Pokaż pełną wersje : Serwer [Furora] 108 MS solo
Straszna_Buka
08-01-2009, 14:05
http://turboshare.eu/files/347280/108mssolo.cam.html
Dempah rulez!
Paralizze
08-01-2009, 14:08
Ten 108 ms to niezly noob xd
Ja bym sie 100x zdazyl uleczyc uhsuahsa
Wiadomo. Pewnie największe pk jakie przeżyłeś to jak Cie 8lvl+ w Carlin trapnęły.
@topic
ładnie się złożył
ryydwatrzy
08-01-2009, 14:21
A kogo to do ch.. obchodzi ? Ogarnij sie człowieku !
Kondziooo
08-01-2009, 14:38
Film hujowy.. bardzoo... 2 czary i sd? A ten sork to wogole.. n/c
pewnie kliknął myszką żeby szedł do dp, i zminimalizował, a exurki użył bot, farta miał zabójca.
Mnie tez dempah zsolowal (Knighta) wiec nasmiewac sie nie bede, moze poprostu szoku doznal i zanim szczail sie o co chodzi byl juz w swiatyni?
Kondziooo
08-01-2009, 15:41
@up
nie wykluczone... 70% forum byla by zszokowana gdyby nagle dostawala hity.. ale az tak zeby przez okolo 5 sek gdy jest sie bitym nacisnac tylko exure ; oo
Master-Mada
08-01-2009, 16:25
@up
Racja. Taka seria ue jest najskuteczniejszym atakiem właśnie przez zaskoczenie, jakie często wywołuje u zaatakowanego i okazuje się, że te 2-4 sekundy nie starczają na odpowiednią reakcję.
ZyrinSharcus
08-01-2009, 16:34
przeciez ten ms to jakis noob ;]
kazdy by sie zdazyl wyleczyc w takim czasie...
ZapodajMuze
08-01-2009, 16:39
@up
Racja. Taka seria ue jest najskuteczniejszym atakiem właśnie przez zaskoczenie, jakie często wywołuje u zaatakowanego i okazuje się, że te 2-4 sekundy nie starczają na odpowiednią reakcję.
2 ue + sd = 6 sec , prosze cie w tyle to ja juz bym rzucil gran hura exure gran i uzyl manasa . Jak was paralizuje to ,ze tracicie hp to grajcie na rooku .
@down
Po 1 skad ty mozesz wiedziec co sie stalo , ze on sie nie uleczyl bo rownie dobrze mogl jego kolega wbic sprzedac loota , a po za tym za to ze wbil ten glupi 110 lvl na furorze to juz ma prawo jechac po non pvp.
@down
Wbij 100 lvl na furorze i zrozumiesz o co mi chodzi.
A potem taki 108 ms "zowni" 20 lvla hotkeyem z sd wejdzie na forum i napisze "non-pvp didint happen" by poczuć się pr0.
Ogólnie koleś full skill, "MAMO BIJOOOOOM"
a po za tym za to ze wbil ten glupi 110 lvl na furorze to juz ma prawo jechac po non pvp.
Nie no, jasne że ma, wbił 100 lvl co zajmuje sorcem w dzisiejszej tibi miecha~, nie potrafi nawet nacisnąć hotkeya z e vitą przez 6 sec( NO KEAL PLAX) , no ale spoko, pro pefauper elo aka dziecko hotkeya (co i tak mu coś nie wychodzi :< )
@up
nie wykluczone... 70% forum byla by zszokowana gdyby nagle dostawala hity.. ale az tak zeby przez okolo 5 sek gdy jest sie bitym nacisnac tylko exure ; oo
No co ty, tutaj 90% forum to specjalisci w pvp lub grajace od tibii 2.2 legendy pvp.
@up
Hahahaha! Owned ;p
A ten koleś z filmu miał farta ;]
A potem taki 108 ms "zowni" 20 lvla hotkeyem z sd wejdzie na forum i napisze "non-pvp didint happen" by poczuć się pr0.
Ogólnie koleś full skill, "MAMO BIJOOOOOM"
Nie no, jasne że ma, wbił 100 lvl co zajmuje sorcem w dzisiejszej tibi miecha~, nie potrafi nawet nacisnąć hotkeya z e vitą przez 6 sec( NO KEAL PLAX) , no ale spoko, pro pefauper elo aka dziecko hotkeya (co i tak mu coś nie wychodzi :< )
Wybacz zapomnieliśmy ,że ty na swoim no-pvp hotkeyów nie używasz :].
Wybacz zapomnieliśmy ,że ty na swoim no-pvp hotkeyów nie używasz :].
Jasne, pod f5 mam komende na wave combo frostów, a pod f6 combo dli.
EDIT:
A na lurowanie, mwallowanie i f/p/e bomby skrypta w blackd.
No nie zapomniaj o f1/f2/f3 (mw/f bomba/p bomba na najkorzystniejszy sqm)
Straszna_Buka
08-01-2009, 18:55
Wy wszyscy jesteście tak szybcy, że jak w szkole nauczycielka bierze dziennik i szuka osoby do odpowiedzi to zanim wylosuje to już jesteście pod tablicą z paczką czarno białych kredek.
Master-Mada
08-01-2009, 20:27
2 ue + sd = 6 sec , prosze cie w tyle to ja juz bym rzucil gran hura exure gran i uzyl manasa . Jak was paralizuje to ,ze tracicie hp to grajcie na rooku .
2 ue + sd = 4 sekundy: Start - Ue 2 sec + Ue 2 sec + Sd = 4 Sekundy
Jasne, że wszyscy z tego forum by się uleczyli, ale koleś mógł paść na 2 ue i wtedy miałby 2 sekundy na leczenie, więc chociaż tą exurką się zabezpieczył, pewnie była to jego pierwsza myśl - jakikolwiek czar leczący. Jak pomyślał tak zrobił, później zlamił - racja. Nie on pierwszy, nie ostatni, sam nie raz ten sposób wykorzystywałem i był bardzo skuteczny, więc nie ma co typa flamować, uwierzcie mi :)
Film - no fakt mógł się uleczyć ale pewnie z zaskoczenia mu zesztywniały palce lub coś.
Dla wszystkich ludzi komentujących filmy - naprawdę co filmik to mówicie "hoty a nie skill" , "a lepiej bym to zrobił" , "ja bym to przebiegł 3 razy szybciej" , "kurwa 4 razy mogł z trapa uciec". Szlag mnie trafia jak wszyscy udajecie evul pvp-owców, którzy są zawsze na wszytsko przygotowani i każdy mały błąd w trapie od razu wychwycicie i spierdolicie, a po drodze ujebiecie 5 MSów z exori hura.... myślicie, że jesteście genialni, a bijecie się tylko na słowa co to, który z was by nie zrobił a reszta jakie to pały i grać nie umieją.
@Piio
No ale z tego ewidetnie mogl sie wyleczyc...
ZapodajMuze
08-01-2009, 22:50
2 ue + sd = 4 sekundy: Start - Ue 2 sec + Ue 2 sec + Sd = 4 Sekundy
To ty swoim 170 sorcem nie masz exuhasted widze .
@down
sorry ziomus zwracam honor xd ale mimo wszystko jak widzisz przeciwnika na ekranie to odrazu dajesz palca na e grana .
Master-Mada
08-01-2009, 23:39
Nie rozumiesz.
Naciska ue - jest hit. Mijają 2 sekundy - znowu naciska ue - znowu jest hit. Mijają kolejne 2 sekundy - naciska sd i jest hit.
Gdzie jest mój błąd? Gdzie tu jest 6 sekund?
Będąc wścibski, to to nie jest ue, tylko exevo gran mas flam ^^.
Mógl się wyleczyć.
Mógł nie mieć many, nie był przygotowany, przed chwilą sellał loota więc nie miał na sobie eq, potów itd, dlatego dawał tylko pieprzoną exurę zamiast vite np. Moze być ?
Wiadomo, że mógł jak miał mane itd to mógł ale czy to miał to nie wiemy.
jak dla mnie najprawdopodobniejszą wersja wydarzeń jest to że po prostu koleś kupił potki, zrobił map klika na depo, zwinął tibie na pasek i robił coś na necie...
inną opcja jest taka że kazał mamie żeby mu kupiła manasy a potem wróciła do depo a w razie czego naciskała hot key z exura :D
w dzisiejszej tibi wszystko jest możliwe, założę się że niektórzy byli by zdolni do tego żeby psa tak wytresować żeby za nich expił :p
Master-Mada
09-01-2009, 11:47
No to się zakładamy.
Pierwsza wersja odpada, bo się uleczył raz exurą, gdyby miał bota to uleczyłby się na pewno jeszcze raz bo miał red hp, poza tym w bocie by miał pewnie jakiś silniejszy czar leczący na taką sytuację.
Druga wersja nie jest śmieszna.
No to się zakładamy.
Pierwsza wersja odpada, bo się uleczył raz exurą, gdyby miał bota to uleczyłby się na pewno jeszcze raz bo miał red hp, poza tym w bocie by miał pewnie jakiś silniejszy czar leczący na taką sytuację.
Druga wersja nie jest śmieszna.
Zawsze mógł mieć runemakera na full mane.... XD
CzareKing
09-01-2009, 15:39
morze nie mial kupjonyh czaruw?
Master-Mada
09-01-2009, 15:55
Może nie jesteś śmieszny?
Zarejestrowany69
09-01-2009, 16:30
Może nie piszcie pierdoł? Gdyby każdy mógł naprawić błąd, to wątpię, że większość z was byłaby na świecie :(
@Topic
Ładny frag, szkoda, że aol :( Mógłby dropnąć sofciki >.>
Może nie jesteś śmieszny?
za to ty jesteś żałosny B) piszesz że druga wersja nie jest śmieszna? widocznie sam tak robisz B)... broniąc go pokazujesz tylko jedno... że sam kiedyś musiałeś paść równie debilnie jak on, z resztą patrząc na twój nick na tibi się nie dziwie ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.