Pokaż pełną wersje : Inne Disaster Movie Song
Jak dla mnie najlepsza piosenka 2008 :P
http://pl.youtube.com/watch?v=ZInaKg47k3w
Straszna_Buka
07-01-2009, 19:58
Miałem zamiar iść na ten film do kina, ale oceny mnie odciągnęły...
http://img228.imageshack.us/img228/8946/schowek02rz0.png
mój bilet kosztował 2 godziny włączonego komputera i oglądając filmy na bieżąco-film stanowczo daje radę, nie ma co się dziwić, że film może się nie podobać jak się ktoś ogranicza do jednej nowości na miesiąc;]
@down
superbad, juno etc:d
oOrafiOo
07-01-2009, 20:37
:D Ja bylem na tym w kinie :D Dobry film ;) Polecam usmiejecie sie na stowe ;D Trzeba jedynie znac pare watkow... :D Np. High sql musical, batman, hulk, hellboy, alvin i wiewiorki xD troche jest tego ;) Polecam film! A piosenka dobra ;D!
Granteon
08-01-2009, 17:04
Miałem zamiar iść na ten film do kina, ale oceny mnie odciągnęły...
http://img228.imageshack.us/img228/8946/schowek02rz0.png
Skąd masz tego screena?
Straszna_Buka
08-01-2009, 17:38
Skąd masz tego screena?
http://www.filmweb.pl/f480494/Totalny+kataklizm,2008
Z filmweb, chyba najlepszy polski serwis dotyczący filmów, jest jeszcze stopklatka, ale filmweb wg mnie lepszy. Dość wiarygodne mają oceny filmów bo w końcu ludzie oceniają.
semilunaris
08-01-2009, 17:43
Szkoda, że z "I'm fucking Mat Damon" uczynili perwersyjną piosenkę, by 'zaruchać' wszystko, co nie skacze na drzewa. Aczkolwiek jest z jajem.
Dobra, wyjątkiem będą wiewiórki :D
Buka, obejrzyj i sam się przekonaj :)
No cóż, również oglądałem Disaster Movie i jakoś szczególnie mnie nie powaliło, rozumiem, że to parodie wszystkiego.. po 1h wyłączyłem, nudziło trochę i żarty przestały śmieszyć :baby:
TrunksSSJ2
08-01-2009, 19:27
Uhuehuehuehuehuehuheuheuheuheuheuheuehuehuheuheuhe uheuehuehuehuheuheuheuhueheuhueheuhueheuheuhuehueh euhuehuehueh
Dobre xD, szkoda, że krowa wiewiórki zabiła hahahaa xD
ZapodajMuze
08-01-2009, 19:45
Miazga piosenka , nie moge xd
mathew666
08-01-2009, 21:54
Powiem szczerze że oglądałem ten film (zmusiłem się...) ale jak była ta piosenka to wyłączyłem filma bo myślałem że to będą napisy końcowe ;o
Pinio777
09-01-2009, 00:33
H@H@H@H@ xD Swietne :D
'Świetne' to to nie jest, współczuję ludziom, którzy śmieją się zawsze, gdy usłyszą wulgaryzm. Całego filmu nie oglądałem, może lepszy, ale piosenka jest mega słaba ;x
Straszna_Buka
09-01-2009, 16:24
'Świetne' to to nie jest, współczuję ludziom, którzy śmieją się zawsze, gdy usłyszą wulgaryzm. Całego filmu nie oglądałem, może lepszy, ale piosenka jest mega słaba ;x
Oglądałem ten film i mogę powiedzieć jedno - denny tak jak reszta komedii w ostatnich czasach robiona przez amerykanów dla amerykanów. Te parodie 300 spartan, epic movie i reszta to jeden wielki syf.
mnie to w ogole sie nie podoba
wiecej sie usmialem jak ogladalem meeting the spartans
niz to gowno
Oglądałem ten film i mogę powiedzieć jedno - denny tak jak reszta komedii w ostatnich czasach robiona przez amerykanów dla amerykanów. Te parodie 300 spartan, epic movie i reszta to jeden wielki syf.
meet da spartans uważasz za syf, tak? ...br serjale pewnie rox, co?
Straszna_Buka
09-01-2009, 18:04
meet da spartans uważasz za syf, tak? ...br serjale pewnie rox, co?
Nie wiem o co ci chodzi ale mi się ten film nie podobał, a brazylijskich seriali nie oglądam, ani nie oglądałem nigdy. Ta parodia spartan na ponad 2000 głosów ma ocenę 5,4/10 więc nie tylko ja uważam, że jest denny. Jeśli Ci się podoba to Twoja sprawa, mi zajebiście nie przypadł do gustu i wypowiedziałem swoje zdanie więc przestań bronić swojego ulubionego filmu wciskaniem mi brazylijskich seriali.
W najbliższym czasie zamierzam iść na http://www.filmweb.pl/f123383/Ciekawy+przypadek+Benjamina+Buttona,2008 i pewnie będę też na "Vicky Cristina Barcelona" ale sam go nie wybierałem :P
Dlatego, że lubisz takie filmy, czy dlatego, że ma 8,4?
omg jak parodia 300 jest syfem to twój poziom zatrzymał się gdzieś pomiędzy dr housem a prison breakiem:[:[:[
ZapodajMuze
09-01-2009, 18:41
Wlasnie ogladalem z kolegami ten film sobie i powiem jedno , totalne gowno w ogole nie smieszne a jestem fanem durnych komedii xd meet the spartan <3
Straszna_Buka
09-01-2009, 18:43
Dlatego, że lubisz takie filmy, czy dlatego, że ma 8,4?
Dlatego bo lubię tego reżysera. 8,4 nie jest dużym argumentem bo jeszcze jest mało głosów, przy 2k+ raczej tyle osób się nie myli.
omg jak parodia 300 jest syfem to twój poziom zatrzymał się gdzieś pomiędzy dr housem a prison breakiem:[:[:[
Uwierz mi, że ten film był dla mnie gniotem i jesli akurat Tobie przypadł do gustu to znaczy, że mamy odmienne upodobania, co do prison break to czasem oglądałem bo to taki serial fantastyczno-komediowy, a dr house nigdy nie oglądałem B) Z seriali to jeszcze fajne są csi, ale też czasem podchodzą pod fantastyczne, z resztą ludzie z policji NY wypowiadali się na temat tego jak wygląda u nich praca, a jak w tym serialu :P
I muszę skończyć z wami dyskusję bo nie podoba się to komuś i dostałem pm więc żegnam i przepraszam za offtop. EOT
PB to serial komediowy? Oświećcie mnie, bo wg mnie do komedii to mu bardzo daleko...
PB to serial komediowy? Oświećcie mnie, bo wg mnie do komedii to mu bardzo daleko...
Nie, komedią jest to, jak ludzie ten serial przeżywają. ;)
Dlatego bo lubię tego reżysera. 8,4 nie jest dużym argumentem bo jeszcze jest mało głosów, przy 2k+ raczej tyle osób się nie myli.
Przy 40 milionach pewnie też się nie myli? To patrz na nieporozumienie polityczne, jakim jest nasz prezydent.
Co do filmów, żadnego z nich nie oglądałem, więc nie wiem.
mathew666
11-01-2009, 02:01
ee podałby ktoś nazwy wszystkich utworów z tego teledysku (BŁAGAM) pewnie już z 100 raz oglądam ten filmik a cały czas brechtam ja pierdziele - ARCYDZIEŁO.
A mnie rozbawiła sama piosenka , bo ... wesoły jestem .. no cóż nie osądzając gbury z WaaaS xDDDDDDDDD!!
Przy 40 milionach pewnie też się nie myli? To patrz na nieporozumienie polityczne, jakim jest nasz prezydent.
Co do filmów, żadnego z nich nie oglądałem, więc nie wiem.
toś dojebał porównanie O.x
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.