Pokaż pełną wersje : Dwa nooby kture wpadły w mego trapa :D
Oto muj mały trap :
http://img.photobucket.com/albums/v310/Slamsik/KopiaUO0006.jpg
Chciałbym żebyście w tym temacie wklejali zdjęcia trapów i różnych śmiesznych rzeczy :D
Mam jeszcze małą prośbę jak wam się nie podoba nie komentujcie np."Kto tu jest noob" lub "Ale beznadzieja" z gury dziękuję
ale beznadzieja, kto tu jest noob??
-.- bezsęsu -.- jakbyś się bał pokazać nicka
<EDIT>
JAM MAMY TAK NIE KOMĘTOWAĆ TO PROSZĘ O USUNIĘCIE MOJEGO POSTA >.<
Chociaż ich potem wypuściłeś za darmo czy musieli bulić?
Gimli From Kazz
19-12-2004, 19:43
hehehe... chociasz wole pk od trapowańa:D
idiota....blagam wez slownik do reki bo az sie w du**e zle robi jak widze "kture" ...
rafal<vaviec>
19-12-2004, 19:46
Ja bym się wstydził takie coś umieszczać w miejscu publicznym i ty jesteś noob!!!!!!!!!! X( X( noobie
idiota....blagam wez slownik do reki bo az ...
Mówisz żebyśmy wzieli słownik do ręki to się tyczy chyba też ciebie zerknij na ostatni wyraz.
Prosiłem żebyście tak nie oceniali jak się wam nie podoba to nie piszcie.
Artuditu
19-12-2004, 20:00
Mówisz żebyśmy wzieli słownik do ręki to się tyczy chyba też ciebie zerknij na ostatni wyraz.
Sorry że komentuje twój post ale to ty jesteś głupszy bo on to tylko zaproponował. Czyli: "Mam chulajnoge..." , a on na to "terefere jak widze "chulajnoge" albo "ktury" lub "muwisz o mnie??" to cośtam mu się chce" lolz.
@topic
Wiesz co, ja widziałem takich rzeczy tyle że aż głowa boli i na dodatek wszystko w tym samym miejscu na rooq :/.
Chociaż ich potem wypuściłeś za darmo czy musieli bulić?
Zadarmo ich wypuściłem.Nie jestem taki hamski jak niektórzy co prosiłem żeby tak nie komentowali
fil0nson
19-12-2004, 20:20
ale beznadzieja, kto tu jest noob??
-.- bezsęsu -.- jakbyś się bał pokazać nicka
buhehehehehehhe, zwróce honor jak to specjalnie :p
A co do tematu to powiem tyle. Nie rozumiem dlaczego nazywasz tych postaci Noobami. Noob to wg. mnie osoba która uważa się za osobę bardziej inteligentniejszą od innch, jest to osoba która uważa się za wszystko wiedzącą i lepszą od reszty ludzi. A więc, chłopie, zastanów się kto tu jest Noob :D.
A poza tym co ci dało to trapowanie, orgazm?? :o. :p
Ej weź poproś mamę aby kupiła Ci pod choinkę słownik ortograficzny bo aż żal patrzeć. :evul:
Sam jesteś noob ! X(
Rarisu|Klim
19-12-2004, 20:35
Omg i kto tu jest noob -.-
Może byśmy wrócili do tematu ? Ten temat chyba jest nie do klócenia się ?
A propo śmieszny trap :P nie lubie trapować na rooku , lepsze są trapy na mainie :P
Gimli From Kazz
19-12-2004, 20:53
hmmmm. Nie czaje czasami podniecacie się trapami a czasem mówiće że do dupu itd.. Mi się nawet TROSZKE podoba...
Faworytkrw
19-12-2004, 21:00
Bez sensu, niewiem poco było więzić biednych n00bków. :(
Ten temat nie posłuży do wklejania "trapów", ponieważ trapy teraz są niemożliwe, po update'cie da sie niszczyć przedmioty takie jak: krzesło, beczka, itp., wiec bradzo mi przykro ale nie trafiłeś z tym tematem...
Ten temat nie posłuży do wklejania "trapów", ponieważ trapy teraz są niemożliwe, po update'cie da sie niszczyć przedmioty takie jak: krzesło, beczka, itp., wiec bradzo mi przykro ale nie trafiłeś z tym tematem...
nie pomyslales ale moze ktos ma stare screeny z trapowania
Sir Patologia
20-12-2004, 18:49
Albo są jeszcze parcele i FF(lub F-Bomb jak kto woli) :D
A co do tematu to powiem tyle. Nie rozumiem dlaczego nazywasz tych postaci Noobami. Noob to wg. mnie osoba która uważa się za osobę bardziej inteligentniejszą od innch, jest to osoba która uważa się za wszystko wiedzącą i lepszą od reszty ludzi. A więc, chłopie, zastanów się kto tu jest Noob :D.
A poza tym co ci dało to trapowanie, orgazm?? :o. :p[/QUOTE]
Niestety mylisz się, noob nie oznacza tego o czym myślisz ;p
Nie przejmuj się tymi [real] noobami 12 {minusŕ} – lat którzy uważają się za bossów forum, to, że się im nie podoba to ich problem. Moim zdaniem fajny ss, gdyż fajnie się tak czasami z kogoś pośmiać, a wiadomo i tak się nikomu potem nie stało ;p
nie pomyslales ale moze ktos ma stare screeny z trapowania
i
Albo są jeszcze parcele i FF(lub F-Bomb jak kto woli)
co racja to racja :D
Nie przejmuj się tymi [real] noobami 12 {minusŕ} – lat którzy uważają się za bossów forum, to, że się im nie podoba to ich problem. Moim zdaniem fajny ss, gdyż fajnie się tak czasami z kogoś pośmiać, a wiadomo i tak się nikomu potem nie stało ;p[/QUOTE]
dzieki za wsparcie na poczatku sie zalamalem jak komentowali muj ss :( ale teraz mnie pocieszyles dzieki :D
fil0nson
20-12-2004, 19:59
Nie przejmuj się tymi [real] noobami 12 {minusŕ} – lat którzy uważają się za bossów forum, to, że się im nie podoba to ich problem. Moim zdaniem fajny ss, gdyż fajnie się tak czasami z kogoś pośmiać, a wiadomo i tak się nikomu potem nie stało ;p[/QUOTE]
--------------------------------------------------------------------------
buhahahahahahahah, masz racje dobrze jest pośmiać się z noobków.[patrze na twoją wypowiedź]
A kto to jest w/g ciebie Noob, a kto Newbie ?
@Edit:re Down
Ja ten artykuł traktuje jak Biblie, czytam go od rana do wieczora, znam do na pamięć. Więc jak go czytać i analizowac to chyba dobrze mówiłem. :p
Proponowałbym dla was najpierw przeczytanie sobie poradnika na tibia.pl "Wiecie w ogóle co to jest noob?" Link (http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=94983)
Może was to czegoś nauczy...
A dla tych, którzy robią błędy typu "muwić" radze, żeby przed postawieniem kolejnego posta wkleili to co napisali do Worda. Napewno je wam poprawi. ;)
leth heno
20-12-2004, 20:43
NOObem jest ten co trapuje,a nie czlkowiek trapowany (więc temat do kasacji<bo nOObskiego teamatu nie przyjmuje sie na tibia.pl (http://tibia.pl) przynajmniej tak mi sie wydaje modki plx teamat do kasacji
Nie przejmuj się tymi [real] noobami 12 {minusŕ} – lat którzy uważają się za bossów forum, to, że się im nie podoba to ich problem. Moim zdaniem fajny ss, gdyż fajnie się tak czasami z kogoś pośmiać, a wiadomo i tak się nikomu potem nie stało ;p
--------------------------------------------------------------------------
buhahahahahahahah, masz racje dobrze jest pośmiać się z noobków.[patrze na twoją wypowiedź]
A kto to jest w/g ciebie Noob, a kto Newbie ?
@Edit:re Down
Ja ten artykuł traktuje jak Biblie, czytam go od rana do wieczora, znam do na pamięć. Więc jak go czytać i analizowac to chyba dobrze mówiłem. :p[/QUOTE]
Ehh.. szkoda mi cię... Nie powiem co oznacza według mnie słowo noob (zbyt często używane przez niektórych[wole używać słowa lamer w stosunku do większości userów tibia.pl]). Słowo noob jest ( sam to przetłumaczyłem z słownikiem w ręku z tibia.de)to nic innego jak ŻARTOBLIWY(!)skrót (byłem trochę zdziwiony czytając to) od słowa NEWBIE. Chyba dalej nie musze tłumaczyć.
Dr.Unknown
21-12-2004, 12:22
N00b'em nie jest osoba, która dała się złapać w trap'a, a sam trap'er.
Oto muj mały trap :
http://img.photobucket.com/albums/v310/Slamsik/KopiaUO0006.jpg
Chciałbym żebyście w tym temacie wklejali zdjęcia trapów i różnych śmiesznych rzeczy :D
Mam jeszcze małą prośbę jak wam się nie podoba nie komentujcie np."Kto tu jest noob" lub "Ale beznadzieja" z gury dziękuję
Stary ja wiem zed grasz na lunarze znam twoj nick ale nie bede go podawal bo jeszcze bedziesz mial lipe a z Shakeitem robilem duzo interesow
N00b'em nie jest osoba, która dała się złapać w trap'a, a sam trap'er.
I właśnie błąd. Jest dokładnie na odwrót. Dla niektórych malutkich dzieci wydaje się to nie prawdą i uparcie trzymają (myślą, że mają racje, a tak na prawde tak nie jest) na tym, że noobem jest ten co trapuje :) lamerzy jedni
fil0nson
22-12-2004, 12:00
Dobra w****iłeś mnie.
Uświadom sbie, że trapowanie jest wykorzystywanie słabych stron Tibi. A więc do ****y to jest łamianie ***anego regulaminu. Więc przestań sie upierać, zgódź sie z resztą i wyjdź z talerza bo cie frytki na*******ą. :p
Dobra w****iłeś mnie.
Uświadom sbie, że trapowanie jest wykorzystywanie słabych stron Tibi. A więc do ****y to jest łamianie ***anego regulaminu. Więc przestań sie upierać, zgódź sie z resztą i wyjdź z talerza bo cie frytki na*******ą. :p
I właśnei o takich lamerach mówilłem hehehe B)
Małe dzieci które sieusilnie upierają :
łeeee, to nie plafda ten pan co tlapuje jest zly i to on jest noob sly pan co trapuje łeeeee!
I właśnie błąd. Jest dokładnie na odwrót. Dla niektórych malutkich dzieci wydaje się to nie prawdą i uparcie trzymają (myślą, że mają racje, a tak na prawde tak nie jest) na tym, że noobem jest ten co trapuje :) lamerzy jedni
Ten co wie nie wie...
Noobem jest traper,bo to on sie uważa za inteligentnego boosa,a ci ludzie zostali oszukani przez niego,oni nie sa noobami ale newbie ...
fil0nson
22-12-2004, 12:19
I właśnei o takich lamerach mówilłem hehehe B)
Małe dzieci które sieusilnie upierają :
łeeee, to nie plafda ten pan co tlapuje jest zly i to on jest noob sly pan co trapuje łeeeee!
Masz 100% procent racjii. Od dzisiaj zaczynam trapować. ****a, jakie to za***iste zobaczyc kogoś za szynkami, o matko orgazm z miejsca. Chociaż nie, dziewczyny muszą przynajmniej dwóch albo trzech, żeby był orgazm.
TAK LUDZIE TRAPUJECIE TO JEST TAK ŚWIETNE, ŻE NIE WIEM. :p
Dr.Unknown
22-12-2004, 12:24
@Ten co myśli, że wie
No to gratulacje rozumowania, LUDZIE! Daliście się złapać w trap'a jesteście n00bami! A Ci co was trap'neli to mistrzowie!!!
Nie, traper jest żałosną jednostką, która nie wie co jest celem gry, a złapana osoba, może być co najwyżej newbie(chyba, że dla ciebie n00bi i newbie to to samo, no to znowu gratuluje rozumowania).
<edit>
Dobrze, ż update wyelimionował wiele n00b'owskich zagrywek, jak proxy, mc i trapowanie.
Noobem jest ten kto trapuje a nie ten co jest trapniety...... X( X( X(
@Ten co myśli, że wie
No to gratulacje rozumowania, LUDZIE! Daliście się złapać w trap'a jesteście n00bami! A Ci co was trap'neli to mistrzowie!!!
Nie, traper jest żałosną jednostką, która nie wie co jest celem gry, a złapana osoba, może być co najwyżej newbie(chyba, że dla ciebie n00bi i newbie to to samo, no to znowu gratuluje rozumowania).
<edit>
Dobrze, ż update wyelimionował wiele n00b'owskich zagrywek, jak proxy, mc i trapowanie.
Update tego nie wyeliminowal-robia nowa wersje:(
Ten co wie nie wie...
Noobem jest traper,bo to on sie uważa za inteligentnego boosa,a ci ludzie zostali oszukani przez niego,oni nie sa noobami ale newbie ...
Dlaczego uważasz że "traper" uważa się za inteligęta.... Ja tego nie rozumeim...
Po prostu strapował zrobił SSki wypuścił i tyle, tu duzo myśleć szczeże mówiąc nie trzeba.
Masz 100% procent racjii. Od dzisiaj zaczynam trapować. ****a, jakie to za***iste zobaczyc kogoś za szynkami, o matko orgazm z miejsca. Chociaż nie, dziewczyny muszą przynajmniej dwóch albo trzech, żeby był orgazm.
TAK LUDZIE TRAPUJECIE TO JEST TAK ŚWIETNE, ŻE NIE WIEM. :p
I następnie głupi post. A matko ten gość zamieścił SSka jak zabija draga! Co to cie przybiera o orgazm zabijanie smoków?? CO!?!?!?!!
@Ten co myśli, że wie
<edit>
Tak się składa, że jak byś trochę wiecej poczytał ten temat to zrozumiesz ŻE NOOB JEST ŻARTOBLIWYM SKRÓTEM OD SŁOWA NEWBIE!!!!
EDIT:
I jeszcze jedno, nie wiem dlaczego ludzie uważacie, że słowo noob jest czymś obraźliwym!
Słowo noob lub newbie wcale nie jest niczym obraźliwym! To tylko okreslnie gracza który NIEDAWNO ZACZOŁ I DLATEGO MAŁO SIĘ ZNA NA GRZE!!!
Tylko niektóre palnty używają tego słowa, bo myślą że w ten głupi sposób obrażą inną osobę. Dlatego najwyżej można się spierać o nazwe tego tematu!!!
EDIT 2:
I nie dlatego nazwałem ludzi strapowanych noobami żeby ich obrazić, ludzie myślcie trochę czasami!!!
Ten co wie-ale nie wie
Edytuj posty bo poprostu spamujesz >.<
Wiem -.- lekko poniosły mnie emocje, ale już potem zedytowałem :)
EDIT:
I nie przekręcaj mojego nicku lamerze (tak to odpowienie okreslenie!)
Nie wiedzieć to możesz ty jak się dzieci robi.
Ale z ciebie noob..... Jeżeli cie to śmieszy to życze powodzenia, mój stary szuka małp do cyrku, zgłoś sie może akurat..... :D :D :D
.................................
Ale z ciebie noob..... Jeżeli cie to śmieszy to życze powodzenia, mój stary szuka małp do cyrku, zgłoś sie może akurat..... :D :D :D
.................................
Jeśli szuka zwierząt już jedno ma "PitBull"
TOPIC:
A co do tematu to nigdy nie zrobiłem tematu na formu tibia.pl i chciałem spróbować , tak więc ztrapowałem ich i zrobiłem ss i wypuściłem czy to aż takie złe !?!?!?
AzbesciaK
22-12-2004, 13:46
pff :P sam jestes noob >.< :P
<płacze> Jezzzzzu trzymajcie mnie bo nie moge już z tych tekstów "sam jesteś noob" aaaaaAAAAAAAAaaaaaaaaaAAAAAAa
Dr.Unknown
22-12-2004, 18:54
@Ten co wie(tzn. tak mu się wydaje)
newbie-(od new being) nowy, nie zna zasad itp, dlatego je łamie
n00b- osoba która umie grac(samo słowo powstało z newbie, jednak ma z nim niewiele wspólnego), a mimo to łamie zasady (dobrowolnie i świadomie) i wywyższa się. Nikomu nie jest miło jak się złapie trapa, a nawet jeśli to nie jest to powód na zakładanie glupiego tematu z jednym zdjęciem! Chociarz byś zapłacił statystą, skoro ich wypuściłeś...
<edit>
A żeś doje*ał...
Jeszcze się pogrążasz takimi uzasadnieniami, pozatym skończ z urywaniem się z lekcji polskiego, aby grać w głupią tibię...
@Ten co wie(tzn. tak mu się wydaje)
newbie-(od new being) nowy, nie zna zasad itp, dlatego je łamie
n00b- osoba która umie grac(samo słowo powstało z newbie, jednak ma z nim niewiele wspólnego), a mimo to łamie zasady (dobrowolnie i świadomie) i wywyższa się. Nikomu nie jest miło jak się złapie trapa, a nawet jeśli to nie jest to powód na zakładanie glupiego tematu z jednym zdjęciem! Chociarz byś zapłacił statystą, skoro ich wypuściłeś...
Już to muwiłem ale chyba musze jeszcze raz ztrapowałem zrobiłem ss i wypuściłem a napisalem tak "2 nooby kture wpadly w mego trapa" bo co mialem napisac wg. mnie noob to jest osoba ktura dala sie zlapac bo to nie byl typowy trap ze wpadasz w dziure i nie mozesz sie wydostec tylko musialem sie chwile pomeczyc nad tym a oni nic sie nie domyslajac sami weszli do pokoiku i dali sami sie ztrapowac.
Aż tak to wygladalo jak by sami pisali " Trap me plz"
Adrian_123
22-12-2004, 19:51
TOTALNA BEZNADZIEJA!Ja bym mógl z kolegami taka pulapke! :evul: :evul:
a co do noobow...sam nim jestes :baby:
http://img.photobucket.com/albums/v...KopiaUO0006.jpg
And no Comments :] :p
TOTALNA BEZNADZIEJA!Ja bym mógl z kolegami taka pulapke! :evul: :evul:
a co do noobow...sam nim jestes :baby:
jak się nie podoba to nie udzielaj się chłopcze
EDIT:
Jak byś mugł to zrub
PS. I nie udzielaj się chłopcze :D
!!!Szymon!!!
22-12-2004, 22:06
Za takie cos masz u mnie deda B)
Panowie jestli chodzi o znacenie slowa nOOb to jest to odmiana slowa noobie co znaczy nowy.wiec nie jest to postac ktora udaje ze wie wszystko tylko koleszka ktory zasypuje nas setkami pytan i gra od niedawna...
Za takie cos masz u mnie deda B)
Ale jesteś śmieszny :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Drybrych
23-12-2004, 13:57
Nazywasz sie slamsik...-.-
Zdazyles sie napodniecac?
Panowie jestli chodzi o znacenie slowa nOOb to jest to odmiana slowa noobie co znaczy nowy.wiec nie jest to postac ktora udaje ze wie wszystko tylko koleszka ktory zasypuje nas setkami pytan i gra od niedawna...
Bravo dla tego Pana. Jeden z nielicznych który jest obeznany w tej kłutni
fil0nson
23-12-2004, 15:17
A przeczytajcie sobie poradnik Wszechstronnego i wtedy będziesz wiedział co to jest Noob.
A poza tym wydaje mi się, Ten co wie i slamsik to jedna osoba.
Thimburd
23-12-2004, 15:51
1. Oni nie są noob'ami.
2. Tyś jest noob.
3. Nie ładnie tak.
4. Idź sie schowaj...
A przeczytajcie sobie poradnik Wszechstronnego i wtedy będziesz wiedział co to jest Noob.
Kurcze złapałeś mnie ;p masz wszechstronną inteligęcje a wyobraźnią nikt ci nie dorówna
EDIT:
CO? Chyba kto? hehe
Nazywasz sie slamsik...-.-
Zdazyles sie napodniecac?
Po 1 nie mam postaci o nazwie slamsik bo to byla postac ktura gralem baardzo dawno i ja sprzedalem teraz mam 48lv knajtem tamta postac na ss to nie jest ani ten knajt ani slamsik tylko muj sorc ktury jest juz na majnie wszystkie moje postacie sa na lunarze bo lubie ten serw i gram na nim od dawna
Po 2 Nie udzielaj się chłopcze
PS. Nie jestes zamłody na takie poważne forum <lol> :D:D:D
No Comment's
7 stron *******enia glupot.... skonczcie, prosze.
Sam jestes nOObem.Nierozumie jak mozna byc takim hamem !!!!! ;)
Albo są jeszcze parcele i FF(lub F-Bomb jak kto woli) :D
Heh, jest jeszcze lepsza zabawa(była przed updatem) na dziurze stawiamy tak ze 20-30 rotwormów, wszędzie obok parcele a na nie fire fieldy. Za parcelami staje z 5 osób(twoi koledzy i ty) sami palkowie. Schodzi jakiś h-lvl i biją go rotwormy, on chcę sie uhnąć, ale uha rotwormy!!! w końcu facet ginie. Stworzyłem sobie do czegoś takiego specjalną postać... Zabawa przednia gościu na 43 lvlu zabity przez 13 lvl palka(obok stało pięć 13 lvli, a na tym polu co gościu ze 30 rotów).
Ontopic
Zdjęcia marne, czemu boisz się pokazac nik??
Nightbetrayal
27-12-2004, 21:24
Moze juz byscie przestali z tymi noobami?? Wystarczy mi jak na serwerach sie powyzywaja... A ze chlopak nie chce pokazac nicka to ja sie nie dziwie... Wiec zejdzcie z niego z laski swojej...
Justyś plx :P
27-12-2004, 21:56
heh :D
I zobaczcie jaka dyskusja sie tu rozegrala.
Jaki ten temat sie zrobil obszerny.
... a przez co ? .... przez jedno glupie zdiecie z jednym glupim trapem .... :D
to mnie tutaj bardziej smieszy niz to zdjecie :D:D:D :D
Evul Tibian
28-12-2004, 00:16
Prosiłem żebyście tak nie oceniali jak się wam nie podoba to nie piszcie.
po co wystawiasz temat skoro niwe chcesz aby byl on obiektywnie komentowany?
Wiecie co, ja nie chce nic mowic ale nikt nie wpadl na to ze ten koles moze byc dysortografem??.... :( Mi przykladowo nie bylo by milo gdybym nie umial napisac danego wyrazu i wszyscy by na mnie najezdzali.Komentujcie prosze wlasciwa tresc posta a nie sposob w jaki sie wypowiada.Z gory dzieki i pozdro dla wszystkich
Admiral Wizard
28-12-2004, 12:23
....n()()b
Ten co wie (a tak naprawde to g ó w n o wie)
Wes wyjdz, umyj piety i wroc k?
I zamknij jadaczke bo juz tak smierdolisz ze niechce sie tego czytac ; o
Zamknac ten temat wkoncu:/
No cóż, jeśli trapowanie daje orgazmy, od dzis trapuje wszystko co sie rusza :P
Ale się temat zrobił <lol>
Zmiana nazwy tematu na : Co to (lub kto to ) jest noob?
up:
POCO TEN TOPIC ODŚWIEZAŁEŚ TERA W CHOLERE OSÓB BEDZIE TU PISAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Topic:
ale nudyyy.......
już to było na fourm n00bie jesteś n00b,n00b srry ale nie popisałeś si 8o
1. beznadzieja
2. byla juz masa takich tematow
3. jak juz bylo wczesniej.... "kto tu jest nOOb?"
Bye
1.
Tak się składa, że jak byś trochę wiecej poczytał ten temat to zrozumiesz ŻE NOOB JEST ŻARTOBLIWYM SKRÓTEM OD SŁOWA NEWBIE!!!!
2.EDIT:
I jeszcze jedno, nie wiem dlaczego ludzie uważacie, że słowo noob jest czymś obraźliwym!
Słowo noob lub newbie wcale nie jest niczym obraźliwym! To tylko okreslnie gracza który NIEDAWNO ZACZOŁ I DLATEGO MAŁO SIĘ ZNA NA GRZE!!!
Tylko niektóre palnty używają tego słowa, bo myślą że w ten głupi sposób obrażą inną osobę. Dlatego najwyżej można się spierać o nazwe tego tematu!!!
3.EDIT 2:
I nie dlatego nazwałem ludzi strapowanych noobami żeby ich obrazić, ludzie myślcie trochę czasami!!!
1. Ciekawy skrót, zabrano jedną literkę... A tak ogólnie to te dwa słowa znaczą zupełnie coś innego. NOOB=Lama. szamta(z angielskiego)
a NEWBIE=Początkujący, niewiedzący, wymagający pomocy(z angielskiego)
Więć k.urwa, nie mów mi, ze to znaczy to samo!!
2.Przeczytaj to co napisałem wyżej, noob jest to obraźliwe słowo, newbie nie.
Do ciebie zaś(tu się zgadzam z doktorkiem) pasuje idealnie słowo "idiot"(idiota)
3. Wiem ,że nie nazywałeś ich po to, żeby ich obrażić, ale jednak jesteś za głupi na ironię. Była to tępa próba wyrażenia swoich myśli.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.