Pokaż pełną wersje : Ekipa do GRY(nowa rodzinka, gildia itp.)!
kolo3333
04-01-2009, 18:05
Witam!
Wpadłem na pomysł założenia ekipy, gildii w tibii na dowolnym świecie(bez non-pvp). Sami wiecie jak nudne są samotne hunty itp.? Moja idea opiera się szczególnie na wspólnej grze. Chciałbym, abyśmy byli zgraną grupą, mam na myśli: wspólne hunty, pk itp. Czekam tylko na poważne wypowiedzi. Chcę także poinformować, że nie mam zamiaru być leaderem, bo tego nie lubię. Więc tak. Podania składamy w tym temacie i powinny one zawierać. (mój przykład):
Wiek: 15(16 niedługo) - liczy się to co masz w głowie, a nie wiek
Ile lat grasz - 3 i pół z przerwami
Świat jaki proponujesz - hmm nie mam pomysłu, zdaje się na was
Profesja, która chcesz grać - druid/sorc
Premium Time (masz, będziesz kupował?) - zostało mi jeszcze 39 dni
Dostępność - do kilku godzin dziennie (wiadomo mam swoje życie, szkoła, kumple - nie moge tego zaniedbywać dla gry, chce się po prostu dobrze bawić)
Chcesz być leaderem? - dlaczego? - ja mogę być co najwyżej vice-leaderem...
Przydomek(przed nickiem), nazwa rodzinki - hmmm HellBoys - to moja propozycja
Oczekuję ludzi aktywnych, ale nie no-liferów itp. Liczę na dobrą zabawę i wielkie osiągnięcia!
sir rafski
04-01-2009, 21:11
Ile lat grasz - od tibi 7.3 ;d
Świat jaki proponujesz - Kyra
Profesja, która chcesz grać - druid
Premium Time (masz, będziesz kupował?) - kupie za jakies 2 tyg , max miesiac
Dostępność - do kilku godzin dziennie (wiadomo mam swoje życie, szkoła, kumple - nie moge tego zaniedbywać dla gry, chce się po prostu dobrze bawić)
Przydomek(przed nickiem), nazwa rodzinki - nie potrzebne ;D Liczy sie nazwa guildi i zgranie osób
mathew666
04-01-2009, 21:17
Gram : od tibi 7.6
Świat : obojętny byle pvp
Profesja : Druid
Premium Time : będzie w tym/następnym tygodniu
Dostępnośc : zależy
Leaderem raczej nie chce byc ;p
Przydomek : coś typu killers , punishers , itp.
kolo3333
04-01-2009, 21:28
Ile lat grasz - od tibi 7.3 ;d
Świat jaki proponujesz - Kyra
Profesja, która chcesz grać - druid
Premium Time (masz, będziesz kupował?) - kupie za jakies 2 tyg , max miesiac
Przydomek(przed nickiem), nazwa rodzinki - nie potrzebne ;D Liczy sie nazwa guildi i zgranie osób
Przyjęty...
ten drugi też...
Kurczakos
04-01-2009, 21:37
wiek; tżynascie i 4 miesionce jak wazne sa
ile lat grasz; gram 1 lat czyli rok
swiat; proponje guardia
profesja; rycesz
premium itme; czytlame m w porandikah fjane to jest moze kupie jak wyjde na miana
dostepnosc; zazwyczaj ale czasmem na niewiekdoku
chce byc lsidemm bo umie rzondzic
pprzydomek to krul morz byc albo jakis godny moijiej podsady
Wiek: 15 "liczy się to co masz w głowie, a nie wiek" - popieram
Ile lat grasz - 3 i pół z przerwami
Świat jaki proponujesz - Selena, bardzo dobry serwer , żadk kiedy zdarzył mi sie PK , Ceny tez umiarkowane
Profesja, która chcesz grać - knight
Premium Time (masz, będziesz kupował?) - kupie w pobliżu marca
Dostępność - 2-4 h
Chcesz być leaderem? - dlaczego? - Znam bardzo dobrze mapę tibii , Mam to coś
Przydomek(przed nickiem), nazwa rodzinki - HellBoys - ładnie :D A ja moge być Nieustraszony xD
Może pogram, może nie (zależy od szkoły-tzn. czy będę miał czas)
Ile lat grasz -od 2004 roku
Świat jaki proponujesz - jestem otwarty na propozycje
Profesja, która chcesz grać - druid (dla odmiany)
Premium Time (masz, będziesz kupował?) - zależy czy będę grać, a jak będę to od 20 lvl (80% na to, że kupie)
Dostępność - 2-3 h max (nauka,kumple itp.
Chcesz być leaderem? - dlaczego? - Hmmmm, ostatecznie mógłbym, ale, według mnie, nie nadaje się (nie mam talentu do zjednywania ludzi-no wiecie o co mi chodzi :P)
Przydomek(przed nickiem), nazwa rodzinki - a można by się pobawić w innym języku, dajmy na to japońskim (uwielbiam m&a)- czyli Sokeni no Shine co znaczy coś typu Sokeni Śmierci, czy Śmiercionośny Sokeni (sama nazwa japońska mi się podoba :P)
@edit
Moje gygy: 6720333
Pisze się na to ;P
Ile grasz? - Z 3 lata.
Jaki świat proponujesz- Obsidie, bojadże Aldore, jak nie to przyjmę propozycję.
Profesja którą chcesz grac?- Sorcer, bojadże druid .
Premium Time(masz czy będziesz kupował)- zależy czy się dobrze rozwine.
Dostępność- Mam teraz dużo nauki, więc może jakieś 1-2h dziennie.
Chcesz być ledearem- Nie, ta posada mi nie pasuje wole jakiegoś skarbnika czy coś.
Przydomek- Lubie coś w stylu japońskiego np: Zdzichu-kun, Załamaczka-san , Jestem_Mastha pro-chan
kolo3333
05-01-2009, 06:53
Przyjęci wszyscy oprócz tego 13latka. Ja nie wiem czy on udaje, czy na prawdę jest taki jaki jest. :)
Śmiało piszcie dalej.
To słuchajcie ludzie.... Proponuje świat Selena . A dlatego że gram juz tam od pewnego czasu ( Ale i tak zrobiłbym new chara ) , ceny nie sa ani za wysokie ani za niskie , z huntow by sie zwrocilo i wogole , nie ma przepelnionych expowisk , ani zbyt wielu noobów czy pk-rów , tylko raz zdazylo mi sie PA , ale jak im pokazalem brass armora , to odpuścili xD .... I najważniejsze NIE MA KOLEJEK xD ... Dobra Ludzie których Kyro przyjął napiszcie do mnie na gg , to ustalimy co i jak . Jestem zazwyczaj dostepny od 17 w tygodniu , a w weekendy to zalezy :P ...
Pozdro
Biohazardd
05-01-2009, 15:46
wiek; tżynascie i 4 miesionce jak wazne sa
ile lat grasz; gram 1 lat czyli rok
swiat; proponje guardia
profesja; rycesz
premium itme; czytlame m w porandikah fjane to jest moze kupie jak wyjde na miana
dostepnosc; zazwyczaj ale czasmem na niewiekdoku
chce byc lsidemm bo umie rzondzic
pprzydomek to krul morz byc albo jakis godny moijiej podsady
Nie jesteś smieszny
Mam pytanie, Kiedy zaczynamy?
@Edit
Jak coś do mojej posady(ofc jak będzie glidia) to mogę zrobić logo.
kolo3333
05-01-2009, 18:03
STARTUJEMY!
ŚWIAT: SELENA
Najlepiej, aby każdy z Was miał przed nickiem Sir **** <-- coś śmiesznego najlepiej...
Kto gra niech pisze na nick Sir Leser...
Później zrobimy gildie...
Ja będę leaderem jeśli nie ma chętnych....
The character Sir Szer has been created.
See you in Tibia!
Ciągle jestem niepewny, ale postać zrobię :P
Wiek - 16lat (od stycznia 18. 2009).
Gram - od 3 lat.
Świat - najlepiej jakiś spokojny bez PA, Huntów , dużej ilości PK. Proponuję światy gdzie są w większości Hiszpanie lub USA. Są to światy Empera (chyba ) , Jamera , Galana ( tu już są większe ilości PL )
Prof. - Chciałbym się sprawdzić grając Sorcererem.
Dostępność - Teraz koniec półrocza ale w weekend zawsze mam czas a w tyg to 2-3hgodz.
Lider - Nie posiadam w chwili obecnej PACC więc mogę być runemakerem.
Przydomek - albo każdy wybierze indywidualnie NICK albo (swoja część) i np.
De'Suza ( Nick kolegi z Astery jako przykład )
PS: Jeśli można to bym zachęcał do gry na Astera lecz jeśli będę grał sorckiem i będzie szło to jakoś to postaram załatwić sobie PACC .
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa
W tabelki się nie będę bawił. Tylko w skrócie:
Gram ok. 3 lata, co do profesji to mam absolutny mętlik w głowie i nie wiem, PACCa kupię jeśli gra mnie wciągnie (na pewno nie na siłę), zależy od tego jak przyjemnie będzie mi się grało od 0h - 7h dziennie, mógłbym być jednym z przewodniczących, dlaczego? Musisz sam się przekonać, ja tylko zacytuję: "Stado baranów prowadzone przez lwa będzie silniejsze, niż stado lwów prowadzone przez barana". Tyle. Jak co to proszę dać znać w tym temacie kiedy i gdzie gramy. Aktualnie się szwendam po światach i nie mam konkretnej postaci więc chętnie się przyłączę ;)
Pozdrawiam.
kolo3333
06-01-2009, 07:46
Jak już mówiłem gramy na Selenie.
Pisać do mnie na nick Sir Leser w grze...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.