zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomocy //

domend
19-12-2004, 22:05
Z Rooka przeszedlem na Mejna. Jestem w Calinie nie nie robilem bylem dla ludzi mily. Pewnego razu wybralem sie poza miasto do jaskini. 2 gosci z podeszlo do mnie i mnie zabija, miałem pecha nie zdązylem uciec. Stracilem caly plecak. Na 2 dzien okazalo sie ze mojego kolege ci sami probowali kilnąc, ucekl pisze mu na pw, kroicie nizsze lewely idzcie do wyszego. Powiedzial mi, ze zlozyli paczke w ktorej razem chodza i kroja i sie dzila i mi grozi ze dopadnie mnie i zabije. Prosze kogos o pomoc ich nicki, ktorzy mnie skrili to Muminek Syn Ojca i Pogromca twojego starego. Boje sie teraz troche łazic, ze mnie znowu skroja. Ich lewele to 12 i 16. I maja podobna kolegow na wysokich poziomach. Duzo ludzie juz skroili. Sam nie dam im rady, bo dopiero gre zaczolem. Byl by ktos chetny mi pomoc ich kilnoac? I rojz***.. ich cala pacczke do krojenia.

Volerasi
19-12-2004, 22:43
No więc po kolei:
1) Zobacz na ich nicki, większość takich ludzi to zwyczajne cioły (np. Krowa of Swinia)
2)Chwalenie sie kolegami na hi-lv. Większość ludzi jak chce żebyś sie bał to ci powie żer zna np. Setzera Gamblera :)
3)Podaj najpierw na jakim świecie grasz to pogadamy :)

khazad
20-12-2004, 01:08
po pierwsze zareportuj przez ctrl+r do gm ze tacy to i tacy zabili ciebie na 8 czy 9 lvl. nie wiedziec czemu low levele sa "pod ochrona" gmow. jezeli cos takiego bedzie sie zdarzalo to z cala pewnoscia dostana bana. po drugie uciekaj z carlin jak najdalej. bron boze do thais bo na wiekszosci serwow robi sie tam noob city II ( carlin to noob city I ). napisz jaka masz profesje jezeli knight albo palladyn to trenuj jak najwiecej i jak edziesz mial juz level taki jak Muminek Syn Ojca to go ubij. najlepiej jak to on cie pierwszy zaatakuje to wtedy nie bedziesz mial skulla. nie wierz w bajki ze ma wysoko poziomowego kolege. jezeli by takiego mial to by zaznaczyl sobie w profilu. jezeli grasz sorcem albo druidem to bedzie ciezki kawalek chleba do zgryzienia bo to profesje raczej ciezkie do prowadzenia dla poczatkujacego racza...

domend
20-12-2004, 12:03
Jestem magiem. Gram na serwerze Aldora. Narazie z miasta nie będe wychodzil. Dopiero jak wyższy poziom magiczny osiagne. I kupie sobie pare czarow.

Ulver
20-12-2004, 12:54
zgadzam się z kolegą Carlin to n00b city jak chcesz to Cię przeprowadze do AB mój nr. gg 1739582 tez gram na aldorze i jestem low llvl :P czyli 10 :D

Centaurek
20-12-2004, 15:34
Zrób tak jak mówili wszyscy inni. Zgłoś GMowi informacje że oni cie zabili, jak byłeś na 8lvl. A jeszcze możesz zgłosić GMowi że goście mają niezgodne nicki z regulaminem(czytałem egulamin angielski jak i polski [nicki])...I nie bój się ich, oni też mają pewno swoich wrogów...A jeszcze jedno! Przeprowadź się do Ab tak jak radzili - z tego co widziałem jest tam ogólna tolerancja. Blisko trolle (bardzo dużo!) i można sobie poexpić później, masz blisko Fort Orków i Zamek Ab...

Żyłka
21-12-2004, 20:20
Ej Khazad mówisz, że w Thais robi się na większości serwerów noob city II. O Azurze też mówisz? :confused:

-Res-
21-12-2004, 20:24
Popros na help channel o protekcje jakiegos hight lvla...Może ktos ci pomoze i napisz jaki to serv,jak xantera to maja rooka(o ile maja red skulle)

Tretogorczyk
21-12-2004, 21:12
Wyluzuj i zmien miasto... Carlin juz takie jest, ze jest tam mnostwo poczatkujacych pk i innego scierwa, ktore nie potrafi inaczej zarabiac jak lac ludzi... Przejdz do ab - najlepszy wybor. Po drodze nie powinines spotkac zadnych silniejszych stworkow, tylko nie pchaj sie na roznego rodzaju gory, mosty, przeprawy, dziury, wzgorza, tylko idz prosto do ab...

U nas tez by taki dres nie przeszedl...
Co nie "Khazad" ?

KulKa
21-12-2004, 21:43
Nie raz ich widzialem to takie n00by. Jestjescze paru innych takich tez maja nicki cos z Muminkow. Ja mam paru Qumplina hlvl ale nie wiem czysie zgodza pomoc ale popytam.

Żyłka
22-12-2004, 21:04
Prosze kogos o pomoc ich nicki, ktorzy mnie skrili to Muminek Syn Ojca i Pogromca twojego starego.
Hahahahahaha! Ej sorka, że się śmieje ale te nicki są śmieszne! Hahahahaha! 8o

elite
22-12-2004, 22:01
Nie ma sie czego bac, smierc na 8 levelu to sama przyjemnosc, traci sie 400 expa... luzik... Wiem ze jak sie straci 40k to tesh nie duzo ale troche jednak boli... nie boj ich sie bo to zwykle nooby i pewnie juz maja bany za zabijanie 8 leveli...

Czkafa
22-12-2004, 22:03
Każdy kto zaczyna z tibią musi przejść szkołe życia.Pare dedów jest nieuniknionych!!

Szulo
22-12-2004, 22:31
siema daj mi msg jak bedziesz gral:)wybiore sie z kolegami xD nick szuloo nie patrz na moj lvl patrz na skille mam inne postacie jak co;p :)