Pokaż pełną wersje : Isle King!! POmocy!!
Pawel920
03-01-2009, 21:38
Witam!
Mam taki problem, a raczej pytanie.
Poszedłem po famili brooch i chciałem zrobić tego questa :D a więc udałem się na statek i znalazłem się na Isle king! ale przez moją nieopatrzność :D poszedłem na górę i zabiłem Monki. I gdy chciałem wrucić z stamtąd NIE mogłem, i zrobiłem teleport.
I w tym moje całe pytanie jak mogę z powrotem wrócić na isle king i to wszystko odkręcić ??? żeby móc nadal pływać na tamtą wyspę ?
Z góry dziękuję!
Musisz się tam dostać przez podziemne tunele zaczynające się na ghostlandzie i zapłacić npc monkowi bodajże 10k.
Musisz się tam dostać przez podziemne tunele zaczynające się na ghostlandzie i zapłacić npc monkowi bodajże 10k.
???
@top
http://wiki.hunted.pl/wiki/Costello
Zajęło mi to jakieś 15 sekund.
Uran of Aurea
03-01-2009, 23:00
Witam!
Mam taki problem, a raczej pytanie.
Poszedłem po famili brooch i chciałem zrobić tego questa :D a więc udałem się na statek i znalazłem się na Isle king! ale przez moją nieopatrzność :D poszedłem na górę i zabiłem Monki. I gdy chciałem wrucić z stamtąd NIE mogłem, i zrobiłem teleport.
I w tym moje całe pytanie jak mogę z powrotem wrócić na isle king i to wszystko odkręcić ??? żeby móc nadal pływać na tamtą wyspę ?
Z góry dziękuję!
Jezeli poprosileś tego monka o dostep do katakumb to mozesz się tam dostać przez ghoustland tak jak sie idzie na banshee quest.
Pierdoły gadacie... Nawet jeśli nie prosił o nic monka może wejść tymi drzwiami od strony katakumb...
A co do wypowiedzi Gustka to zupełnie nie wiem o co Ci chodzi. Po cholere te "???" ?...
A no i na drugi raz, na wiki każdy może napisać co chce więc nie sugerował bym się ślepo tą stronką.
PanKracy
04-01-2009, 01:18
Opcja szukaj nie gryzie -.-' Skopiuje Ci moją wypowiedź z wcześniejszego tematu który dotyczył tego samego wątku. Jedyna droga jaka tam prowadzi oprócz statku Dalbrecta, są podziemia ciągnące się od ghostlandu po isle of kings. W podziemiach znajdziesz różnorakie potwory poczynając od ghostów i ds'ow kończąc na hordach banshee i kilku giant spiderach. Krótko mówiąc jeżeli masz mały lvl lub nie masz kumpli którzy są w stanie to wyczyscic nie wrócisz tam ^^ Ja na 70 lvlu (master sorcerer) hunciłem tam (mając naprawde duże zapasy manasow + softy), ale tylko w nocy gdyż w dzień resp banshee jest naprawde szybki co mogło zakończyć białym napisem "You are dead." Po dotarciu na wyspe, mozesz zapłacić mnichowi za swoje przewinienie, co pozwoli Ci na dalsze korzystanie ze statku. Cena zależy od lvla. 1k chyba do 20 lvla, a 10k powyżej 20lvla. Jeżeli dalej jestes zainteresowany powrotem to napisz PM, powiem Ci jak się tam dostać. Pozdro
Pawel920
05-01-2009, 17:54
"""Jeżeli dalej jestes zainteresowany powrotem to napisz PM, powiem Ci jak się tam dostać. Pozdro """"
jestem zainteresowany powrotem :D
Pawel920
05-01-2009, 17:58
A tak w ogóle masz jakoś mapkę bo nie bardzo wiem gdzie jest ten tunel. :p
Mam 49 paladyna więc nie wiem, jak tam będą banshee to se nie poradzę. :D
Jeżeli ma ktoś mapkę jak dostać się tam, to ja bardzo proszę o wskazanie mi tej drogi.
I WIELKIE DZIĘKI ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI
Mapki niestety nie mam, a wydaje mi się, że akurat ten tunel omija banshee chociaż mogę się mylić bo byłem tam bardzo dawno temu i niewiele już pamiętam z drogi.
Bodajże w dziale poradniki jest temat "Jak dostać się na Isle of King przez Ghostland" i tam masz wszyściutko jasno i klarownie opisane :)
Pawel920
06-01-2009, 16:28
Dzięki wielkie! jutro tam idę z moimi kumplami 55 paladyn 44 paladyn i ja 49 paladyn może sobie poradzimy. :D
Jeszcze raz dzięki
Jeśli macie pojęcie o graniu to trzema palkami sobie poradzicie spokojnie :) Tylko mimo wszystko zalecam ostrożność żeby nie wyskoczyły większe grupy potworów i żeby nie było hardcoru. Powodzenia, pozdrawiam
Pawel920
09-01-2009, 18:54
Udało się nam :D
Ale musieliśmy po 10 k na leb zaplacić
Mam pytanie jak dostać się do katakumb w Isle of King???
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.