Pokaż pełną wersje : Serwer [Furora] Taifun Devilry dead!
Straszna_Buka
07-01-2009, 18:01
http://turboshare.eu/files/4997949/Furroafajt.cam.html
Jan 07 2009, 13:23:51 CET Killed at Level 272 by Creuex and by Kryhu'Drut
Akurat Taifun pada w ostatnich minutach filmu, a wczesniej mała wojenka ale warto zobaczyć.
Ogarnięty ten Betii, a Taifun nie :p
Masz jeszcze 202 Ek :P
http://turboshare.eu/files/3598974/201ek.cam.html
Jan 07 2009, 12:55:55 CET Killed at Level 202 by Betii spagetti and by Creuex
To moja fucha bylo wrzucanie filmow ;< precz wredna buko
Ale fajna akcja dempah ostro ich kara ;D
@Lexii
Jakby mieli lepsze chary to by wygrali.. tak to moga sobie sneaki robic i ich wkurzac, a wychodzi im to wzorowo ;)
BUKA ;o hehe
@
nice film
Ma ktoś wyraźną przewagę ?
Jucha Furora
07-01-2009, 18:34
wbiec w 2 kratkowe przejscie bez jakichkolwiek zahamowan..
To moja fucha bylo wrzucanie filmow ;< precz wredna buko
Ale fajna akcja dempah ostro ich kara ;D
@Lexii
Jakby mieli lepsze chary to by wygrali.. tak to moga sobie sneaki robic i ich wkurzac, a wychodzi im to wzorowo ;)
nie wzorowo, bo byly akcje na goromie co 20:5 w dupe dostali, moim zdaniem dempah nic nie zdziala, a przewage i to dużą ma koalicja, która mimo to prowadzi przewagą 30 fragów + expi.
@film
orzi _/
Master-Mada
07-01-2009, 18:43
Ogarnięty ten Betii, a Taifun nie :p
MalyBudzet
08-01-2009, 00:11
Haha Taifun przyrashował i wgryzł się w glebę. Za błędy się płaci... za głupotę również. Może następnym razem ruszy baniakiem zanim się wpierdoli miedzy nieogarów Dempaha xD
wbiec w 2 kratkowe przejscie bez jakichkolwiek zahamowan..
Myślenie nigdy nie było mocną stroną orziego.
@Lexii
Oprócz BlackD to Ty na prawdę masz słabe pojęcie o Tibii. Obczaj sobie Arkangels vs. Encore z Mythery, gildia 20 magów 50+ w ciągu 3 miesięcy zawładnęła serwerem i pokonała gildię liczącą 150 osób 100 +. Teraźniejsza Tibia to już nie jest poziom czy skill, tylko odpowiednie ustawienie bota.
Ten dempah stosuje takie niby banalne tricki, ktore kazdy zna, ale jak widac skuteczne i wychodzi mi tu jednak lepiej niz innym :P. No a taifun to ja nie wiem co on myslal :D. Ale wedlug mnie ze strony koalicji na duza pochwale zasluguje Rodine, ktory zdobyl juz mase fragow, nie padajac przy tym ani razu. Zawsze biega z przodu ale nigdy nie posuwa sie ten krok za daleko. W dodatku niby wojna a odstawil niezle pg, a dr nie potrafilo go przy tym ani razu zabic.
Oprócz BlackD to Ty na prawdę masz słabe pojęcie o Tibii. Obczaj sobie Arkangels vs. Encore z Mythery, gildia 20 magów 50+ w ciągu 3 miesięcy zawładnęła serwerem i pokonała gildię liczącą 150 osób 100 +. Teraźniejsza Tibia to już nie jest poziom czy skill, tylko odpowiednie ustawienie bota.
Ta i porownoj furore do tego, gratuluje
Chodzi mi o porownywanie brsow do nas, twoje pojecia o tibi jest olsniewajace xd
Btw sredni lvl w tej gildi wynosi 115, ty jak cos pierdolniesz to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac
Ta i porownoj furore do tego, gratuluje
Chodzi mi o porownywanie brsow do nas, twoje pojecia o tibi jest olsniewajace xd
Btw sredni lvl w tej gildi wynosi 115, ty jak cos pierdolniesz to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac
Co do porównania BR - myślisz, że każda gildia BR ma słabe PvP? Ok, to przedstawiam Ci gildię Seek and Destroy z Tenebry, jedna z najlepszych gildii PvP kiedykolwiek. ;)
Średni poziom w której gildii? Masz na myśli Arkangels? No cóż, od wojny minęło 4-5 miesiące.
Po prostu mało wiesz, jesteś kretynem, i zabierz się za naukę wreszcie, boś na dodatek żałosny. :|
Dempah mimo ewidentnego bota na odliczanie m walla ma zajebiste pvp :P
Brecht jak ludzie myślą że ma bota do rzucania m walla.
Co do porównania BR - myślisz, że każda gildia BR ma słabe PvP? Ok, to przedstawiam Ci gildię Seek and Destroy z Tenebry, jedna z najlepszych gildii PvP kiedykolwiek. ;)
Średni poziom w której gildii? Masz na myśli Arkangels? No cóż, od wojny minęło 4-5 miesiące.
Po prostu mało wiesz, jesteś kretynem, i zabierz się za naukę wreszcie, boś na dodatek żałosny. :|
Tak dokladnie sadze ze kazdy brs ma slabe pvp, i skoncz wkoncu pierdolic zakompleksiony dzieciaku
Tak dokladnie sadze ze kazdy brs ma slabe pvp, i skoncz wkoncu pierdolic zakompleksiony dzieciaku
1991 has spoken, woopa! :D Ja kompleksów nie mam - a Ty masz z powodu niezdania w gimnazjum/podstawówce? :D
Straszna_Buka
08-01-2009, 14:18
Wasza rozmowa jest godna pochwały przedszkolaka. Jeśli lubicie obydwoje pisać takie pierdoły to róbcie to na pm. Jeśli myślicie, że kogoś to interesuje to jesteście w błędzie. Przypominam, że jest to dział z filmami, a nie z opowiadaniami o brazylijczykach i tym podobnych.
1991 has spoken, woopa! :D Ja kompleksów nie mam - a Ty masz z powodu niezdania w gimnazjum/podstawówce? :D
Nie? a udawanie doroslego, bycie w varberg i ze w*******asz swoje dupsko wszedzie ;D?
Nie? a udawanie doroslego, bycie w varberg i ze w*******asz swoje dupsko wszedzie ;D?
Hum, to było w 2006. A twoje problemy są aktualne. Jeśli jeszcze chcesz mi nawciskać coś niezwiązanego z tematem, to pisz na PW, ponieważ Straszna_Buka ma rację.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.