PDA

Pokaż pełną wersje : Polski Hip-Hop

Stron : 1 2 3 4 [5] 6 7

Kenixia
05-10-2009, 21:37
aaaa co powiecie na nową płytę Firmy, słyszeliście?

Gagerr
05-10-2009, 21:38
To jest bardziej jakiś dancehall, ogólnie jak to Firma- nawet nie ściągałem.

Kenixia
05-10-2009, 21:41
W sumie mi było ciężko się przełamać, żeby przesłuchać, bo jeszcze próbuje zapomnieć o sławnym JP JP, ale w sumie trochę mnie zdziwili, bo tam takich nut nie ma.
A teraz kto mi powie, za co Chada siedzi ;> ?

Gagerr
05-10-2009, 21:51
W sumie mi było ciężko się przełamać, żeby przesłuchać, bo jeszcze próbuje zapomnieć o sławnym JP JP, ale w sumie trochę mnie zdziwili, bo tam takich nut nie ma.

"Mam wyjebane"

Luka$ek
05-10-2009, 21:51
Tede dał dla Peji trochę roboty odpowiedzieć na 3 dissy? Ale to jest stu procentowe że Peja przegra BEEF jeżeli beefem można to nazwać,lubie tego i tego wykonawcę,ale jeżeli chodzi o Tedego to jego dissy są najlepsze,nie wyzywa jak bez mózg tylko atakuje argumentami.

Pedzik2009
06-10-2009, 02:02
PEDZIK, SPAKOWALES JUZ TORNISTER?.

A o co ci chodzi dobry człowieku? =]

Koszyk
06-10-2009, 09:29

Ja nawet nie mam zamiaru jej słuchać.

Elajven
06-10-2009, 15:30
Może przesłucham Firmę, ale na razie się na to nie zapowiada. :)

@Luka$ek
Dokładnie ziom.

Kozto$
06-10-2009, 15:37

Przesłuchałem i doszedłem do wniosku, że jak każda płyta Firmy jest ch*jowa..

@down
tak się składa, że miałem tą okazję i przesłuchałem wszystkie ich płyty..

kleofast
06-10-2009, 16:04
Przesłuchałem i doszedłem do wniosku, że jak każda płyta Firmy jest ch*jowa..

no na prawdę, tak ich nienawidzisz i są chujowi a każda płytę slyszałeś ;/
mi osobiście płyta się podoba, bardziej niż poprzednie, i dla wszystkich stereotypowych ludzi firma jp na 100% jest to materiał do przesłuchania, bo jest to raczej coś innego niż było wcześniej :) (no też nie coś zupełnie innego, ale dużo mniej jebania w policji w sumie to dosyć mało)

vnm i jismon
moje zdanie? + nie lubie jimsona ;\

Gagerr
06-10-2009, 16:18
no na prawdę, tak ich nienawidzisz i są chujowi a każda płytę slyszałeś ;/
mi osobiście płyta się podoba, bardziej niż poprzednie, i dla wszystkich stereotypowych ludzi firma jp na 100% jest to materiał do przesłuchania, bo jest to raczej coś innego niż było wcześniej :) (no też nie coś zupełnie innego, ale dużo mniej jebania w policji w sumie to dosyć mało)
No offence, ale zdanie gościa, który miał avatar z guralem i uważa że Jimson przejebał beef z prostackim vnmem, mnie jakoś nie interesuje :)
Z resztą, nie mogę słuchać czegoś co jeszcze płytę temu zrobiło kawałek "Reprezentuje JP"

@down
Bo to gimbus, który ma zerowe pojęcie o dobrym rapie. Radzę ignorować jego wypowiedzi.

Koszyk
06-10-2009, 16:59
vnm i jismon
moje zdanie? + nie lubie jimsona ;\

Oo'

Pogieuo? Jak można nie lubieć Jima?:D

kleofast
06-10-2009, 17:20
normalnie,
+ nie lubie, TeTrisa,Ensona, Ostr'a (po tabasko) na przykład, a komentarze że jak ktoś nie słucha to nic nie wie o rapie + zajaranie się nimi wszystkimi jest dla mnie co najmniej śmieszne, choć nic do nich nie mam

Gagerr
06-10-2009, 17:23
Nie możliwym jest, lubić Firmę, a nie lubić Teta, Ensona czy Jimsona. Jesteś jak widać odosobnionym przypadkiem.

Koszyk
06-10-2009, 17:26
normalnie,
+ nie lubie, TeTrisa,Ensona, Ostr'a (po tabasko) na przykład, a komentarze że jak ktoś nie słucha to nic nie wie o rapie + zajaranie się nimi wszystkimi jest dla mnie co najmniej śmieszne, choć nic do nich nie mam

No ja generalnie Ostrym też jakoś mocno się nie jaram. Ale tu już wykreśliłeś 3 dobrych raperów i dziwi mnie że tak mocnych lirycznie raperow (Tet, Enson, Jimson) nie lubisz... no, ale każdy ma swój gust, o tym się nie dyskutuje ;)

Gagerr
06-10-2009, 17:34
No ja generalnie Ostrym też jakoś mocno się nie jaram. Ale tu już wykreśliłeś 3 dobrych raperów i dziwi mnie że tak mocnych lirycznie raperow (Tet, Enson, Jimson) nie lubisz... no, ale każdy ma swój gust, o tym się nie dyskutuje ;)
Zwłaszcza, że takich punchy jak Enson, nie ma żaden raper w Polsce.

kleofast
06-10-2009, 17:38
a czy powiedziałem że ma slabe punche :P fakt, zajebista ma, ale po prostu jakoś nie mogę go strawić

Emcess
06-10-2009, 17:39
Tede dał dla Peji trochę roboty odpowiedzieć na 3 dissy? Ale to jest stu procentowe że Peja przegra BEEF jeżeli beefem można to nazwać,lubie tego i tego wykonawcę,ale jeżeli chodzi o Tedego to jego dissy są najlepsze,nie wyzywa jak bez mózg tylko atakuje argumentami.
koncowka posta - to najlepiej podkresla te dissy. peja i tak juz jest pozamiatany

a, i jeszcze jedno - peja i tak pewnie odpowie w stylu "o ty kur*o, sprzedales sie, idz rob programy w tvn turbo! elo elo elo rychu p solufka

piramjida
06-10-2009, 17:52
Oskar, tylko Lotress tu wpadnie, to cie chyba zabije. : (

@down
Ciebie tez.

Fintex
06-10-2009, 17:53
Zwłaszcza, że takich punchy jak Enson, nie ma żaden raper w Polsce.

Pih ma lepsze.

Koszyk
06-10-2009, 18:01
Pih ma lepsze.

polemizowałbym.

Gagerr
06-10-2009, 18:57
Pih ma lepsze.
Gówno prawda.

@piramjida
LOLOLOL, LOTRESS MA BANA.

Koronowany rycek
06-10-2009, 21:12
Pih ma lepsze.

pih jest dobry ale czasami jest przeintelektualizowany a przy mesie albo eldoce to zwykly szczaw

Gagerr
06-10-2009, 21:29
pih jest dobry ale czasami jest przeintelektualizowany a przy mesie albo eldoce to zwykly szczaw
PODBIJAM.....

piramjida
06-10-2009, 21:39
A Pyskaty jak wedlug was?

Emcess
06-10-2009, 21:49

signed, a mesa tak srednio lubie.. ale eldo to jest kozak : D

Gagerr
06-10-2009, 22:39
signed, a mesa tak srednio lubie.. ale eldo to jest kozak : D
Patrząc na ostatnie płyty, to IMO Mes >> Eldo

Fintex
07-10-2009, 11:02
cała trójka: mes, eldo i pih to czołówka polskiego rapu. jeżeli chodzi o punche to np. wers piha typu: " dziś wiszą jej cycki, jak uszy jamnika" miażdzą. a jest tego o wiele wiecej.

F.A.Fik
07-10-2009, 13:15
Goral i Pezet
dwaj najlepsi zawodnicy w branzy

piramjida
07-10-2009, 13:54
Ej sorry, Eldo ma pancze?
bez hejta, lubie Eldo.
dlatego wymiencie jakies.

Xantro
07-10-2009, 13:59
@UP:
To samo miałem napisać, ale mnie wyprzedziłeś ;o.
@topic: Ostatnio jaram sie grubsonem, troche łozem. Ogólnie czekam na coś ciekawego, np. Miuosha ;p.

Mlot_Udarowy
07-10-2009, 16:01
Goral i Pezet

nawet nie potrafisz jego ksywki buraku napisac
swoja droga gural i pezet najlepsi zawodnicy w branzy? skoncz bo cie obsram:)

-Thug-
07-10-2009, 16:41
@up
LICK ME LIKE L-L-L-L-LOLLIPOOOOOOOP
EMA .

Gagerr
07-10-2009, 16:50
nawet nie potrafisz jego ksywki buraku napisac
swoja droga gural i pezet najlepsi zawodnicy w branzy? skoncz bo cie obsram:)
Wielki znawca, z lil waynem w sygnaturze hahaha

Koszyk
07-10-2009, 16:53
Goral i Pezet

Tak szczególnie Pezet z płyta "muzyka emocjonalna" (aka puacz), tak wiem że mowił iż plyta będzie dla jego najfienkshyh fanuff i jest bardzo osobista, nie mniej jednak mógł bardziej się postarać.

Koronowany rycek
07-10-2009, 17:25
Ej sorry, Eldo ma pancze?
bez hejta, lubie Eldo.
dlatego wymiencie jakies.

to cos slabo znasz sie na calej dyskografii.Fakt jest ich malo, ale kiedy sa to niszcza.A czasami brak punchy jest lepszy niz ich nadmiar tak jak mozna zauwazyc u piha.

wywiadupszeprowadzacz
07-10-2009, 17:26
MEZO Ma piekne piosenki!
liber i doniu :*
a najlepszy zespol to verba :D
pozdro hip hop rzondzi!!

T0M3X
07-10-2009, 18:46
MEZO Ma piekne piosenki!
liber i doniu :*
a najlepszy zespol to verba :D
pozdro hip hop rzondzi!!

na hip-hopie to sie nie znasz
Firma & Hemp Gru ! JP 100 % :cup:

piramjida
07-10-2009, 20:18
to cos slabo znasz sie na calej dyskografii.Fakt jest ich malo, ale kiedy sa to niszcza.A czasami brak punchy jest lepszy niz ich nadmiar tak jak mozna zauwazyc u piha.
No spoko, spoko, wszystko pieknie, normalnie rozgryzles mnie z tym, ze nie sluchalem, tylko ja bym o te pancze poprosil.

Argen
07-10-2009, 20:49
na hip-hopie to sie nie znasz
Firma & Hemp Gru ! JP 100 % :cup:

Dokładnie, popieram na 100 %. Firma to słowa z dedykacją dla ulicy.

kleofast
07-10-2009, 20:53
Dokładnie, popieram na 100 %. Firma to słowa z dedykacją dla ulicy.

o kurwa
ty na prawdę nie zauważyłeś że on żartuje :D? też lubie firme ale jak widzę poziom większości fanów to mi ręce opadają

Emcess
07-10-2009, 20:56
@Koszyk
muzyka emocjonalna to rzeczywiscie jest SHIT. Klasyczna i Powazna - najlepsze produkcje pezeta, potem juz sie zjebal, tak mi sie wydaje ; )

@`prowokatorzy`
po co zasmiecacie temat, ludzie ktorzy troche znaja sie na rapie chca tu pogadac na jakims poziomie, ale zawsze jakis debil musi zablysnac i wyskoczyc z "oo firma jp na 100%", chociaz nikt nawet nie jest w temacie firmy stad...

@topic
ostatnio rzadko slucham muzyki... ale jak juz slucham, to ostatnio czesto Ostrego - JTTS to mistrzostwo! ; edycja specjalna musiala byc na polce, i jest ^^

Koszyk
07-10-2009, 21:00
@UP

a zostaw tych prowokatorów w spokoju, olewaj jak większość, zbędne nam są tutaj kłótnie szczególnie na temat Firmy i innych temu podobnych wynalazków :P

kleofast
09-10-2009, 14:09
odpowiedź peji na dissy tedego.. coś na co czekałem, miazga, 0:1
imo

Erhion
09-10-2009, 14:48
No no no Peja dobra odpowiedź. Szykuje się zajebisty pojedynek.

Ale i tak uważam, że Tede ma lepsze teksty w dissach.

Gagerr
09-10-2009, 14:50
Słabe to i ten tekst o komercji. Sam się Miso zbłaźnił.

Elajven
09-10-2009, 15:12
Według mnie Rysio Miso nawet ładnie dojebał. Ale i tak jestem za Tede, teraz tylko czekać na odpowiedź TDF'a.

Koszyk
09-10-2009, 16:13
Hmm, jak dla mnie remis, zobaczymy co będzie później

-Thug-
09-10-2009, 16:14
pierwszy diss spoko, zdziwiłem się trochę bo byłem przekonany, że będzie o wiele gorzej ale wraz z kolejnymi dissami moje zdziwienie prysło.

piramjida
09-10-2009, 16:43
pierwszy diss spoko, zdziwiłem się trochę bo byłem przekonany, że będzie o wiele gorzej ale wraz z kolejnymi dissami moje zdziwienie prysło.ratataratatata

kleofast
09-10-2009, 16:57
wszedłem na komin elektrociepłowni, i strzeliłem tobie w łeb
beka trochę ;d

-Thug-
09-10-2009, 17:24
bezbek. GIMBUSIE TY

piramjida
09-10-2009, 17:49
puk puk beka jestes tam?

Bekowy
09-10-2009, 18:01
Dla mnie ta cała era "JP" to jeden wielki shit, ogólnie nie przepadam za Polskim HH.

piramjida
09-10-2009, 18:05
O, dopiero teraz widze beke

-Thug-
09-10-2009, 18:15
EMA BEKA, NAGRAMY COŚ, WIERZĘ!.

Gagerr
09-10-2009, 19:04
Dla mnie ta cała era "JP" to jeden wielki shit, ogólnie nie przepadam za Polskim HH.
BEKA KLASYK JUŻ OD TYLU LAT

Swiety
09-10-2009, 19:12
ratatatatata Ratata Richie grubą kurwe gna ratata ratatata stara kurwa straci hajs!

http://www.youtube.com/watch?v=Tl7PYFuC7zw&feature=popular

Dzisiaj hejterzy i fani tvn turbo możecie oficjalnie powiedzieć, że Peja zjada tedzika ;>

@down

Żurom to pomyłeczka, jak twój wpis.

@2down
Joh jak zawsze wie wszystko lepiej niż wszyscy. Lepiej ci wychodzi udowadnianie, że Arsenal, który ani mistrza, ani LM, a ni nic nie zdobywa, a jest najlepszą drużyną świata...

-Thug-
09-10-2009, 19:22
Dzisiaj hejterzy i fani tvn turbo możecie oficjalnie powiedzieć, że Peja zjada tedzika ;>

JAK PEJE ZJADŁ ŻUROM JUŻ W 1410.

Yoh Asakura
09-10-2009, 19:30
Żaden z nich nie wygrał. Pokonała ich pani Żałosność.

Luka$ek
09-10-2009, 20:41
@UP dobra zamknij pysk hejcie,nie lubisz polskiego hip-hopu to sie nie wypowiadaj błaźnie bo żulisz tutaj już parę postów nie wnosisz nic do tematu,wyjazd

Peja jak na razie według mnie wygrywa mocno,wole bardziej Tedego ale Peja ładnie pojechał,oby tede dał odpowiedź typu 3 korony,69...

Yoh Asakura
09-10-2009, 20:43
Błaznem jesteś ty i twoje idole, którzy robią z siebie pośmiewisko. Najsmutniejsze jest to, że mają poklask ludzi. Chociaż tylko ludzi debilów.

Swiety
09-10-2009, 22:16
Pośmiewisko? Za dużo czwartej władzy nasłuchałeś się w naszym kraju.

Tharion
09-10-2009, 22:42
Żaden z nich nie wygrał. Pokonała ich pani Żałosność.

Wiadomo, jakby to nagral eminem to by ociekało zajebistością.

//Tede > peja .

Yoh Asakura
09-10-2009, 22:54
Yaaawn.

Mogę ci tylko współczuć, jeśli podnieca cię ten głos błazna i teksty na poziomie przedszkola. Słuchaj sobie dalej tych jaskiniowców bez talentu, a ja w tym czasie będę się rozkoszował GZA.

-Thug-
10-10-2009, 00:07
@Yoh
Swoją drogą, totalnie bez hejtu, co to się stało, że poszerzasz swoje horyzonty poza Eminema i jego kręgi? GZA, Masta Ace, Evidence (aka 'Mr. Ace's flow', haha)... I o ile, kurwa, taki Masta Ace mnie nie dziwi, ponieważ Eminem nieraz go propsował i vice versa, to co takiego się stało, że słuchasz Evidence'a, który miał beef z Eminemem?

Kenixia
10-10-2009, 00:08
Już możecie pisać swoje śmieszne teksty, typu; gimbus i kierować je w moją stronę, ale Peja wygrał. A ten podniecający głos błazna, współczujcie mi, już możecie zaczynać. ;)
Z wami to nawet nie ma po co na ten temat rozmawiać, bo Wy nawet nie macie szacunku do osób o innym guście.

Beka (;

@down
Nie, bo po prostu wasze ulubione zajęcie, to hejtowanie prawie każdego, kto ma inne zdanie od was.

Tharion
10-10-2009, 00:10
Już możecie pisać swoje śmieszne teksty, typu; gimbus i kierować je w moją stronę, ale Peja wygrał. A ten podniecający głos błazna, współczujcie mi, już możecie zaczynać. ;)
Z wami to nawet nie ma po co na ten temat rozmawiać, bo Wy nawet nie macie szacunku do osób o innym guście.

Beka (;

Bo lecą hejty w strone firmy jp, albo mr. Yoha, który od ponad roku hejtuje gdzie się da polski rap stawiając przy wszystkim eminem > xxx ?

-Thug-
10-10-2009, 00:13
Już możecie pisać swoje śmieszne teksty, typu; gimbus i kierować je w moją stronę, ale Peja wygrał.

GIMBUSIARA.

Kenixia
10-10-2009, 00:17
GIMBUSIARA.
Oł jea, dziękuje za tak szybką reakcje. Właśnie na to liczyłam, chociaż to umiecie, misie rysie ; )

Gagerr
10-10-2009, 00:52
Oł jea, dziękuje za tak szybką reakcje. Właśnie na to liczyłam, chociaż to umiecie, misie rysie ; )
Spoko, powiedz mi jedno- czym Peja wygrał? Hipokryzją?

Kenixia
10-10-2009, 01:02
TYm po prostu, że jego diss jest lepszy. Drugi jest może przeciętny, nawet bardzo, ale jedynka miecie, trójka też : )
Zresztą, diss Tede wg. mnie jest baaardzo słaby i nawet Żurom dałby sobie z tym radę.

No, może przesadziłam ;p

Argen
10-10-2009, 01:08
Sorki, ale nie za bardzo się w tym orientuje, a chciałbym dowiedzieć się w jakiej kolejności powstają dissy peji na tedego i na odwrót. Jeśli ktoś może, to wyślij mi na PW albo wklej tutaj linki do youtuba w kolejności chronologicznej. Z góry dzięki.

Koszyk
10-10-2009, 01:13
Nie, bo po prostu wasze ulubione zajęcie, to hejtowanie prawie każdego, kto ma inne zdanie od was.

Rotfl, nikt tu sie nawzajem nie hejtuje, pomijam Yoh'a bo jego posty należy ignorować i nie dać się sprowokować. Omijać też marnych prowokacji w stylu "JP na 101%" "rap to gufno, hip hop ssie. rock rzonci". W brew pozorom jest tu całkiem spokojnie, nie ma żadnych wielkich flame warów na temat który wers VMN'a jest lepszy od Jimsona czy na odwrót, etc. Wiadomo, że każdy ma odmienne zdanie na parę tematów nie mniej jednak większość wypowiadających się tutaj stara się uargumentować swoje wypowiedzi, niż tylko propsować swoich faworytów i hejtując bezpodstawnie innych raperów.

Gagerr
10-10-2009, 01:17
TYm po prostu, że jego diss jest lepszy. Drugi jest może przeciętny, nawet bardzo, ale jedynka miecie, trójka też : )
Zresztą, diss Tede wg. mnie jest baaardzo słaby i nawet Żurom dałby sobie z tym radę.

Ale CO masz na myśli pisząc, że jego diss jest "po prostu lepszy"? W jakich konkretnie aspektach Tede był gorszy? Z resztą, Peja to niezły hipokryta. W dissach pieprzy o komercji, a w wywiadach śpiewał całkiem inaczej. Widać, że na potrzebę beefu, potrafi on zmienić swoje poglądy o 180 stopni. Jest po prostu człowiekiem bez własnego zdania.

Tharion
10-10-2009, 01:25
Sorki, ale nie za bardzo się w tym orientuje, a chciałbym dowiedzieć się w jakiej kolejności powstają dissy peji na tedego i na odwrót. Jeśli ktoś może, to wyślij mi na PW albo wklej tutaj linki do youtuba w kolejności chronologicznej. Z góry dzięki.

Pierw tede na peje potem peja na tedego, wiekla filozofia.

-Thug-
10-10-2009, 01:45
Mariusz, w tył zwrot!

Co by dodać coś do tematu:
http://www.cgm.pl/video.php?video_ID=3811

Koszyk
10-10-2009, 02:13
Co fakt to fakt, trzeba przyznać Jackowi że dobrze mówi ; )

Koronowany rycek
10-10-2009, 03:06
No spoko, spoko, wszystko pieknie, normalnie rozgryzles mnie z tym, ze nie sluchalem, tylko ja bym o te pancze poprosil.

Eldo-nie lubisz mnie.

bardzo prosze.

Swiety
10-10-2009, 08:28
Ale CO masz na myśli pisząc, że jego diss jest "po prostu lepszy"? W jakich konkretnie aspektach Tede był gorszy? Z resztą, Peja to niezły hipokryta. W dissach pieprzy o komercji, a w wywiadach śpiewał całkiem inaczej. Widać, że na potrzebę beefu, potrafi on zmienić swoje poglądy o 180 stopni. Jest po prostu człowiekiem bez własnego zdania.

Skoro jest niby bez swojego zdania, to dlaczego jest na scenie najdłużej? Peja nie zmienia poglądów od tak na potrzeby beefu, tylko zapewne wywiad, który czytałeś był z poprzednich lat. Sam kiedyś Peja powiedział, że tylko krowa nie zmienia poglądów. W czym Peja jest lepszy od Tedego? Wszystko ma lepsze. Tedzik sam nadaje na Peje, że nie wytrzymuje nerwowo, a prosze jak tede swoją byłą dziewczyne pojechał z zazdrości, że bujała się z 67 latkiem. Skoro Peja tylko bluzga wg was, to wytłumaczcie mi fenomen dissów tedego (69 i te erratki?). Peja nie odwołuje mu koncertów dlatego, że nie umie sobie z nim poradzić w beefie, tylko po to żeby ten pajac nie miał hajsu za swoją marną twórczość. Co do gadek "komercja, komercja". Który muzyk, artysta, wokalista itd. nie robi na świecie tego, dlatego że ma z tego hajs?

Yoh Asakura
10-10-2009, 08:51
@Yoh
Swoją drogą, totalnie bez hejtu, co to się stało, że poszerzasz swoje horyzonty poza Eminema i jego kręgi? GZA, Masta Ace, Evidence (aka 'Mr. Ace's flow', haha)... I o ile, kurwa, taki Masta Ace mnie nie dziwi, ponieważ Eminem nieraz go propsował i vice versa, to co takiego się stało, że słuchasz Evidence'a, który miał beef z Eminemem?
No i co z tego, że miał z nim beefa? Lubię też słuchać dissa pana "Can-I-Bitch" na Eminema, bo mi się po prostu podoba. Jeżeli coś mi wpadnie w ucho, to słucham. A sam fakt, że Eminem miał z tym osobnikiem beefa - średnio mnie to obchodzi. Lubię niektóre utwory 50 centa, ale uwielbiam "Paper Plate", w którym 50 cent został po prostu zniszczony. Naprawdę sądzisz, że jeśli Eminem pokaże na kogoś palcem i powie "ten jest be, nie słuchajcie jego muzyki", to ja posłusznie to robię? :baby:

Xantro
10-10-2009, 10:13
@UP:
Jeszcze chwile temu tak myślałem :o.
@topic:
Beff Tede - Peja :
Jak dla mnie żaden nie wygrywa, choć może nie wielką przewage ma Peja. Ale na pewno nikogo nie zmiażdżył :p.

Gagerr
10-10-2009, 11:32
Skoro jest niby bez swojego zdania, to dlaczego jest na scenie najdłużej? Peja nie zmienia poglądów od tak na potrzeby beefu, tylko zapewne wywiad, który czytałeś był z poprzednich lat.
Tak tak, wmawiaj sobie te bzdury dalej. Prawda jest taka, że Peja DOKŁADNIE co innego mówił w wywiadzie, a dokładnie co innego w dissach.

W czym Peja jest lepszy od Tedego? Wszystko ma lepsze.
"Wszystko ma lepsze". Ja co innego myślę, więc proszę, wymień w czym dissy Peji rzekomo są lepsze.

Skoro Peja tylko bluzga wg was, to wytłumaczcie mi fenomen dissów tedego (69 i te erratki?)
Jaki fenomen dissu 69? Fenomenem są 3 korony czy 68, sam uważam że 69 jest słaby. A erratka? Po prostu totalne ośmieszenie Pejki.

Co do gadek "komercja, komercja". Który muzyk, artysta, wokalista itd. nie robi na świecie tego, dlatego że ma z tego hajs?
No i właśnie to Peja najczęściej używa tego słowa, czemu? Brak mu argumentów. Czekam teraz na coś w stylu 3 koron, żeby raz na zawsze zamknąć pysk Rysiowi.

Kenixia
10-10-2009, 11:36
Przepraszam, że zmienię temat - kto tak daaawno wygrał wg. was beef, Owal czy Sheller?

Sir Deziom
10-10-2009, 11:51
w czym Peja jest lepszy od Tedego? Wszystko ma lepsze.

Wszystko to znaczy co? Lepsze tatuaze, czy lepszych ziomkow spod zabki. Tede jak narazie zniszczyl peje w argumentach i raczej nie zanosi sie na to, zeby cos sie zmienil. Tede otwarcie sie przyznaje sie do tego co robi i na dzisiejszy czas nikt nie moze nic mu zarzucic. W beefie peja moze technicznie wypadl lepiej, ale i tak wygrywa Tede, tym bardziej ze jego pierwsze dissy byly wg. mnie na lajcie i nie pokazal swoich mozliwosci.

Yoh Asakura
10-10-2009, 12:15
Peja ma lepsze teksty, "wydobrzałeś na mordzie" z Uwagi w TVN jest już kultowe :D

-Thug-
10-10-2009, 12:18
Naprawdę sądzisz, że jeśli Eminem pokaże na kogoś palcem i powie "ten jest be, nie słuchajcie jego muzyki", to ja posłusznie to robię? :baby:

Jak do tej pory - tak, tak sądziłem.

@
SWIETY TO KLEOFAST Z INNEGO KONTA, POTWIERDZONE INFO

kleofast
10-10-2009, 12:37
Jak do tej pory - tak, tak sądziłem.

@
SWIETY TO KLEOFAST Z INNEGO KONTA, POTWIERDZONE INFO

chyba żartujesz :D

-Thug-
10-10-2009, 12:54
MÓWIĘ SERYJNIE I PIERDOLE EDYCJE LIMITOWANE .

Ametystowec
10-10-2009, 13:47
Tutaj wszystkie odpowiedzi Ryśka. Mimo, że nie lubię Pei, to jednak "wszystko na mój koszt" miażdży. Jak na razie moim zdaniem z minimalną przewagą wygrywa Tede.

http://www.hip-hop.pl/ustawki/album_projector.php?id=1255082515

Koszyk
11-10-2009, 12:32
Pyskaty - Pysk w pysk, w pysk dobra plyta! :D

100% <3
Oszukać przeznaczenie <3

Luka$ek
11-10-2009, 19:36
Jeżeli poleci diss typu 3 korony to Ryszard jest już udupiony,taka prawda sam Peja przyznał "Gdzie się podział TDF co wygrywał wszystkie wojny" Tede wygra i tą wojnę...

kleofast
11-10-2009, 21:47
ratata tatata riczi stara kurwe gna

Xantro
11-10-2009, 22:20
http://cgm.pl/video.php?video_ID=3811

Rotflamo ;d. Brecht lepszy niż te dissy ;d.

-Thug-
11-10-2009, 22:49

RATATATA TWOJE MARNE PROWO TO ŻENADA
JOŁ.

Lotress
11-10-2009, 23:05
RATATA TATATA, KLEO JUTRO DUPY DA

kleofast
11-10-2009, 23:20
RATATA TATATA, KLEO JUTRO DUPY DA
RATATA TATATA SKOŃCZYŁEM Z TOBĄ KURWO HA
ROZGRYWAM TEN BEEF TWOIM KOSZTEM, PO KOSZTACH!

flame jou

Lotress
11-10-2009, 23:30
RATATA TATATA SKOŃCZYŁEM Z TOBĄ KURWO HA
ROZGRYWAM TEN BEEF TWOIM KOSZTEM, PO KOSZTACH!

flame jou
WEJDE TU NA FORUM I SIEKNE TLUSTYM PUNCHEM
WIEM, NIE TLUMACZ SIE, JESTES KURWA MINISTRANTEM

Argen
11-10-2009, 23:37
już się rozbił o kant dupy spadająca gwiazda, tede.

lOl. Naprawde, dissy peji udały się jak rzadko kiedy. SLU GANG !

sphinx123
11-10-2009, 23:40
Ostry i tak wszystkich zmiótł

-Thug-
12-10-2009, 14:13
klik klik. (http://rs769.rapidshare.com/files/291746256/Jimson_Ejnstejn-Zdziczeae_.mp3)
raczej sporo tutaj sajkofanów Jimsa więc łapcie.

@Argen
propsuje, dobre prowo

Emcess
12-10-2009, 15:00
Argen, Jestes Hejterem, Jestes Pedalem I Kur*a!
Wiecie Co Zrobic Z Frajerem? Wszystko Na Moj Koszt!
Prowokacje Sa Chu*owe ; /

wtf? pisalem to z shiftem wszystko i tylko pierwsza litera duza.. -.-

-Thug-
12-10-2009, 15:18
ej, myslalem, ze ten avek jak chcesz mi jebnac to gdzies indziej niz t.pl, haha, no ale dobra.

Luka$ek
12-10-2009, 16:35
już się rozbił o kant dupy spadająca gwiazda, tede.

lOl. Naprawde, dissy peji udały się jak rzadko kiedy. SLU GANG !

ARGEN JA TESZ JEBIE POLICJEM NA STOPROCENT JAK TY AVE JOT PE 100%!111
HARDKOR JOT PE OGIEN JOT PE FIRMA HARDKOR JEBAC PSY

Emcess
12-10-2009, 16:46
ej, myslalem, ze ten avek jak chcesz mi jebnac to gdzies indziej niz t.pl, haha, no ale dobra.

ano wiesz, mialem taki plan, ale tak mi sie podoba ze Ci go tu jebnalem, dzieki ; dddd

@kele
no, J.D jak zawsze zajebisty, ale mimo to ten bardziej oldskulowy mi sie podoba ; d

kleofast
12-10-2009, 16:46
Argen Rap Fanatyk Wie Lepiej Od Was
Jebac Policje

Kele
12-10-2009, 16:52
@Emcess
W jaki możliwy sposób jakikolwiek istniejący avatar może być lepszy od J.D.?!

@topic
Wolałbym dissy pomiędzy kimś innym niż Tede i Peja. Twórczości ani jednego ani drugiego nie lubie, ale jednak Tede ma rozum, Rychu to kretyn.

Kenixia
12-10-2009, 18:54
Nie no faktycznie, ku*wa, rozumiesz stary, moja mama ma startową Wielkie JOŁ, wiesz, rozumiesz stary, ku*rwa, wie gdzie gram koncert, ku*rwa rozumiesz, tylko ku*rwa ja stary, powiedziałem ku*rwa co myśle o tym, co wiesz, stary, zdarzyło się w ku*rwa Zielonej Górze.

Propsy dla Tede! Rozumiesz stary, on to umie ku*rwa mądrze coś powiedzieć.

Emcess
12-10-2009, 19:28
ej no sory, ale widzialas wojewodzkiego z Peja? wiesz, Tede tez mowil to na jakims tam luzie, bez zadnych spinek, rozmawial z tym kolesiem jak z ziomkiem...

btw. sluchal ktos audycji ostra i cadillaca dile'a? kurwa, podziwiam Adama jako czlowieka, bez kitu.. nie jest taki jakis tam raperek, kajdany itp. normalny czlowiek, poswieca sie rodzinie i nawet sam mowi ze po koncertach odrazu wraca na chate do rodziny, nie buja sie po klubach, i ze sztuka jest zajebiscie zajarany. wieeeeeeeeeeeelkie propsy, bo i muzyke ma wspaniala.

kleofast
12-10-2009, 22:17
rysiu prosze, nie krzycz na mnie,
haha, a wywiad mi się znudził po 6min~

Lotress
13-10-2009, 15:12
Nie no faktycznie, ku*wa, rozumiesz stary, moja mama ma startową Wielkie JOŁ, wiesz, rozumiesz stary, ku*rwa, wie gdzie gram koncert, ku*rwa rozumiesz, tylko ku*rwa ja stary, powiedziałem ku*rwa co myśle o tym, co wiesz, stary, zdarzyło się w ku*rwa Zielonej Górze.

Propsy dla Tede! Rozumiesz stary, on to umie ku*rwa mądrze coś powiedzieć.
IMO tą wypowiedzią pokazałaś, że w żadnym stopniu nie nadajesz się do dyskusji. Oby tak dalej, życzę ci abyś wykazywała swą ignorancję na każdym możliwym kroku.

-Thug-
13-10-2009, 16:11
^^^ zawsze Cię podbije ziomie

Emcess
13-10-2009, 16:13
@Lotress
podbijam. : ) ona nie ma racji.

Kenixia
13-10-2009, 17:12
IMO tą wypowiedzią pokazałaś, że w żadnym stopniu nie nadajesz się do dyskusji. Oby tak dalej, życzę ci abyś wykazywała swą ignorancję na każdym możliwym kroku.

Po prostu mowie o tym, że jeśli jest mądry, to powinien umieć mądrze coś powiedzieć. Ciśniecie Peje, że nie umie się wypowiedzieć, ale za to Tede potrafi. Potrafi zastąpić przecinki słowem 'kur*wa'.

@Lotress, Ty jesteś tym Suki z Nebuli xd?

Swiety
13-10-2009, 23:20
Tak tak, wmawiaj sobie te bzdury dalej. Prawda jest taka, że Peja DOKŁADNIE co innego mówił w wywiadzie, a dokładnie co innego w dissach.

"Wszystko ma lepsze". Ja co innego myślę, więc proszę, wymień w czym dissy Peji rzekomo są lepsze.

Jaki fenomen dissu 69? Fenomenem są 3 korony czy 68, sam uważam że 69 jest słaby. A erratka? Po prostu totalne ośmieszenie Pejki.

No i właśnie to Peja najczęściej używa tego słowa, czemu? Brak mu argumentów. Czekam teraz na coś w stylu 3 koron, żeby raz na zawsze zamknąć pysk Rysiowi.

Dot 1. "Tylko krowa nie zmienia poglądów"
Dot 2. Tede w 95% dissów nawija o obciągarkach, a jego argumenty w erratkach polegały na tym co podała czwarta władza. Słuchałeś "olej onara" to było dno i wodorosty. Nie wiem po co on to wydał, dla jaj? Przesłuchaj "wszystko na mój koszt" i wypisz sobie argumenty. Nie będe pisał bo ide spać.

Myślisz, że Tede to wygrywa? Peja już mu zamknął pysk odwołując koncerty czy też 3 dissami. Chciał być ciekawy, a juz każdy go jedzie, nawet Decks, z którym nagrywał niedawno.

Tharion
13-10-2009, 23:44
Peja już mu zamknął pysk odwołując koncerty

Które już dawno były odwołane xddd

-Thug-
14-10-2009, 00:03
Lotress, atakuj, Ty masz cierpliwość do gimbusów (patrz DKolek)

Lotress
14-10-2009, 00:07
@Lotress, Ty jesteś tym Suki z Nebuli xd?
Exactly. .........

Dot 1. "Tylko krowa nie zmienia poglądów"

Ale czy zmienianie poglądów na potrzeby dissu, jest okej? I don't think so.

Dot 2. Tede w 95% dissów nawija o obciągarkach, a jego argumenty w erratkach polegały na tym co podała czwarta władza
Wskaż mi diss oprócz 69, gdzie w 95% jest o obciągarkach. Natomiast co się tyczy erraty- te argumenty wystarczyły. Pierwszy napisał co myśli o tym całym incydencie w Zielonej Górze. Bo co, może nie miał racji? Rysiek zachował się wtedy jak totalny bez mózg i neandertalczyk. Reszta dissu to ośmieszenie Peji różnymi wstawkami, które wyszło mu przyzwoicie

Słuchałeś "olej onara" to było dno i wodorosty. Nie wiem po co on to wydał, dla jaj? Przesłuchaj "wszystko na mój koszt" i wypisz sobie argumenty. Nie będe pisał bo ide spać.
Oczywiście, nie neguję tego, że "wszystko na mój koszt" jest ok. Ba, uważam ten diss za dobry, jednak reszta- tragedia. Zwłaszcza Gruby pojazd z Tede 3.

Myślisz, że Tede to wygrywa? Peja już mu zamknął pysk odwołując koncerty czy też 3 dissami.
A i owszem, wygrywa. Mam nadzieję, że puści teraz coś w stylu dissów przeciwko Płomieniowi, a wtedy będzie po zabawie.

-Thug-
14-10-2009, 00:40
klik ("http://poznanskirap.com/aktualnosci.php/2009/10/13/peja-odpowiada-2-utworami-na-wideowywiad-tedego-dla-cgm-pl.html)
Ale to jest chujowe. Autodissów Peji to nawet mi się nie chce liczyć, do tego tak beznadziejnie nawinięte, jakby od niechcenia, że z trudem przesłuchałem do końca. W ogóle od kiedy dissy rzuca się hurtem?

A i owszem, wygrywa. Mam nadzieję, że puści teraz coś w stylu dissów przeciwko Płomieniowi, a wtedy będzie po zabawie.
Wygrywa i zapewne wygra, Peja jest na straconej pozycji. Teraz Tedzik się zepnie i nagra konkretny diss, nie prześmiewczą Erratę i dobranoc misiu Rysiu. W ogóle biorąc pod uwagę z jakiego powodu Rychu nagrał te dissy można powiedzieć, że jest 2:0 dla TDFa.

Swiety
14-10-2009, 14:22
Wy uważacie swoje, ja uważam swoje. Powiem tyle - nie rozumiem dlaczego w Polsce ludzi bogatych zaczynających od niczego się nie nawidzi. Tede zachował się jak przygłup, pisząc pierdoły na jakimś tam blogu, a jak sam Rychu twierdzi, nic mu nie powiedział. Ja uważam ( w stylu joha, przepraszam ) Tede < Peja. Najlepsze było gadanie, że znowu nasz hip-hop jest uważany za gówno, że znowu go nie ma i znowu ten Peja..

Hovvner
14-10-2009, 23:54
No nie moge z tych ****i mehehehehehehehee <3

AzuranskiRookstayerXL
14-10-2009, 23:56
Ależ nas napadli. Czuję się zgorszony.

Xantro
15-10-2009, 18:45
http://www.youtube.com/watch?v=rmwZjWErllc&feature=player_embedded#at=44
Olsztyńska rap scena . Aż ręka za majka chwyta.
Tak wogle ktoś będzie 30 na Działdowo Freestyle Battle - "One Mic" ? Ja raczej będe (mój pierwszy battle sie szykuje ;d).

Emcess
15-10-2009, 19:37
o kurwa, to sie kupy nie trzyma. tekst jakis tam, bit jak od J Dilli (oczywiscie zart -.-) i koles, ktory nawija jakby recytowal wiersz. rotfl

Grue
15-10-2009, 20:09
Tak wogle ktoś będzie 30 na Działdowo Freestyle Battle - "One Mic" ? Ja raczej będe (mój pierwszy battle sie szykuje ;d).

Patologia... Moj komentarz na YT wystarczy. Hf

Thero
15-10-2009, 20:29

Jaram się.

Koszyk
15-10-2009, 21:39
ROTFL JAKI DISS, CZY PEJA ODPOWIE?! Ahahaha Leze :d

Snopeczek
15-10-2009, 22:15
to jest poniżej jakiegokolwiek poziomu.... ale co do dissów - staroć, który mnie rozwala :D

http://www.youtube.com/user/Snopeczek#p/f/17/peMs02HK1Ps

-Thug-
15-10-2009, 23:46
RAPP ATTACK ZJADA KOMERCYJNEGO PEJE JEDNYM WERSEM.

kleofast
16-10-2009, 20:05
http://www.youtube.com/watch?v=whN1Wq3ydV8

zafundujemy Ci kolumbijski krawat jak ero ;dd
w sumie to nie jest coś, czego się spodziewałem

Elajven
16-10-2009, 20:59
Ogarneliście teledysk do ,,2 Dzielnice 1 Życie''?
Warto było czekać. Kozacki!

MichalOlkuszanin
16-10-2009, 21:08
Może nie jestem pierwszy, ale płyta Te Trisa świetna. Zawsze potrzebuję przesłuchać płytę wiele razy, żeby ocenić. Materiał leciał non-stop i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, co do treści jaką wnosi.

Kefka
17-10-2009, 10:17
http://www.youtube.com/watch?v=31lVVjymSxI

Co powiecie, o tym i inncyh kawałkach zespołu TNT? Pytam się was o opinie, bo to team z mojego miasta : P

Yoh Asakura
17-10-2009, 11:03
Ten co podałeś jest beznadziejny.

Kabalin
17-10-2009, 17:58
Ogarneliście teledysk do ,,2 Dzielnice 1 Życie''?
Warto było czekać. Kozacki!

Teledysk słaby, utwór jeszcze gorszy .

http://www.youtube.com/watch?v=-6x6mT0JeuE
PRZ znów rozjebie.

Emcess
17-10-2009, 19:23
to jest poniżej jakiegokolwiek poziomu.... ale co do dissów - staroć, który mnie rozwala :D

http://www.youtube.com/user/Snopeczek#p/f/17/peMs02HK1Ps

PROPSY DLA TEGO TYPA. ZAJEBISTY DISS! NIE MOGE WYJSC Z PODZIWU. ZJADL GO!

@up
e tam, ja czekam na rasmentalism + w.e.n.a. <33!

Kabalin
17-10-2009, 19:33
@ Emcess
Też czekam :p

http://www.youtube.com/watch?v=CAHJs7-K7xU
Głos Łysonzi'ego kozacki, słuchałem tego chyba z 10x non stop, ale ogólnie to płyta średnia.

Lotress
20-10-2009, 11:21
http://www.youtube.com/watch?v=H1sZCtSiQB8&feature=player_embedded

Borixon dissuje Tedego.

Kozto$
20-10-2009, 12:13

Borixon dissuje Tedego.

Mocny diss, jak dla mnie :D wypas bit.

Erhion
20-10-2009, 13:13

Borixon dissuje Tedego.

To ma być diss? Uhahahaha żałosny!

"Wyglądasz jak coś, czego nie ma". Nie no po takim tekście to Tede się nie podniesie.

Yoh Asakura
20-10-2009, 13:17
Czy ci polscy raperzy potrafią mówić o czymś innym niż wkładanie penisa w buzie?

Snopeczek
20-10-2009, 16:37
Ciekaw jestem jak Tede odpowie na to wszystko, strrasznie. A Borixon cóż, słabo pod względem jakichkolwiek argumentów, ale rozpętał mini piekiełko ;P

AbraUK
20-10-2009, 18:38
Co to kurwa jest "mini-piekło" ;/
A łysonzi ma głos jak Duze Pe czyli jakby go ktoś w dupsko zapinał

Lotress
20-10-2009, 18:47
Z tym, że Duże Pe daje dobre rapsy, natomiast Łysonżi to wack mc ;

Swiety
20-10-2009, 21:02
Pe? To on po beefie z pihem jeszcze nagrywa?! :D.

Żegnamy TDFA ;>

Lotress
20-10-2009, 21:30
Pe? To on po beefie z pihem jeszcze nagrywa?! :D.
A owszem, kawałki na płycie holdcuta w*******ają całą twórczość Piha :p

Z resztą, Duże Pe ten beef wygrał.

AbraUK
20-10-2009, 21:36
Duze Pe to na disnej XD nagrywa fajne piosenki do reklamy w tej chwili.

piramjida
20-10-2009, 21:44
Co bardziej obeznane ziomy, co to za bit jest sie pytam.

http://www.youtube.com/watch?v=kp70ZmHwezM

Emcess
20-10-2009, 21:59
kurwa, na chuj ten borixon sie w*******a?

Kabalin
20-10-2009, 22:07
Oczywiście, że Duże Pe wygrał beef. Co do dissu Borixona, słabe w chuj, ale on przecie zaciera ręce dzieciak :P

@piramjida
Myślałem na początku, że to Mobb Deep- Shook ones part II, ale to jakiś remix tutaj dałeś czy cuś, tak mi się przynajmniej wydaje

Lotress
20-10-2009, 22:07
Duze Pe to na disnej XD nagrywa fajne piosenki do reklamy w tej chwili.
"Tak, nagrałem tą reklamę możesz o tym śnić, by ktoś chciałby ci za to cokolwiek zapłacić"

kleofast
21-10-2009, 17:06
A owszem, kawałki na płycie holdcuta w*******ają całą twórczość Piha :p

Z resztą, Duże Pe ten beef wygrał.

jak duże pe jest lepszy od piha albo wygrał beef to ja nie kwestionuje
a co do borysa, jakoś raczej za nim nie przepadam, a ilość argumentów zbliżona do peja k.o (czyli 0 xP)

beka z tedego
http://www.youtube.com/watch?v=rwQgRG07VFM

Lotress
21-10-2009, 19:29
jak duże pe jest lepszy od piha albo wygrał beef to ja nie kwestionuje
Przeczytaj jeszcze raz post swietego i mój, może coś zrozumiesz. Prosze was, kretyni, jeżeli nie wiecie o czym gadacie, TO STULCIE DUPY.

Yoh Asakura
21-10-2009, 19:45
Co bardziej obeznane ziomy, co to za bit jest sie pytam.

http://www.youtube.com/watch?v=kp70ZmHwezM
Początek to zbeszczeczony Shook Ones Pt. II Mobb Deepa.

Lotress
21-10-2009, 19:55
No to wiemy, ale i tak niezła beka z fanów Peji jest, uważających, że ten bit, to bit Eminema z 8 mili.

Yoh Asakura
21-10-2009, 20:07
Lulz, poka.

http://www.youtube.com/watch?v=bjZRAvsZf1g

to w takim razie to też jest Eminema i jest z 8 Mili :d

kleofast
21-10-2009, 20:12
No to wiemy, ale i tak niezła beka z fanów Peji jest, uważających, że ten bit, to bit Eminema z 8 mili.

a fani Tedego tak nie uważają?

Yoh Asakura
21-10-2009, 20:14
Dajta linki z tymi ich przekonaniami B)

Lotress
21-10-2009, 20:33
a fani Tedego tak nie uważają?
Nie.

Joh- http://www.youtube.com/watch?v=WoFE8r2XOLA

kleofast
21-10-2009, 20:42
Nie.

nie no skądże
słaby żart, pomijam fakt że większość jego teraźniejszych fanów to sezonowcy

Yoh Asakura
21-10-2009, 20:42
Na 40 komentów raptem 2 osoby powiedziały, że to z 8 Mili (no i mają rację, bo to było na 8 Mili, więc można powiedzieć, że to podkład z 8 Mili)

Lotress
21-10-2009, 20:51
To sprawdź więcej komentów, bankowo dużo więcej osób twierdziło to samo.
No może i ten bit był na 8 mili, ale sam brak znajomości takich kawałków jak "Shook Ones", jest co najmniej śmieszny.

Yoh Asakura
21-10-2009, 20:58
Śmieszny to jest polski rap.

kleofast
21-10-2009, 21:01
Śmieszny to jest polski rap.

smieszna to jest twoja osoba a pod kontargumentami peji ja się doszukałem 4 komentów twierdzacych ze to bit z 8 mili

jeśli myślisz że słucham ostrego czy eldo to się mylisz :D

Yoh Asakura
21-10-2009, 21:07
Idź dalej podziwiać grafomanię ostrego srego czy innego eldoki pseudo dżudoki, a ja w tym czasie posłucham kogoś, kto ma klasę i rapuje na najwyższym poziomie, np. Gary'ego Grice'a.

piramjida
21-10-2009, 22:02
http://www.youtube.com/watch?v=xFYQQPAOz7Y

POLECAM DOBRY BIT PAKTOFONIKI

Luka$ek
21-10-2009, 22:23
Idź dalej podziwiać grafomanię ostrego srego czy innego eldoki pseudo dżudoki, a ja w tym czasie posłucham kogoś, kto ma klasę i rapuje na najwyższym poziomie, np. Gary'ego Grice'a.

Człowieku,idź się powieś bo jesteś drugim kretynem tego forum,takim samym jak albertus bo twoja głupota przekracza już poziom to nie jest temat "Afgański hip-hop" czy inny chuj tylko Polski hip-hop,nie lubisz lub cie śmieszy to się nie wypowiadaj ...

Kem3s
21-10-2009, 22:27
Dajcie mu spokoj, typek jest rudy. Juz dosc ma w zyciu przesrane.

Yoh Asakura
21-10-2009, 22:33
Człowieku,idź się powieś bo jesteś drugim kretynem tego forum,takim samym jak albertus bo twoja głupota przekracza już poziom to nie jest temat "Afgański hip-hop" czy inny chuj tylko Polski hip-hop,nie lubisz lub cie śmieszy to się nie wypowiadaj ...
Widać, że jesteś typowym polskim rap chłopkiem. Pewnie nawet nie wiesz, kim jest Grice.

Luka$ek
21-10-2009, 22:41
Widać, że jesteś typowym polskim rap chłopkiem. Pewnie nawet nie wiesz, kim jest Grice.

Nie interesuje mnie to,ale ja ci nie komentuje że "Amerykański rap to scierwo joł"
Więc i ty sie nie wypowiadaj na temat Polskiego HH,bynajmniej nie wyśmiewaj go w tym temacie,załóż osobny "Śmianie się z Polskiego HH" i się nawet do ciebie nie przyczepie,piszesz z 10 raz coś w tym samym stylu o PHH więc proszę wyjdź.

Yoh Asakura
21-10-2009, 22:43
Różnica jest taka, że amerykański rap to najwyższy poziom, a polski rap to faktycznie ścierwo. A twierdząc, że jest inaczej, stajesz się pośmiewiskiem, bo wspomniany już GZA (którego wstyd nie znać, bo to jeden z najlepszych, no ale do kogo ja mówię) zjada każdego rapera z polski na śniadanie. 50 Cent już się przekonał, że ten "starszy" pan potrafi lirycznie dokopać.

Koszyk
21-10-2009, 22:54
A mnie gówno obchodzi Amerykański rap i to który z tamtejszych raperów je którego z naszych na śniadanie. To temat o POLSKIM hip hopie wiec daruj sobie swoje posty na temat zagraniczniaków. Ciesze się że słuchasz innego rapu niż my ale nie musisz się z tym tak obnosić więc jednym słowem:

http://13k.pl/-/sugestia.php

I albo zaczniesz wypowiadać się tutaj na temat, albo poprostu sobie daruj bo nic tu nie wnosisz.

To mój ostatni post w Twoim kierunku jeśli nie zmienisz swojego nastawienia w tym temacie.

Yoh Asakura
21-10-2009, 22:56
Przecież wypowiadam się na temat polskiego rapu. Jest do rzyci.

Yoh Asakura
21-10-2009, 23:22
i na prawde potrzebujesz napisać to 1000 razy żeby to udowodnić? i tak tu chyba kazdy ma wyjebane na ciebie ziomal~

Ale ja nie muszę udowadniać, że woda jest mokra.

-Thug-
21-10-2009, 23:23
Widać, że jesteś typowym polskim rap chłopkiem.

TU CIĘ PODBIJE ZIOMEG.

Emcess
22-10-2009, 14:50
TU CIĘ PODBIJE ZIOMEG.

NO I JA TEZ PODBIJAM. TO ZWYKLY ZIOMEK KTORY NIE WIE NIC O KORZENIACH RAPU. I SLUCHA FIRMY I PEJI! ELO JP NA 100 PROCENT

Lotress
22-10-2009, 15:26
50 Cent już się przekonał, że ten "starszy" pan potrafi lirycznie dokopać.
50 cent to jest akurat wack i zjadł go każdy po kolei.

Yoh Asakura
22-10-2009, 15:59
50 cent to jest akurat wack i zjadł go każdy po kolei.
Ja rule z nim przegrał. Głównie dzięki Emowi.

Swiety
22-10-2009, 16:07
Nazwa tematu to
Polski Hip-Hop

Wystarczy? Nie odpisujcie więcej temu błaznowi , bo karmicie trolla całkiem niepotrzebnie. A co do amerykańskich raperów to wg mnie dobrych BYŁO 2. Obydwaj już nie żyją.

Kem3s
22-10-2009, 16:13
http://img26.imageshack.us/img26/6722/50centyoyo.png
Złoty czterdzieści, zwany także 50centem NOSI DAMSKIE CIUSZKI

piramjida
22-10-2009, 16:30
NIE ZNAM TEGO ZESPOLU 50 CENT.

Wormek1
22-10-2009, 16:32
............

Kabalin
22-10-2009, 17:17
@ up
D0bre :)

Lotress
22-10-2009, 18:44
DOBRE PROWO.

__HAPPY_SVEN__
22-10-2009, 20:11
Jeśli jakiś kolo z kontem od 2005 znowu nazwie się elitą forum, to odeślę go do
TEGO (http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=2671490&postcount=1182) postu.

:]

@TOPIC
polski rap dzisiaj :
ssie mosznę orangutana.

Mam żal do polraperów, że są tacy kiepscy i z biednych rodzin itp.

Swiety
22-10-2009, 20:54
Na 40 komentów raptem 2 osoby powiedziały, że to z 8 Mili (no i mają rację, bo to było na 8 Mili, więc można powiedzieć, że to podkład z 8 Mili)

Przepraszam, ale co z tego, że użył tego z 8 mili? To było nawiązanie do niektórych gadek takich hejterów jak ty. Pozatym pojechał mu tu zajebiście i nie liczy się, że bit ma pożyczony. Biały dżej zi też pożyczał bity do dissów i co? Dla mnie Peja mógłby ukraść bicior ziomkom z modern talking, o ile dobrze by pocisnął.

piramjida
22-10-2009, 20:54
A w ogole wracajac do 50 Centa, nie wygral czasem beefu z Rickiem Rossem?

Yoh Asakura
22-10-2009, 21:08
Przepraszam, ale co z tego, że użył tego z 8 mili? To było nawiązanie do niektórych gadek takich hejterów jak ty. Pozatym pojechał mu tu zajebiście i nie liczy się, że bit ma pożyczony. Biały dżej zi też pożyczał bity do dissów i co? Dla mnie Peja mógłby ukraść bicior ziomkom z modern talking, o ile dobrze by pocisnął.

o mój bosh. jaki rap, tacy fani.

Kem3s
22-10-2009, 21:30
@Yoh
Mam taki kłeszczyn do ciebie: co konkretnie ci sie nie podoba np u Ostrego?

Yoh Asakura
22-10-2009, 21:34
Wszystko. Flow do dupy, rymy żenujące, podkłady słabe. Lata świetlne za murzynami!

kleofast
22-10-2009, 21:38
Wszystko. Flow do dupy, rymy żenujące, podkłady słabe. Lata świetlne za murzynami!

ja też go nie lubie, no ale płyta hollyłódź, fajna nie powiem,
ogółem go nie lubię, rymy jakie ma to mi obojętne, przekaz mi się podobał to słuchałem, bity.. no cóż nie lubie jego bitów + uważam go za słabego producenta
IMO

Xantro
22-10-2009, 22:01
@Yoh
Skoro nie lubisz nic z polskiego hip-hopu to Returnersów też uważasz za słabych :O ?

Yoh Asakura
22-10-2009, 22:07
nie znam dziada!

AduII
22-10-2009, 22:25
o maj gad, ludzie rozgraniczajcie polski hh i us hh, to jest zupelnie inna bajka ;o

wracajac do watku "polski hh", to nie sraj na Ostrego czlowieku, bo gdyby nie on, to by nie bylo tego, co mamy teraz, choc te "przedsięwzięcie" o nazwie "polski hip-hop" jest nieporozumieniem, to bez Ostrego byloby zupelna pustka.

Yoh Asakura
22-10-2009, 22:29
Innymi słowy ten pan przyczynił się do tego, że na polskiej scenie muzycznej wybiło szambo, tak?

kleofast
22-10-2009, 22:42
Innymi słowy ten pan przyczynił się do tego, że na polskiej scenie muzycznej wybiło szambo, tak?

nie no co ty ostry rap w polsce zapoczątkował, nie wiedziałeś?

\/ podbijam

kurde ja sobotaż chce a warszawie nie ma jeszcze w empikach

Lotress
23-10-2009, 14:12
o maj gad, ludzie rozgraniczajcie polski hh i us hh, to jest zupelnie inna bajka ;o

wracajac do watku "polski hh", to nie sraj na Ostrego czlowieku, bo gdyby nie on, to by nie bylo tego, co mamy teraz, choc te "przedsięwzięcie" o nazwie "polski hip-hop" jest nieporozumieniem, to bez Ostrego byloby zupelna pustka.
Co za bzdury.

AnonimowyPowrot
23-10-2009, 14:39
http://www.youtube.com/watch?v=kblxILVuVE0

http://www.youtube.com/watch?v=x09RaJq1fqY

http://www.youtube.com/watch?v=EHTvhbot6jo

A to dla tych, którzy twierdzą, że w Polsce było dwóch dobrych raperów, ale nie żyją. FAŁSZ! Jeden żyje, a do tego nie jest dobry:

http://www.youtube.com/watch?v=6aVt5gEwK_k

Na zakończenie troszkę patriotyzmu:

http://www.youtube.com/watch?v=DccDDcQ9pEg

Lotress
24-10-2009, 13:23
http://oreu18.wrzuta.pl/audio/9ML3CToiMy9/projekt_nasluch-_litr_za_litr

Nowy numer Projektu Nasłuch, zajebisty.

Thero
24-10-2009, 16:30

Nowy numer Projektu Nasłuch, zajebisty.

jak się chcesz wyrzygać chyba.

kleofast
24-10-2009, 19:38

też stwierdzam że chujowy

Kozto$
24-10-2009, 19:40
Coś z Unhuman Mixtape

http://www.youtube.com/watch?v=lNVravUX_wQ

Kozak!
;)

Swiety
24-10-2009, 19:45
http://www.youtube.com/watch?v=kblxILVuVE0

http://www.youtube.com/watch?v=x09RaJq1fqY

http://www.youtube.com/watch?v=EHTvhbot6jo

A to dla tych, którzy twierdzą, że w Polsce było dwóch dobrych raperów, ale nie żyją. FAŁSZ! Jeden żyje, a do tego nie jest dobry:

http://www.youtube.com/watch?v=6aVt5gEwK_k

Na zakończenie troszkę patriotyzmu:

http://www.youtube.com/watch?v=DccDDcQ9pEg

Mówiłem o Amerykańskich.

@joh
To się przemaluj na czarno, ale wcześniej możesz się tu przestać udzielać. Założyłeś sobie wątek o zagranicznym rapie to tam sobie narzekaj. W Polsce jest bragga, a w ameryce gangsta rap, a to dwie różne rzeczy.

Rymy dla ciebie żenujące bo masz pstro w głowie i nie rozumiesz tego nawet. Ludzie już takie coś opanowali. Jak czegoś się boją/nie potrafią zrozumieć to negują i krytykują.

@down
Dla ciebie gangsta rap to pewnie miley cyrus jak kasuje swoje konto na czymś tam.

Chodziło mi o tych dwóch gości:

http://www.youtube.com/watch?v=fbvTOTvOUqg
Obydwaj nie żyją.

-Thug-
24-10-2009, 19:54
też stwierdzam że chujowy

Wiadomo, Gural czy inne gimbusiarskie bożyszcze lepsze.

@Swiety
http://www.youtube.com/watch?v=tGr7XTB5Ddc&feature=player_profilepage
GANGSTA RAP JAK CHUJ

Lotress
24-10-2009, 19:56
Nie ma to jak konstruktywna krytyka, ehehehe.

@kleofast
Twoja opinia jest gówno warta, więc nie produkuj się.

kleofast
24-10-2009, 20:00

@kleofast
Twoja opinia jest gówno warta, więc nie produkuj się.

Powiedz mi, mam prawo do tego żeby mi się nie podobał track? a to że ty słuchasz w kółko jimsona/projektu nasłuch/tetrisa/ostrego i uważasz ich za bogów to nie mój problem.

@thug

Co do gurala to po pewnym czasie (z 4 dni) rozkminiłem ze to ipc jest chujowe,
imo dmr>ozl>>>>>>>>>>>>>>>ipc>reszta mixtapeow
a jak sądzisz ze jaram sie guralem to bez komentarza

Lotress
24-10-2009, 20:07
Powiedz mi, mam prawo do tego żeby mi się nie podobał track?

Miałbyś, ale jeżeli na temat każdego liczącego się mc, piszesz że jest chujowy, jednocześnie uważając za zajebistych gurala/sobote/kogoś innego, to nie.

a to że ty słuchasz w kółko jimsona/projektu nasłuch/tetrisa/ostrego i uważasz ich za bogów to nie mój problem.
Fail i to nawet duży.

kleofast
24-10-2009, 20:13
Miałbyś, ale jeżeli na temat każdego liczącego się mc, piszesz że jest chujowy, jednocześnie uważając za zajebistych gurala/sobote/kogoś innego, to nie.

Fail i to nawet duży.

Nie uważam gurala za zajebistego, sobote tak.
To wypisz mistrzu kogo sluchasz.:)

Lotress
24-10-2009, 20:16
Zbyt dużo tego, z resztą nie ma sensu. I tak uznasz to za chujowe.

-Thug-
24-10-2009, 20:16
Typ, który wjebał sobie okładke IPC w avatar będzie mi wmawiał, że nie jara się Guralem, dobra opcja.

kleofast
24-10-2009, 20:42
Typ, który wjebał sobie okładke IPC w avatar będzie mi wmawiał, że nie jara się Guralem, dobra opcja.

z tobą rozmowa do niczego nie prowadzi to już sobie uświadomiłem pseudo-inteligencie

Zbyt dużo tego, z resztą nie ma sensu. I tak uznasz to za chujowe.

nie uznam za chujowe, jednak z co poniektórych wykonawców których słuchasz, nie które tracki są po prostu słabe, jednak nie hejtuje twojej muzyki ze jest chujowa, tylko nie podoba mi się w większości (twojej muzyki patrząc przez pryzmat jimsona/tetrisa itd, choć pewnie słuchasz jeszcze 'całej masy' innych wykonawców, zresztą sam tak twierdzisz)

bez spiny

-Thug-
24-10-2009, 20:47
pseudo-inteligencie

AHA. gimbus

Kele
24-10-2009, 23:17
Jeżeli słuchanie TeTrisa i uważanie go za zajebistego wykonawce ma być czymś złym, to nie wiem co jest dobre ; >

Koszyk
25-10-2009, 01:38

Co myślicie? ;)

Wg mnie gruuuuby kawałek.

Yoh Asakura
25-10-2009, 02:05
Przerwałem słuchanie "When We Ride On Our Enemies" Paca, żeby to sprawdzić i generalnie uważam, że ten twój kawałek, koszyk, jest strasznie badziewny. On w ogóle rymuje?

Lotress
25-10-2009, 09:10

Co myślicie? ;)

Wg mnie gruuuuby kawałek.
Wysłałem już go wcześniej- i tak, kawałek to miazga.

Koszyk
25-10-2009, 12:50
My bad, nie zauwazyłem, nie mniej jednak kawałek ma mega historie.

Thero
25-10-2009, 15:35
Chcesz konstruktywnej krytyki?

Swiety
25-10-2009, 23:35
Przerwałem słuchanie "When We Ride On Our Enemies" Paca, żeby to sprawdzić i generalnie uważam, że ten twój kawałek, koszyk, jest strasznie badziewny. On w ogóle rymuje?

Joh, jako iż kompletnie nie rozumiem po co ty w ogóle słuchasz rapu, zadam Ci proste pytanie, na które chciałbym żebyś mi odpowiedział.
http://www.youtube.com/watch?v=jcnlgHgB0Xc

Co wyciągasz z tego nagrania?

Yoh Asakura
25-10-2009, 23:51
Pieprzenie 3po3 w kółko o tym samym, a co innego można wyciągnąć?

Maggic
25-10-2009, 23:57
Dobrze, a teraz wróć do słuchania jak Eminem ciupie swoją matule. ; ) Kto co lubi.

AbraUK
26-10-2009, 12:03
Konstruktywna krytyka?

: http://www.youtube.com/watch?v=Fj00fDmw8-M

Terror terror terror brrrrroaeaoeaaaaaaa

: http://www.youtube.com/watch?v=_FfU_3G47j0

Rafi to miszcz

http://www.youtube.com/watch?v=-568Ux6TCUg

Lotress
26-10-2009, 16:01
Chcesz konstruktywnej krytyki?
Owszem.........

Kabalin
26-10-2009, 16:22
Konstruktywna krytyka?

: http://www.youtube.com/watch?v=Fj00fDmw8-M

Terror terror terror brrrrroaeaoeaaaaaaa

: http://www.youtube.com/watch?v=_FfU_3G47j0

Rafi to miszcz

http://www.youtube.com/watch?v=-568Ux6TCUg

Fajne gówno, miszczowie bezapelacyjnie.

Maggic
26-10-2009, 19:33
http://www.youtube.com/watch?v=5LyGxHFNXwA

a mi do gustu ta nutka przypadła, Tomiko ma bardzo elegancki flow moim zdaniem ^^

Swiety
26-10-2009, 23:13
http://www.youtube.com/watch?v=wwCvCOV6Wb8&feature=popular
Jakbym normalnie prawdziwego tede oglądał. mniejsze joł hahaha szieeaaa

AbraUK
27-10-2009, 15:06
Haha spamboty wam forum niszczą

Thero
27-10-2009, 16:23
Owszem.........
Na temat 'dlaczego nie lubie chujowego rapu'?

Thavenix
27-10-2009, 16:42
http://www.youtube.com/watch?v=p3LaaYNuFfA

ostatnio odkryłem, całkiem niezłą technikę ma ten Starszy i flow niczego sobie. Niedługo bodajże jakiś mixtape z m.in Grubsonem na featuringu. Czekam niecierpliwie, co sądzicie?

a co do beefu Tede vs Peja, kocham ten ironiczny styl Tedeusza, wg. mnie Peja przesadzil z iloscia kawałków, ale mimo to remis. 1 listopada się wszystko wyjaśni :)

kleofast
27-10-2009, 17:05
nasze bloki

czekam, sobotaż ma być w piątek (30), będzie grubo :D

NASZE BLOKI SOM ZAJEBISTE ZJOMY

-Thug-
27-10-2009, 17:06
Skąd wy tych łaków bierzecie, ja pierdole.

Emcess
27-10-2009, 17:13
no bez kitu, myslalem ze naszych blokow nikt tu nie da... mylilem sie
to jest dobre flow? to nie mamy o czym gadac : dd

@down
hehe, przeciez malo osob tu jest pro elo mastahami tej kultury; ale Nasze Bloki to w sumie jest takie troche scierwo. przynajmniej dla wyjadaczy : x

Thavenix
27-10-2009, 17:59
hm, nie spodziewałem się takiej krytyki. nie jestem jakimś tam elo mastah znawcą kultury hip-hopowej, słucham tego co mi wpada w ucho głównie :)

a to akurat mi się spodobało, przepraszam jeśli ta piosenka uważana jest w Waszych kręgach za coś niegodnego odsłuchania :P

Erhion
27-10-2009, 18:30
O Boże. Szkoda gadać.

Thero
27-10-2009, 20:39
O Boże. Szkoda gadać.
No i masz przejebane teraz. Zaraz wpadnie Lotress i skwituje tekstem o konstruktywnej krytyce.

Edit: Znudzeni łakami? Proszę bardzo
http://www.youtube.com/watch?v=b9pfkbRlvGc

xD

Kabalin
27-10-2009, 21:55
Sobotaż, znów gimbusy i ich nowe SE.

Lotress
27-10-2009, 21:57
No i masz przejebane teraz. Zaraz wpadnie Lotress i skwituje tekstem o konstruktywnej krytyce.
Jeżeli nie potrafisz czegoś w normalny sposób skrytykować- jesteś kretynem. Rozumiem, że nie wszystko musi się podobać, ale trochę obiektywizmu by się przydało. W przeciwnym razie produkujesz się jedynie bezcelowo, nie potrafiąc nawet poprzeć swojego zdania konkretnymi argumentami.

Xantro
27-10-2009, 22:28
Podostrzyfszy - Genialne ;]. Szkoda że nie mam oryginału, ale cena jak dla mnie była zbyt wysoka, poza tym i tak nie mam gramofonu.

kleofast
27-10-2009, 22:50
Podostrzyfszy - Genialne ;]. Szkoda że nie mam oryginału, ale cena jak dla mnie była zbyt wysoka, poza tym i tak nie mam gramofonu.

Nie wiem co ty w tych remixach widzisz - bo dla mnie są wyjątkowo tandetne - 3 mi się serio podobają (w jakiś kawałku nie pamiętam którym bit swoje rap swoje, w refrenie). Osobiscie gdybym kupił vinyla, to bym się pociął.

-Thug-
28-10-2009, 00:11
Wiadomo, że chujnia. Lepsze by było El Polako w całości zremiksowane przez Matheo, c'nie ziomeg?

@edyta
kurwa, myślałem, że Mokotowa już nie przebiją a jednak.
http://www.youtube.com/watch?v=-q058dcs87c&feature=sub
zbieram szczękę z podłogi jak Muflon.

Kele
28-10-2009, 09:23
@up
Niesamowicie słabe te dissy ;) Dwa punche na 9 minut to nie są jakieś wysokie loty. Prowadzący też ftw.

@down
Oh, jaki to ja zły, że nie podobają mi się ich wersy na wolno ;) Enson > 36, ale i tak Enson < dobry freestyle. Przynajmniej w tym pojedynku, innych z ich udziałem nie widziałem.

piramjida
28-10-2009, 14:55
Na poczatku pomyslalem, ze nie wiesz co to jest freestyle i myslisz, ze to napisali.
Ale z drugiej strony nawet to cie nie usprawiedliwia.

ja jestem rozjebany.

Xantro
28-10-2009, 15:51
Enson dla mnie nieźle, ale czysześcia jakoś nie trawie.

Yoh Asakura
28-10-2009, 15:57
Przecież to jest żałosne. Co drugie słowo "kurwa", a każde kolejne to "ziomek".

kleofast
28-10-2009, 16:16
Wiadomo, że chujnia. Lepsze by było El Polako w całości zremiksowane przez Matheo, c'nie ziomeg?

w chuj śmieszny jesteś :D

Thero
28-10-2009, 17:23
Jeżeli nie potrafisz czegoś w normalny sposób skrytykować- jesteś kretynem. Rozumiem, że nie wszystko musi się podobać, ale trochę obiektywizmu by się przydało. W przeciwnym razie produkujesz się jedynie bezcelowo, nie potrafiąc nawet poprzeć swojego zdania konkretnymi argumentami.
: *
Po co ja prowokuje takich łosiów, chyba mi się nudzi. Obiektywizm przy ocenianiu, czy mi się piosenka podoba, hehe, co za smutny kolega. xD

@yoh
http://w157.wrzuta.pl/audio/4gJsKVCnECN/afront_-_hc
to też ch^jowe dla ciebie?

Lotress
28-10-2009, 17:34
: *
Po co ja prowokuje takich łosiów, chyba mi się nudzi.
Nie odwracaj kota ogonem, hehe.

Obiektywizm przy ocenianiu, czy mi się piosenka podoba, hehe, co za smutny kolega. xD
Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, wesoły kolego.

Kabalin
28-10-2009, 18:18
@up
Niesamowicie słabe te dissy ;) Dwa punche na 9 minut to nie są jakieś wysokie loty. Prowadzący też ftw.

@down
Oh, jaki to ja zły, że nie podobają mi się ich wersy na wolno ;) Enson > 36, ale i tak Enson < dobry freestyle. Przynajmniej w tym pojedynku, innych z ich udziałem nie widziałem.

Nie wiem czy wiesz, ale w freestyle battle nie liczą sie tylko punch'e, oczywiście to głowna broń Ensona, 3-6 czy Muflona . Enson ładnie pozamiatał, tylko czekać na jego next walki i oczywiście na LP.

piramjida
28-10-2009, 21:51
Nie no ogolnie bez hejtu do ciebie, bo sie troche spialem
mi sie po prostu w chuj podoba ta walka.

Kele
28-10-2009, 23:40
Właśnie obejrzałem ten pojedynek (http://www.youtube.com/watch?v=283gQANQymI) Flint vs Enson.
Wejście Ensona - spoko, ostatni wers o Magiku trochę niepotrzebny.
Flint - niezły punch o Kwaśniewskim w Katyniu.
Enson - te wersy zaczynające się od 'ja pierdole' to żenua
Flint - lepiej niż Enson
Enson - bez 'ja pierdole', ale imho też słabo
Flint - nieźle
Ogólnie Flint lepiej, cały pojedynek na dużo wyższym poziomie niż to co tu było podlinkowane ;]

Ma ktoś może finał w niezłej jakości? Chętnie bym posłuchał ich jeszcze raz ;)