Pokaż pełną wersje : Dylemat
Kromka123
09-01-2009, 22:09
elo ;/ mam dylemat :/ ponieważ mam 37 Ek skille 67/66 eQ: rh , dsm , b legs , noble axe , boszki , demonka i p ammy ( NIE WIEM CZY GRAĆ TYM CHAREM czy )
-21 ed z mlvl niezbyt imponującym 18 zaliczony jeden zgon ;( oraz eq moge przelozyc z pallka czyli Mammoth fur Cape , crown hemet , p legs , bohy , i rody mam ;] , scarf
-czy grać pallkiem z 15 lvl i skillami 60/49 i eq takim jak powyżej i mlvl'em 5
kim grać? ;)
juran_se_spychowa
09-01-2009, 22:17
Graj swoim ~~80 ed'kiem co to go niby masz ;]
@up
Bo mam doświadczenie co do druida... i mam 87 druta lecz nie chce mi się nim grać -.-
Own3d?
Topic@
Bierz palka. Szybko wbijesz jakiś pożądny lvl... Ed będziesz się męczyć, a Ek nudny
Kromka123
09-01-2009, 22:18
21 ... no a na serio kim grac? :///
Graj kina bo masz dobre skille, i będziesz siekał potworki, że hej! 8o
juran_se_spychowa
09-01-2009, 22:30
up@
I co on będzie miał z tego knight'a? Wbije 50 lvl i mu się znudzi
2xdown@
No już widze, jak chodzisz swoim knightem na hydry, demki i mary ;]
down@
Chyba po raz pierwszy na tym forum ktoś się ze mną zgadza ;]
pentagram
09-01-2009, 22:39
Bierz palka. Szybko wbijesz jakiś pożądny lvl... Ed będziesz się męczyć, a Ek nudny
Stu procentowo się z tobą zgadzam. Pally4ever : ]
Kina nuudny, że hej i lipny na pvp. Sorc i Druid sux. >.>
up@
No jak ty sam siedzisz na expie i gapisz się bez sensu na pikselki to się nie dziwię . Trzeba łaźić z kolegami na hydry, demony, nightmary, itd. widocznie ty nie masz kolegów, dlatego kina jest dla ciebie nudny...
Dragonit
09-01-2009, 23:08
Kina jest ciekawy jak dla mnie ;p
To jest bezsensu każdy napisze co zechce bo dla jednego palek dla 2 kina dla 3 drut i co ma wybrać jeżeli masz jak już cośkumpli to możesz tym knightem wbić troche i bloczyć ale mi się to nie podoba jak swoim bloczylem tylko tracisz potki a nic nie zyskasz chyba że masz druta palek dobry jak na facc hunty i możesz sam latać wszędzie mi najbardziej odpowiada o druidzie nie wiem nie grałem ale też warto sprubawać każda postać ma + i - i nie można oceniać w ten sposub.:)
No jak ty sam siedzisz na expie i gapisz się bez sensu na pikselki to się nie dziwię . Trzeba łaźić z kolegami na hydry, demony, nightmary, itd. widocznie ty nie masz kolegów, dlatego kina jest dla ciebie nudny...
ty qrwa hydry na oczy nie widziałeś to się nie odzywaj... knight ssie pod każdym względem, druid bardzo ciekawa postać, pal? hmm czy ja wiem, niby fajnie sie gra ale druidem ciekawiej
Kromka123
10-01-2009, 08:52
ale gram na non-pvp :)
kim sie opyla grac?
@edit
Ja nie wiem nawet czy opłaca się pallem grać ponieważ długo będę wbijał lvl , pallem 15 lvl a kinem 38 prawie więc co? :/
ty qrwa hydry na oczy nie widziałeś to się nie odzywaj... knight ssie pod każdym względem, druid bardzo ciekawa postać, pal? hmm czy ja wiem, niby fajnie sie gra ale druidem ciekawiej
Zamknij kurwa pysk. Huj mnie to obchodzi, że ty nie lubisz kina. Każdą profesją gdy wbijesz 300lvl się nudzi Mati odszedł Sero odszedł bo mu się nie chciało tłuc tego pierdolonego lvl samemu. A Hydre widziałem wiele razy na oczy i zamknij ten krzywy ryj!
@juran_se_spychowa Co kurwa zamurowało to do mojego lvl się przy*******amy co? Bo kurwa nie mamy co teraz powiedzieć!
I tak za chwile będę miał warna za przeklinanie...
A i jeszcze jedno Satanik sssie to twoja stara za dyche.
PiotrekxD
10-01-2009, 09:28
Ja bym wybrał Knighta :d Ale rób jak chcesz ...
Ej a jakie skille na 16 levelu powinien mieć Knight ?? Mam 50/49
Kromka123
10-01-2009, 09:37
@up
Wybieram... Knighta ;] dobrze zrobiłem? :>
@up
Czy to oznacza, ze o twoim skonczonym poradniku dla druida mozemy zapomniec?
Bierz druida koleś. Jak masz takie eq na knighcie to sprzedawaj i leć druidem expić. Z tego 21 na 38 wbijesz w chwilę jak masz pojęcie, poza tym dużo zabawy.
Dragonit
10-01-2009, 13:17
Knight ssie? Szkoda że to najci przeważnie najwyższe lvl mieli i obecnie LP ma 402 ;p
@up Bardzo dobrze powiedziane!
@Autor Dobra decyzja nie pożałujesz knightem naprawdę fajnie się gra. :]
Zamknij kurwa pysk. Huj mnie to obchodzi, że ty nie lubisz kina. Każdą profesją gdy wbijesz 300lvl się nudzi Mati odszedł Sero odszedł bo mu się nie chciało tłuc tego pierdolonego lvl samemu. A Hydre widziałem wiele razy na oczy i zamknij ten krzywy ryj!
@juran_se_spychowa Co kurwa zamurowało to do mojego lvl się przy*******amy co? Bo kurwa nie mamy co teraz powiedzieć!
I tak za chwile będę miał warna za przeklinanie...
A i jeszcze jedno Satanik sssie to twoja stara za dyche.
Odedzwał się 11-latek... widać w domu twoi rodzice tak się do ciebie odzywają skoro tylko takie słowa znasz ;) widać to po twoim słownictwie i poziomie inteligencji a raczej jego braku... no ale skoro już jesteś na tyle tępy to nie dziwie się że knight jest dla ciebie ciekawą profesją, po prostu innymi najwidoczniej nie umiesz grać.
btw. może i widziałeś hydre... ale na tibia.pl albo na otsie B)
Knight ssie? Szkoda że to najci przeważnie najwyższe lvl mieli i obecnie LP ma 402 ;p
czemu najwyższe lvle? bo 80% knightów to boty...
knight ssie bo ssie i już... palkiem można zrobić taki sam skill shielda co knightem więc będzie dostawał tyle samo damage co knight za to pal bije mocniej, leczy się taniej i na dodatek bije z dystansu...
ps. dodam że jeśli dla was bicie żółwi do 120lvla jest ciekawe no to na prawde z wami źle :baby:
btw. Że by knight zrobił się ciekawą profesją cipsoft musiał by wiele zmienić tak by knight był niezbędny w party do blokowania... bo jak na dzisiaj to większość expi solo
Diablo91
10-01-2009, 14:26
Jak czytam wypowiedzi typu "knight ssie" jestem pewien w 70% że rzaden co to pisał nie grał 80 ek +...
@autor
Decyzja dobra :). Skille jak na epoke botterów masz dobre więc miłego expa życze :). Tylko błagam Cię, nie botuj ^^
@Satanik Byłem na hydrach na RL. I nie na żółwiach do 120lvl bo są jeszcze: Ice Witche, Hydry, Dragon Lordy, Małpy, Lizardy itd. Grałem innymi profesjami. A ty grałeś pallem ale chyba w innej grze cześć.
A i naucz się pisać bo np. nie piszę się umisz, tylko potrafisz i zaczynamy zdania wielką literą. :)
Kromka123
10-01-2009, 20:07
@up
Czy to oznacza, ze o twoim skonczonym poradniku dla druida mozemy zapomniec?
Jeszcze nie :) pracuje na tym ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.