Pokaż pełną wersje : Zdjęcie na życzenie.
Kysiorek
07-01-2009, 18:28
To jest zabawa, mówie odrazu :P Chodzi oto że np. ja mówie chcę jakieś tam zdjęcie i ktoś daje moje zdjęcie i pisze że chcesz jakieś tam zdjęcie.
Zaczynam :P
Chcę zdjęcie BMW E36 :)
ChooseN_One
07-01-2009, 18:32
Głupie takie tematy, po co je w ogóle zakładać. Służą jedynie chyba do nabijania postów lub niepotrzebnego spamowania i zaśmiecania forum. Chcesz zdjęcie BMW E36?
Łap:
BMW E36 (http://13k.pl/-/sugestia.php)
Wiechoss
07-01-2009, 19:16
Choosen One , chyba nie za bardzo zrozumiałeś zasady , ktos prosi o fotkę ty dajesz i prosisz następną osobę o jakaś fotkę .W tym momencie zakończyłeś grę bez swojej prośby o foto
Kysiorek
07-01-2009, 19:51
Dobra zaczynam od nowa chcę fotę Cristiano Ronaldo.
PS: Jeśli ktoś sie niechce bawić to niech niepisze postów i nie zatrzymuje zabawy -.-.X(
ChooseN_One
08-01-2009, 16:10
Jak chce jakieś zdjęcie to się wchodzi na google grafika i tam sobie szukasz.
Takie zabawy jak już mówiłem są zbędne na takich forach.
Cor Tibiarz
08-01-2009, 17:21
Choosen, bredzisz. Był już taki temat, zdziwiłbyś się, ile osób brało w nim udział, w dodatku była świetna zabawa.
ChooseN_One
08-01-2009, 21:11
Choosen, bredzisz. Był już taki temat, zdziwiłbyś się, ile osób brało w nim udział, w dodatku była świetna zabawa.
No właśnie - był taki temat więc po co robić nowy, jeżeli można odświeżyć stary :)
Wiem, że taki temat istnieje ale
Takie zabawy jak już mówiłem są zbędne na takich forach.
nie tobie decydować co jest zbędne a co nie.
@topic
do zamknięcia
Cor Tibiarz
09-01-2009, 13:43
No właśnie - był taki temat więc po co robić nowy, jeżeli można odświeżyć stary :)
Myślę, że prędzej zjechali by go za odświeżanie starego tematu (a ten temat jest BARDZO stary, sprzed kilku lat) niż za tworzenie nowego. Chociaż i tak zakładanie go w grafikach jest głupim pomysłem - za mało osób teraz tu bywa :/
Założyłem pierwszy taki temat 4 miesiące temu. Link: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=189811&highlight=zdjecia+zam%F3wienie
Cor Tibiarz
10-01-2009, 17:31
Zykfryd - w takim razie twój temat nie był pierwszy - pierwszy był w dziale O wszystkim i o niczym, z bodajże 2005 roku, a założyl go chyba użytkownik Świr (czy jakoś tak, nie pamiętam już). Albo przynajmniej brał w nim udział, w każdym razie, kojarzę go z tym tematem.
O i przypomniało mi się jeszcze, że nazywał się "Fotozabawa" chyba.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.