Pokaż pełną wersje : Paladyn vs Sorcerer
Wiecie co mnie najbardziej denerwuje ?? Podlecial dzis do mnie 65lvl pally i zaczol bic mnie z sd (ja mam 28 sorc) walil po 140hp a ja (z 52lvl magii) po 110 dlaczego ? rozumiem wyzszy lvl ale bez przesady sorc to jednak sorc i powinien bic mocniej a tak btw ochrona przed obrazeniami od magii powinien byc mlvl a nie stuff (ostatnio zauwazylem ze stuff daje wiecej niz mlvl) to chyba wszystko powinno byc odwrotnie...wiem ze pisze glupoty ale jestem zly jak cholera !!!! grrrr....next update prosze to poprawic ;>
I.Mlvl ochrona przed magia?! OMG!
1. Chce zobaczyc duel 2 sorcow :D
2. Ja jednak nie zrobie tego najta ;(
II. Masz 52 mlvl?! (masz na sumieniu autora tego posta, morderco! Padl, biedny, na atak serca ;( PQ! PQ!)
III. Stuff daje ochrone przed obrazeniami fizycznymi do ktorych zalicza sie zarowno SD, expl jak i UE (Unia Europejska?).
IIII/IV ;). Tak to juz jest ze highlvlowy pally ciagnie z sd tyle co sorc na twoim lvlu :P
IIIII/V ;). Roznica obrazen tez wynika z roznicy stuffa, chociaz jak nabiles 52 mg lvl i sprzedawales runki to sprzet powinienes miec lepszy niz ten poldek ;)
IIIIIII/VI. Coz mnie dzis naszlo, zeby post na punkty podzielic? (;
Przypuszczająć, że pal na 65lv, ma z 16mglvl to według kalkulatora :
~ Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 215 do 301
a Ty :
Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 256 do 358
Różnica około 50.
On cie lał po 140 czyli biorąc najniższą :
215-140=75 :D / tyle obronił cię sprzęt
Nawet jak on miał by lepszy sprzęt, to raczej śmigał z kuszą, wiec to sie wyrównuje, czyli twój atak :
256-75=181, i w takiej granicy powinien być twój atak :|
256-110=146 (tyle blokował jego sprzęt ) NOT POSIBLE :P
Więc :
1.kalkulatory kłamią
2.chodzisz w leather secie :P
3.miałeś pecha na maxa
4.wymień monitor, bo może ci źle magiv level pokazuje :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.