepie z narzedziami ich nie ma:/
POzdrawiam
Michu
Ja trenuje spirkami i tak mi dobrze biore 16 i sobie miotam a nie jakieś tam wynalazki NOŻYKI :D
Dostepne rowniez sztuk 4 z jednego z questow na lodowych wyspach ^^ ;)
Dziki Świstak
31-10-2005, 07:11
Wypadaja z dworcow, takich malych konusow co gryza po pietach, stalkerow, ds bodajze ale to chyba throwing stary
Tyle co wypada po 1 h huncenia na dworcach starczy na pol godziny treningu , ja aktualnie mam 80 throwing knife'ow :) ale jestem evul druidem :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.