zaloguj się

Pokaż pełną wersje : NOWA prędkość GS.

Freesnake
19-12-2004, 22:20
Doszły mnie słuchy, że po update GS jesz wolniejszy, gdyż mój qmpel na 41lvl zajechał dziś jednego w samych Boszkach tylko... Naprawde ta opcja szukaj jest jakaś popsuta i proszę o odpowiedź...
Mam 36lvl i zastanawiam się czy w BoHach i utani hur mogę sobie takiego solować....
Przy okazji jeśli komuś się nudzi to może dać rozpiskę typu: taki lvl- bohy=uani= time ring, taki lvl- bohy i utani i tdd.

Dziękuję.

Wojownik Hybrydy
20-12-2004, 10:13
Wydaje mi sie że jak zrobisz jeszcze z 10 lvli to boszki i utani hur będzie wystarczyło...
Jednak zawsze najbezpieczniej z blokerem ;)

Transparent Ghost
20-12-2004, 20:01
Doszły mnie słuchy, że po update GS jesz wolniejszy, gdyż mój qmpel na 41lvl zajechał dziś jednego w samych Boszkach tylko... Naprawde ta opcja szukaj jest jakaś popsuta i proszę o odpowiedź...
Mam 36lvl i zastanawiam się czy w BoHach i utani hur mogę sobie takiego solować....
Przy okazji jeśli komuś się nudzi to może dać rozpiskę typu: taki lvl- bohy=uani= time ring, taki lvl- bohy i utani i tdd.

Dziękuję.

Jego szybkość zależy także od tego czy puści se przyśpieszenie,może się zdarzyć że wogóle nie puści a może być moment że puści wiele razy a wtedy to jusz ....