Pokaż pełną wersje : EK vs CYC smith
WITAM mam pytanie czy dam rade ca cyc smith moim ek 45 lv skile 70/70
eq : mms,rh,noble axe,dsm,boh,aol
z góry dzięki :)
lol ;D pewnie że dasz... ja je palkiem bije na lajcie w słabym eq a mam 26lvl, z resztą mnustwo knightów też tam lata i nie widze żeby któryś miał jakieś problemy z ubiciem tego cyca
boniedwa
06-01-2009, 00:16
Dasz rade, tylko licz się z tym że będzie ci wprowadzał mocne hity, niekiedy nawet 100+
z takim eq i skillami napewno za 100 go nie hitnie...
No na lajcie go pokonasz.Knightci to nawet nie potrzebują na nich dwarven ringów.Wg. mnie Cyclops Smiths są świetni do huncenia przez paladynów z dwarven ringiem, no bo nie upije cię, więc cię nie dogoni, a z kamieni na dystans mało wali.
P.S :Trochę logiki...na 45 lvlu knightem ciula się dragi lewym jajem choć nie zawsze się zwraca...drag-700 expa...cyclops smith-255 expa...czemu miałbyś go nie pokonać ?
CingCiong
06-01-2009, 01:04
Dać rade dasz, ale...
Nie opłaci Ci się siedzieć na nich długo bo loot kiepski a hity mocne włażą i przy tych skillach może to być śmiało 100+. Uważaj na grupę innych cycków
A tak poza tym to możesz up/down exori hur;)
boniedwa
06-01-2009, 01:06
Jakoś dzisiaj oberwałem za 100+ a skille mam dużo lepsze...
Co prawda mnie żadko smith mocno wali, ale ze skillami po 70 to hity będą wchodzić za często.
Tak tylko zapomniałem dodac czy bez waste bo ubic to moze i ubije ale np po 1 h ile moge zebrac expa czy np 40k/h bo znam miejscówki dobre:)
Dragonit
06-01-2009, 14:45
Mój kolega na 33 lvl ze skillami 61\60 i średnim eq spokojnie ubijał smitha (hity duże rzadko wchodziły), więc ty tym bardziej nie powinieneś mieć problemów.
Jakoś dzisiaj oberwałem za 100+ a skille mam dużo lepsze...
Co prawda mnie żadko smith mocno wali, ale ze skillami po 70 to hity będą wchodzić za często.
Od skili zależy jak często będzie trafiał, a nie jakie hity. A koleś ma bardzo dobrą tarczę i ogólnie dobre eq.
boniedwa
06-01-2009, 17:13
Od skili zależy jak często będzie trafiał, a nie jakie hity. A koleś ma bardzo dobrą tarczę i ogólnie dobre eq.
Wiem... Ja też mam dobre eq i dobrą tarcze a jednak obrywam. Przy skillach po 70 to będzie obrywał na tyle często że wogóle mu sie nie opłaca na nie iść.
Dark_Exhado
06-01-2009, 17:59
Nie zabijesz go. Padniesz na wejscie,combo dochodzą do 890 hp na ture.
Gollumek
06-01-2009, 18:08
A byś się chłopie zdziwił :). Ja też moim knightem biłem cyca smitha i na skillach 72/71 i prawie identycznym eq (tylko zamiast noble mam fire axa) walił mi czasem 100+ hita ;/.
Nie wiesz czy dasz rade ?
Jest 1 odpowiedź Sam sprawdź ;)
AroCrystal
07-01-2009, 16:46
Ci którzy uważają że smith nie będzie go hitał 100+ bardzo grubo się mylą, uważam że ich wiedza na ten temat jest nikła i niepotrzebnie się wypowiadają. Ja mam 67ek skile 82/82 prawie full eq (brakuje mi tylko mpa (obecnie mam dsm) i nie rzadko jego hity zabierają mi 100/150 hp. Co do założyciela tematu, moim zdaniem dasz radę na nich expić ale będziesz musiał się często exurować i uważać aby nie walczyć z kilkoma naraz, idź spróbuj...z expa powinieneś być zadowolony:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.