Pokaż pełną wersje : Exit
Uran of Aurea
10-01-2009, 09:12
Po jakim czasie moja postać się wyloguje jeżeli ja dalem exit'a lub mam kicka i postać bedzie walić jakis potwór ?
Angerfist
10-01-2009, 09:13
15 minut <znaki>
Tichondrius
10-01-2009, 09:55
Gówno prawda. Zawsze wywala po 1 minucie
Matizolizo
10-01-2009, 11:13
Jeżeli potwór będzie Cię ciągle bił to sie nie wylogujesz, a jeśli Cię tylko zobaczył i się ukryłeś w PZ itp. to po 1minucie
reasonTHC
10-01-2009, 11:16
up
i po chuj pierdolisz glupoty
topic
nawet jak cie potwór bije to Cie wyloguje
ZapodajMuze
10-01-2009, 11:27
Jezeli mam pzeta 15 minut i dam exita to mnie nie wyloguje zapewne xd?
Jeśli ma się pz ubije się pk np. To wyłączasz tibie i po 15 min Ci się postać wylogowuje. Jeśli jesteś w pz np w dp to jak miną Ci te 2 miecze (pz) od razu postać zostaje wylogowana.
Więc zbierzmy to do kupy w jednym poście.
- Jeśli jesteś w bezpiecznym miejscu to postać wyloguje zaraz po zniknięciu trybu battle, jeśli tryb jest wyłączony postać wyloguje się wraz z wyłączeniem tibii.
- Jeśli masz tryb battle i nie jesteś w bezpiecznym miejscu/bije cię potwór postać zostanie wylogowana po okresie 1 minuty chyba, że wcześniej straci całe hp + ewentualnie mane na mana shieldzie.
- Jeśli zabiłeś kogoś postać zostanie wylogowana po upływie czasu pozostałego do zniknięcia trybu battle (maksymalnie 15minut) jeśli są spełnione warunki z pierwszego punktu tj. nie biją Cię potwory, nie jesteś zatruty itp.
Jeśli jesteś zatruty (ogień i energia nie wchodzą w grę bo trwają za krótko) to postać mimo trybu battle wyloguje się po jednej minucie. Logując się potem do gry cały czas będziemy zatruci od tego samego momentu w którym postać się wylogowała.
OMG.
Jeśli zabiłeś kogoś to po 15 minutach.
Jeśli nikogo nie zabiłeś, niemasz mieczy to odrazu.
Jeśli masz miecze obojętnie gdzie jesteś da loga po 1 minucie, nie ważne czy miecze znikną czy nie.
Może cię bić nawet potwór w momencie dawania x loga, po minucie tak czy siak da loga, nawet jeśli będą cię pekować.
Uran of Aurea
10-01-2009, 13:56
Thx za wypowiedz.
Żeby nie zakladać nowego tematu ile gnije ciało gracza ? Tzn gnije do takiego stanu, zeby sie dało się już go otworzyć ?
Olicas_Nimus
11-01-2009, 13:39
Thx za wypowiedz.
Żeby nie zakladać nowego tematu ile gnije ciało gracza ? Tzn gnije do takiego stanu, zeby sie dało się już go otworzyć ?
Uwazam tak jak Kolega wyżej ok. 30minut:).
Thx za wypowiedz.
Wydaje mi się, że nawet więcej niż 30 min. I chyba zależy od ilości ludzi na serwerze... Np. Na takiej Premii gdzie gra 200 osób to świeże trupy długo leżą i respa nie ma, a na n-pvp gdzie jest 900 osób, to raczej gnije bardzo szybko. Takie moje obserwacje : P
Olicas_Nimus
11-01-2009, 22:37
Wydaje mi się, że nawet więcej niż 30 min. I chyba zależy od ilości ludzi na serwerze... Np. Na takiej Premii gdzie gra 200 osób to świeże trupy długo leżą i respa nie ma, a na n-pvp gdzie jest 900 osób, to raczej gnije bardzo szybko. Takie moje obserwacje : P
Zaskoczylas/Zaskoczyles mnie :o.
Temat do zamkniecia ,dostane potwierdzienie autora tematu?B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.